Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kommer til at tænke på en oplevelse som jeg havde for ca. 20 år siden, jeg var lige blevet gift med min mand Per som er ca. 20 år ældre og meget mere erfaren med alting end mig. Jeg var ikke så erfaren på det sexuelle område, men Per var helt fantastisk, hans pik er ikke så stor, men han kunne alle andre dejlige ting som man virkelig føler sig elsket og han kunne altid tilfredsstille mig, så jeg tænkte aldrig på andre fyrer.  Efter noget tid meget alt for meget arbejde måtte jeg bestille tid hos en massør fordi jeg havde fået spændinger i skuldrene, så jeg fandt en ret tæt på vores bopæl, og fik en dejlig massage af en nydelig kvinde, Pia to gange om ugen.

Så en dag hvor jeg kom på klinikken var Pia blevet syg, så fik jeg en ny mandlig massør. Det var sommer og varmt og da han kom ind var han solbrændt, muskuløs med en stram t-shirts og shorts. Han så bare så lækker ud, men han var jo massør og ikke andet! Jeg havde taget alt tøjet af undtagen mine hvide sloggi-trusser og BH. Da han begyndte at massere mig på ryggen spurgte han om jeg ville åbne BH en bagpå da han så bedre kunne komme til så det gjorde jeg, alt gik fint og da jeg skulle vende mig tog jeg selv bh-en helt af, dengang solbadede jeg også altid topløs, så jeg tænkte at det var fint nok. Han masserede mig rigtig dejligt og jeg nød det virkelig og blev faktisk en lille smule tændt. Så skulle jeg om på maven igen og han gik i gang med mine ben, og der arbejdede han sig længere og længere op imod min fisse. Til sidst var han helt oppe under trussekanten og ramte mine skamlæber flere gange bagfra. Jeg var helt i chock, skulle jeg bede ham om at lade være eller skulle jeg lade ham fortsætte, jeg var helt i vildrede på den ene side, men på den side var det vildt dejligt og virkelig grænseoverskridende!

SEX I DAG?

Men der skete ikke andet og da jeg forlod klinikken var jeg fast besluttet på at jeg aldrig mere skulle komme der igen.

Om aftenen da vi var gået i seng fortalte jeg det til Per og var sikker på at han støttede mig i at stoppe der, men det var slet ikke tilfældet, han spurgte og det var dejligt eller dårligt, jeg måtte indrømme at det var vist lidt dejligt, men jeg ville ikke derhen igen. Så stak han hånden ned i mine trusser og mærkede mig i fissen imens han spurgte ind til alle detaljer og jeg blev mere og mere liderlig. Det endte med at jeg kom i en ret kraftig orgasme. Per smilede til mig og sagde at min fisse havde vist taget beslutningen for mig og det var helt med ham.

Næste gang jeg var henne at få massage var det Pia som masserede mig, så der var alt ved det gamle, men inden jeg gik ind stødte jeg ind i ham den dejlige massør igen og han sagde tak for sidst med et stort smil, og der fik jeg det noget underligt men fremstammede selv tak! Imens jeg blev masseret havde jeg spurgt om hvad han hed om han arbejdede fast hernede, og fik at vide at det gjorde han og han hed Kasper. Inden jeg var færdig var jeg kommet til at spørge om jeg ikke kunne skifte til ham de næste gange. Pia sagde at det var ok, og det var der også flere andre som havde spurgt om de kunne og da hun havde ret travlt var det fint med hende. De næste dage svingede jeg mellem at aflyse og komme, ringede faktisk et par gange op for at aflyse men smed på igen uden at sige noget, meget skolepigeagtigt.

Dagen før fik jeg fortalt Per hvad jeg havde gjort og at jeg gik rundt med en underlig kilden fornemmelse i fissen, og igen overraskede han mig, da han sagde at så måtte vi hellere gøre mig klar til Kasper? Læg dig ind på sengen og tag alt tøjet af, jeg kommer lige om lidt!? Jeg gjorde hvad han sagde men var fuldstændig i vildrede, jeg mærkede mig selv lidt mellem benene og jeg var ret våd.

Så kom Per ind med et vandfad og en skraber, nu skulle jeg barberes helt glat, og så havde han også købt en lille gave til mig?

Jeg åbnede den og ja det var en lille gave, den mindste G-streng jeg nogensinde har set og så var den helt gennemsigtig. Per sagde at han havde forventet dette, men ville ikke presse på da det skulle være min egen beslutning, men når jeg nu havde taget den så skulle jeg også bære G-strengen og for der ikke skulle stritte hår ud skulle de så fjernes!

Min fisse forrådte mig fuldstændig, den var drivende våd og jeg sagde slet noget imens Per møjsommeligt fjernede alle hårene fra fissen ind i mellem ramte han min klitoris som gav mig stød op igennem kroppen. Da han var færdig sagde han at jeg ikke måtte få G-strengen på før i morgen fordi den så ville blive våd af fissesafter.

Derefter hoppede han op i sengen og da jeg forsøgte at få ham til at bolle min brandvarme og helt glatte fisse sagde han bare nej, og jeg måtte heller ikke selv kæle den, da den skulle være klar til Kasper!

Det tog lang tid før jeg faldt i søvn og da jeg vågnede gik jeg i bad og lagde en langtfra diskret make-up noget jeg aldrig gør normalt når jeg skal masseres. Det var lidt underligt at se sit helt glatte skød i G-strengen som var fuldstændig gennemsigtig. Jeg var nødt til at tage et trusseindlæg i for ikke at sejle helt væk, jeg vidste jo ikke hvad jeg kunne forvente, men jeg var helt ør af liderlighed. Fremme ved klinikken blev jeg igen i tvivl men min fisse ville ind, så jeg kom ind og Kasper bød mig velkommen med et stort smil og der var jeg solgt. Jeg tog alt tøjet af undtagen min G streng huskede at fjerne indlægget og tog håndklædet omkring mig. Der lå jeg så, 20 år gammel, med en mand derhjemme som nærmest opfordrede mig til at være utro og var møgliderlig! Det kunne kun gå galt. Massagen startede på ryggen og Kasper havde direkte udsyn til fissen bagfra og jeg nød det. Da jeg vendte mig sagde han at den der G-streng skjulte jo alligevel noget så tag du bare den af så den ikke bliver fedtet! Som i trance tog jeg bare den af og lå nu med lidt spredte ben og ventede på Kasper. Han masserede mig langsomt imens han kom med komplimenter ang. mine bryster og min helt glatte fisse. Nu kørte han sine fingre op over mine skamlæber og jeg spredte mine ben mere og mere. Jeg nød det så meget at jeg forsøgte at dreje min fisse hen mod hans hænder hele tiden. Så sagde han pludselig: vil du gerne have at jeg går tættere på? Og jeg stønnede bare Jaaa. Han kørte nu hele hånden op over min klitoris, langsomt nærmede jeg mig orgasmen, jeg var helt væk og klar til hvad som helst!   

Fortsættelse følger hvis I er interesseret?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.