Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mit navn er Grethe og jeg vil gerne fortælle om en dejlig oplevelse jeg har haft her for nylig. Jeg er en gift kone på 57 år, der arbejder på kontor. Det var på kontoret det skete. En dag hvor jeg sad alene tilbage, med noget arbejde der skulle gøres færdig. Her på kontoret har vi skoleelever, der kommer og laver noget arkiverings arbejde. I vores afdeling er det en pige på 15 år der kommer. Pernille som hun hedder var egentlig taget hjem, men var kommet tilbage, da hun havde glemt sin taske. Hun havde ikke travlt så hun satte sig ved mit skrivebord og vi snakkede lidt.

Jeg kunne ikke lade være med at kigge på hende, som hun sad der. En flot pige det var hun. Ca. 170 cm høj og slank og hun havde lyst lidt krøllet hår der gik til skuldrene, i dag havde hun hestehale. Hun havde jeans på og inden under den lange blå frakke kunne jeg se hun havde en lyseblå T-shirt på, ingen bh havde hun på. Jeg kiggede op på hendes ansigt og jeg så hun sad og kiggede på mig, jeg kunne mærke. Jeg blev blussende rød i ansigtet. Jeg vendte mig og skyndte mig at arbejde videre på computeren,

SEX I DAG?

Jeg kunne ud af øjenkrogen se at Pernille rejse sig og gik lidt rundt i kontoret. Hun standsede ved vinduet med ryggen mod mig. Jeg sad og kiggede på hende igen. Hun var sød at se på. Jeg har egentlig altid betragtet mig selv som en seksuel 'normal' kvinde, selvom jeg gennem årene, en gang imellem har fantaseret om pigesex, men jeg har ikke turdet kaste mig ud i det. Men nu denne specielle eftermiddag, gik der en dejlig fornemmelse gennem min krop, mens jeg sad og så på denne pige. Jeg sad og fik lyst til hende. Jeg kunne ikke lade være med at side og tænke på, hvordan det ville være at røre ved hende.

Jeg spurgte hende om hun ikke syntes det var for varmt med den store frakke på. Heldigvis var hun enig og hun tog frakken af. Selvom jeg har set Pernille mange gange på kontoret, kunne jeg ikke lade være med at udbryde: "Wauw, du er vel nok en flot pige". Og hun rødmede så sødt.

Jeg spurgte hende om sådan en flot pige, ikke havde en kæreste. Det havde hun ikke svarede hun

Jeg spurgte hende selvfølgelig om hvorfor.

Hun svarede bare at drenge var så dumme.

Det gav jeg hende selvfølgelig ret i.

Vores firma er tilsluttet Internettet og mens jeg loggede mig på, spurgte jeg hende om hun ikke havde lyst til at surfe på nettet lidt, inden vi lukkede kontoret og gik hjem. Det havde hun. Pernille satte sig ved siden af mig og vi begyndte at surfe lidt rundt. Vi havde vel surfet ca. 10 min, da Pernille sagde hun skulle på toilettet. Mens hun var væk surfede jeg rundt til jeg fandt en af de 'frække' sider. Jeg klikkede mig ind, til jeg kom til en side hvor der kun stod 'continue'. Så satte jeg mig til at vente, nu kunne alt ske.

Jeg må hellere fortælle lidt om hvordan jeg ser ud. Jeg er 169 høj og har krøllet lyst hår, bruger briller og er lidt for kraftig, faktisk vejer jeg omkring 80 kg. Jeg havde en blomstret kjole på, strømpebukser hvide bomuldstrusser på og en BH str. 90D. Mens jeg sad og ventede var jeg ved at fortryde, hvad jeg var i gang med. Hvordan kunne jeg nogensinde tro, at en ung flot pige som Pernille, ville have noget at gøre, med en gammel kone som mig. Jeg havde faktisk ombestemt mig, men inden jeg kom væk fra den frække side, kom Pernille tilbage. Inden jeg nåede at forhindre det, havde Pernille trykket på continue og frem på skærmen kom et billede af to nøgne piger der stod og kyssede hinanden.

Jeg kiggede over på hende og sagde:, Wauw, frækt billede, ikke?.

Hun vendte sig mod mig, mens hun rødmede og hviskede: Jo, det er det.

Vi kiggede hinanden i øjnene et stykke tid, for at finde ud af hvad det var der var ved at ske.

Jeg tog mod til mig og lod min hånd glide ned over hendes hår, mens jeg spurgte hende om hun nogensinde havde kysset en pige. Hun svarede at det havde hun ikke. Ikke på den måde i hvert fald

Jeg fortalte hende at det havde jeg heller ikke, men jeg havde meget lyst til at gøre det nu.

Min hånd lå nu på hendes skulder og jeg begyndte at kærtegne hendes hals med tommeltotten. Vi sad lidt og kiggede hinanden dybt i øjnene. Jeg bøjede mig frem og hun trak sig ikke tilbage. Jeg kyssede hende på panden og på næsen mens min højre hånd gled ned på hendes ryg. Vore læber mødtes i et forsigtigt kys. Vore læber mødtes igen og jeg pressede min tunge mod hendes læber. Hun åbnede munden og hendes tunge mødte min. Snart sad vi og kyssede hinanden heftigt mens vore tunger legede mod hinanden. Efter et stykke tid slap vi hinanden. Jeg tog fat i hendes hænder og trak hende over mod mig. Jeg rejste mig og vi stod over for hinanden. Jeg omfavnede hende og pressede hende mod mig. Det var dejligt at mærke hendes små bryster presse mod mine store bryster. Da jeg mærkede at hun også omfavnede mig, begyndte jeg at kysse hende igen. Mens vi kyssede gled mine hænder rundt på hendes ryg. Jeg trak op i T-shirten og da min hånd rørte ved det bare rygskind, rystede Pernille over hele kroppen og hendes hænder begyndte at kærtegne min ryg og mit hår. Min hånd gled op under T-shirten. Nu begyndte vi at kysse hinanden med små kys rundt i ansigtet. Min hånd gled om foran og jeg fandt de dejligste bryster, de var ikke så store, men de var dejlige at kæle for. Jeg trak mig lidt væk, så jeg kunne trække T-shirten af hende, hun protesterede slet ikke. Snart stod hun med bar over-krop foran mig. Hun er smuk.

Jeg satte mig på stolen og hun satte sig på mit skød og omfavnede mig og begyndte at kysse. Jeg begyndte at kæle og kramme hendes bryster og jeg mærkede hendes brystvorter blev stive. Min hånd gled ned over hendes bløde maveskind, ned mellem hendes ben, som hun spredte lidt. Jeg klemte og gned ganske let på hendes fisse. Jeg selv var også ophidset nu og jeg havde en våd fornemmelse i min fisse. Hun stoppede med at kysse og sagde at hun var vild med mig.

Jeg hviskede at jeg også var vild med hende og at jeg vil have hende nu, at jeg havde lyst til hende. Hun hviskede tilbage, at hun også havde lyst og vi kyssede hinanden igen, denne gang et vildt tungekys. Hendes hånd begyndte at kærtegne mit ene bryst, hun klemte det blidt og løftede op i det. Hun kunne mærke at mine vorter også var stive af ophidselse.

Jeg spurgte hende om vi ikke skulle gå ind på chefens kontor, han havde en sofa og døren kunne låses. Det ville hun gerne og vi rejste os og tog hinanden i hånden og gik derhen. Jeg låste døren bag os og jeg lynede min kjole ned i ryggen og lod den falde til jorden. Her stod jeg en halvgammel og små fed kone, kun i ført BH, trusser og strømpebukser. Jeg kunne kun håbe på at hun ikke ville løbe skrigende bort nu. Det gjorde hun ikke, i stedet smilede hun og knappede sine jeans op og tog dem af. Nu stod hun foran mig, kun iført de sødeste små hvide trusser og hvide sokker. Jeg sagde hun skulle tage resten af og lægge sig på sofaen. Mens hun gjorde det tog jeg min bh og trusser og strømpebukser af. Jeg stillede mig med spredte ben ved siden af sofaen, så hun kunne se min kraftigt behårede fisse, mine hængebryster og mine alt for mange deller. Jeg stod og så på hendes dejlige unge slanke krop, hendes dejlige bryster og hendes fisse der var studset rundt i kanterne. Hun var smuk.

Jeg hviskede til hende, om hun stadig havde lyst.

Hun rakte armene ud mod mig og spredte sine ben og hviskede kom. Jeg lagde mig ned på sofaen så mit venstre lår pressede mod hendes fisse og min fisse pressede mod hendes lår. Vi kyssede hinanden igen og jeg begyndte forsigtigt at gnide min fisse mod hende og hun gned sig dejlige unge fisse mod mig. Vi fandt ind i en dejlig rytme og mens vi lå bryst mod bryst og kind mod kind, stønnede vi begge højere og vi gned vore våde og liderlige fisser mod hinanden. Hurtigere og hurtigere gned vi indtil vi begge kom i en vidunderlig og heftig orgasme, det var længe siden jeg havde haft det så vidunderligt. Vi kærtegnede og kyssede hinandens ansigter, mens vi langsomt faldt til ro ovenpå den voldsomme orgasme vi begge havde fået. jeg gled ned på gulvet ved siden af sofaen og vi snakkede lidt sammen om hvad der var sket mellem os. Desværre kom jeg til at kigge på uret og så at det var blevet sent og vi var nødt til at tage hjem. Jeg spurgte om jeg skulle køre hende hjem. Det ville hun gerne og vi tog vores tøj på. Vi lukkede og slukkede på kontoret og gik ned til bilen

Få sex i dag

Jeg parkerede lidt fra hendes hjem og vendte mig mod hende og kyssede hende på munden. Hun kyssede igen. Jeg kunne ikke lade være med at kæle for hendes bryster igen. Jeg kunne ikke få nok af den dejlige pige.

Vi slap hinanden og jeg fortalte hende at min mand skulle til et møde ved syvtiden og først kom hjem sent. Jeg spurgte hende om hun ikke havde lyst til at besøge mig, Til min store glæde sagde hun ja. Hun ville komme over kl halv otte. Hun steg ud af bilen og jeg kørte hjem.

Da min mand var taget af sted, tog jeg et hurtigt brusebad, for at friske mig lidt op inden Pernille kom. Bagefter tog jeg kun min kjole på og satte mig til at vente. Jeg ventede ikke ret længe, da det ringede på døren. Jeg åbnede døren og uden for stod hun. Frakken var åben og jeg kunne se hun havde en kort sort kjole på og hendes hår hang løst ned. Jeg lukkede hurtigt døren bag hende og hun tog sin frakke af. Der gik en gysen af vellyst gennem mig da jeg tydeligt kunne se hun hverken havde bh og trusser på. Vi omfavnede hinanden og kyssede så det var en lyst. Vi var ved at være liderlige igen. Det var så dejligt at mærke hendes varme krop mod min. Vi slap hinanden og gik hen mod soveværelset.

Herinde tog vi begge kjolerne af. Jeg sagde til Pernille at hun skulle lægge sig på sengen med spredte ben. Jeg lagde mig på siden ved siden af hende. Med min venstre hånd kærtegnede hendes hår og kind. Mens jeg kyssede hendes pande, næse og mund. Vi tunge kysede hinanden og min hånd begyndte at ælte Pernilles bryster. Jeg kunne mærke at Pernilles hånd havde fundet ned mellem mine ben og hun nulrede mine kusse hår. Jeg spredte mine ben, så hun komme til og straks lod hun to fingre glide ind i min kusse og hun begyndte at gnide mod min nu meget liderlige klit. Imens havde mine fingre fundet Pernilles fisse og jeg gned og kælede for den. Lod et par fingre glide ind og ud. Hvor var vi begge liderlige nu. Vi lå og stønnede med vore ansigter tæt sammen, så vi kunne se hinanden i øjnene, mens vi blev mere og mere liderlige. Det var vidunderligt da vi begge eksploderede i en kæmpe orgasme. Vi pressede vore kroppe mod hinanden. Begge havde vi en finger oppe I hinandens fisser. Vi pressede fingrene helt ind, mens vore kroppe rystede

Vi lagde os begge på ryggen, for at komme lidt til os selv. Længe lå vi nu ikke, før jeg lænede mig over Pernille og kyssede hendes bryster. Jeg kyssede overalt og begyndte at slikke hende. Min tunge fandt hurtigt hendes stive vorter. Jeg slikkede på dem begge efter tur, og suttede på dem. Længe lå jeg sådan, inden min tungen gled ned over hendes mave, hendes navle fik en tur med tungen, inden den gled videre ned til hendes hår. Hun duftede dejligt liderligt. Min tunge snoede sig rundt I hendes hår.

Jeg satte mig ned mellem hendes ben og begyndte at kærtegne hendes lår. Mine hænder gled I cirkler mod hen-des liderlige fisse, som glinsede vådt. Jeg lod min ene hånd glide ned over hendes våde fisse og mens jeg så hende dybt I øjnene slikkede jeg hendes safter af min hånd.

Hun løftede underkroppen mod mig og jeg satte mine hænder under hendes numse og bøjede mig frem mod hendes fisse. Jeg kyssede den let og lod min tunge slikke hendes skamlæber. Min tunge fandt hurtigt hendes klit som jeg slikkede på mens mine hænder var gledet op til Pernilles dejlige bryster, som jeg kærtegnede. Det varede ikke læn-ge inden Pernille kom I en kæmpeorgasme. Hun pressede sin våde fisse op mod mit ansigt, mens hendes krop rystede. Da hun var kommet lidt til hægterne igen lagde jeg mig op over hende og vi kyssede hinanden dybt og længe. Jeg rul-lede om på siden, jeg var liderlig nu og min fisse trængte til at komme underbehandling.

Pernille satte sig op ved siden af mig og bøjede sig frem og gav mig et kys på panden, mens hun begyndte at kærtegne mine store bryster. Hun æltede dem, løftede op I dem, klemte dem og kærtegnede dem. Hendes tunge gled ned over mine bryster, mens hun kyssede. Hun fandt den ene brystvorte som hun begyndte at sutte voldsomt på, mens det andet bryst blev klemt. Den anden brystvorte fik også en tur og hendes tunge gled ned på min mave, hun kyssede og slikkede på mine deller, mens en hånd gled ned gennem mit behårede skridt, mens hun lod tungen glide ind og ud af mine navle forsvandt der en finger ind I min våde fisse. Hun gned fingeren hen over min klit og jeg var ved at besvime af liderlighed. Aldrig I hele mit liv har jeg været så liderlig før. Jeg kan mærke at Pernille lader to fingre mere glide ind I min elskovsgrotte.

Jeg siger stønnende: Prøv med alle fingre, min elskede.

Pernille kigger op på mig, for se om jeg mente hvad jeg sagde.

Jeg tog hendes ansigt I mine hænder og trak hende hen mod mit ansigt, mens jeg sagde: Ja Pernille, jeg elsker dig. Og gave hende et stort kys på munden.

Pernille løftede hovedet og kiggede mig længe dybt I øjnene. Så hviskede hun: Jeg elsker også dig Grethe. Vi begyndte igen at kysse, denne gang et vådt tungekys, mens jeg kunne mærke hun pressede sin fem fingre mod min fisse. Jeg mærkede min fisse åbne sig og hendes fingre glide ind. Pludselig gav det en ryk I mit underliv og hendes hånd forsvandt op I min våde liderlige fisse. Det var så liderligt. Pernille begyndte at bevæge hånden frem og tilbage og der gik ikke lang tid, så kom jeg I kæmpe orgasmen, jeg kunne ikke ligge stille, selvom Pernilles hånd hele tiden pressede mod min fisse. Langsomt blev jeg mere rolig og hendes hånd gled ud af mig. Jeg vendte mig, så vi begge lå med siden til hinanden, mens vi slikkede på hendes hånd der var våd af mine safter.

Efter at vi en halvtimes tid havde kysset og kælet for hinanden, måtte Pernille desværre tage hjem, hun havde lo-vet hendes forældre at hun var hjemme I ordentlig tid. Hun tog sit tøj på og jeg fulgte hende nøgen ud I entreen. Jeg tog hende I mine arme og sagde så til hende at vi måtte ses igen, hurtigst muligt, min skat. Jeg elsker dig Pernille, jeg kan ikke undvære dig.

Hun kyssede mig på munden og sagde: Ja vi skal mødes igen, hurtigt, jeg elsker også dig Grethe.

Så gik hun.

Jeg stod tilbage og følte mig som en kåd og nyforelsket teenager. Jeg havde det dejligt. Det var vidunderligt hvad jeg havde oplevet. Jeg glædede mig til mit næste møde med Pernille.

Jeg ryddede lidt op og luftede ud, så min mand ikke skulle opdage noget. Der efter gik jeg I seng og sov med det samme, mit hoved rørte hovedpuden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 40 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.