Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det begyndte med at jeg en dag kom hjem fra arbejde og i postboksen fandt et brev indeholdende en dvd, der var ingen afsender eller nogen meddelelser, kun dvd'en. Jeg gik indenfor i min lejlighed og efter at have lagt mine indkøb fra mig i køkkenet, gik jeg ind og satte dvd'en i afspilleren.
Stor var min overraskelse, da det første jeg så var mit vindue og altan filmet fra den anden side af bebyggelsen, jeg fik nogle ideer om hvad der ville komme.
Jeg skal lige sige at jeg er en pige på 19 år, rimelig slank og med et par fyldige bryster. Jeg kan godt lide at vise mig nøgen for fremmede sådan på afstand, oftest sker det i min lejlighed, hvor jeg "glemmer" at rulle for.
Dvd'en viste efter et stykke tid mig komme hen til altandøren med et badehåndklæde omkring mig, jeg satte mig og tørrede mit hår med et andet håndklæde, jeg smed håndklædet fra mig og sad nu med badehåndklædet omkring mig, jeg var glad for at det var taget på afstand så man ikke helt kunne se detaljer. Jeg lod mit badehåndklæde glide ned over brysterne og sad nu med brysterne frie og straks så jeg at afstanden ikke betød noget, der blev zoomet så kraftigt ind på mine bryster, så jeg følte han havde stået lige udenfor altandøren. Jeg kiggede med det samme over mod den anden side og tænkte på hvorfra jeg blev filmet, jeg kunne se på filmen at den var taget fra et punkt en, to eller tre etager højere oppe end jeg boede. Herefter så jeg hvordan jeg sad og cremede mig ind brysterne og min fisse, og efter det rejste jeg mig og gik ind i soveværelset som ligger til samme side, også der var jeg filmet mens jeg iførte mig noget tøj. Jeg startede med at blive gal, det var ulovligt hvad den person gjorde, på den anden side, var det ikke netop det jeg ønskede, når jeg sådan gik rundt nøgen for at blive set.
Jeg slukkede for fjernsynet og gik ud i køkkenet for at lave noget mad, jeg kunne ikke få dvd'en ud af hovedet. Jeg spekulerede på om det var en halvgammel stodder eller en ung mand der havde optaget den. Jeg håbede virkeligt på det sidste. Efter at have spist min mad, satte jeg mig ind i stuen og sad og gennemtænkte situationen. Jeg var lidt pirret af situationen, men også lidt flov. Jeg bestemte mig for at jeg i aften ville udfordre mig selv, og se hvad der skete.
Da klokken var blevet hen imod 10, gjorde jeg mig klar jeg havde længe i det skjulte kigget mod vinduerne på den anden side, men ikke observeret noget usædvanligt som en kikkert eller kamera. Jeg slukkede alt i stuen og gik ud af stuen, slukkede lyset i gangen og gik ind i soveværelset.
Her smed jeg min kjole over en stol og begyndte stille og roligt at klæde mig af, bh og trusser røg samme vej som kjolen, jeg gik hen til vinduet og stod med mine hænder dækkende mine bryster og kiggede ud og op, intet kunne jeg se.
Jeg lagde mig på min seng og begyndte at berøre mig selv, mine bryster, min fisse, det var ophidsende at vide at der måske stod en person netop nu og overværede og filmede mig, jeg tog en DILDO og begyndte at føre den ud og ind af min fisse, mens jeg var ved at sprænges af liderlighed. Til sidste fandt den vej til mit bagerste hul, og jeg lå nu på alle fire med en dildo stikkende ud af røven alt i mens den vibrerede inde i mig, til sidst kom jeg i en ordentlig orgasme. Jeg trak den ud og var lige på badeværelset inden jeg slukkede lyset og gik i seng.
Næste morgen stod jeg op, gik i bad kom hurtigt i tøjet og tog på arbejde. Hele dagen tænkte jeg på hvad der var sket aftenen før og om der nu lå en ny dvd i postboksen når jeg kom hjem. Dagen gik langsomt, men til sidst blev det fyraften og jeg skyndte mig hjem, ganske rigtigt der lå en kuvert i postboksen. Jeg skyndte mig at komme ind i stuen og lægge den i afspilleren og ganske rigtigt hele aftenens "forestilling" var filmet med mange nærbilleder, det ophidsede mig gevaldigt og samtidigt var det lidt spændende hvem der stod bag. Jeg satte mig for at jeg ville udfordre vedkommende, og måske komme i kontakt med ham, det kunne selvfølgelig også være en kvinde.
Ret tidligt på aftenen inden lyset skulle tændes smed jeg alt mit tøj og gik nu kun nøgen rundt i lejligheden, af og til også hen til vinduet eller altandøren og stod og viste mig frem. Jeg håbede ikke, at for mange lagde mærke til hvad der skete, og da det blev mørkere tændte jeg for lidt lys i lejligheden. Ved siden af altandøren var et ret stort vindue, med en bred vindueskarm, der satte jeg mig med siden til og lod mig iagttage, jeg rejste mig og gik hen til min pc og tog et ark papir, skrev min mailadresse med store typer og gik tilbage til vinduet igen og satte mig med papiret i min hånd, jeg håbede at han ville se den og kontakte mig. Efter et stykke tid rejste jeg mig og gik tilbage til pc'en. Der skete ikke noget, jeg blev skuffet, jeg gik ind i soveværelset og tog en kimono på og satte mig til at se fjernsyn.
Efter en times tid lød der et lille pling fra min pc der var ny mail, jeg rystede af spænding og gik hen og åbnede den:
"Kære Line "Jeg håber ikke at du er sur på mig, at jeg har lavet disse FILM med dig, jeg syntes du er en dejlig pige, du er smuk i mine øjne. Jeg kan love dig at de ikke vises til andre det er kun for mine øjne. Lige siden jeg så dig første gang, har jeg iagttaget dig dagligt og nydt hvert et sekund, og til sidste kunne jeg ikke lade være med at give dig filmen. Jeg regner med at du også nyder legen ellers ville du jo nok være stoppet efter første dvd."
Jeg sad lidt og tænkte over situationen, han havde jo ret, jeg stoppede ikke efter første dvd.
Jeg skrev:
"Kære ? det glæder mig at du kan lide hvad du ser, det var lige lovligt meget -ligefrem at blive optaget på film, og i øvrigt også ulovligt, men vær ikke bange jeg anmelder dig ikke. Jeg nyder selv at vise mig frem på denne måde, det ligesom giver mig et kick, og bare rolig jeg stopper ikke, nu har jeg jo en "fan". Jeg har kun et spørgsmål som jeg ønsker du besvarer helt ærligt. Og det er "hvor gammel er du?" Jeg håber på et hurtigt svar. Line
Jeg sendte den og der gik ikke mange minutter før svaret kom " jeg er 23". Jeg blev rolig, jeg håbede at han havde svaret ærligt og at der ikke gemte sig en ældre mand bag mailen, ikke fordi jeg har noget imod at vise mig for ældre mænd, men at vise sig for jævnaldrende har større chance for at føre noget med sig.
Næste dag da jeg kom hjem lå der igen en dvd i postboksen som viste mig bl.a. i vindueskarmen med papiret og det var tydeligt at læse.
Om aftenen skrev jeg en mail til ham, om at jeg i morgen ville tage til stranden lidt nord for Helsingør hvor vi bor. Jeg skrev at jeg ville tage af sted til et nærmere angivet sted næste formiddag kl. 10.00, men han måtte ikke give sig til kende. Han skrev tilbage at han ville være der.
Jeg kunne næsten ikke vente til næste dag, jeg gik tidligt i seng og lå længe og tænkte på næste dag.
Jeg tog af sted som planlagt, fandt mit sted og lagde mig ned i min lille bikini, det var et sted der ikke var meget besøgt med lidt klitter og lidt bevoksning, der var lidt både uden for kysten men det generede mig ikke. Efter et stykke tid smed jeg min bh og lå nu med bare bryster og nød solens stråler mod min varme hud, jeg smurte creme på brysterne og ned over maven. Jeg kiggede mig omkring der var ingen at se langt væk, så jeg kunne godt smide mine trusser så de røg og jeg smurte mine ben og min fisse godt ind i creme og lagde mig igen på tæppet. Efter et stykke tid kom der flere strandgæster men ikke flere end at jeg blev liggende helt nøgen, jeg havde mine solbriller på, det giver ligesom lidt afstand at man ikke har øjenkontakt i den situation. Efter et stykke tid vendte jeg mig og lå nu på maven med røven i vejret, en ung mand kom gående langs stranden hen mod mit sted, jeg blev liggende og fulgte ham bag solbrillerne med øjnene, jeg kunne se, at han slugte mig sådan i det skjulte, jeg vendte mig om og lå nu med fissen lige mod ham, han var kun ca. 10 meter fra, gående i vandkanten, jeg studerede ham - kunne det være min "lurer"?, han så meget godt ud, men han gik videre og havde heller ikke kamera eller andet med sig, nok bare tilfældigt. Sådan gik dagen flere mænd lagde vejen forbi mig, et par fædre spillede bold med deres poder, og det skete at den røg hen til mig et par gange, hver gang blev den hentet af en fædrene med et undskyld. Jeg nød situationen, tænk at ligge her og få sine ønsker om opmærksomhed blive opfyldt. Sidst på eftermiddagen tog jeg mit tøj på igen og bevægede mig hjemad.
Hen på aftenen kom der en mail fra ham, der ligger en dvd i din postboks. Jeg tænkte hvordan er det lykkedes ham og hvad viser den? Jeg skyndte mig ned i postboksen, glemte helt jeg kun var i trusser og bh, hvilket fik en af opgangens beboere til at spærre øjnene op, da jeg kom farende op ad trappen, med et smil til ham skyndte jeg mig ind i stuen. Jeg satte afspilleren i gang og så først min afgang fra bopælen og herefter min ankomst til stranden, jeg så hvordan min afklædning var filmet, som stod jeg lige foran ham, jeg skal love for at han havde zoom på sit kamera. Herefter en sekvens hvor jeg var i vandet, samt en del sekvenser hvor jeg bare lå på tæppet, Han havde også optaget de forskellige mænd der nærede interesse for mig og til slut endte den med min hjemfart og ankomst hjemme. Jeg var imponeret og nysgerrig hvordan bar han sig ad, jeg havde slet ingen ide om at han var der og slet ikke et kamera. Jeg skrev til ham at jeg syntes det havde været fedt, men hvordan gjorde han, jeg havde slet ikke set ham.
Lidt efter kom svaret;
Kære Line "Jeg er bare diskret, falder i med omgivelserne, og for øvrigt så du mig, jeg kom også tæt på dig". Jeg tænkte meget over det sidste hvem var han? Han skrev også at han syntes det havde været en fin dag og at han nød synet af mig. Jeg hedder for øvrigt Peter og har lånt en kammerats lejlighed i fire uger mens han er på ferie. Det var ham der gjorde mig opmærksom på den kønne og frække pige på den anden side".
Jeg skrev til ham, at jeg var parat til at møde ham, hvis han ønskede det. Hvis han havde lyst kunne han bare komme, han vidste jo hvor jeg boede. Jeg fik intet svar. Jeg satte mig ind i stuen og så lidt fjernsyn, da det ringede på døren og uden for stod en ung mand "Dav - jeg hedder Peter, og er din usynlige ven" jeg inviterede ham inden for. Det var ikke ham der var gået i vandkanten, men han så rimelig sød ud.
Jeg satte en flaske vin på bordet, han så på mig med et underfundigt smil "Du er sgu en sjov pige, at gå med ind i legen i stedet for straks at stoppe" "Ja men jeg syntes det var pirrende at jeg ikke vidste hvem der stod bag dvd'erne" svarede jeg. Sådan snakkede vi en del af aftenen. Så spurgte han "skal det så stoppe her?" "Nej det syntes jeg ikke, vi kunne jo nok finde på noget" var mit svar. Han smilte til mig og gav mig et lille kys på kinden. "Jeg kunne godt tænke mig at du tog nogle frække billeder af mig, hvis du har lyst?" spurgte jeg forsigtigt, jamen det ville han da gerne, vi kunne jo mødes dagen efter oppe hos ham og se hvad vi kunne finde på. Han boede på 6. Sal i nummer 16. Sådan sluttede aften og han takkede for en hyggelig aften og gik hjem.
Jeg sad tilbage med en følelse af at jeg havde fundet en ny kæreste, jeg var helt varm ved tanken om hans krop tæt på min, med de tanker gik jeg i seng og lå og masturberede med håbet om, at han så med. Nu kunne jeg bare håbe på at han ikke var i et forhold.
Næste formiddag stod jeg op, tog et langt bad og satte mig i min kimono ud på altanen, jeg kiggede op mod hans lejlighed, der stod han og vinkede ned til mig. Jeg kunne ikke lade være med at åbne kimonoen mod ham.
Ved middagstid gik jeg over til ham, jeg kom ind i lejligheden som var blandt de øverste i bebyggelsen og ud på altanen hvor jeg kunne se udsynet til min lejlighed, men jeg syntes det var langt væk, så han måtte have noget godt fotoudstyr.
Han bad mig om at sætte mig ned og hentede en flaske vin og to glas. Jeg kunne mærke en vis nervøsitet ved det jeg havde kastet mig ud i, vi snakkede om løst og fast han var lige trådt ud af et forhold var nu single og studerede på filmskolen, han ville gerne være filmfotograf.
"Nå skal vi begynde?" spurgte han og kiggede på mig, "ja" svarede jeg, "hvad havde du tænkt dig?" spurgte han, Jeg vidste ikke rigtigt hvad jeg ville, så jeg bad ham om at finde på noget. "Skal vi starte herude?" sagde han, "det syntes jeg er en god ide, vejret er fint og varmt" svarede jeg, han gik ind i et værelse og hentede et kamera, da han kom tilbage, spurgte han "hvor frækt skal det være?" "det bestemmer du", svarede jeg, han kiggede på mig.
"Jeg syntes du skal starte med at stå henne i hjørnet af altanen og kigge ud over området, så tager jeg nogle billeder som en start", jeg havde en hvid gennemsigtig sommerkjole på, samt bh og g-string. Han tog en del billeder af mig i forskellige stillinger og bad mig nu om at tage kjolen forsigtigt af, jeg lod den glide ned over kroppen mens han tog en masse billeder, derefter bad han mig om at tage bh'en af, det var lidt underligt at stå sådan foran en fremmed og klæde sig af og blive fotograferet, jeg stod i forskellige stillinger, med hænderne over brysterne og med dem frit gyngende. Han spurgte om han måtte berøre dem, jeg lod ham røre dem og han tog blidt om dem og vejede dem i hånden, jeg kunne mærke varmen brede sig i min krop, han bad mig nu smide trusserne og jeg stod nu foran ham helt nøgen med en lille stribe over min revne, han bad mig om at bøje mig forover, og han fik nu fuldt udsyn til min fisse og røv, han tog en hel stribe af billeder. Hans hænder hvilede et øjeblik på min bagdel.
Så bad han mig om at stille mig med brysterne hvilene på kanten af altanen, jeg kiggede lidt, der var ikke stof hele vejen rundt om altanen, som på de fleste andre herunder hos mig, så man kunne altså se lige op på os, jeg ventede et øjeblik, men stillede mig så i position " ryk numsen bagud" sagde han, jeg gjorde som han sagde "spred benene lidt" jeg gjorde det med samme. Så bad ham mig sætte mig på hug med brysterne presset ind mod metaltremmerne, han tog en masse billeder herunder rakte han kameraet udover rækværket og tog billeder af mine to bryster ragende ud gennem tremmerne. Jeg skal love for at det blev frække billeder, men jeg havde jo selv startet det hele.
Efter et stykke tid stoppede han, "hvad nu, vil du mere?" spurgte han, vi satte os ned i stolene igen, "ja" sagde jeg "jeg vil godt elske med dig hvis du har lyst? Han kiggede på mig "vi kender jo knap hinanden, men ja selvfølgelig har jeg lyst til dig" Han kom over til mig kyssede mig på munden, og jeg overgav mig fuldstændigt, efter et stykke tid spurgte han "skal det være herude eller indenfor" der for en djævel i mig "Det skal være herude og du skal sætte et kamera op, der kan filme det" okay et øjeblik, så gik han ind i stuen og hentede et kamera, som han satte på stativ i det ene hjørne, bagefter hentede han en luftmadras og lagde på gulvet, jeg lagde mig ned på ryggen, og kiggede på mens han afførte sig sit tøj, han havde heller ikke været upåvirket af fotograferingen pikken stod lige ud i luften, han lagde sig ned mellem mine ben og begyndte at slikke mig op ad inderlårene ind til han nåede frem til min våde mis, jeg rykkede mig lidt da tungen begyndte at sutte på min klit, jeg lå og kunne se hele pladsen mellem bygningerne, hvilket betød at andre kunne se hvad vi lavede, det gjorde mig bare endnu mere liderlig. Så flyttede han sig op til mit ansigt og jeg tog hans pik i min mund og begyndte at sutte kraftigt, han kiggede ned " nu kan jeg bedre forstå dig, det er sgu for frækt, at andre sådan kan se en" sagde han med et smil om munden. Han flyttede sig ned og lod sit lem glide ind i min fisse og begyndte at pumpe løs, jeg lå og nød det og kunne mærke varmen brede sig i min krop, efter et stykke tid bad jeg ham stoppe, han trak sig ud, jeg lagde mig nu på alle fire med hovedet op mod tremmerne og bad ham om at tage mig bagfra, som jeg lå der kunne jeg se folk rundt om på altanerne og nede på pladsen, alt imens han pumpede løs bagfra, pludselig kunne jeg se nogle personer på en altan overfor stå og pege herop imod os, jeg lod som ingenting og tog bare imod, og efter et stykke tid kom vi begge i en fælles orgasme, jeg satte mig op med ryggen mod tremmerne helt udmattet og med sæden drivende ud af min fisse. "du er sgu en dejlig pige, det må vi gøre en anden gang. Vi tilbragte resten af dagen og aftenen sammen og vi elskede sammen flere gange.
Peter er nu blevet min kæreste og er flyttet ind hos mig, hans kammerat er kommet tilbage fra ferie - Peter og jeg fortsætter med fotografering, så det kan da være jeg vender tilbage.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.