BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg SMS briefede Martin om situationen og han ville meget gerne kigge forbi.. Pigerne var vilde med ideen. da Martin kom sad vi og snakkede, drak vin og kælede. Alicia havde rejst sig op og trykket ham ind i opgangen, modtog ham nu næsten spindende i døren. Martin kyssede min kæreste vådt godaften mens jeg og Eva sad og så på inde fra stuen af.

De begyndte at gramse på hinanden.. han klemte grådigt hendes dejlige velformede baller mens hun befriede ham for hans jakke og t-shirt. Hun gned så sine dejlige bryster op ad han brystkasse.. stak sin tunge frækt ind i hans mund mens hun gnubbede sin pragtfulde pircede kusse op ad hans bukser.. Samme bukser faldt meget hurtigt og Alicia befriede da en kæmpe slubbert af en pikkert ud ad boxer shortsene. Hun masserede Martins stive totempæl i lange seje tag.. klemte hårdt om hans boller.. kiggede frækt over på os i sofaen. Lod atter sine bløde smukke læber finde Martins i et hedt blændende kys. Jeg og Eva røg det sidste at den igangværende joint, nippede til vor vin og rykkede lidt puttende sammen, begge spændte på hvad der nu skulle ske.

SEX I DAG?

Min bedste ven skubbede nu blidt min kæreste ned i hovedhøjde foran hans strittende pik. Hun kiggede kort på mig med et kærligt frækt glimt i øjnene og lukkede så gabende sine røde læber om det glødende pikhoved. Der i entreen fik Martin den helt store suttetur, lænet op ad døren blev hans lem slikket så det kunne høres på smaske lydene.

Martin fik efter noget råsutten, Alicia til at holde inde og førte hende da, med et skummelt smil til mig, ind i soveværelset.

Eva og jeg sad tilbage.. kunne høre Alicia blive \"dumpet\" på sengen.. Martin kravle op i den.. Alicia begynde at stønne kort efter.

Det var skide frækt at sidde der i stuen og små kysse med Eva mens vi kunne høre min kæreste få rå pik af min bedste ven. Vi blev enige om at liste os hen til døren og kigge på. Jeg stillede mig stille bag Eva med en hånd kærtegne hendes baller.

Knyttende en pude og med sit lange sorte smukke hår spredt ud til den ene side lå min darling med røven strittende i vejret, blottende den inviterende og indbydende barberede mis som min kammerat førte sit stive lem ind og ud af med et fast tag om hendes hofter. Jeg blev både jaloux og ekstra liderlig.. min pik stod nu rank mod Evas faste runde baller.. hun bevægede dem kælent mod mit lem med en -Mmm.. lyd fra læberne. Alicia snøftede af fryd over at mærke den stærke hestepik banke ind og ud af hende.. det var tydeligt at de begge nød det og synet var fedt at se. Jeg pressede nu Eva langsomt op af soveværelses døren, hendes mås strittede dejligt frækt imod min ynglekæp som dunkede af spænding. Langsomt og drillende modvilligt føjede hun mig og kørte da min slambert op i hende med ømme kærlige men også besiddende bevægelser. Mine hænder greb grådigt om hendes skønne kvinde bryster mens min pik nussede rundt i hendes elskelige kusse. Martin vendte nu Alicia om på ryggen og gik med det samme i gang med at tage hendes i en missionær.. langsomt styrer han sin fede lange pik op i min Alicias udspredte og hungrende pragt kusse. Martins jern lem forsvinder ind imellem skamlæberne der på det nærmeste lukker sig om pikken som var den blevet ofret for en kødædende plante. Jeg humpede den lille labrs Eva videre op ad døren.. hun klamrede sig til den i ren heftig nydelse men jeg ville have os over til sengen og fik da styret os derover. liggende på langs af Alicia begyndte Eva at kysse på hende samtidig med at jeg atter luskde min lemmert op i hende, nu var jeg nærmest ved siden af Martin som boltrede sig lystigt løs. Kvinderne vred sig under vor behandling.. Fede tykke pikke som kørte op og ned ind og ud af dem.. spredte deres livlige kusser med deres kneppen. Vi mænd kom næsten samtidigt. Martin tømte sit lager af varm klistrede fed sæd ud over Alicias mave og gode runde patter. Gutten her hev sit lem ud og med et par hånd hak tømte han sin pung tungt stor klattene over Evas røv og ryg. Eva krøb ned til Alicias mave og begyndte at suge Martins sæd op i munden for da at kravle op og snave min dame med al hans slaskede sperm i mundvigene og på tungen. Alicia nulre samtidig min sæd på Evas røv sammen i hånden og lod så Eva slikke hendes fingre rene for mine sædrester. Så slikkede pigerne endelig os drenge fine.. malkede lige de sidste rester, om man så kan sige.

jeg og min kære smuttede i bad mens de to andre sneg sig ind i stuen.. jeg vaskede Martins sidste sædrester af min elskedes maveskind.. vi kyssede og skrubbede.. gik ud og tørrede hinanden mens min kammerat og gode veninde steg ind i bruseren.. de begyndte til gengæld at elske derinde med det samme.. Hun fik hele staven lige på og hårdt. Vi trak os ind i stuen.. kælende og muntre. Senere kom Martin og Eva tilbage men deres liderridt var endnu ikke ovre for hun begyndte at slikke hans ellers ganske nyligt tømte pik op og stå igen. Jeg og Alicia kom nu til at nyde deres helt store kneppe show den næste times tid hvor Eva bla. både slikkede mig og der efter Alicia samtidigt med at Martin skampulede hendes herlige fjeld kusse. Hun blev kneppet forfra og bagfra.. spiddede sin røv langsomt over det kæmpe lem hvor vi måtte give en hjælpende hånd ved at smøre glidecream på Martins lygtepæl. Hun lod da langsomt sin røv trænge ned over hans giga pik lige foran os.. det gjorde ondt ku vi både høre og se.. men lidt efter lidt gled hun over i nydelse og ridelse. Evas røvhul var nu totalt udspilet.. hun ku akkurat tage hans flotte pik. Bagefter suttede hun den af, stadig med os nysgerrigt kiggende. Hun malkede de sidste par hvid dråber ud af ham mens han sank sammen med et vel tilfreds suk!

Aftnen? Ja den fortsatte med masser af hygge på kryds og tværs. Der skete det at Martin og Eva blev kærester og er nu flyttede sammen hjemme hos Eva som bor lige ned af gaden. Så.. ja, nu ser vi hinanden næsten hver weekend og det går ikke stille af.. hele tiden rykkes der jo kærligt på grænserne.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.