Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har kommet sammen med min kæreste i 6 md og vi bor ikke sammen men stolede på hende indtil denne dag ,hvor jeg fik en mail efter en firmafest hvor vi begge arbejder.

Til fersten var hun pludselig væk og jeg tog hjem til mig selv lidt senere og gik i seng,skrev en sms at jeg gik i seng og at jeg elskede hende. Da jeg stod op kl 10 så jeg hun havde skrevet en mail kl 6.

"Hej skat jeg blev fuld igår og tog toget med nogle kollegaer og der var en der tilbød at følge mig hjem, jeg er ked af det -vi kom i seng sammen- men det betød ikke noget ---- og en masse tekst efterfølgende.

Fik min morgenmad til at sidde fast i munden og blev sur og ked af det- forholdet var slut tænkte jeg.

Først ville jeg ikke høre noget om det men dagen efter kunne jeg ikke lade være at fiske efter detaljer- tanker fløj jo rundt i hoved.jeg fik spurgt hvordan det var startet- og hun fortalte

"Jeg blev fulgt op i lejligheden og viste ham rundt som man går --her er køkken og her stuen og her mit soveværelse og derfra gik det stærkt han tog kjolen af og mine trusser blev ødelagt da jeg havde hofteholder og strømper på han ikke kunne finde ud af at tage af -jeg var fuld og kan ikke huske det hele men kan huske han trængte ind i mig- jeg spurgte om han havde en stor pik- hun kikkede ned i bordet og svarede " ja han havde en stor pik.

Jeg spurgte hvor lang tid det stod på og hun svarede " jeg ved det ikke tro jeg faldte i søvn men kan huske at han kørte ind og ud i mig og han hvist slikkede mig bagefter,jeg vågnede og var smurt ind i hans sperm og han var gået igen.

Ved ikke om det er hele historien- men jeg blev ked af det, da jeg fik muligheden gik jeg i hende vasketøj- lyder nok lidt kinky -men kunne ikke lade være og der fandt jeg hoftekolder og strømper og et håndklæde og der var smurt ind i hans sperm.

Nu efter et stykke tid- er min følelser blandet -føler jeg er ført bag lyset og samtidig føler jeg jeg er gået glip af nogen- så jeg har besluttet at jeg vil se hende med en fyr en dag- se hvordan det er.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 65 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.