Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mødet del 2: Snap
SigneS - Mar 27, 2024

Aftenen før vores møde var jeg næsten ikke til at styre af spænding. Jens havde sendt mig et snap iført træningstights, og det var som om, hele verden stod stille et øjeblik, da jeg så det. Der var ingen tvivl: bulen var hans pik, og den så enorm ud. Jeg kunne mærke mit hjerte slå hurtigere, mens mine tanker farer rundt i mit hoved som vilde heste.


Billedet, han havde sendt, afslørede bulen i al sin pragt. Jeg stirrede på skærmen, mine øjne næsten ude af deres huler af overraskelse og beundring. Det var ikke til at benægte, den var stor. Større end jeg nogensinde havde forestillet mig. Tanken om, hvor stor den mon kunne blive, hvis den blev stiv, begyndte at hærge mine tanker som en besnærende drøm.


Jeg kunne næsten mærke min egen generthed pirre mig, mens jeg forsigtigt kommenterede på snap'en. Ordene kom næsten rystende ud af mig, fyldt med en blanding af nysgerrighed og en stille, men ulmende lyst. Det var svært at tro, at jeg faktisk skrev det, men samtidig kunne jeg ikke lade være med at lade min nysgerrighed få frit løb.


Jens' svar kom hurtigt, og det var tydeligt, at han var genert over min kommentar. Jeg kunne næsten forestille mig det varme rødme, der spredte sig over hans kinder, mens han formulerede sit svar. Tanken om hans generte reaktion fik mit hjerte til at banke endnu hurtigere. Hvordan ville han reagere, når vi endelig mødtes?


Tankerne fløj videre i mit hoved, som jeg prøvede at forestille mig, hvad der ville ske, når vi endelig var sammen. Ville bulen være lige så stor, når den var stiv? Ville jeg kunne håndtere den? Tanken om at mærke den vokse i mine hænder fik en varm bølge af spænding til at skyde gennem mig.


Jeg kunne næsten mærke min egen nysgerrighed og tændthed bygge sig op, som jeg forestillede mig, hvordan det ville være at røre ved ham, at føle hans stive lem mod min hud. Ville det være for meget at håndtere? Eller ville det være en uimodståelig og overvældende oplevelse?


Jeg vidste, at jeg måtte tage det roligt, at lade tingene udvikle sig naturligt. Men tanken om bulen og alt det, den repræsenterede, var næsten uimodståelig. Jeg kunne ikke lade være med at lade mine fantasier løbe løbsk, som jeg forestillede mig, hvordan vores møde ville udfolde sig.


Uanset hvad, var jeg fast besluttet på at nyde hvert øjeblik, vi delte sammen. Jeg kunne næsten ikke vente med at finde ud af, hvordan det hele ville ende.

porno med danske piger