BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg ser altid frem til når jeg kan slippe den daglige trummerum og besøge min guddommelige elskerinde. Hun er en lækker lille sag, med en liflig spændstig krop og nogle yndige bryster. Det er et stykke tid siden, jeg har besøgt hende, men vi holder forbindelsen varm og gejler hinanden op vha. e-mails og frække hjemmesider. Vi udveksler seksuelle fantasier, og de har udviklet sig fra alm. hed sex til mere avancerede og med lidt voyeur - så jeg ser frem til dagens visit. Jeg melder min ankomst via SMS, og hun svarer, at jeg bare skal gå direkte ind i soveværelset uden noget! - der ligger en besked på sengen. Det kilder allerede i maven, og min manddom begynder at røre på sig - hvad har jeg i vente?

Jeg ringer på dørtelefonen og døren bliver åbnet uden noget svar. Jeg går spændt op ad trappen og åbner døren ind til lejligheden. Jeg bliver mødt af levende lys og stille musik. Anspændt går jeg ind i det dunkle soveværelse, der kun er oplyst med levende lys. En seddel ligger på sengen, og jeg læser den utålmodigt. "Ta' tøjet af og læg dig på sengen. Sæt skærfet over øjnene. Hvis du ikke adlyder, bliver det værst for dig selv". Jeg tager tøjet af og ligger mig på de kolde lagner og binder skærfet over øjnene. Som jeg ligger der, nøgen og blind tændes alle mine sanser, og kroppen sitrer af bar ophidselse. Jeg ved ikke, hvor lang tid jeg har ligget der - måske 10-15 min - da jeg fornemmer nogen i værelset. Jeg hører et par højhælede sko mod trægulvet, og fornemmer at min elskerinde er i rummet. Hun tager min ene hånd og fører den op forbi hendes ene blød bryst før hun fører den videre op til sengegærdet. Hun binder hånden med et tørklæde går om på den anden side af sengen og binder også den anden hånd til sengen. Jeg er nu nøgen, blind, bundet og fuldstændig i min elskerindes vold, tanken og situationen pirrer mig vanvittigt, min pik rejser sig og liderligheden sætter ind. Jeg mærker en kildrende følelse på mit bryst og mave – jeg gætter min krop kærtegnes med en fjer, der stryges over min krop. Da fjeren når mit lystområde, spændes mine nosser og pikken svulmer yderligere op. Det er dejligt ophidsende, og jeg beder bare til at min elskerinde, snart tager godt fat om mind pik og tager den i munden. Jeg ved hun slikker pik til UG+

SEX I DAG?

Min elskerinde kravler nu op i sengen hun sætter sig overskrævs på min mave og jeg mærker hendes bløde lår om min krop. Duften er skøn og jeg forsøger at løfte hovedet for at mødes med hendes fyldige læber i et hedt kys. Mine hensigter bliver skudt ned og brutalt presser hun mit hoved tilbage på puden, og der bliver ikke noget kys i denne omgang. ”Av – åhhh” Noget varmt rammer min brystkasse, og på duften at dømme må det være varm massageolie. Jeg lægger mig tilbage og nyder den erotiske massage min elskerinde giver mig. Mit bryst masseres og jeg mærker en tunge og et par tænder kærtegne mine brystvorter. Hun fortsætter nedad og den varme olie i hendes bløde hænder har en fantastisk virkning på min pik og nosser. Bare hun snart rider mig.........

Hun stopper massagen og rykker op igen, hun lægger endnu en pude under min nakke, og jeg kan dufte hendes dejlige skød nærme sig mit ansigt. Hun sætter sig ned over mit ansigt og jeg begynder nu at slikke hendes fugtige velduftende fisse..........hun stønner og jeg fornemmer hun nyder min behandling. Hun nyder min tunge glide rundt på hendes skamlæber. Stønner lidt når tungen rammer den følsomme klit og når tungen glider ind i skeden, det er bare den bedste følelse. Hun rækker bagud og masserer blidt mine nosser, hun kan se at de er dejligt spændte. Hun lader mig slikke lidt mere og går så lidt væk. Jeg mærker hun tager nogle billeder som vi kan lægge på nettet og jeg ved hun smiler ved tanken om de kvinder ud i verden, der snart kan få lov til at se hendes elsker og min store pik.

Hun går hen til mig igen og ånder lidt på mit stive lem, jeg stønner lidt og langsomt spreder hun mine ben langt ud til siden. Jeg ligger hjælpeløs, blind og åben og hun vender sig om så hun har røven mod mit ansigt. Hun sænker sig langsomt ned over min pik og jeg mærker den glider i bund. Hun tager et fast greb om mine nosser og rider min pik hurtigt op og ned 5 gange. Hun sutter på hendes langfinger og lader den glide rundt om mit stramme hul. Hun kigger på mig og lægger mærke til min reaktion. Hun presser det første fingerled let ind i mig og hører mig stønne liderligt. Hun stiger af min stive pik selvom hun hellere end gerne vil have mig inde i sig hele tiden. Men jeg skal drilles lidt og nydelsen skal forlænges mest muligt.

Hun tager et kirsebær fra en lille tallerken der står i nærheden og hun sætter sig oven på min mave. Læner sig frem og putter sin ene brystvorte mod min mund, hun lader mig slikke og sutte lidt på den, det er så dejligt ophidsende. Hun trækker den ud af min mund og lader kirsebærret glide over min mund, min tunge kommer lidt ud og hun lader min mund tage bærret. Min mund og tunge møder hendes imens jeg spiser det søde bær og hun får stenen ind i hendes mund. Hun ligger det væk og kysser mig igen, men hendes anden brystvorte skal også have en tur og hun ligger det til rette så jeg kan slikke og sutte det godt og grundigt. Bagefter sætter hun sit skød til rette så jeg igen kan slikke den, efterhånden drivvåde, fisse. Hun sætter sig omvendt og slikker min pik imens. Det er en dejlig pikant 69' er og vi stønner begge af liderlighed. Jeg kan fornemme at hun snart ikke kan klare mere, nu vil hun have pik! Hun vender sig om og tager skærfet af mine øjne, hun smiler til mig og løser mine bånd.

Jeg har nydt hendes bløde hænder på min krop, hendes varme mund om min pik og den våde liderlige fisse, men at blive bundet og gjort underdanig er for meget. Så da hun løser mine bånd og fjerner skærfet fra mine øjne giver jeg hende et frækt blink med det ene øje, og jeg kan se hun forstår. Jeg rejser mig op, klasker hende bestemt på den ene røvbalde og fører hende resolut ind i stuen. I min ene hånd har jeg tørklæderne fra mine hænder. Jeg bukker min elskerinde ind over spisebordet og tager hendes små hænder og binder dem til bordbenene på den anden side af bordet. Som hun står der i med spredte ben og bagdelen lige i vejret er hun mere indbydende end nogensinde. Hun vender hovedet mod mig og spørger med bedende øjne: "Ta' mig" - men jeg har andre planer. Nu kan hun stå lidt og lade liderligheden ryste hendes krop uden hun kan gøre noget. Jeg sætter mig over i sofaen, så hun kan se mig, og jeg begynder at onanere foran hende. Jeg gnider pikken i langsomme bevægelser og nyder at se frustrationen i hendes øjne. Jeg tager et par billeder af hende til brug for Nettet. Efter et stykke tid går jeg om bag hende og begynder at slikke de lange himmelske ben fra anklerne af og opad. Jeg kan høre på hendes stønnen at min tunge gør underværker. Jo højere jeg kommer op, jo højere stønnen.

Hjælpeløsheden gør hende endnu mere liderlig og hun tigger med hæs stemme om at jeg skal kneppe hende. Jeg skiller hendes baller ad, hun hiver efter vejret da hun mærker min forsigtige tunge slikke på hendes stramme hul. Hun nyder min tunges spil og overgiver sig totalt. Jeg lader en finger glide lidt ind i det stramme hul, og hun stønner lidt nervøst. Min elskerinde har ikke prøvet analt før, så hun ser både nervøst og liderligt på mig. Jeg fører endeligt mit store pikhoved mod hendes våde skamlæber. Det glider lidt frem og tilbage og jeg spørger frækt om der var noget hun godt kunne tænke sig? "Ta’ mig, pres din store pik ind!!!" nærmest råber hun desperat, og så kommer den. Langsomt ind og så pludselig også ret brutalt helt i bund. "Sådan?" spørger jeg kækt og hun fremstammer ”Jaaaa”. Min finger bliver presset lidt mere ind i hendes røv og jeg forsikrer hende, at snart vil hun også få pik i røven, hun skal bare udvides lidt, og snart har hun to fingre oppe i det stramme hul. Hun ømmer sig og siger det til mig. Som svar giver jeg hende et bestemt og hårdt klask på hendes røvballe med besked om at det er mig der bestemmer nu.

Hun prøver på at slappe af i røven, men det er svært. Hun kigger ud af vinduet og håber der ikke er nogen af hendes naboer der ser hende og alligevel...? Hendes bryster er presset mod bordet og stillingen begynder at blive lidt smertefuld, hendes ansigt vrider sig let i smerte, men hun tør ikke brokke sig. Jeg giver hende nogle dybe stød i fissen og så trækker jeg mig pludseligt ud. Jeg går ind i det andet værelse og finder et smalt lys, som jeg giver et kondom på. Jeg viser hendes lyset og beder hende slappe af mens jeg udvider hende. Jeg presser lyset ind i hendes røv og hun stønner af både liderlighed og smerte, jeg presser det lidt ind og holder det så stille. Lidt mere ind igen og så lidt ud - mere ind og så ud. Kondomet får det til at glide lidt mere. Jeg løsner den ene hånd og lader hende selv holde lyset inde i røven, jeg går igen, men kommer tilbage med noget babyolie som snart bliver sprøjtet ind i hendes hul. ”Nu skal du snart have min store pik derind!” siger jeg – ”Glæder du dig?”

”Ja?”....siger hun nervøst. ”Sig du gerne vil have den analt!” kommanderer jeg og hun svarer prompte. Det er alt hvad jeg behøver at høre, efter et stykke tid hvor lyset kommer længere og længere ind i røven, trækker jeg det pludselig ud og placerer min egen stive pik mod åbningen. Jeg tager flasken med babyolie og presser lidt ud og direkte ind i hullet, sprøjter noget ud på min pik og lader den så presse mod hendes stramme ringmuskel. Hun kan ikke gøre noget, hun står bundet og mærker min enorme pik presse sig langsomt i bund.

Jeg tager godt fat om min tykke pik og presser den nu langsomt op i din røv. Hun skiftevis stønner og ømmer sig, mens hun tager imod min manddom. For at tage lidt af smerten fra hendes stramme hul, klasker jeg hende endnu engang på balderne og hun vrider røven i smerte. Jeg stopper ikke før jeg er helt oppe i hendes snævre røv og begynder nu at gennemkneppe den. Hun stønner i takt med min pumpen og jeg niver hende blødt i det ene bryst mens jeg med den anden hånd masserer hendes svulmende klit. Jeg knepper min elskerinde taktfast og kan mærke at mit sperm trænger sig på og mine nosser spændes. Jeg spørger hende om jeg skal komme oppe i røven på hende eller ud over hendes yndige lille ansigt. I hendes liderlighedståge får hun fremstammet, at du vil have min sæd ud over sig og smage mig. Jeg trækker mig hurtigt ud, løsner hendes bånd og hun sætter sig på knæ foran mig. Min orgasme kommer rullende ind over mig som et eksprestog og min varme sæd sprøjter ud af min store stive pik. Min sæd rammer hendes bryster og ansigt og hun slikker sig om munden og smager på sæden. Mine knæ ryster og jeg har aldrig haft sådan en fed sexoplevelse, men sådan er det gerne, når jeg besøger min dejlige elskerinde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.