Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone og jeg har et meget frit ægteskab uden jalousi, vi kan godt acceptere utroskab ved f.eks fester, bare det foregår åbent og uden luskeri, med luskeri mener jeg, at man forsvinder med en anden partner fra selskabet uden at den anden ved det.

For nogle år siden, havde vi sammen med et andet par lejet et luksus sommerhus for en uge. Vi skulle hygge os sammen med afslapning, god mad, vin og spiritus. Parret vi var sammen med var som os 32 og 34 år, hedder Lis og Per, og har også et frit og usnerpet samliv, Per har en megastor pik, og det ved alle pigerne i vores omgangskreds også, dog uden nogen af dem har set den "in live". Min kone Mie, har tit fantaseret om fyre med store pikke, min egen er almindelig af størrelse, så det er noget meget større hun drømmer om, dog aldrig uden nogensinde at have prøvet størrelser ud over den almindelige 15-19 cm Den anden dag i sommerhuset tilbragte vi ved poolen, hvor vi hyggede os med drinks dagen lang, så da vi havde spist til aften, var vi alle småberusede, dog var Mie noget mere påvirket end os andre. Hun havde i løbet af dagen fået en del sjusser med Pernod, og når hun får nok af det, bliver hun noget så liderlig. Efter maden anbragte vi os i 2 sofaer med hver vores drinks, vi var alle letpåklædte, Per og jeg i badeshorts og pigerne i trusser og bigshirts, Mie sad i sofaen sammen med Per, og jeg sad overfor sammen med Lis. Mie spørger i sjov Per om ikke han kunne tænke sig at blive gift med hende, så skal hun sørge for at han bliver forkælet. Når han kommer hjem fra arbejde, vil hun sørge for at kaffen og avisen er klar til ham, og når han sidder og hygger sig vil hun anbringe en skammel, så han kan få benene op, og rigtig slappe af. Det lyder da dejligt siger Per, det er jeg ikke vant til, så der kan jeg godt blive fristet, men det er jo ikke alt i et ægteskab siger han med e t glimt i øjet, og kikker over på mig og Lis, der sidder og morer os over Mies fuldeskabte frisind. Jeg siger så til Per, at han da ikke kan købe katten i sækken, han må da undersøge varen inden han slår til. Per trækker Mie op på sit skød, og begynder at føle på hendes bryster udenpå Bigshirten, vi kan gennem stoffet se at Mies brystvorter er stive, og hun nyder Pers berøring. Jeg siger så til Per at han da er nødt til at mærke direkte på den bare hud, og han fører hurtigt hånden op under bigshirten til Mies bare bryster, og begynder at kæle for dem. Mie får et fjernt liderligt udtryk i øjenene. Da der er gået et stykke tid, siger jeg til Per, at bryster jo ikke er det hele, han må også checke om resten er ok. Han lader hånden glide ud fra bigshirten og ned på Mies lår, som han begynder at kærtegne med bevægelser op mod trusserne. Mie spreder benene lidt mere, så han har adgang til hende skridt. Stemningen i rummet er nu ladet med erotik, og Lis har lagt sin hånd over på mi ne badeshorts, lige ovenpå min halvstive pik, som hun klemmer og gnider på udenpå shortsene, og jeg har armen om hendes skulder, og sidder og nulrer hendes bryst udenpå Bigshirten.

SEX I DAG?

Per er nu nået til Mies skridt som han bearbejder gennem trusserne, vi kan se hvordan han får fingrene ind under trussekanten, og begynder at gnide direkte på Mies skamlæber. Mie har spredt benene mere, og trækker vejret hurtigere, og hun laver samlejebevægelser og presser underlivet mod Pers hånd. Hun er nu kommet til det punkt, hvor hun ikke kan stoppes, hun vil have pik, så hun fjerner Pers hånd, rejser sig og trækker Pers badeshorts ned og af ham. Derved afsløres en kæmpepik på 25 cm og tyk som en øldåse, Mie gisper ved synet, hun har aldrig set så stor en pik, og alt hvad hun har fantaseret om, ser ud til at skal opfyldes i aften. Per har trukket Mies trusser ned og af, mens hun har stået og beundret synet, hun bøjer sig ind over ham, så han også kan trække bigshhirten af hende, i den stilling har vi frit udsyn til hendes fisse bagfra, og kan se den er drivende våd, safterne løber simpelthen ned af hendes lår. Lis arbejder nu med hånden indeni mine shorts, direkte på min

stive pik, og jeg har fået hånden ned i hendes trusser mellem hendes lår, og gnider langfingeren frem og tilbage i hendes dejlige, også meget våde kusse, alt imens vi er opslugt af synet overfor i sofaen. Mie kravler overskrævs på Per, hvis pik nu peger mod hendes fugtige grotteindgang. Jeg tvivler på at om hun kan tage den, men min tro bliver gjort til skamme, hun får pikhovedet indenfor, og presser sig i par cm ned inden hun løfter sig igen, og presser sig derefter igen et par ekstra cm ned på megapikken. Sådan fortsætter det i nogle minutter inden hun har den helt i bund. Per sørger for at vi har et godt kik, da han holder hendes baller spredte og samtidig bearbejder hendes anus, som han har gnedet ind i fissesaft, hvorved han letter sin pegefingers indtrængen i røvhullet. De knepper nu uden at ænse andre end dem selv, og på Mies stønnen kan vi høre at hun snart vil få en kæmpeorgasme. Lis har fået trukket mine badeshorts af mig og kravlet op og overskrævs på min pik med

ryggen til mig, så hun kan følge med i scenen på den anden sofa. Hun knepper min pik med rolige bevægelser, hun er dejlig stram, til trods for at hun er vant til en noget større pik til daglig. Jeg har armen omkring hende og bearbejder hendes klitoris forfra. Mie er nu begyndt at skrige orgasmen ud i rummet, jeg har aldrig hørt hende så liderlig før, og det siger noget. Jeg kan også se at Per pumper sperm op i hendes kusse, Mies hidsige op og ned-bevægelser, får spermen til at løbe ned af pikskaftet, blandet med fissesafter. Lis har også fået udløsning, og malker min pik til også et sperme op i hende. Mie er faldet sammen over Per i udmattelse, og da vi har sundet os, går vil alle i bad, hvor vi hjælper hinanden med at blive vasket for sperm og fissesafter.

Det var en rigtig dejlig oplevelse, og Mie var godt øm i kussen den næste dag, men en dejlig oplevelse rigere.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.