Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi var taget til stranden, og da vi elsker nøgenbadning, har vi fundet et sted hvor der normalt ikke kommer andre, men da vi havde ligget og solet os et stykke tid, kom der denne dag en fyr og lagde sig lidt ikke langt fra os.
I starten var vi lidt irriterede over at blive forstyrret her på "vores" strand, men også lidt pinligt berørt over at ligge splitternøgen, når der var andre i nærheden, så vi vendte os om, så vi lå på maven.
Vi skottede diskret over til fyren, for at finde ud af hvad det var for en filejs, var det mon en af de fyre som bare var ude på at lure på andre, mens de spiller den af?

Fyren her var sporty og omkring de halvtreds.
Vi bemærkede straks at det ikke var første gang, han solbadede nøgen, for han var meget solbrændt – overalt!
Efter et stykke tid overvandt vi vores generthed, der er for fan'en da ikke noget unaturligt ved at solbade nøgen, desuden pirrede det os at han var der.
Så selvom vi godt var klar over, at fyren kikkede på os, rejste vi os og sprang i bølgerne.
Da vi var kommet op af vandet og var i gang med at tørre os, stod fyren pludselig ved siden af os, og på svensk spurgte, om vi kunne undvære en smøg.
Jeg gav ham en og bemærkede at min pige, sad med røde kinder og åben mund og stirrede på mandens penis, da jeg så op blev mine øjne sikkert lidt større, for mellem hans ben dinglede en pik på størrelse med en underarm.

SEX I DAG?

Mens jeg rodede efter en lighter, satte fyren sig ned, og begyndte at snakke med min pige, som havde noget svært ved at løsrive blikket fra hans pik.
Da vi havde fået ild på cigaretterne, præsenterede han sig og sagde han havde en pose øl, om vi ikke kunne drikke en.
Jeg skulle lige til at afslå, da jeg hørte min pige sige ja tak.
Mens vi sad og drak øllerne, fortalte han, at han havde lejet et sommerhus lige bag klitterne og at han havde set os her på stranden dagen før, og da havde vi da vist hygget os.
Min pige rødmede dybt, for dagen før havde vi ligget og elsket på stranden.

Han smilede til os, og sagde, at det havde været meget ophidsende at se på. Min pige rømmede sig og mens hun kikkede ned på hans pik, spurgte hun om han så havde spillet den af, mens han kikkede på os.
Han smilede og sagde, at det havde han simpelthen været nød til.
Min pige sad og stirrede på hans pik, og forestillede sig ham sidde og gnide på kæmpepikken, der nu var blevet halvstiv.
Hendes røde øreflipper var et sikkert tegn på at hun var ved at blive godt liderlig.
Min pik begyndte også at røre på sig.
Jeg havde ikke tidligere troet at jeg skulle ønske at se hende med en anden mand, men nu ophidsede tanken mig enormt, at se hende blive spiddet af denne kæmpe pik.

Som i trance rakte hun hånden ud, og begyndte at lege med hanss nosser. Lidt spørgende kikkede hun over på mig.
Da hun så at jeg sad og legede med mig selv, fugtede hun sine læber og vendte sig om mod ham, hvis pik nu stod stor og stiv.
Hun sænkede ansigtet, og smagte på hans pik. Han stønnede, og det rykkede i pikken.
Min pige lagde sig nu på knæ foran ham og tog nu begge hænder til hjælp, mens hun med den ene hånd nulrede hans nosser gned hun på skaftet med den anden, mens hun pattede på pikhovedet.

Jeg satte mig bag hendes strittende røv, så jeg kunne komme til at lege med hendes kilder, samtidig med at jeg førte et par fingre op i hendes drivvåde kusse. Snart bollede jeg hende med fire fingre, samtidig med at jeg førte tommelfingeren op i hendes stramme røvhul.
Hun pruste og stønnede, og var ved at kvæles i hans kæmpepik, mens hun roterede vildt med underlivet.
Hun slap hans stive pik og sagde, at nu ville hun have pik.
Hun satte sig overskrævs over ham mens jeg tog om hans kæmpe pik og styrede den mod hendes fugtige kusse.

Langsomt og forsigtig sænkede hun sig ned over hans gigant pik. Selvom jeg havde udvidet hendes kusse med fingrene, kunne hun ikke tage pikken på engang. Langsomt begyndte hun at bevæge sig op og ned. Det var fantastisk at se, hvordan hans kæmpepik forsvandt længere og længere op i hendes underliv, indtil hele pikken var i bund, og hun sad spiddet på denne fantastiske pik, der var stor og tyk som en underarm.

Jeg stillede mig så hun kunne få min pik i munden. Han begyndte at kramme mine nosser og røvballer. For ikke at komme med det samme, satte jeg mig ned, og mens jeg nød synet af min piges kusse der gled op og ned af hans glinsende pik.

Nu kunne hun ikke klare mere. Hun klynkede og rystede over hele kroppen, og kom i en lang orgasme. Da hun var kommet lidt til hægterne igen, lod hun forsigtig hans store gigantpik glide ud af hendes ømme kusse, og begyndte at kysse og slikke den.

Vi lå og sundede og lidt, var måske også lidt flove overfor hinanden, men pludselig begyndte vi at grine. Mens vi fik en øl, sagde min pige, at det havde været pisse-frækt, at få to mænd på stranden der ikke var bange for at spille pik på hinanden. Jeg kikkede på ham, og legede lidt med min slappe pik. Min pige tog sig til sin ømme kusse, mens hun kikkede på hans pik, så smilede hun pludselig, og spurgte, om vi ikke skulle udnytte resten af dagen sammen.Det ville han da gerne, sagde han grinende, men så syntes han da at vi skulle gå op i hans sommerhus, så kunne vi hygge os og få en bid brød.
Jeg blev lidt hed om ørene for jeg vidste, at det ville blive en hård og lang dag med min pige og kæmpe pikken.

Hans pik havde rejst sig igen og hun begyndte at spille den af på ham, mens hun fortalte om dengang jeg fingerbollede hende og med en del smørrelse også fik held til at få hele hånden op i røven på hende. Det ophidsede ham meget at høre på hende, for snart sprøjtede han for anden gang den dag, og hans sperm drev ned af pikken og hendes hånd. Efter at have været en tur i bølgerne for at blive afkølet og få vasket sved og sperm af kroppen, gik vi op til hans sommerhus. Da vi have spist, lagde vi os ud på græsplænen med en flaske kølig hvidvin.

Min pige begyndte at lege med min pik. Så hentede hun en flaske sololie, og beordrede mig til at smørre hendes bagerste hul. Mens hun gned på min pik, smurte jeg hendes røvhul ind i olien. Jeg førte en finger op, snart var der plads til en til og så en til. Da jeg havde fået fire fingre op i hendes røvhul, begyndte jeg at håndkneppe hende. Imens havde han sat sin hen til os. Han sad med sin store pik i hånden og legede med den. Jeg kunne ikke lade være med at tage hans pik i hånden og der gik en frydefuld gysen igennem mig, mens jeg tænkte på at min pige skulle have denne krabat op i sit stramme røvhul.

Jeg havde nu taget den tomme vinflaske, og førte den op i hendes endetarm, hvor jeg begyndte at voldbolle hendes stakkels røv. hun var nu blevet utroligt liderlig, og bad mig bolle hende hårdere. Hun nikkede og han stillede sig hen bag hende, mens han rullede en kondom på. Nu trak jeg flasken ud, tog fat i hans kæmpe pik og førte den hen til min piges indsmurte røvhul.

Forsigtig pressede han pikhovedet mod hendes ringmuskel, som langsomt gav efter for presset. Efter en kortvarig smerte, var pikhovedet indenfor. Han holdt en lille pause for at lade hendes røvhul vænne sig til hans store pik, så begyndte han langsomt at presse den længere op. Smerterne skød gennem hendes krop og hun følte det som om hendes røv var ved at blive revet fra hinanden. Hun stønnede og prøvede at slappe af. Han stoppede presset og hun spurgte stønnende om den var helt inde, men nej kun ca. halvdelen af hans kæmpe pik, var inde i hendes smertende røvhul.

Da vi havde ligget stille et øjeblik aftog smerterne, og en vidunderlig lystfølelse gennemstrømmede hendes krop. Han begyndte nu at bolle hende og mens hans store pik kørte ud og ind af hendes røvhul, mistede hun fuldstændig fornemmelsen for tid og sted. Jeg ved ikke hvor længe han bollede hende, men det var så frækt at se på at jeg kom, føltes det som om min pik bare blev med at sprøjte og sprøjte. Da jeg kom lidt til mig selv, og kikkede op på ham, der stønnede højre og højre, mens han med voldsom kraft, igen og igen bankede sin store pik op i min pige. Med et brøl pressede han pikken helt i bund og hun mærkede, hvordan hans pik pulserede i hendesn røv, da han kom. Han faldt prustende sammen, stadig med pikken i hendes røv, og hun følte hvordan den langsomt slappedes og blev mindre.

Da han rejste sig og trak pikken ud, kikkede min pige over på mig. Hun kunne se, at det havde været utroligt liderligt, at se hende blive bollet, for mine øjne skinnede. Hun smilede glad til mig og gav mig et langt kys.

Vi blev og forsatte vores frække lege, hos den svenske kæmpe pik til langt ud på natten og jeg måtte næsten bære min pige hjem, da hun havde mere end svært ved at gå normalt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.