Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

På besøg hos min fætter og hans kæreste, som bor i Aarhus. Det er min sidste aften i Aarhus inden turen går hjem til Aalborg igen, så vi er taget i byen for at få noget godt og spise og bagefter gi den gas på en klub...(man er vel så Aalborg, så gas skal den ha)

Efter noget super lækkert mad og en masse rødvin er stemningen i top. Min fætter har aftalt med nogle af hans og hendes venner og veninder at vi mødes på Train.

SEX I DAG?

Her går det op for mig, som er single, at de fleste af de venner/ veninder er par og jeg er rimeligt meget det 3. Hjul for alle. Men igen, jeg er jo fra dobbelt A, skal der være fest så lad der være fest.

Der bliver ikke sparet på sjusserne, og jeg danser og flirter med et par lokale fyre... De første par begynder så småt og falde fra, men min fest er stadig på max..

I et øjeblik hvor jeg står ved baren og kigger hen mod døren, syntes jeg at jeg ser en af mine frække venner fra scor. Jeg ved han er dørmand( tømmer, brandmand, og et par ting mere) men han er væk med det samme... Fester videre, danser og drikker. Er ved at være pænt pyntet nu, og går ud for at få lidt frisk luft...

Står uden for og tager en dyb indånding og mærker den kolde luft fylde mine lunger og kigger mod himlen. Et par store hænder tager mig om livet og klemmer lidt til, jeg bliver mega forskrækket og vil vende mig om for at se hvem det er men vedkommende har så godt fat, og står med hovedet helt ved mit øre, og visker nu til mig.

Hvad laver du her? Vrider mig som en ål, hvem er det, bliver lidt panisk. Han visker igen, pæne piger bør ikke gå alene i byen... Ej det er altså bare for meget nu.... Vrider mig løs og skal lige til og dele verbale øretæver ud, da jeg ser hvem det er... Tømmeren/ dørmanden, der står der med det mest fjogede grin på.

Inden i mig starter de frække tanker fra den gang vi mødtes.. Og jeg overvejer lige en gang om hans skal slippe ustraffet fra denne lille episode... Men det skal han ikke...

Så køre en kølig kaj på ham og fortæller om min fætter osv. men nu må jeg forresten også ind igen for der var en fyre, der var lidt interresandt. Et meget nedslået udtryk kommer over hans ansigt, får lidt ondt af ham( han er jo meget sød og dejlig) men vil udnytte den her nu... Spørger hurtigt til hvornår han har fri og om vi evt skal have en sjus sammen. Han grynter et eller andet jeg ikke rigtigt opfatter men giver ham en krammer og presser min krop godt ind i mod hans og ligger hånden på hans brystkasse og siger ses senere og kysser ham på kinden.

Inden for udvælger jeg mig et offer. For dørmanden skal pludseligt ind og opservere. Fint nu skal den ikke have for lidt. Mit offer er villigt, næste for villigt. Og der bliver flirter og danset meget våget og tæt. Kigger på dørmanden i ny og næ, han er godt irriteret, missionen fuldført..

Tiden er kommet hvor han har fri, jeg for afsat mit offer til en anden meget villig pige. Som lynet for jeg to sjusser fra baren og suser mod personale døren. Han kigger meget overrasket og en smule fornærmet på mig. Men sender det største smil og skyder bryster godt frem mod ham, og rækker sjussen mod ham, og hvem kan sige nej til det.

Der er mange mennesker og lidt med pladser. En ledig stol finder vi, og han tilbyder at jeg skal sætte mig, men jeg siger jeg hellere vil sidde på ham. Det er der igen protester imod og lander på hans skød og hans arm finder hurtigt omkring mig. Sådan sidde vi og snakker lidt, da min fætter kommer og siger at nu tager de hjem om jeg skal med eller jeg selv kommer hjem.. Det skal jeg ikke tænke over, jeg skal nok selv finde hjem når jeg er klar.. Vi tager afsked og de smutter. Jeg bliver klemt lidt af hans dejlige store hænder nu, og han trækker mig ind til sig om spørger om hvordan jeg kommer hjem nu... Svare at det ved jeg ikke og han har nogle forslag, og kigger ham dybt i øjenen, han vil ha mig, ingen tvivl om det.

Vender mig så jeg sidder over skrævs på ham, den i forvejen korte sorte nederdel glider længere op, og hans hænder glider med længere på af mine lår. Kysser ham grådigt og længe, presser mit underliv mod hans og mærker en reaktion. Hans hånd holder om min nakke og føre mit hoved mod hans hals så han kan bide let i mit øre og siger hans har en lækker flaske rødvin og en fræk seng iøvrigt.

Lækker rødvin siger man ikke nej tak til, så vi finder vores overtøj og tæt omsluttet går vi hjem til ham. Det er heldigvis kun få minutter væk, glædeligt for mine fødder i stiletter. Da vi kommer op i hans lejlighed vil jeg tage stiletterne af, men dem vil han gerne jeg beholder på.. Okay, så gør jeg da det..

Ser mig lidt omkring i stuen, mens han finder vin og glas. Vi sætter os i sofaen, skåler og drikker lidt vin. Han er hurtigt over mig og kysser mig og ligger mig mere og mere ned på sofaen, han gør mig mega liderlig og vinen gør også sit. Hans hænder finder op under min top og krænger min bh til side og nusser mine nu meget påvirkede bryster, uhh det er dejligt. Toppen og bh'en er hurtigt af og nu er det hans mund og tunge der leget med mine store bryster ( D-skål, bonus info ;) ) han er tændt nu meget tændt, hans øjne lyser af liderlighed og jeg er helt pjattet med denne store mand, så jeg er som smør mellem hans hænder.

Han kysser sig vej ned over min mave, og trækker nederdelen ned over hoftebenen, så han lige kan kilde mig der hvor man næsten kramper når der bliver kildet( lige over hoftebenet) det er pirrende. Af med nederdelen, den frække sort g- streng er nu synlig, han kysser sig ned over den og puster varm luft igennem stoffet, lige på min klit. uhh jeg er forventningsfuld nu.. Han trækker g-strengen til side og bore straks sin fantastiske tunge indenfor i min varme, våde mis. Det er super frækt. Nyder det fuldt ud og et par finger afløser nu tungen, det arbejder på min klit i stedet for.

Nu er det min tur til og forkæle. Får ham nederst på sofaen og åbner hans busker, hans pik er godt stiv allerede nu. Han er ikke bare en stor mand ( næsten 2 meter høj og 95 kg tung) men hans pik er stor og tyk og dejlig. Sutter først kun lige på pik hovedet, nu er hans pik max stiv, tager den helt i munden og sutter i varieret tempoer, til han næsten ikke kan holde sig mere. Stopper og spørger om hvor den omtalte frække seng er. Han kommer på benene og vi kysser lidt. Uden jeg når og sanse hvad der sker løfter han mig op og går ind til hans seng, ligger mug ned i sengen tager mine ben på skulderne og lader pikken glide op i mig. Lidt forsigtigt først men øger efterhånden som jeg vender mig til den tempo og hårdhed, jeg er smask våd nu kan mærke mine safter på mine baller og det svupper godt når han glider ud og ind af mig. Nu vil jeg have den bagfra, det en af mine yndlings stillinger. Han glider let ind i min meget våde mis igen og tager godt fat om mine hofter. Han støder godt til nu og den ene hånd arbejder intenst på min klit, orgasmen er på vej. Han kan mærke jeg er op over og støder helt i bund og holder den i bund og holder presset på min klit, så kan jeg ikke holde mere orgsamme ruller afsted, han retter os op og kysser min nakke blidt mens orgasmen ebber ud. Uhm hvor er du dejlig og fræk siger jeg til ham. Det er du bestem også min tøs siger han. Jeg ligger mig ned på maven og stritter godt med røven og siger jeg er klar til mere, mine hænder holder i hovedegærdet og han går i bund i mig i første hug, en krampe trækning jager igennem mig igen, der skal ikke ret meget mere sexen til før han kommer, ud over mine baller og ryk, han glider ned ved siden af mig og smiler stolt og selvtilfreds til mig, og siger at jeg bør komme til Aarhus noget oftere, det kan jeg kun give hanm ret i. Men jeg skal ikke jaget andre mænd når jeg er der, griner og siger at jeg skal prøve om beherske mig

Et hurtigt bad og vi kravler under dynerne, en SMS til fætteren om jeg sover ude i nat og vi falder i søvn i hinandens arme...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.