BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Normalt siger man: "Gå aldrig tilbage til en fuser". Om denne talemåde også kan bruges på afbrudte forhold/ægteskab, tjaaa der fik jeg vist en anden mening denne oktoberdag.

Jeg var på vej fra kontoret, lige over middag. På vej til en reception senere på eftermiddagen, for en kunde der fylder rundt og vil købe et par gode flasker vin. Inden receptionen, skal jeg en tur forbi et advokatkontor og afslutte de sidste detaljer, med nogle underskrifter på nogle dokumenter med ex-konen.
Beslutter mig for at købe spanske vine. En Cava, en hvidvin og en rødvin fra samme hus og af god kvalitet. Under armen med den gaveæske og videre. Advokaten har jeg ikke truffet, da det er min x-kone´s, så fumler lige mobilen frem, for at få den rigtige adresse. Ok, kun 5 minutters gang herfra og yderligere 10 minutters gang derfra til receptionen. Ser på klokken, jeg har god tid og finder indgangen til det store hus, hvor advokatkontoret har til huse på 2. etage.
Da jeg stiger ud af elevatoren, ser jeg at min x har indtruffet sig og står ved receptions skranken. Jeg er et kort øjeblik målløs. Hun ser skidegodt ud bagfra og har taget en nederdel på! Noget hun ellers aldrig ville gøre i vores tid. Men ok, en skilsmisse kan give en nye tanker, så jeg gik hen til hende og hilste på. "Hej, Nina....du ser sgu godt ud, har du en DATE bagefter eller hvad?", smilte jeg og lod hende se at jeg kiggede nedover hende. "Århhh hold op, Peter. Jeg synes bare vejret var fint til lige at få luftet benene en smule." Ja det tror jeg da på....Nederdelen gik kun lige til knæene, bare underben og et par korte sorte stiletter. Receptionisten sagde at advokaten var klar til at modtage os, samtidig med at hun selv var ved at pakke sammen for dagen. Nina og jeg gik ned af den lange gang. Jeg nød hendes røv, vrikke foran mig og de stramme lægmuskler, mens vi gik forbi det ene tomme kontor efter det andet og endte ved sidste dør. Dørskiltet sagde: Tanja Rasmussen, "Advokat med speciale i Skilsmisse og Ligestilling".
Jeg sank en gang, hold da kæft en rødstrømpe tænkte jeg. Nina bankede på og åbnede døren. Det var et stort kontor. Et mindre sofaarrangement i læder. En tre personers og to store lænestole med et teaktræsbord i midten og under et stort flot rødt gulvtæppe. I modsatte ende stod et bredt skrivebord i massivt egetræ med udskæringer og et par bløde stole foran. Og der bagved sad så Tanja Rasmussen.
"Tanja!!"....jeg måtte indvending knibe mig i armen. Tanja, jamen hende har jeg sgu da været kæreste med i gymnasietiden. Den lille frække strigle, et klassetrin under mig og som jeg hyggede med i et halvt år, indtil hun bedyrede sin lyst, kun at være sammen med piger.
Vi trådte ind, jeg lukkede døren og Tanja, rejste sig fra skrivebordet, kom hen til os. "Jamen hej med Jer. Er det ikke......Peter?". Jeg så ned på hendes ca 165 cm spinkle krop. Også i nederdel, som Nina og en let åbenstående skjorte og små sorte stiletter. "Jo, det er sgu. Hej Tanja, det er sgu længe siden". Nina så uforstående på os begge to, mens vi hilste på hinanden, med hånden. "Ja, Nina. Peter og jeg har gået i gymnasiet sammen og var vist også kæreste en lille periode..ik!", sagde hun og smilte med et lille blink i øjet. Så vendte Tanja sig mod Nina og gav hende et kram med kys på kinden. Ok, tænkte jeg, de to kender vist hinanden mere end jeg ved af. Tanja, vendte sig og gik tilbage mod skrivebordet mens Nina så op på mig. "Hmm Peter, du har da vist været ude om dig...meget mere end jeg viste", og gik henimod de to stole foran skrivebordet. Jeg fulgte trop, satte min vingaveæske tog jakken af og satte mig. Da jeg igen vendte mig mod Nina, havde hun også taget sin jakke af og til min forbløffelse, så jeg at også hun havde en lille stram hvid skjorte på, ligesom Tanja.
"Nå I to. Jeg har gjort papirerne klar og som jeg kan forstå er I enige om fordelingen, med huset, indbo, økonomi og børnene", Tanja kiggede op på os begge to og vi nikkede i tavshed. "Jamen så skal jeg blot bede Jer om at skrive under på de her papirer og så er den sag afsluttet". Hun rakte dem over til os, greb begge en kuglepen og byttede papirer efter vi havde skrevet under hver især. En lidt underlig oplevelse at sidde med sin x-kone og underskrive dette, foran ens x-kæreste, men allright der er ingen sure miner mellem nogen af os. Efter et par minutter blev det klaret, Tanja samlede papirerne. "I to er et pragteksemplar på en god skilsmisse. Sjældent jeg møder et par, som er så enige om tingenes afslutning".
"Jamen det burde vi da fejre så...ik Peter" sagde Tanja og så ned på min gaveæske og så smilende på Nina. Jeg tog æsken og tog Cava´en op. "Jo sgu, lad os det. Har du glas Nina?", så over på hende, som nu havde lænet sig tilbage i den store læderkontorstol så hendes lille overkrop struttede dejligt. "Ude i køkkenet, gider du hente dem?", sagde hun.
Jeg rejste mig, gik ud i det funky køkken, fandt tre flutes-glas frem, ja det hedder et slankt champagneglas på stilk. Travede tilbage og så at Nina og Tanja havde sat sig i den store sofa. De sad og småsludrede og deres bare ben vippede tæt op af hinanden. Jeg sprang Cava´en, skænkede op til os alle og servede for pigerne. "Skål!", sagde jeg og så begge, lod deres læber glide henover glasset og tog en slurk. "Uhmmm lækkert. Den har du valgt godt Peter" sagde Nina, mens hun slikkede en dråbe af sin læbe med den lille tunge. "Ja, Peter har sgu altid været god til det med vine" fortsatte Tanja. "Kom og sæt dig her mellem os, du skal da ikke stå op...i hvert fald ikke sådan". Jeg gik rundt om bordet og satte mig mellem de to. "Nå sig mig så I to. Hvordan kender I så hinanden. Det ser jo ikke ligefrem ud til at I lige har mødt hinanden." Jeg tog endnu en slurk, drejede hovedet et par gange på skift for at se på dem.

"Tjaaa, den må jeg vist forklare" sagde Nina. "Kan du huske for ca. et år siden da jeg var på yogakursus henover en weekend, hvor jeg var lidt nede." Jeg nikkede. "Jo ser du, der var Tanja også med. Vi delte værelse og fandt en god kemi. Ja og har siden lært hinanden godt at kende. Meget godt endda" sagde hun og blinkende over til Tanja, som allerede havde tømt sit glas og øjnene var en smule blanke. Jeg greb flasken og skænkede mere op til hende, så over på Nina, som også rakte sig tomme glas frem, som blev fyldt op.
"Ja, ser du Peter" forsatte Nina "Tanja og jeg har faktsik....hmmmm udviklet et lille forhold til hinanden. Jeg må jo nok hellere sige det nu end for sent, men jeg har fundet min indre lesbiske side sammen med Tanja". Jeg sank dybt og skulle lige fordøje den oplysning. Drak resten fra mit glas og skænkede et nyt op. "Jamen, Nina, hvorfor har du ikke sagt det noget før. Det ville sgu have været mere end okay, for mig, hvis du øhmm vi, altså os, ville have fundet ud af det sammen".
Begge kvinder fniste og så på hinanden, med våde intense øjne. "Hi hi Peter, det tror jeg gerne du ville have haft glæde af. Men jeg vidste jo ikke jeg havde den side mens vi var sammen."Jeg så på hende og kunne se hun talte sandt. "Men intet er jo for sent, skal du vide" fortsatte hun. "Tanja og jeg havde faktisk en plan idag", sagde hun og lod sin nærmeste hånd glide henover mit lår. "Tanja, har ikke haft en mand i mange år og vi tænkte at iaften, ville vi udfordre os selv og finde en "tyr", som vi kunne dele". Jeg så over på Tanja, som var rykket en smule nærmere imod mig og også lod sin ene hånd glide over mit andet lår. Disse hænder sarte berøringer, gik lige gennem stoffet og vidre i hunden. Inden min hjerne overhovedt havde registreret det, var min bule allerede godt i gang med at forme sig. Nina fortsatte: "Men vi behøver åbenbart ikke søge særlig længe, for at finde den vi kunne tænke os.....eller hvad siger du Tanja?" Både Nina og jeg så over på Tanja, som lod sin tunge lege mellem de fugtige læber og viste os begge, hvad det var hun ville have, ved at se direkte ned på min dunkende bule. "Se Peter" sagde Nina, "Tanja har vist lige vist dig, hvad det er vi er ude på" og i det samme mærkede jeg begges hænder tage fat om min kæmpe bul og massere den. Pludselig kom det fra Tanja, "Og hvis jeg ikke husker helt fejl, har du vist noget MEGET godt hernede", sagde hun og klemte sine negle hårdt imod buksestoffet, så neglene borede sig ned i mit svulstige skaft.
"Jamen dog Peter" sagde Nina "er det ikke synd at gemme på sagerne.... kom lad os to hjælpe dig med den der". Nina åbnede mit bælte, med sine slanke fingre, imens Tanja, lynede bukserne op. Jeg løftede mit skød og i samarbejde, fik kvinderne trukket mine bukser og shorts ned, så mit svulstige hårde dunkende lem, svirpede ud og lagde sig tungt op af min mave. "Hmmmm Ja.....den glemmer jeg aldrig", sagde Tanja og greb hurtigt fat om skaftet og trak forhuden i bund, så mit pikhoved pumpede sig godt op. "Nå Tanja. Du har måske ligefrem savnet den i alle de år?", sagde Nina og trykkede sine bryster helt op af min arm, mens du lagde sin mund til mit øre. "Giv hende alt det du har givet mig de seneste år, min skat!".

Jeg løftede begge arme og førte dem rundt om begge kvinders kroppe og trak dem ind til mig. Tanja havde en utrolig slank talje, som min store hånd greb om. Nina´s former var lidt mere runde og min hånd hos hende gled op under skjorten og fandt det ene bryst. Jeg masserede det blidt, hvilket jeg hørte hun nød, for hendes mund ved mit øre gav nogle små støn og hvin. "Bare tag ham Tanja. Han kan holde til lidt af hvert", sagde Nina til Tanja, som kiggede op, smilte bredt og førte hovedet ned. Vi sad og betragtede hende, som hun langsomt åbnede munden og i et førte hun pikken i munden. "Arghhh jaaa", kom det fra mig. Hendes mund var utrolig varm og blød, samtidig med at hun sugede sig fast og begyndte at glide hovedet op og ned. "Sådan ja min pige. Tag det du har savnet i så mange år", sagde Nina, som førte sin hånd under Tanja´s hoved og greb om mine store fyldte nosser. Jeg havde svært ved at slippe blikket fra Tanja, men Nina drejede mit ansigt rundt og lod sin tunge glide henover min åbne mund. Jeg gengældte og vores tunger legede frækt i luften, mens vi intenst så på hinanden. Tanja øgede tempoet og der var tydeligt at mærke, at hun ikke havde suttet i mange mange år og nu skulle der kompenseres for netop det. Savlen flød ud af hendes mund og lydende blev mere og mere våde og dybe, som du arbejdede sig løs på min efterhånden stenhårde pik.

Nina stoppede hende ved at trække hende blidt i håret og munden slap modvilligt pikken med et højt, SWRUP og slikkede sig om munden. "Nå min skat, jeg synes du skal gøre dig klar til at mærke den oppe i dig. Stil dig oppe på bordet og klæd dig af for os." Nina tog tydeligvis styringen over Tanja, alt imens hun selv greb fat om min pik, dykkede ned og slugte mig til roden. Det var absolut noget jeg savnede, efter at vi ikke var sammen mere. Nina, kunne som en af de får jeg havde været sammen med, sluge mig til roden og holde den der. Jeg måtte koncentrere mig utrolig meget for ikke at eksploderer i halsen på hende nu. Jeg skulle jo snart kneppe Tanja, så ville gemme på safterne. Tanja, gik op på bordet, som befalet og begyndte at klæde sig langsomt af. Hun åbnede skjorten og trak den langsomt af, så hende lille hvide bh kom til syne og viste hendes fine lille barm. Hun trak nederdelen rundt, så lynlåsen gled om foran og trak den ned. Vrikkede lidt og nederdelen gled nedover de slanke ben. "Stop!", sagde Nina. Hun havde netop sluppet min pik med munden, rettet sig op, dog uden af slippe taget i den. "Drej rundt og dans for os!"
Tanja vuggede langsomt med hofterne, drejede rundt, mens hun kælede for sin hals, bryster, mave og lår. Nina´s anden hånd gled op under sin egen nederdel og jeg så at hun ikke havde trusser på. Hendes pegefinger gled op mellem de glatte, våde og opsvulmede skamlæber. Jeg troede endnu mindre mine øjne lige nu. Her sad min ex kone, med min pik i den ene hånd, den anden kælede hun med sig selv, mens vi begge så på en kvinde, som stor næsten nøgen på et bord foran os. Jeg førte min hånd ned mellem Nina´s lår, men hun gav den et klask. "Nix, du. Du er vores tyr og skal ikke noget, før du får besked. Fingrene væk!" Jeg smilte bredt tilbage og trak min hånd tilbage. Tanja, var begyndt på at åbne sin bh, som røg af. Trusserne trak hun også hurtigt at, så hun helt nøgen, satte sig på hug med spredte ben og begyndte at gnubbe sig selv, foran os, mens hun så på Nina´s våde fisse. Begge kvinder begyndte samtidig at fingerknepper sig selv og Nina´s greb om pikken blev endnu hårdere."Åben din lille fisse og vis Peter hvor stram du er tøs", sagde Nina, mens hun nu havde stukket to fingre op i sig selv, rykkede i min pik og med et hårdt blik nedstirrede Tanja.
Jeg så på Tanja. Hun spredte de små smalle skamlæber og viste sit våde lille hul. Hvor ville jeg dog gerne komme tunge derind lige nu, men en ordre var en ordre."Kom og sæt dig på hans store pik. Glid nedover ham og lad dig blokke ud", sagde Nina. Tanja gik ned fra bordet og vidre op i sofaen. Nina havde rykket sig lidt, så Tanja kunne stå foran mig med et ben på hver side og jeg så direkte op i hendes fisse, som duftede våd og fræk. "Sæt dig ned og tag den helt op. NU!" Jeg havde aldrig før hørt Nina tale sådan, i hvert fald ikke når vi havde sex dengang, men det virkede enormt frækt, som hun tog styringen over Tanja, imens jeg blot var et redskab i den sammenhæng. Langsomt begyndte Tanja nedstigningen og da hendes skød var lige over pikken, som Nina stadig holdte hårdt, gled hun skamlæberne et par gange frem og tilbage på pikhovedet, inden hun lod pikhovedet finde hullet og gled ned. "ÅHHHHHHHHHHHHH", kom det dybt fra Tanja´s indre, mens hun slyngede armene omkring mit hoved og nakke og pressede sin krop ind imod mig. Hendes skød gled længere ned og den lille fisse slugte den tykke pik, cm for cm. Jeg kunne tydeligt mærke den enorme stramhed henover skaftet og vidste at jeg med lethed kunne få hende til at skrige en orgasme ud, når ellers Nina tillod mig at støde til. "Flot min tøs. Din fisse kan vist godt lide at få noget ordentlig mandepik ser jeg. Er det ikke rigtigt?", sagde Nina, da hun slap pikken og gav Tanja et frækt vådt kys. Jeg førte mine hænder op til Tanja´s hofter og holdte dem roligt, men ville gøre klar til at kneppe, når der vil sagt til. Imens pigerne kyssede frækt lod jeg min tunge slikke henover Tanja´s hals og nedover hendes ene bryst. Jeg slikkede den lille brystvorte, tog den i munden, sugede og bed blidt i den. "Knep hende, Peter!", kom det som en kommando fra Nina. I det samme reagerede mit underliv og jeg bankede den sidste halvdel af pikken helt op i Tanja, som skreg sin liderlighed ud i kontoret. Jeg lændte mig tilbage og lod underkroppen tage styringen. Jeg pumpede kontrollet pikken ind og ud af Tanja, som tydeligvis var forsvundet ud på en eller anden galakse. Nina havde rejst sig og var i gang med at tage sit tøj af. Nøgen forsvandt hun omme bag Nina og jeg bemærkede hende først, da hendes tunge slikkede mine nosser. Også Tanja reagerede tydeligvis på et eller anden, så Nina måtte være i gang med at slikke os begge på. Mine nosser og hendes anus og mellemkød.
Pludselig kunne Tanja ikke mere. Hun løftede sin fisse af pikken og skreg en orgasme ud. Det strintede ud med safter på min pik, mærkede jeg. Hun pressede sin krop endnu hårdere ind imod mit hoved, så jeg næsten ikke kunne få luft. Nina´s mund var hurtigt tilstede, for jeg mærkede de velkendte læber suge sig fast på pikken og suttede Tanja´s orgasme sig. Munden forsvandt og fandt den orgasmesprængte fisse, for det gav endnu et ryk i Tanja´s krop, tydeligvis pga Nina´s tunge som begravede sig oppe i hendes fisse. Efter nogle sekunder, kom næste bølge og Tanja stønnede tungt og hvinede igen en orgasme ud. Direkte ned i mit ene øre, så jeg følte en form for tinitus ringe. Hendes krop sank sammen og gled ned til siden, så hun sad ved siden af mig. Nu kunne jeg se Nina igen. Hendes mund og ansigt var smurt ind i våde safter og munden dybt begravet nedover min pik. Pikken blev sluppet med mund og hånd, da hun løftede hovedet. "Uhmmm jaa. Smager dejligt med fissesaft på en hård pik. Nu skal du kneppe mig." Hun rejste sig drejede rundt. Bøjede overkroppen fremover, så hendes hænder kunne hvile på det lille bord. Jeg grab hurtigt indbydelsen, rejste mig op, spredte hendes balder med den ene hånd, tog fat om pikken med den anden og fik uhindret proppet pikken lige ind i det våde hul. Igen fandt jeg et godt tempo og kneppede den fisse jeg kendte så godt. "Ahhh jaaa Peter. Knep mig som i de gode gamle dage, bare endnu hårdere nu", sagde Nina mens hun kiggede bagud og op på mig. "HÅRDERE!".
Jeg gengældte hendes hårde blik og adlød. Min underliv bankede som et stempel, i et gammelt godstog, og gennemkneppede hende. Tanja, var kommet tilbage fra sin orgasme rejse og satte sig under Nina. Hendes mund fandt klitten, som hun slikkede intenst og da jeg selv snart var tæt på at måtte give efter, skreg Nina sin orgasme ud. Fissen flød med saft, som jeg stadig bankede hårdt i og jeg kunne mærke Tanja´s tunge slikke villigt, både på fissen og på mine indsmurte nosser. Den tungeleg på nosserne gjorde det sidste for mig, for nu var det min tur. Jeg trak mig ud af Nina, mens jeg holdte hårdt om roden af min svulstige hårde pik, satte mig tungt i sofaen. "Kom her tøser!", sagde jeg med fast stemme. Begge kvinder gled ned på hver sin side af mig, førte deres liderlige munde hen til pikhoved og så slap jeg grebet. Spermen sprøjtede højt op over deres hoveder og landede på min mave. Herefter gled spermen langsomt ud og to tunger slikkede villigt på pikhovedt og delte sæden med hinanden. Tanja lod sig hoved falde ned og slikkede op af mit mave skind, mens hun sugede spermen som lå der i sig. Nina forblev ved pikken, som hun suttede grundigt ren og jeg mærkede hvordan hele min krop smårystede af efter orgasme.

Jeg bredte armene ud til hver side og både Tanja og Nina satte sig igen ved side af mig. Sådan sad vi tavse et par minutter. Så greb jeg Cava flasken fra gulvet og tog en stor slurk. Rakte den til Nina. "Skål mine damer. Jeg takker for jeres indlemmelse af jeres hemmelighed, men nu skal jeg til reception."

Rejste mig op, fandt mit tøj og begyndte at klæde mig på. Nina var rykket helt op af Tanja og det var et enormt frækt syn at se de to nøgne frække kvinder dele den flaske Cava. "Selv tak Peter. Håber vi en anden gang kan gentage seancen", sagde Tanja. Jeg nikkede, tog min gaveæske under armen og gik ud af kontoret. Mon jeg kunne nå at købe en ny flaske Cava!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.