Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er heldigvis blevet mere populært med forskellige øltyper i butikkerne, sådan at man kan få lov til at prøve, hvordan andet end lige det sædvanlige øl smager. Jeg havde netop været en tur i supermarkedet, og havde der købt vel en lille halv snes forskellige typer øl hjem. Der var alt muligt fra lyst og ikke særligt stærkt øl, til mørkt og kraftigt øl, der havde en alkoholprocent på ikke mindre end 8,5. Det var Sankt Hans aften, og vi havde aftalt med et par, som vi havde kendt i efterhånden adskillige år, at vi skulle hygge os sammen, med nogle bøffer på grillen, samt et lille bål i Linda og Henriks have. Den ligger dejligt ugenert ned til en ikke særlig stor å, med godt med træer på begge sider af haven, bag huset, hvor man kan nyde udsigten til skoven på den anden side af åen. Bøfferne var lidt af en skuffelse, men salaten og rødvinen var virkelig god, så vi var alle godt mætte og sad og sludrede, mens vi kikke ind i gløderne, og myggene summede lavt over vandspejlet på åen. En enlig solsort sad og sang i toppen af en høj birk, og alt åndede fred og ro. Det var for en gangs skyld rigtigt godt vejr, og da vi havde taget et par tæpper med ud i haven, var det ikke koldt at sidde på græsset. Haven vender mod vest, og selv om at solen var gået ned bag trætoppene i skoven, var jorden stadig varm. Jeg havde taget de spændende øl med, for jeg var klar over, at Henrik er en passioneret øldrikker, ja han er faktisk medlem af ”Øl-entusiasterne.” Linda og min kone, Mette, er ikke slet så glade for øl, så de fortsatte med vinen. Jeg kunne mærke, både på mig selv og på de andre, at vi efterhånden ikke var specielt ædru længere, men vi vidste, at man altid kan låne en seng hos Linda og Henrik. Snakken gik let og ubesværet hen over mange emner, og kom da også til at dreje sig om sex. Mange emner blev berørt, men da vi kom til emnet intimbarbering, blev Henrik mærkelig tavs.

Jeg sagde, bare for sjov:

SEX I DAG?

Er du da barberet, Linda?

Næ, det kan vist ikke sige, men hvad med dig selv?

(Man kunne høre på Lindas stemme, at hun efterhånden var ved at være en lille smule fuld.) Jeg svarede, at mænd da ikke barberer sig i skridtet.

Linda:

Næ, det tør i s’gu ikke!

Mette kunne ikke tilbageholde et fnis, og jeg var vel for fuld, til at jeg kunne sno mig lidt smart ud af denne fælde, så jeg sagde dumt:

Nej, og du tør s’gu heller ikke at barbere mig!

Linda:

For det første: Selvfølgelig tør jeg at barbere dig i skridtet, hvis

ellers Mette siger god for det, og for det andet: Du er bare bange for at få ståpik, mens jeg gør det!

Mette holder altid sin mis pænt trimmet, og jeg kunne ikke lade være med at spekulere på, hvad Linda gør, så jeg fyrede denne her af:

Hvis du skal barbere mig i skridtet, så vil jeg også tjekke din mis!

(Jeg tænkte, at det kunne afskrække hende, men jeg skulle blive klogere.)

OK, svarede Linda, Henrik, gider du at hente saksen og din skraber,

men vi smider bukserne?

Jeg var ikke så lidt paf, og skottede over til Mette, for ligesom at hente moralsk støtte der, men hun smilte blot bredt, og sagde:

Fedt nok, jeg smutter lige op i bilen efter digitalkameraet!

Sekunder senere sad vi kun Linda og mig tilbage, og hun var godt i gang med at tage nederdelen af. Jeg var tilpas fuld til, at jeg nok stadigvæk var klar over, hvad jeg var ved at indlade mig på, men alligevel fuld nok til, at jeg turde. Linda er en lidt buttet, men absolut attraktiv, pige, og for ikke at gøre situationen forkrampet, satte jeg mig ikke i nogen akavet stilling, men vendte mig med front mod Linda som før. Hun gjorde det samme, og inden jeg nåede at veje mine ord, kom jeg til at udbryde:

Jeg kan godt se, at du i hvert fald ikke barberer dig, for din mis er godt nok en af de vildeste, jeg har set.

Linda:

Det er muligt, men det regner jeg da med, at du vil gøre noget ved.

Jeg sagde ikke noget, men alligevel mærkede jeg, at min pik rørte på sig.

Linda:

Det hjælper vist ikke noget, hvis du er bange for at få ståpik, mens jeg ser det, for den er da allerede på vej op.

Jeg blev noget forfjamsket, men Linda fortsatte:

Bare rolig, jeg kan faktisk godt li’ at se, når en mand har ståpik!

Jeg tænkte, at det er s’gu da et held, for nu sidder jeg her i Lindas have med et ordentligt jern på! I det samme kom Henrik og Mette. Han satte barbergrejerne mellem os, idet han sagde: Nu vil jeg sætte mig over til Mette, mens i to får ordnet den her lille affære; hvem skal i øvrigt begynde?

Aftalen var, at jeg skulle starte sagde Linda, og rykkede over til mig og mens hun samlede saksen op sagde hun: Du er nok nødt til at lægge dig ned, Vagn.

Jeg skelede over til Mette, men hun nikkede blot.

Det var en lidt underlig fornemmelse at ligge der, med pikken pegende op ad maven, midt på Lindas græsplæne, med tilskuere på…. Linda var tilsyneladende overhovedet ikke genert, for hun tog resolut omkring min pik med den ene hånd, mens hun lod saksen arbejde med den anden.

Du behøver da ikke at tage det hele, mumlede jeg spagt, men Linda

svarede blot: Skal det gøres, så skal det gøres ordentligt!

Mens Lindas hænder arbejdede effektivt i mit skridt, drejede jeg hovedet og så over på Mette og Henrik. Han havde den ene hånd oppe under hendes bluse, men hun så absolut ikke ud til at have noget imod det. Mens Linda nu var i gang med skraberen på mine nosser, så jeg hvordan Mette lynede Henriks bukser ned og fiskede hans pik frem gennem gylpen. Han havde også for længst fået ståpik, det var let at se. Selv om at hans pik stak ud gennem gylpen, kunne man tydeligt se de spændte årer sno sig op ad den del af pikskaftet, der var synlig. Mette kørte hånden lidt op og ned af Henriks pik, men syntes at den var lidt tør, så hun lænede sig ind over ham og tog ham i munden. Fordi Henrik havde bukser på, havde det været svært, at se størrelsen på hans pik, men da jeg så, hvordan Mette måtte gabe, alt det hun kunne, for at få hans spændte pikhoved forbi læberne, gik det op for mig, at han var endog særdeles veludrustet. I det samme sagde Linda:

Så, nu er du helt fin og glat. og kyssede mig lige på spidsen.

Hun lagde sig på ryggen og gjorde tegn til, at nu var det min tur.

Okay, spred benene, så jeg kan komme til, sagde jeg.

Lindas skrid var ét stort vildnis af mørke krøller, og jeg bemærkede, at man ikke engang kunne se indgangen til hendes skede for hår, og da endnu mindre hendes klitoris. Jeg havde aldrig før prøvet at barbere en kvinde mellem benene, og var naturligvis lidt nervøs for, om jeg skulle komme til at skære hende med skraberen. Men først måtte jeg have bugt med det lange, så jeg startede med saksen.

Der er jo lige før, at jeg skulle gemme disse her som souvenir,

bemærkede jeg, og næppe havde jeg sagt det, før Mette var på vej, nu i helt bar figur, over plænen, ind i køkkenet efter en lille pose.

Da hun kom tilbage, var jeg færdig med saksen, og den hele håndfuld af kønshår blev lagt i posen, som Mette puttede i sin håndtaske. Nu var det skraberens tur. Jeg startede nede ved hendes bagerste åbning, sørgede for, at der var pænt og glat deromkring, og fortsatte så op på indersiden af Lindas lår. Nu var det selve skamlæbernes tur, og jeg så, hvordan klare dråber af Lindas safter sivede ud af hendes åbning. Den klitoris, man før ikke kunne se, åbenbarede sig nu i al sin pragt, dens lille hoved tittede kækt frem bag sin hudfold, og nu var det tydeligt, at Linda faktisk havde en stor og veludviklet klit. Jeg dyppede tommelfingeren i hendes safter og kørte spidsen af fingeren i stadigt mindre cirkler rundt om klitten, for til sidst at gnubbe den blidt og rytmisk. Linda lå nu med halvåben mund og stønnede sagte. Jeg drejede hovedet for at se, hvad Mette og Henrik lavede og så Henrik ligge mellem Mettes ben, mens han kørte tungen i lange strøg op mellem hendes skamlæber. Mette holdt om Henriks hoved, som ville hun forhindre ham i nogensinde at forlade sit skød. Henrik lå halvvejs vendt bort fra Linda og mig, og jeg kunne se, hvordan hans store pik og fyldte nosser hængte under ham, parat til at trænge dybt ind i Mettes indre og aflevere den varme sæd. Jeg sagde til Linda:

Vil du gerne beholde lidt af din mis, som trimmet, eller hvad? Nej,

jeg vil være fuldstændig glat, ligesom dig!

Så jeg fjernede den sidste rest af Lindas kønsbehåring, og rakte ud efter den flaske med lotion, som Henrik havde været så forudseende at tage med. En god klat af den hvide lotion blev trykket ud, lige over Lindas fisse, der nu havde opsvulmede skamlæber og stod på klem, af ren ophidselse. Med et par fingre begyndte jeg at fordele cremen, men allerede da jeg nåede til klitten, og begyndte at smøre cremen ud, begyndte det at rykke i Lindas underliv, og mens jeg sad med tommelen mod hendes klit, kom hun i en stærk og langvarig orgasme. Næppe havde den sluppet sit tag i hende, før jeg hørte hvordan Mette stønnede sin orgasme ud mellem sammenbidte læber. Jeg kastede et blik over mod dem og så, hvordan Henrik i takt med Mettes orgasme bankede sin store, hårde pik dybt ind i Mettes indre, så hans fyldte nosser klaskede mod hendes anden åbning. I det samme tog Linda om min egen pik og trak den hårdt mod sin egen hede grotte. Hun var så våd, at min pik, på trods af, at den nu var større end nogensinde før, helt let og ubesværet gled ind i Linda, helt til roden.

Kom så, nu vil jeg kneppes rigtigt grundigt! Linda var helt vild, hun

borede neglene ind i mine skuldre og stødte af al kraft mod mig, når jeg hamrede pikken i bund i hendes glatte kusse.

Min spændte pik drønede ind og ud af Lindas kusse, og jeg var lidt nervøs for om jeg var i stand til at holde ud, til hun var tilfreds, men der gik kun ganske kort tid, inden jeg kunne mærke Lindas fisse trække sig rytmisk sammen om min pik. Ved siden ad os kunne vi se, hvordan Mette gik i bro, mens Henriks nosser pumpede den ene ladning varm sperm efter den anden ind i Mettes ventende fisse. Han trak sig ud og rejste sig op, og selvom han lige havde fyldt Mette med sin varme sperm, stod hans imponerende pik stadigvæk skråt ud fra hans underliv. Jeg var tæt på at komme selv, men inden da sagde Linda:

Nu skal du kneppe Mette, hun skal ha’ mere pik, det kan jeg se på

hende.

Jeg lagde mig på ryggen og Mette skrævede ind over mig. Henrik var allerede i gang med at gennemkneppe Linda, der havde drejet sig, så hun med den ene hånd kunne nå at styre min pik op i Mettes fisse. Lidt før min pik nåede hendes åbning, løb der noget af Henriks og Mettes blandede safter ud af hende, og dryppede ned på mine glatte nosser. Mette sænkede sig langsomt ned over min pik, der stod lodret op i luften mellem Lindas våde fingre, og Linda havde trukket min forhud hårdt tilbage, så mit pikhoved var ved at sprænges. Idet Mette nåede helt ned, flyttede Linda hånden lidt opad, og begyndte at massere Mettes spændte klit. Jeg kunne høre, at Henrik i det samme med et dybt brøl tømte endnu en ladning ud i en udblokket fisse, denne gang blot i Lindas. Mette så hvordan Henrik kom, og det blev bare for meget. Hun fik selv en sønderrivende orgasme, hvor hendes grotte hårdt malkede min pik, så jeg selv kom i den bedste orgasme, jeg kan mindes. Det var som om min sperm bare blev ved og ved med at pumpe ud af min pik og dybt, dybt ind i Mettes hungrende grotte. Mens Mettes orgasme langsom ebbede ud, lå hun hen over min brystkasse og spand som en anden stor kat. Da hun var kommet lidt til hægterne, rejste hun sig langsom op, min slappe pik gled ud af hende. I det samme som hun var komme næsten op at stå, løb en kaskade af Mettes safter, blandet med Henriks og min egen sperm ud og landede med et plask på min svedige mave. I samme sekund som safterne ramte min mave, lynede blitzen fra Mettes kamera. Jeg drejede hovedet og så Henrik stå med et smørret grin, og han sagde: Når du skal have Lindas kussehår som minde, så vil jeg ha’ et billede.

Men i skal nok få en kopi.

Vi har siden mødtes flere gange, og har nu helt lille fotoalbum. Henrik og Linda har også en pose med Mettes kussehår, og vi har en fast aftale om, at Mette og Henrik barberer hinanden, ligesom Linda og jeg gør det. Det er nu december og i næste uge skal vi i svømmehallen sammen med nudistforeningen, og jeg er meget spændt på, hvilken frisure, der er moderne der. Måske møder vi endog nogle mennesker der, der vil være med til at lege frisører engang….

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.