BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg lever sammen med min frække kæreste og vores sexliv er virkelig lækkert! Jeg nyder at kneppe hende så ofte jeg kan komme til det! Jeg har altid været hetero og er det i realiteten stadigvæk, men jeg er begyndt, at have nogle fantasier der virkelig tænder mig.

det hele skulle foregå uden, at min kæreste vidste noget som helst. Jeg skulle derimod planlægge det hele til mindste detalje. Det skulle foregå sådan, at min kæreste og jeg skulle sidde i sofaen og hygge os en aften hvor hun havde taget sit frækkeste lingeri på. Det skal lige siges at min kæreste er en lille fræk blondine med dejlige runde d-skåls bryster med de dejligste små stive brystvorter. Derudover har hun en lille rund røv, der bare skriger efter, at blive kælet for! 

SEX I DAG?

Allerede bare det at se min kæreste i lingeri gør min pik så hård, at det næsten ikke er til at holde ud! Hun begynder hurtigt at fiske min stive pik frem og rykke stille og roligt frem og tilbage i den imens hun giver mig det vådeste tungekys jeg nogensinde har fået! Jeg bliver møg liderlig og bærer hende ind i soveværelse og kaster hende på sengen og beordrer hende til, at tage sit lingeri af og kæle for sig selv imens jeg lige ordner noget hurtigt!

Det hun ikke er klar over er nemlig, at jeg har lavet en aftale med en stor sort mand, der skal komme og besøge os. Jeg går ud og lukker ham ind imens min kæreste ligger og kæler for sig selv inde i soveværelset. Jeg beder den fremmede sorte mand om, at tage alt sit tøj af. Han tager det af med det samme og jeg ser hvor stor og tyk hans sorte pik er og glæder mig som et lille barn til, at have ham med i sengen! Jeg beder ham om at vente i 5 min og derefter banke på ind til soveværelset.

Jeg går ind til min kæreste der ligger og stønner svagt i sengen imens hun ligger og piller sig selv mellem benene. Jeg går op i sengen og giver hende et vådt tungekys og vender hende om, så hun kommer til, at stå på alle 4 og stritter med hendes dejlige røv! Jeg ligger mig bag hende og begynder stille og roligt at køre min tunge op igennem hendes fisse, der allerede er driv våd! Jeg bliver ved med, at slikke hende skiftevis i fissen og i hendes dejlige røv!

Pludselig banker det på døren imens jeg ligger og slikker min kæreste og ind træder den fremmede sorte mand ind med hans kæmpe pik, der ikke engang er helt stiv endnu. Hun bliver først forskrækket, men jeg siger til hende, at det er en overraskelse og, at jeg ville elske at se hende med en ekstra pik! 

Jeg kan hurtigt mærke på hende, at hun selv synes det er en fræk tanke og vi sætter os ved siden af hinanden på sengekanten og kigger på den store tykke pik den sorte mand har! Jeg giver hende et langt vådt kys imens jeg tager den tykke pik i hånden og mærker, at den lynhurtigt bliver hård som sten! Jeg stopper kysset og begynder, at slå den hans store sorte pik imod hendes dejlige bryster et par gange! jeg begynder derefter, at føre hans pik op i ansigtet på min kæreste. Hun kigger nervøst på mig og jeg nikker bare til hende hvorefter hun gaber over det store sorte pikhoved! Jeg bliver selv mere og mere liderlig! Hun ser for fræk ud med en sort pik i kæften!

da hun har fået lov til at sutte ham i et stykke tid smider jeg hende ind mit på sengen og siger hun skal stille sig på alle 4 og slikker hende hurtigt i begge huller, inden jeg sætter mig ved siden af hende og lægger mit hoved på lænden af hende! Den sorte mand kommer om bag min kæreste og jeg tager igen fat i den lækre pik! Jeg rykker lidt frem og tilbage i den inden jeg langsomt fører den op i hendes lille våde fisse. Jeg ligger med hovedet helt tæt på og nyder synet af, at se min kærestes små skamlæber stramme omkring den tykke pik! 

der går et stykke tid før han kan gå til den, men da der først er gang i den og hun ligger og skriger af nydelse, skubber jeg ham lidt væk så hans store pik falde ud af hende. Den skinner helt af alle hendes safter og jeg får ham til, at køre hans pik op mod lænden på hende og ind i min mund! Jeg nyder at sutte saften af hans pik og jeg nyder bestemt også at føle og smage hans pik i min mund! 

efter at have slikket hans sorte pik af for safter fører jeg den igen op i min kæreste og beordrer ham til, at gennemkneppe hende lige indtil han skal til at komme! Det gør han og inden han skal til, at sprøjte trækker han sig ud og jeg tager fat om hans tykke pik og spiller den af på ham imens jeg slikker hans store pikhoved. Da jeg kan mærke at ham skal til at sprøjte tager jeg hans pik ud af munden og styrer den, så han sprøjter min kærestes lille fine røvhul til med alt hans sperm! Jeg nyder synet at at se ham komme ud over hende og tager efterfølgende fat i hans pik og tværer hans sorte pikhoved rundt i røven på hende så det bliver fyldt med hans sæd! Jeg siger til min kæreste at hun skal blive ved med at stå på alle 4 imens hun skal sutte hans sorte pik af for sperm! 

Jeg stiller mig selv bagved min kæreste, min pik er så stiv af at se min kæreste få noget sort pik så jeg begynder langsomt at mase den op i hendes stramme røv! Og da jeg først er kommet igang er jeg ved, at sprænge ved synet af min kæreste, der er ved at blive kvalt i hans store sorte pik, hver gang jeg banker ind og ud af røven på hende! Og jeg kan simpelthen ikke holde mit sperm tilbage da jeg kigger ned og ser at spermen fra hans sorte pik fungerer som glidemiddel når jeg røvpuler hende! Jeg trækker mig ud af hendes stramme røvhul og går op og tømmer min sperm udover både hendes smukke ansigt og den store sorte pik! 

Mit sperm løber ned af kinderne på hende og hun slikker med glæde hans pik af for mit sperm! Afslutningsvis placere jeg både min kæreste og den sorte fremmede mand på knæ på gulvet og de slikker skiftevis min store pik indtil den er helt ren og den sorte fremmede mand slikker mit sperm af min kærestes smukke ansigt Hvorefter han forlader soveværelset.

 

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.