Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun havde været til et forretningsmøde det meste af dagen. Nu var det sen eftermiddag, heden i Spanien var ulidelig på dette tidspunkt, tøjet klæbede til hendes krop, og hun var nu godt udkørt. Dagen havde været lang, og det eneste hun kunne tænke på lige nu var at få smidt det pæne dress, få et dejligt, langt bad og så lige i seng. 

Pernille gik ind i hotellets elevator, og to mænd nåede lige at smutte indenfor dørene, før den satte i gang. Hun smilede høfligt, og kunne ikke lade være med at bemærke, hvor flotte de var. Det ville ikke være dårligt med sådan en mand. Bare en af dem! De spanske mænd var nu lidt for sig selv. Godt nok var hun ellers ganske tilfreds med Erik derhjemme, hvis bare...

Elevatoren stoppede med et sæt, og Pernille blev så forskrækket, at hun ikke kunne lade være med at komme med et lille skrig. Hun hørte en dyb stemme, som på spansk sagde, at hun ikke skulle være bange, og hun kom til at tænke på de to mænd, der også var i elevatoren. Nå, i det mindste var hun ikke alene! Hun rakte hånden ud for at finde en væg at støtte sig til, men ramte i stedet en af mændene. Hun undskyldte og gik i den modsatte retning, men igen ramlede hun ind i en mand. En mand, som hurtigt lagde et par arme omkring hende og sagde, at hun var dejlig at holde om! 

Hun var lige på nippet til at skrige, da hun mærkede hans varme ånde mod sin hals og en uforståelig hviskende mumlen i øret, der fik et dejligt kuldegys til at ile ned ad hendes rygrad. Hans hænder gled hurtigt op mod hendes bryster, og et lille, forræderisk suk undslap hendes læber. Hvad var det, hun lavede? Hun kunne da ikke bare lade ham gøre det? Det måtte være varmen. Og længslen efter Erik derhjemme...

I det samme greb et par fremmede hænder om hendes bryster og løftede dem op, og de reagerede med det samme. De blev tunge, og brystvorterne strittede ivrigt ud i luften. Han slikkede hendes hals, og hun kunne ikke styre sig, men lagde hovedet på skrå, så han bedre kunne komme til. Han begyndte at knappe hendes jakke op, og hans hånd gled ind under den og rørte hende gennem det let, fugtige silkeskjorte.

Pludselig mærkede hun et par hænder på sine ankler. De gled op ad hendes lægge, kildede hendes knæhaser og forsvandt op under hendes nederdel, og langs strømpekanten. Den anden mand tog nu hendes jakke og skjorte af, så Pernille kun havde den lille blonde-BH på. Hun stod helt slap og nød det, hun ville gerne, men kunne ikke protestere, og små suk undslap hendes læber, da hænderne fortsatte deres færd på hendes krop. 

Hendes sko og strømper blev taget af hende, og hun kunne mærke, hvordan nederdelen blev skubbet op omkring hendes liv, mens manden på gulvet slikkede hendes ben. Tungen gled længere op ad hendes lår, og da han ramte klitoris gennem blondetrusserne, kunne hun ikke lade være med at give et suk fra sig. Hun kunne ikke stå på benene mere, og faldt ind mod mandens brystkasse, og han lod hende langsomt glide ned på gulvet, hvor den anden mand tog imod hende.

Trusserne blev langsomt taget af hende, og en spansk, varm tunge slikkede hende, til hun næsten ikke kunne klare mere. Den anden tog hendes BH af, og suttede ivrigt hendes små, lyserøde brystvorter, der velvilligt rejste sig mod den drillende tunge. Pernille stønnede tungt. Pludselig sagde den ene af mændene på spansk, at hun også skulle lave noget, og hun blev vendt om på alle fire. Mens den ene trængte ind i hende bagfra, stak den anden sin pik i munden på hende, og rakte ned og greb hendes bryster. Pernille havde aldrig før haft lyst til det, men nu suttede hun ivrigt løs. Spanioleren, der kneppede hende, begyndte at stønne højt og støde hurtigere, og Pernille kunne mærke, at det ikke ville vare længe, før hun også kom. Den anden spanioler stønnede højt, og sæden sprøjtede ned i Pernilles hals, og hun gjorde sit for at sluge det. Elevatoren var tung af duften af sex, og de lå alle tre og prøvede at få vejret igen.

Elevatoren satte i gang med et ryk, og de fik alle tre travlt med at få tøjet på igen. De spanske mænd hjalp Pernille, så godt de kunne, og da døren gik op, kyssede de hende let på kinden og takkede hende, før de gik. Elevatoren fortsatte op til Pernilles etage, og hun gik hen mod sit hotelværelse og kunne høre telefonen ringe. Hun nåede det lige. - Hej Erik! Jo, jeg har det skønt, men jeg savner dig, jeg glæder mig til at komme hjem til dig...Et eventyr rigere, var hun lige ved at sige. Men hun gjorde det ikke, selv om det præcis den tanke, der holdt hende vågen lidt endnu.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.