Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var for nylig startet på en ny arbejdsplads, hvor der hovedsagelig arbejdede kvinder. Vi var tre mand om mindst femten kvinder, hvoraf mange var nogle lækre skår. Der var bl.a. Yvonne. En dejlig, frisk sag der altid var god for en kvik bemærkning, og så var hun altid med på en flirt. Yvonne havde en veldrejet skikkelse, med små faste bryster, som hun ofte lod strejfe min arm eller ryg i løbet af dagen, så ofte at det til sidst var svært at tro på, at det var tilfældigt. Hver gang kunne jeg mærke, hvor stive og faste hendes brystvorter var. Enten var hun altid varm, eller også var jeg meget følsom over for hendes tilnærmelser. Der gik ikke længe, for jeg ofte måtte række hen over hendes skulder for at nå et eller andet. Hver gang pressede jeg min halvstive pik mod hendes bagdel, hvilket hun absolut ikke havde noget imod. Tværtimod roterede hun frækt med røven, så jeg tabte vejret, og bagefter måtte stå med ryggen mod mine andre kolleger, indtil pikken havde antaget anstændige dimensioner igen. Det er klart, at vi for eller siden måtte finde ud af at mødes uden for arbejdstiden, hvis vi ikke en dag skulle voldtage hinanden i al offentlighed, hvilket jeg ikke var interesseret i, da der også var andre på arbejdspladsen, som jeg havde et godt øje til. F.eks. var der et par dejlige elever, som jeg også godt kunne tænke mig at stifte nærmere bekendtskab med. Problemet med Yvonne var, at hun var gift. Ikke fordi det generede mig, men det var en begrænsende faktor. Det gjorde også, at jeg ikke vidste, om hun var villig til at tage skridtet fuldt ud og blive min elskerinde.

Svaret fik jeg en aften efter et personalemøde, hvor vi blev færdig noget for end forventet. Bagefter var vi nogle stykker, der ville have en godnatbajer, så vi gik ind på det nærmeste værtshus. Yvonne og jeg kom til at sidde overfor hinanden, og snart mærkede jeg hendes fod glide op mellem mine ben, hvor den lagde sig tilrette i mit skridt. Jeg så på hende, og hun sendte mig et spørgende blik. Da jeg smilede, begyndte hendes fod at gnubbe min hastigt voksende pik... En vidunderlig følelse spredte sig i mit underliv. Det var utroligt frækt. Jeg kunne se på Yvonne, at hun var ved at få blanke sovekammerøjne, allerede før jeg var begyndt på noget selv. Jeg listede min ene fod ud af skoen og førte den op under hendes nederdel, hvor jeg prøvede at skubbe min storetå ind i hendes fisse... Yvonne lukkede øjnene og gispede indestængt, da det lykkedes. De andre så på hende og spurgte, hvad der var galt. Hun sagde, at hun havde fået lidt øl galt i halsen og fik et voldsomt hosteanfald, da jeg i det samme begyndte at bevæge storetåen. Hun rykkede tilbage på stolen, så min tå gled ud, og så derefter rasende på mig med absolutte seksuelle undertoner i blikket. Snart havde vi drukket ud, og var ved at bryde op. Det lykkedes Yvonne og mig at slippe væk fra de andre og vi blev hurtigt enige om at tage en taxa ud til mig.

SEX I DAG?

I taxaen lykkedes det hende at tage hævn for episoden på værtshuset. Ikke så snart havde bilen sat sig i gang, for hendes hånd var krøbet ind under mine bukser og havde et solidt tag i min pik. Hun rev forhuden tilbage med en brutalitet, der fik mig til at gispe højlydt. Hun trak hånden frem og tilbage endnu et par gange. Hun holdt min pik i et jerngreb og selv om jeg prøvede at komme væk fra hendes brutale angreb, lykkedes det mig ikke. Jeg kunne se, at chaufføren kiggede undrende på mig i bakspejlet, men kunne ikke gøre andet end at synke længere ned i sædet og prøve at se upåvirket ud, da Yvonne endnu en gang rev forhuden tilbage. Hun sendte mig et tak for sidst-blik og smilede sødt til chaufføren.

Endelig kom vi hjem til min lejlighed. Så snart vi var kommet indenfor døren, begyndte vi at kysse hinanden heftigt. Vi fornemmede begge, at det her ville blive meget intenst og gerne lidt brutalt. Jeg nærmest rev hendes bluse af og så et par små faste bryster med mørkebrune hårde, spændte brystvorter. Jeg lod mit hoved glide ned og tog den ene i munden, samtidig med at jeg havde et hårdt tag om det andet bryst. Jeg bed mig fast til vorten og hun knurrede liderligt, samtidig med at hun gned sin kusse hårdt mod mit lår. Jeg slikkede, bed og krammede og kunne snart mærke, at mit ene bukseben var helt vådt af hendes kussesafter. Hun rev sig løs og faldt på knæ foran mig, rev mine bukser ned og tog et hårdt greb i pikken med hånden, hvorefter hun pressede sin mund ned over pikken og slugte den helt til roden. Det var vidunderligt. Jeg havde følelsen af at være fuldstændig i hendes magt. Jeg kunne ikke slippe væk fra dette krævende hundyr, der igen og igen huggede sin mund ned over min pik, samtidig med at hendes hænder krammede om roden og masserede mine nosser. Det svimlede for mig af velvære og mine knæ blev bløde. Jeg tog fat i hendes hår og rev hendes hoved væk fra min pik, da jeg ellers ville have sprøjtet hele entreen til med sperm.

Jeg trak hende ved håret ud i mit køkken, hvor jeg smed hende hen af gulvet, der hun lå med blusen nede om brysterne og spredte ben. Hendes blik var fyldt med liderlig vildskab. Jeg åbnede køleskabet og fandt en stor, knortet gulerod. Yvonne så på den med blanke øjne, og vidste hvad jeg havde i sinde. Hun rev sine trusser af og skød sit fugtige skød op imod mig samtidig med, at hun begyndte at gnubbe sig selv. Jeg greb atter fat i hendes hår og trak hende op at stå, med den anden hånd tog jeg et fast tag om hendes kusse, hvorved tre af mine fingre gled ind i hendes slimede hul. Ved dette frontalangreb brækkede hun sammen i en liderlig hulken, mens jeg med fingrene dybt begravet i hendes fisse løftede hende op på køkkenbordet. Jeg begyndte at slikke hendes lille lysebrune røvhul, samtidig med at jeg arbejdede med fingrene foran. Hun peb og hulkede, mens jeg arbejde med hendes huller. Snart havde jeg fire fingre oppe i hendes fisse og røvhullet var vådt og begyndte at give efter for min hårde tunge. Jeg fik min sidste finger op i den våde kusse og masede nu hele hånden op i hendes underliv. Den røg pludselig ind med et svup og Yvonne gav et skrig fra sig og ravede som en sindssyg rundt på mit køkkenbord af lidenskab. Hun huggede sit underliv ned over min hånd, som for ud og ind af hendes fisse. Jeg kunne mærke, at hendes første orgasme var ved at komme og tog med den anden hånd guleroden. Den skulle hun have i sit lille lækre røvhul, når hun kom. Hun hoppede op og ned over min hånd, samtidig med at hun raspede liderlige ord af sig. Så stivnede hun og jeg kunne mærke, at hele hendes krop begyndte at ryste. Det var lige op over. Jeg pressede guleroden mod hendes røv og den gled langsomt og ubamhjerteligt ind i hendes snævre, dejlige hul. Hun vendte det hvide ud af øjnene og et skrig begyndte at forme sig helt nede fra hendes to fyldte huller, fissen klemte om min hånd, så den blev helt følelsesløs. og så kom hun. Hendes skrig må kunne høres flere kilometer væk. Hendes underliv dansede over mine hænder. Det var vildt, ubamhjerteligt, vanvittigt og smukt at se hende, fuldstændig ude af kontrol. Jeg gruede allerede for, hvordan hun bagefter ville hævne sig på mig, og glædede mig samtidig.

Omsider faldt hun sammen med en stille hulken og jeg trak min hånd ud af hendes stramme fisse, men guleroden lod jeg være i hendes røvhul. Jeg beordrede hende til at gå ind i soveværelset og hun gik derind på vaklende, bløde ben, stadig med hendes røvhul blokket ud. Da hun lå på min seng, begyndte jeg blidt at kysse hende over hele kroppen, hvorefter jeg lagde mig ved siden af hende og holdt hende fast og varmt ind til mig. Yvonne smilede kærligt og gengældte mit favntag, "når jeg har fundet mig selv, skal du nok få din sag for, dit dejlige dyr", hviskede hun til mig. Glad for den måde hun nu havde det på, gik jeg ud i køkkenet for at hente en flaske rødvin, som vi bagefter begyndte at dele. Yvonne havde taget guleroden ud og den lå nu ved siden af sengen, hun havde også brugt mit korte fraværd til andet, fandt jeg senere ud af. Hun spurgte, om jeg ikke havde lyst til at blive masseret blidt på ryggen til at begynde med? Det havde jeg ikke det fjerneste imod og jeg hentede noget creme i badeværelset, gav Yvonne det og lagde mig på maven, spændt på hvad hun senere kunne finde på. Hun startede med at sætte sig overskrævs på min bagdel, og sprøjte en stribe kold creme ned af ryggen på mig, hvorefter hun begyndte at massere min nakke. Det var dejligt og afslappende og jeg lå og nød, hvordan hun langsomt arbejdede sig ned over min ryg, til hun nåede min bagdel og hendes egen varme fisse. Så stoppede hun, for at give mine arme hver en stribe creme. Hun masserede først min højre arm blidt, for derefter at gøre det samme med min venstre arm, hun kælede blidt for begge mine hænder, og jeg var i den syvende himmel, fuldstændigt afslappet.

Pludselig følte jeg et eller andet mod mine håndled, der kradsede, og inden jeg vidste af det, havde den lille hundjævel bundet mine håndled sammen. Da jeg var ude efter vinen, havde hun fundet et af mine slips, som hun havde gemt under dynen og med det lå jeg nu bundet. Jeg var klar over, at nu tog hun atter sin hævn over mig på grund af den måde, jeg fuldstændig havde overrumplet hende tidligere. "Nå, min ven, er du klar til at tage din straf ", sagde hun frydefuldt. Jeg glædede mig, men var lidt usikker på, hvor pervers hun ville vise sig at være. Hun masserede nu min røv fast og bestemt med rigelig creme. Af og til gled hendes hænder om foran og gav min stive pik et par kærlige strøg. Så kunne jeg mærke, hvordan hun lod et par fingre cremede glide op bagi, samtidig med at hun gned min pik, hvilket fik mig til at trække vejret tungt. Jeg kunne mærke, at der nu kom en finger mere op i røven på mig og det spændte vidunderligt, da hun flittigt arbejdede med mit røvhul. Pludselig lod hun fingrene glide ud og jeg åndede lettet op, indtil jeg mærkede noget stort og hårdt begynde at presse mod mit hul. I et nu forstod jeg, at det nu var min tur til at tage guleroden i røven. Jeg prøvede vildt at undgå min skæbne, men forgæves. Yvonne lagde sig tungt på min ryg og pressede sine lår sammen om mit hoved, samtidig med at hun begyndte at arbejde guleroden op i mit røvhul. Min røv sved og brændte og det gjorde ondt af helvede til, samtidig med at min pik strittede lige ud i luften, fordi det var pragtfuldt, mine nosser snurrede og truede med at sprøjte hele sengen fuld af sperm. Så gav ringmusklen efter, og grønsagen røg 10-15 cm op i et hug, jeg skreg af lettelse, liderlighed og smerte.

Nu hun havde fået den op, slappede Yvonne af, og begyndte blidt at kæle for mine nosser med sine fingre. Hun vendte mig om på ryggen og hendes tunge dansede let over mit spændte pikhoved, mens hun trak guleroden langsomt ud og ind. Snart blev hendes slikkeri mere voldsomt og jeg mærkede, at min orgasme begyndte at presse på. Det var som om, at hun kunne mærke det og hun trak sin mund tilbage og pustede let på pikhovedet i nogen tid. Så satte hun sig overskrævs på mig med ryggen mod mit ansigt. Langsomt sænkede hun sin fisse ned over mit lem, jeg kunne lige akkurat mærke, at pikhovedet gled inden for, mens resten af pikken var udenfor i kulden. Jeg ønskede at støde hele pikken ind i varmen, men Yvonne holdt mig nede, og fortsatte med at massere spidsen med sine bløde, varme skamlæber. Så med et hug masede hun sig ned over pikken af al kraft. Hun raspede fissen op og ned over mit jern som en afsindig, samtidig med at hun atter begyndte bearbejde mit røvhul med guleroden. Jeg var ved at besvime af fryd. Det hele flød bort i en stor bølge af smerte og vellyst.. Det pressede og snurrede i hele mit underliv. Yvonne og jeg stønnede, skreg og hylede i èt væk, og så kom jeg. Sengen åbnede sig under mig og alt inden i mig blev èn stor flydende masse, som sprøjtede og sprøjtede ud af min pik, det ville aldrig holde op. Yvonne hoppede og dansede på min pik, hendes stramme fisse krampede desperat om min pik, som om den ville rive den af. Fik denne vellyst da aldrig en ende. Det gjorde den selvfølgelig, men det tog lang tid, for vi lå svedige ved siden af hinanden og Yvonne løste mine arme.

Da vi stod i entreen og kyssede hinanden ømt, før min dejlige Yvonne skulle gå, aftalte vi, at vi snart skulle mødes igen. Hun fortalte, at de hjemme havde et meget spændende kælderrum, som jeg skulle se en dag, hvor hendes mand ikke var hjemme. Hun var sikker på, at jeg ville kunne lide det og at vi kunne bruge det meget bedre, end hun og hendes mand. Jeg syntes også, at det rum lød spændende, især hvis jeg var der med en pige som Yvonne.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 59 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.