Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er selvstændig tømrer, og kommer ud til mange folk. En lørdag eftermiddag havde jeg en aftale med et ægtepar som gerne ville have et tilbud på nye gulve i nogle værelser.

Jeg ankom som aftalt klokken 13.00, ringede på døren og ud kom manden og viste mig ind. Han bød på kaffe i køkkenet, og medens vi sad der kom konen ind til os, hun gav hånd og sagde hvad hun hed og satte sig ned ved os. Nå vi må vel hellere se på gulvene sagde jeg og de viste begge to vej til de to værelser som vi skulle se på, jeg målte op samtidig med jeg kiggede på den dejlige kvinde, da jeg sad på gulvet kunne jeg se hun ikke havde trusser på, og hun stod sådan at jeg kunne se hun også var glatbarberet som jeg selv. Vi talte om prisen osv. så sagde konen at hun også godt kunne tænke sig et nyt gulv i soveværelset så det må vi hellere måle op med det samme. Vi gik der ind og jeg målte og hun stod igen sådan at jeg kunne se lige op under hendes korte nederdel og nu var jeg sikker på at hun gjorde det med vilje. Da jeg var færdig med at måle sagde jeg om der var andet jeg kunne hjælpe med, og konen rødmede, kiggede på manden og sagde ja måske. Hvad er det sagde jeg, manden sagde at konen gerne ville have lidt massage på ryggen nu hvor der var besøg af en mand med store håndværker hænder. Ok sagde jeg så må du ligge dig på sengen så giver jeg dig gerne en omgang hvis jeg må røre mere end ryggen. Og så startede det hele, vi smed alle vores tøj lå os på sengen hvor jeg begyndte at kæle kramme og slikke hende over det hele og endte med at slikke og sutte hendes clit. Manden sad og kæle for hendes bryster samtidig med hun sutte ham, så vendte hun sig og begyndte at sutte mig, åhhh hvor lækkert nu lå vi i en 69' og manden satte sig over i en stol bagved. Vi suttede og slikkede længe og jeg var lige ved at komme men trak mig tilbage for nu begyndte hun at råbe du skal kneppe mig nu med dig stive tømrer pik. Jeg trak hende ud til kanten så jeg kunne stå på gulvet og trænge langt op i hendes dejlige våde fisse, åhh den var så varm og våd at jeg kunne komme helt op i hende, og sådan kneppede vi længe. Nu spurgte hun om jeg ville tage hende bagfra så hun kunne slikke hendes mand samtidig med hun kunne mærke min pik oppe i sig, og så måtte jeg overgive mig og sprøjte hele min ladning op i hende samtidig med hun rystede en orgasme ud. Hun lå sig på ryggen for at slappe af men manden var nu klar til at overtage og trængte op i hende og hun nød det, og tog min pik i munden for at slikke den ren. Nu var manden ved at komme og han trak sig ud og sprøjtede ud over hendes dejlige baller og jeg var ved at være klar igen, vendte hende om på ryggen satte hende ben op om nakken og kneppede hende igen så vi begge to kom samtidig kort tid efter.

Nu glæder jeg mig til at skal derud for at ligge deres gulv på, for der sker måske lidt mere men det må i høre om senere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.