Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vores ferie skulle holdes på et krydstogtskib i Sortehavet. Lises udskejelse i vores hjem havde vi ikke talt så meget om, selvom jeg flere gange havde forsøgt. Hun smilede blot, og spurgte, om ikke jeg havde nydt det.
Hun havde et par gange været alene i byen - med nogle bekendte, efter hendes udsagn.
Nu var vi ombord, og jeg kunne konstatere, at min hustru havde forandret sig. Hun gjorde alt for at vise sig frem overfor andre, og væk var hendes ellers reserverede stil og tækkelige fremtoning. Hun var som en prostitueret blandt diplomater.

Nu bevægede hun sig vulgært på soldækket, iført minibikinier som afslørede hendes former, eller superkorte skørter, som ikke kunne skjule hendes trusser, når brisen fejede ind over dækket  løftede skørtet.

Efter et par dag var det tydeligt, at flere mænd havde fattet interesse for hende - dog var de sammen med deres hustruer, så de måtte være lidt diskrete. Det kneb dog for en 2 meter høj amerikaner, sort, som hurtigt sørgede for at være i nærheden af os på soldækket og indledte en uskyldig konversation, selvom hans øjne klædte Lise af til skindet. Han havde en lille kone, også sort, meget sød, men tækkelig, og med nogle store bryster i forhold til hendes størrelse.

Efterhånden var det mig, som talte med hans kone, Sophie, og ham, Rickie, som talte med Lise, og efterhånden blev det en selvfølge, at vi indtog vore drinks sammen og spiste sammen ved samme bord.

En lørdag aften var der arrangeret en særlig festmiddag ombord på skibet med underholdning, dans m.m., og Lise var meget opstemt. I vores luksuriøse kahyt brugte hun timer på sit udseende og valg af tøj, og da jeg udviste en synlig utålmodighed efter at jeg for længst var klædt om, bad hun mig gå ud på dækket og vente på hende. Her mødte jeg det amerikanske par og vi hentede nogle drinks, som vi nød, mens vi kiggede ud over vandet i skumringen. På et tidspunkt sagde Rickie med næppe hørlig stemme, at jeg havde en dejlig kone og at det måtte være svært for mig at have hende for mig selv. Hvad skulle jeg sige? At jeg på den ene side ønskede at være den stolte besidder en en så flot skabning - og på den anden side kun fungerede seksuelt, når jeg forestillede mig, at hun blev taget af en anden mand? Jeg svarede undvigende - og i det samme kom Lise hen til os.
Jeg tror vi alle fik et chok. Hun var iført en stropløs, kort hvid kjole, stram, meget stram, med snører i siderne, så man kunne se hendes bare hud - og stropperne på hendes hvide trusser, som i øvrigt var tydeligt markerede gennem det tynde stof. Hun blev alles objekt i det øjeblik, og jeg var ved at revne af stolthed og jalousi - men samtidigt erotisk ophidset.
Vi satte os ind til vort bord i skibets restaurant, og nød maden, vinen og underholdningen. På et tidspunkt forlod jeg bordet for at gå på toilettet, hvor jeg ophidset af den erotiske stemning, som Lise havde skabt, gned på mit erigerede lem og først holdt inde, da jeg var ved at eksplodere.
Da jeg kom tilbage og gik hen mod bordet så jeg, at Sophie sad der alene. Jeg ville ikke spørge, turde ikke, om, hvor de to andre var henne. Jeg frygtede det værste - jeg frydede mig til det værste - men kendte i Sophies reaktion.
Måske havde jeg tænkt, at de blot var på toilettet, men da de ikke dukkede op igen - ja, jeg anede ikke, hvad jeg skulle sige eller gøre overfor Sophie.
Så sagde Sophie pludselig, om ikke vi skulle danse, nu da vi var blevet efterladt alene samme. Vi dansede, først anstændigt, senere mere afslappet og tættere. Hun pressede sine store bryster ind mod mit bryst og jeg kunne mærke hendes varme, sorte hud gennem hendes tynde sorte kjole.
-Skal vi få lidt luft, spurgte hun pludseligt.
Vi gik ud på dækket og slentrede lidt rundt. Vi stillede os ved rælingen, og her vendte hun sit ansigt mod mig, og jeg kyssede hende. Vi blev ved, det blev heftigere, liderligt. Min hånd gled ned foran på hendes kjole, trak den lidt op, turde ikke rigtigt, nøjedes med at beføle hendes venusbjerg udenpå kjolens stof.
-Rickie knepper din kone nu, hviskede hun midt under vores omfavnelse.
Jeg kunne intet sige, nikkede kun, mens jeg tungekyssede hende langt inde i hendes mund, og fandt hendes trusser under hendes kjole med min hånd.
-Ikke her, sagde hun.
-Kom.
Hun gik ind af en dør, jeg fulgte efter, vi gik ad lange kahytsgange til vi standsede foran en dør til nr.231.
-Din kone er derinde, sagde Sophie.
Jeg lyttede, og hørte Lise stønne sagte, mens jeg samtidigt hørte nogle velkendte kneppelyde.
-Han kan blive ved i timer, og din kone har gjort ham meget liderlig.
-Kan vi gå ind, hørte jeg mig selv side med en sprukken stemme.
Hun åbnede døren og vi gled ind i en meget stor kahyt med 2 rum.
Stående i det første rum kunne jeg kigge ind på en seng i det andet rum, hvor jeg så lige ind i Rickeys store sorte røv. Han lå ovenpå Lise, og havde bukket hende helt samme, så hun havde sine lange ben over hans skuldre og kussen pegede opad. Mellem hans spredte ben, så jeg Lises bagdel, og med bevægelser oppefra og ned førte Rickey en stor sortglinsende pik op og ned i hendes barberede kusse. Hun var stadig iført sine hvide trusser, hvor g-strengen var krænget lidt til side, og sine hvide stiletter, mens Rickey var nøgen - en stor sort svedglinsende krop, intenst kneppende min vidunderlige hustru.
Følelserne væltede op i mig - i hjerte, i min hals - og i min pik.
Jeg vendte mig om mod Sophie, tog hende brutalt oppe under kjolen, så hun blev løftet op, og jeg nærmest rev hende omkuld på en sofa.
Hun landende med et brag på sofaen, slog hovedet mod et armlæn, men jeg ænsede det ikke, flåede mine bukser op og tog min lanse frem, som var ved at sprænges.
Hun lå med knæene trukket op, kjolen oppe over hofterne, og med venusbjerget under de sorte trusser synlige for mine øjne.
Så kastede jeg mig over hende, borede med hendes hænders hjælp min store stang op i hende og begyndte at kneppe hende.
Så hørte jeg Lise: Ååååhhh - ja…….fuck me…..knep mig…..
og i samme øjeblik som Rickey brølede sin sperm op i hende kom jeg i Sophie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.