Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mit navn er Isabel. Jeg sidder i fængsel. Jeg havde været så dum at købe en VIDEO og en masse cd'er af en tyv. Så nu sidder jeg inde for hæleri. Jeg sidder på en åben afdeling for kvinder. Det er hårdt for mig at sidde i fængsel. Jeg er en meget seksuel aktiv kvinde. Jeg skal helst kneppes flere gange om dagen. Jeg har en kæreste ude i virkeligheden, men han er jo ikke så nem at få fat på herinde! Jeg har siddet i en uge nu. Jeg har 7 uger igen. Jeg er 25 år gammel. Jeg er nøgenmodel og laver billeder for Rapport, PS, Express, Cupido og andre mandeblade. Jeg laver ikke sex-billeder, men kun spred-ben-billeder.

Jeg er 180 cm. høj. Jeg har kort sort hår og blå øjne. Mine bryster er store og faste. Min røv er også fast - den er lille og sexet. Mine ben er lange og solbrændte ligesom resten af min krop. Jeg er glatbarberet. Hvis jeg selv skal sige det, er jeg en smuk kvinde. Min kæreste synes også jeg er smuk.

SEX I DAG?

Jeg deler celle med en 18-årig pige, der sidder for groft tyveri. Hun hedder Cecilie. Hun er også en smuk pige. Hun har langt lyst hår og små bryster.

Hun er ikke så høj, så brysterne passer egentlig fint til hende. Hun havde siddet inde før mig. Den første aften jeg delte celle med hende, hørte jeg hende onanere om aftenen - efter lyset var slukket. Jeg kunne høre hendes bevægelser - pga. dynen - og hendes sukken og undertrykte stønnen. Aftenen efter onanerede jeg også. Jeg undertrykte også min stønnen lidt - det var lidt pinligt. Men jeg tror hun hørte mig. Dagen efter talte jeg ikke med hende. Den aften onanerede vi igen - samtidigt. Cecilie gjorde intet for at undertrykke og gemme lydene. Hun stønnede højt og trak vejret larmende tungt. Jeg gjorde det samme. Jeg tænkte at vi var i samme båd, så der var ingen grund til at skjule noget. Kort efter Cecilies orgasme kom jeg også i en serie orgasmer, og skjulte intet. Da jeg slappede lidt af, sagde Cecilie: "Var det en god orgasme, Isabel?" Jeg svarede ja, og lagde mig med en underlig følelse i mit underliv til at sove.

Jeg lagde mærke til dagen efter da vi blev vækket, at Cecilie ligesom mig sover nøgen. Hun steg ud af sengen samtidig med mig. Vi kiggede op og ned ad hinanden. Cecilie sagde: "Du har en god krop, Isabel." Jeg takkede og sagde noget pænt om Cecilies røv. Vi skulle nu i fællesbad. Cecilie og jeg snakkede om løst og fast, mens vi vaskede hinandens rygge. Cecilie lod sin ene hånd runde min ene balle, mens ingen så det. Hun lod som ingenting! Efter morgenmaden gik vi tilbage til vores celle. Jeg satte mig ned på min seng og tændte en smøg. Cecilie kom hen og satte sig ved siden af mig: "Gi'r du en smøg?" Jeg gav hende én af mine Prince, og strøg en tændstik og holdt den op foran hendes ansigt. Hun tog om min hånd med begge sine hænder for at holde min hånd rolig. Det var slet ikke nødvendig, men jeg kunne godt lide det alligevel. Da vi havde røget færdig kom en fængselsbetjent ind og spurgte om vi ikke kunne undvære en seng, da der var brug for den andetsteds. Jeg gik med til at de tog min seng.

Om aftenen da vores celler blev låst, blev Cecilie og jeg enige om at gå tidlig i seng. Det var nogle meget smalle senge, så vi lå lige ved siden af hinanden - ingen plads at røre sig på. Cecilie og jeg klædte os af. Hun var ikke glat som jeg, men havde en lille højtsiddende tot. Jeg lagde mig længst ind til væggen. Cecilie løftede op i dynen, og lagde sig ned ved siden af mig. Da vores kroppe mødtes mærkede jeg at hun var varm. Hun lagde sig til at læse. Jeg rakte ind over hende for at tage et blad der lå på gulvet. Jeg strejfede hendes venstre brystvorte på vejen tilbage. Jeg lod som ingenting, men lagde mærke til at den blev hård, og at Cecilie skælvede lidt. En halv time efter sagde Cecilie: "Skal vi slukke lyset, Isabel?" Jeg syntes det var en god idé. Cecilie lagde bladene ned på gulvet, og jeg slukkede den lille lampe der sad på væggen. Jeg faldt i søvn næsten med det samme.

Jeg vågnede ved at Cecilie lå og onanerede. Klokken var 0.30. Cecilie opdagede at jeg var vågnet, og sagde: "Har du noget imod jeg leger lidt med mig selv, Isabel?" Jeg svarede: "Nej. Jeg tror også jeg vil lege!"

Jeg kunne se Cecilies øjne glimte i mørket. Jeg førte mine hænder ned til mit glatte køn. Jeg spredte mine ben så meget der var plads til. Med to fingre spredte jeg mine skamlæber. Jeg kørte en finger gennem min tørre skede. Jeg lagde en hånd på Cecilies inderlår og hun stoppede forskrækket.

Jeg sagde: "Må jeg køre et par fingre gennem din fisse - jeg må låne lidt saft fordi min fisse er så tør". Cecilie sagde bare: "Åhhh Isabel!!!" og tog blidt ved min hånd og førte den gennem hendes MEGET våde kusse. Hun førte så min hånd over og trak den mellem mine ben. Hun sagde: "Isabel, hvorfor ligge her og svede ved siden af hinanden når vi kan svede sammen?" Jeg kyssede hende på skulderen og sagde: "Kys min blomst, Cecilie!" Hun vendte sig om i sengen, og lagde sig ned over mig. Jeg tændte lyset for at kunne se hende. Hun spredte sine ben og jeg så at hendes blomst var lyserød og dryppende våd. Jeg mærkede Cecilies tunge mod den bløde hud mellem mine ben. Hun lod en smule spyt væde min kusse. Hun slikkede langsomt og forsigtigt. Jeg tog om hendes numse og trak hendes underliv ned over mit ansigt. Jeg begyndte at slikke hendes køn. Hun smagte dejlig. Det var første gang jeg smagte skedesaft. Dvs. jeg havde slugt noget af mit eget, men en anden kvinde... aldrig før. Cecilie var varm. Hendes safter løb ned i ansigtet på mig. Jeg slikkede hendes klit mens jeg kørte to fingre op i hendes varme hule. Cecilie stak sin tunge helt ind i min glatte kusse.

Mens hendes bløde tunge udforskede min skede, spredte hun mine baller, og pressede en finger mod mit numsehul. Hun gled ikke ind, men rørte bare... Hun kørte hurtigt fingeren rundt og rundt. Samtidigt havde hun taget min klit i munden. Det var mere end jeg kunne holde til. Min krop spændtes i en bue og jeg kom. Cecilie slikkede så godt hun kunne.

Jeg kørte nu mine fingre hurtigt og voldsomt i hendes våde kusse. Hun kom! Hun ikke bare stønnede, men skreg af liderlighed. Lyset udenfor vores celle blev tændt, og der stod en kvindelig vagt udenfor og kiggede ind af det lille hul i døren. Hun smilede bare og slukkede igen lyset. Cecilie vendte sig om og lagde sig ned ved siden af mig. Vi havde front mod hinanden. Mellem os trykkedes vores svedige bryster flade. Vi holdt om hinanden. Cecilie slikkede mig i ansigtet. Hun kunne også godt lide sine egne safter. Cecilie sagde: "Jeg har aldrig gjort det med en anden pige før, Isabel!" Jeg sagde at det havde jeg heller ikke. Cecilie foreslog at vi brugte det meste af tiden på at elske med hinanden. Den var jeg med på. Det var både dejligt, liderligt og smukt. Vi faldt i søvn i hinandens arme.

Vi blev vækket af vagten. Hun spurgte os om vi havde haft en god nat. Vi lå der nøgne, og holdt om hinanden, og vi svarede grinende ja. Vi stod op i gik i bad. Vi vaskede hinanden og tørrede hinanden. Vi fik mange blikke og tilråb. Men vi var ligeglade. Vi gik sammen op til kiosken, og købte to dildoer og en pakke kondomer til at trække over. Det var en ny "service" som fængslet tilbød sine fanger - at kunne tilfredsstille sig selv! Vi købte en tyk og en tynd. Vi gik tilbage til vores celle, og pakkede dildoerne ud. "Du skal have én i numsen og én i fissen samtidigt, Isabel" sagde Cecilie. Jeg smilede og tog blusen af. Cecilie begyndte at sutte på mine bløde bryster. Men...ehhh...det er en helt anden historie...:)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.