Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var lige flyttet fra min ex mand og var blevet skilt. Var flyttet i mit eget store rækkehus ved fjorden og kunne for første gang i årevis ånde frit. Ingen sagde, at jeg gjorde tingene forkert, ingen fnøs af mine lyster til livets glæder og nydelser.

Jeg faldt hurtigt til og nød at få en lille sludder med de søde, ældre naboer, jeg havde. De fortalte mig, at vi snart skulle have lagt nye fliser mellem husene. Jeg synes, de lå fint, men det måtte de jo selv om, tænkte jeg.

SEX I DAG?

En fredag morgen, da jeg skulle af sted med min lille søn, var håndværkeren i gang. Han spurgte sødt, om vi ville forbi – han var allerede godt i gang med at tage fliser op og stod lidt i vejen for, at vi kunne komme ned til bilen. "Ja, lidt", sagde jeg sødt og blev mødt af det varmeste smil fra ham.

Det smil kunne jeg da slet ikke stå for – mine tanker blev med det samme frække og varme. Jeg gik stille ned til bilen med sønnen og kørte på arbejde.

Jeg så ham morgen og eftermiddag i et par dage – mine fantasier, når jeg gik i seng blev mere og mere hede. Forestillede mig, at han ville komme og spørge om ikke, jeg gav et glas i varmen. Bare en eller anden undskyldning for at komme i tale med ham. Onsdag tog jeg mig sammen, da jeg var ude og hente posten. Spurgte ind til hans sene arbejdstider, hvilket heldigvis skyldtes travlhed i branchen. Han stoppede hans arbejde og kom hen til mig – jeg blev helt varm – han spurgte, hvad jeg lavede til dagligt. Jeg nåede lige at svare, så råbte min søde søn "MOAR".

"Jeg må hellere...", sagde jeg, og han svarede "selvfølgelig", med et varmt smil.

Den aften gik jeg vildt liderlig i seng, og tænkte kun på ham. Jeg måtte da kunne finde en undskyldning for at få ham ind. Måske få et kys, måske mere.

Dagen efter skulle min søn være hos hans far, så jeg tog mig sammen og gik hen til ham. "Hvor er det blevet pænt, det du har lavet!", sagde jeg smilende i solen. "Tak", sagde han smilende.

"Jeg ved jo ikke så meget, om sådan noget, men jeg ville så gerne have lagt 0,5 m2 fliser omme på min terrasse. Er det noget, du kan kigge på og give mig en pris? ", jeg prøvede at lyde alvorlig, men også meget flirtende. "Ja, selvfølgelig. Er det okay, jeg kigger forbi, når jeg er færdig her?". "Ja, det er helt fint. Jeg skal lige i bad, men jeg lader bare døren stå åben, hvis det er". Jeg kan se SÅ uskyldig ud, når jeg vil, men jeg vidste ikke, hvad han tænkte i det øjeblik.

Jeg gik ind og satte aftensmaden i ovnen, og så gik jeg ud og smed tøjet for at gå i bad. Jeg nåede dog ikke så langt, før jeg hørte hoveddøren gå op. Jeg tog et håndklæde rundt om mig og gik ud til. "Undskyld, jeg nåede ikke så langt. Lad mig vise dig, hvor det er, du skal jo ikke vente på mig"

Jeg skulle forbi ham i den lille gang og snittede ham uskyldigt, da jeg gik forbi. Hans ene hånd strøg over min bare nakke og fejede blidt mit hår til side. Jeg stivnede helt og nød hvert sekund.

"Undskyld", sagde han. "Jeg kan ikke lade være. Det føles, som om du flirter med mig. Det kan godt være varmen, der gør mig skør, men du er sådan en smuk, ung kvinde, der smiler sødt til mig. Det kan jeg ikke stå for". "YESSSS", tænkte jeg.

Vendte mig forsigtigt om, og gav ham mit mest uskyldige blik. "Jeg har ikke ment det ondt på nogensinde, når jeg har smilet til dig. Du så bare så sødt på mig, hvilket er længe siden en mand har gjort"

Han trak mig langsomt ind til sig og holdt begge arme rundt om mig, mens han så dybt ind i mine blå øjne. Mine fyldige læber var allerede lidt åbne af længsel efter hans mund – jeg skulle dog ikke vente længe, før mine læber mødte hans varme, bløde læber. Min fantasi kunne ikke have levet op det kys. Det var skønt på alle måder.

Han trak sig lidt væk fra mig og sagde, "Hvis jeg ikke vidste bedre, så ville jeg tro, at du var ude på at forføre mig?" Hans øjne smilede frækt, og jeg kunne ikke holde min "pæne-pige"-facade.

"Åh du skulle bare vide, hvad jeg er ude på".

Det var mere, end han kunne klare. Han trak forsigtigt i mit håndklæd, og kort tid efter stod jeg nøgen i min egen gang foran ham. Han tog mig igen ind til ham og kyssede mig, mens hans hænder gik på ivrig vandring på min krop.

Jeg skælvede, da han ramte min numse – jeg er meget erogen på mine balder, hvilket han ikke var sen til at fange. Vi var på magisk vis havnet i mit soveværelse, mens vi havde kysset. Han lagde mig på min mave på sengen og kørte i cirkelbevægelse hans fingrer henover over mine balder. Jeg kunne slet ikke holde det ud – hele min krop kildede, som var jeg tæt på ekstase. Han begyndte at kysse dem, fortsatte op af min ryg og nakke. Da han nåede min øre, hviskede han: "Hvor er du skøn – jeg vil elske med dig"

Han vendte mig om, rejste sig op og smed hans eget tøj. Åh, hvor så han skøn ud. Hans lem stod allerede fuldt erigeret og smukt – kun ventende på at blive omsluttet af mig. Han lagde sig på mig og kyssede mig – grådigt og blødt. Hans ene hånd nussede blødt mit bryst og stive brystvorte. Den anden hånd var gledet ned mellem mine ben og fandt en varm, våd og glat fisse, som bare ventede på nydelse, og det fik den.

Han fingerkneppede mig hurtigt og elegant til den første orgasme. Han blev overrasket, da jeg kom til at sprøjte, men det tændte ham åbenbart, for han kastede sig grådigt ned og kysse fissen. "Lad mig mærke din pik", stønnede jeg af begær. "Du er en sprøjter?", sagde han overrasket. Jeg smilte frækt og nikkede.

"Det vil jeg mærke mere til", sagde han mens hans lem langsomt ramte mine skamlæber og forsigtigt gled op i mig. Sex efter en sprøjteorgasme er så intens, og jeg var straks ved at komme igen. Det var så skønt.

Han kneppede mig tilpas hårdt, men han hviskede frække ting i mit øre og slikke mig bag øret, hvor jeg også er speciel følsom, så jeg kom skrigende igen og igen.

Jeg faldt udmattet sammen under ham. "Pause", fik jeg sagt. Han trak sig øjeblikkeligt ud af mig og spurgte, om jeg var ok. Det var jeg, jeg havde det fantastisk, men det var så længe siden, jeg havde været med en mand. "Du er ikke kommet?", sagde jeg kritisk. "Nej, men jeg har nydt dig meget" Jeg skubbe ham om i sengen og satte mig på ham, så jeg kunne ride ham. Jeg havde et trick, som ikke mange mænd kunne stå for, og efter kun få minutter måtte også han overgive sig. Han kom med et højlydt brøl, som jeg havde håbet. Bliver liderlig af at høre mandens begær og lyst.

Jeg hoppede af ham og lagde mig ved siden af ham, men jeg puttede mig godt ind til ham.

"Hvor er du skøn", sagde han: "Det her har jeg ikke prøvet før". "Hvad mener du?", spurgte jeg.

"Bare sådan at dyrke sex med en skøn og smuk fremmed kvinde. Det er altid noget, at jeg ved, hvad du hedder fra din postkasse af". Jeg grinte: "Ja, jeg gætte på, du hedder Bo. Det står i hvert fald på din firmabil"

Vi blev liggende en halv time og grinte, mens vi talte om alt og intet. Han var en super sød fyr.

"Jeg må hellere komme ud og arbejde", sagde han. "Ja, det må du jo"

"Må jeg kigge ind næste gang, du er alene?", "Åh ja, det ville være skønt".

Men om han gjorde det eller ej, det må fremtiden vise. Jeg skal bare lige give ham denne novelle, så må vi se, om han kan lide den, for indtil videre har jeg kun talt med hamJ

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 46 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.