BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var længe siden jeg havde været forførenede og fræk i mit nonnekostume, derfor spurgte jeg Hans om ikke jeg skulle tage det på når vi fik besøg af Johan første gang uden Anne Marie.

Vi havde hen over foråret og sommren set en del til Anne Marie og Johan, men de seneste par måneder var der ikke rigtig blevet tid til at ses både pga. arbejde og andre ting der tog vores tid. Derfor havde vi skrevet lidt med dem om at mødes med Johan en uge hvor Anne Marie skulle arbejde ekstra meget.

SEX I DAG?

Da dagen kom var jeg allerede våd i trusserne da jeg vågnede om morgenen, Johan havde spurgt mig dagen før i sms hvad jeg gerne ville have de to mænd skulle gøre ved mig, Hans og jeg havde lige været ude og købe forlovelses ringe og jeg var derfor ekstra tændt på noget frækt og tænkte at når Johan nu var så vild med mine noveller herinde at han fik stiv pik af at læse dem, så skulle han også vide nøjagtig hvordan jeg gerne ville forføres af ham.

Jeg skrev til ham at jeg vil nyde at have 4 hænder over hele min krop masseres og kyseses blidt og mærke tungen slikke mig mellem mine ben til jeg var så ophidset at jeg fik orgasme, inden han stak så mange fingere op i fissen som muligt og kørte dem hurtigt ud og ind af den indtil jeg sprøjtede min næste orgsame ud.

Jeg vågnede som sagt med våde trusser, Hans var også klar, vi havde kneppet dagen før efter ringene var købt....men da kom han ikke, så jeg vidste at hans nosser var tunge og trængte til at blive tømt for sprem.... men høflig som han er sagde han, lad os vente til Johan kommer så skal du få en ordenlig tur min skat.

Jeg gik i bad, nød de varme stråler over hele min krop og kunne ikke lade være med at lege med fingerne i fissen mens jeg stod der, jeg lagde mig på et tæppe da jeg havde tørret mig bagefter og smurte min nøgne krop ind i kokusolie, spredte benene let og lagde dem op af væggen mens jeg igen legede med min fisse og klitten, inden jeg tog mit nonne kostume på.

Da det ringede på døren lå jeg på sofaen og lige inden havde Hans været forbi den og sige...nå skat ligger du og piller ved dig selv, han kunne ikke lade være med at stikke hånden mellem mine ben og gnide lidt på klitten, som var synlig gennem den 3. sprække i g stregen.....du ved godt at fromme nonner ikke laver sådan noget frækt noget, sagde han grinende da han tog hånden væk igen og kyssede mig på munden, inden jeg gik ud og åbnede døren for Johan.

Velkommen i Kloster unge mand, hvad kan jeg gøre for dig, spurgte jeg grinene da han trådte ind i entreen, uh ha da det må jeg nok sige sagde han,da han så mit nonnekostume inden vi gik helt ind i stuen, hvor Hans ventede på os.

Kan du lide mit frække kostume sagde jeg til ham da vi sad og drak kaffe kort efter, he he, ja, er det nyt spurgte han....nej enlig ikke, har bare ikke brugt det så meget, købte det i en sexlegetøjs butik sidste år inden vi skulle i sexbio og til koncert. Hans syntes det var frækt at blive forført af en nonne , så det tændte mig vildt, og kort efter smed vi tøjet gik i soveværelset og jeg tog min maske for øjenene, kunne mærke at det var i dag jeg ville mærke og nyde det mændene gjorde ved mig uden at kunne se dem.

Mit højeste ønske havde jeg ikke skrevet til Johan dagen før og heller ikke sagt til Hans, men Hans vidste godt hvor meget jeg tændte på at to mænd blev så liderlige at de kunne komme på mine bryster mens de spillede pik og jeg masserede deres nosser.

Man skulle tro de to mænd aldrig havde lavet andet end at forkæle en kvinde, de kyssede, nussede , masserede og slikkede mig så jeg følte jeg var i himmelen.

Jeg satte mig på sengekanten da jeg havde fået tøjet af og ventede på at mændene fik det sidste af, Johan var først og kom hen og sod foran mig med sin dejlige stive pik lige foran min mund, jeg tog min ene hånd omkring den, mens den anden masserede hans store nosser og tog hans pik i munden, lidt efter kom Hans og lagde sig på sengen ved siden af mig, så tog jeg den anden hånd og begynte at spille Hans´ pik med den, mens Johans var i munden jeg lukkede øjene bag masken og nød at høre mændenes stille stønnen mens jeg forkælede dem, Johan tog hans hæmder om mine bryster og masserede dem imens.

Da jeg lagde mig ned på sengen bagefter og suttede Hans pik spredte jeg mine ben og Johan begynte at slikke min fisse imens, uhm du er jo allerede dejlig våd sagde han. Mumu mumlede jeg mens jeg suttede vidre på Hans pik. Hans´ hænder var nu oppe på mine bryster og massede dem blidt, jeg forestillede mig hvordan det ville føles når vi fik forlovelses ringene på om nogle dage....det kolde metal mod mine følsomme brystvorter, heldigvis er de ikke skarpe i kanterne, så jeg tor bare jeg vil nyde det og mærke liderligheden i kroppen samtidig med at jeg bliver mere og mere ophidstet.

Nå men tilbage til det vi lavde nu.....Da Johan var færdig med at slikke mig gav han mig fire fingere i fissen på samme tid og kort efter kom jeg i en ordenlig orgasme, den sidste finger masserede nemlig klitten mens de andre var helt oppe ved mit g punkt...wow det var lækkert sagde jeg da jeg var færdig med at stønne, hvor er I bare frække og lækre sagde jeg til dem.

Johan lagde sig på ryggen og jeg stillede mig på alle 4 mens min bagende var ud over sengekanten, hvor Hans nu stod klar til at stikke sin pik op bagi mig, mens jeg suttede Johans pik igen, åh ja skat knep mig bagfra mens jeg har en anden pik i munden sagde jeg lige inden han stak den ind i mig, jeg vidste hvor meget han nød at kneppe en kvinde bagfra, og jeg synes det var nemmere at stå på alle 4 når jeg havde en anden person at holde fast i ( i det her tilfælde Johans) og det var tæt på at Hans nåede at komme oppe i mig allerede mens jeg havde mine hænder på Johans bryst og hans pik i munden. Mens jeg stod der forstillede jeg mig hvordan det ville se ud hvis jeg en dag fik chancen for at se Hans kneppe en mand i røven, som jeg vidste han nogle gange gjorde med en af de bi fyre vi kendte. Men kunne ikke holde mig oppe længe nok til han kom i mig.....

Johan sagde til mig om ikke den pik skulle rides da Hans lagde sig på sengen igen, jo da men du må gerne sutte den lidt først så kan jeg sutte dine nosser imens du står på alle 4, som sagt så gjort, jeg skulle lige havde vejret igen inden jeg kunne ride Hans, så jeg lagde mig på ryggen under Johan og suttede hans store nosser der var på størelse på en krystalkugle, så kunne jeg hvile hovedet mod madrassen imens, det var frækt at se mændene sutte pik på hinanden mens jeg lå der, jeg vidste de nød det lige så meget som når det var mig der suttede dem. Lidt efter kunne jeg mærke Johans fingere i min fisse igen mens han stadigvæk suttede Hans pik, han var god til at gøre 2 ting på én gang og mine hænder fandt også Hans brystervorter som gjorde ham endnu mere ophindset.

Da han kort efter fik en ridetur af mig mens Johan massede min ryg og baller fik jeg min næste sprøjte orgasme ud over Hans pikhoved og så ville jeg se Hans sutte pik på Johan, nå kan du smage en pik der smager af fissesaft sagde jeg til ham....uhm ja sagde han, og nød det inden jeg igen forslog at stå på alle 4 mens Johan tog mig bagfra, og jeg suttede Hans pik mens Johan var oppe i mig. Åh ja en pik i munden og en i fissen det er frækt og godt, tænkte jeg, det havde jeg sagt til min veninde nogle dage før ude i svømmehallen, det må jeg prøve en dag havde hun svaret mig.....ja det er pisse frækt sagde jeg til hende.

Du er så god til at sutte pik sagde både Hans og Johan til mig kort efter mens jeg sad og fik pusten igen, ja og mit højste ønske er at se dem sprøjte på mine bryster samtidig, skal vi prøve at se om i kan det mens jeg masserer nosserne med hver sin hånd.

Det var de med på, Hans stillede sig ud på gulvet ved siden af sengen mens jeg lå helt ud til kanten af den og Johan sad på knæ på den anden side af mig, det var sku frækt at se de to mænd så ophidset, stønnende mens de spillede deres pik hurtigrere og hurtigre, jeg lå med spredte ben så de havde udsigt til min fisse imens jeg havde hver hånd på deres nosser, der gik ikke længe før Hans kom i et ordenlig brøl....ja skat hvor lækkert og frækt, sprem ud på mit bryst , så er det bare dig Joahn sagde jeg og vendte mig på siden mens jeg begynte at sutte hans nosser....jeg tror ikke jeg kan sagde han forpustet, prøv at lægge dig og slappe lidt af så sutter jeg dine nosser mens jeg spiller pik på dig med min hånd, og da han lidt efter havde fået vejret igen og trak det stille og roligt, så lagde jeg mig i 69er stillingen så han kunne slikke min fisse igen mens jeg suttede hans pik.

Lidt efter var hans pik så sor i munden på mig at jeg måtte slippe den og han satte sig op gav mig 4 fingerer i fissen igen og kørte dem hurtigt ud og ind af den til jeg fik en ordelig sprøjte orgasme igen, han spillede pikkken med den anden hånd samtidig og stønnede kort efter, ja nu kommer jeg snart, jeg satte mig op på alle 4 med mit andet bryst over hans pikhoved indtil det også blev fyldt med sprem.

Åh, der fik I godt nok forført en nonne, sagde jeg grinene til dem bagefter. Det er det bedste sex jeg længe har haft.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.