Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Længe - i timer - havde jeg vandret hvileløst rundt i huset, optændt af liderlighed og jalousi, lyttet efter biler, der stoppede i indkørslen og skridt i gruset, hendes skridt og en fremmedes skridt, en tyr, en buk, en hingst, som var blevet kapret af min dejlige Lise.

Jeg havde klædt mig af og klædt mig på igen flere gange - nu var jeg kun iført lændeklædet af ruskind, som Lise havde købt til mig i Paris, og som nu bulede voldsomt ud for at give plads til min manddom - den manddom, som jeg kun kunne præsentere, når jeg fantaserede om hende sammen med en fremmed.

Lang tids frustration skulle nu resultere i opfyldelsen af mine erotiske fantasier. Når jeg i sengen stønnede, "jeg ville ønske jeg kunne se dig blive taget af en fremmed", havde længe været det eneste, som kunne få mit lem op at stå. Nu havde hun taget mig på ordene. Klædt sig på til det helt frække øjeblik. Gennemsigtig sort blondeskjorte, sort bh, lårkort sort plisseret nederdel, sorte g-streng trusser, sorte selvsiddende strømper, hvor blondekanten ikke kunne skjules af nederdelen samt sorte stiletter.

Hun kørte bort i en taxa. Ikke et ord om, hvorhen. Blot kørt. Jeg havde fulgt hende med øjnene, da hun som en luder vuggede ud til taxaen, set chaufførens liderlige blik, da hun satte sig ind og intet gjorde for at skjule de lange ben, strømperne, lårene, alt synligt lige op i chaufførens ansigt - en liderlig kælling, klar til at vælge en hingst.

Det var flere timer siden. Det var nu midt om natten. Hvad lavede hun? Ville hun ikke komme hjem? Lå hun nu i en fremmed mands seng? Pinen i mit bryst steg, proportionalt med liderligheden. Hvad skulle jeg gøre, hvis hun kom hjem med en fyr? Jeg vidste det jo godt - jeg skulle belure, kigge, samle min tabte manddom op.

Lyset var slukket i huset, undtagen en dekorationsbelysning over nogle stueplanter i stuen. En åbnet flaske rødvin på sofabordet, 2 glas. Der skulle han sidde i sofaen, ham - svinet, og vide, at han havde scoret et liderligt svaj, som han kunne kneppe, når han ønskede det. Måske havde han allerede haft hånden oppe i hende under kørselen til vort hus; fingerkneppet hende mellem hendes spredte lår, mens han drømte op at hamre sin store pik op i hende senere.

Pludselig standsede en bil udenfor huset. Jeg piskede hen til et vindue og så en taxa. En høj flotbygget mand med halvlangt lyst hår steg ud fra bagsædet. Han rakte en arm ind i bilen og hjalp hende ud. Skørtet krøb helt op over hendes hofter, da hun svingede sig ud, og blondeskjorten var knappet næsten helt op. Chaufføren grinede liderligt, mens han sagde et eller andet til parret inden han kørte sin vej. I lyset fra udendørslampen så jeg, at hingsten lagde sin arm om Lise, drejede hende ind mod sig og gnavede hende på munden. Mit hjerte holdt op med at slå, da hun løftede sit ene ben op og gned det mod svinets lår, mens hun pressede sig ind til ham. Han greb hende under ballen - jeg var sikker på at hans fingre pressede sig ind mod hendes anus og kusse. Så slap hun ham og gik op mod huset, med tyren efter sig.

Jeg løb hen til de franske døre til den anden stue og stillede mig bag de store palmer, hvorfra jeg havde overblik. Herfra så jeg, hvad mine fantasier havde krævet. Her døde jeg. Her blev jeg vækket. Min pik rejste sig som en statue, min jalousi fortærede mit indre, mens hingsten væltede hende om på sofaen, lagde sig over hende, borede en kæmpepik op i hende. Herfra så jeg hans stramme røv bevæge sig op og ned, i roterende bevægelser, mellem hendes lår, hørte hende småklynke, mens hun blev skubbet frem og tilbage på sofaen. Jeg så hende blive hevet op fra sofaen og smidt på maven hen over sofabordet, så vinglassene væltede. Der lå hun og roterede med røven, med skørtet op over hofterne, stadig iført de små trusser, ventende på at lansen, som han et øjeblik stod og polerede, mens han betragtede det flotte syn på sofabordet, skulle føres op i hende. Så kom den! Op i hende med fuld kraft, mens hun skreg af smerte eller af liderlighed. Han stod bag hende og pumpede brutalt ind og ud, mens hans nosser klaskede højlydt mod hendes lår og balder.
-Sådan skal en kælling kneppes, brølede han, mens han bøjede lidt ned i knæene og stødte opefter, så hun lettede fra sofabordet, kun holdt op af stodderens kraftige pik.

Så eksploderede jeg. Spermen stod i en tyk stråle ud over palmerne og ud på gulvet, mens en rød tåge bølgede ind over mine øjne, mine ben sitrede, og mens jeg hørte stodderen brøle igen og igen, da han skød sin ladning af i hende.

Der blev stille omkring mig. Langsomt kom jeg til mig selv, mens jeg fortsat bearbejdede mit lem, som stadig ikke var faldet samme. Stodderen var tilsyneladende gået. Jeg listede tøvende hen til de franske døre og kiggede ind. Lise lå stadig hen over sofa bordet, som om hun var livløs. Det lange lyse hår væltede ned over gulvtæppet og hendes arme hang slapt ud over bordkanten, mens hendes krop lå på bordfladen. Jeg dirrede, skamfuld, chokeret, uden anelse om, hvad jeg skulle gøre. Der lå hun bare. Skørtet krænget op, trusserne daskende ned om den ene ankel.

Jeg åbnede døren og sneg mig ind i stuen, hen mod hende. Da jeg kom hen til hende, så jeg at svinet havde plantet et starinlys langt oppe i hende. Jeg gik helt hen til hende, rørte hende let på det ene lår. Så bevægede hun sig omsider. Trak sig langsomt op på bordet, stadig med lyset mellem benene. Hun kiggede på mig. Der stod jeg, latterlig i mit lændeklæde og med rejsning. Hun drejede sig, satte sig op og kiggede ned mellem sine ben.
-Tag den ud, sagde hun.
Jeg tog fat om den synlige stump af stearinlyset og trak den ud.
-Hold da kæft, hvor han kneppede mig, hviskede hun, næppe hørligt.
Så fandt jeg sedlen på bordet. Der var med en kraftig håndskrift skrevet: "Har du brug for en til at ordne din kone, så find mig i Piccadilly Pub".

Lise rejste sig, og vaklede hen til trappen til første sal, hvor vi havde vores soveværelse. På vej op af trappen vendte hun sig og sagde:
-Det var kun begyndelsen, skat.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.