Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun sad overfor ham i toget. Han havde straks spottet hende på stationen og havde kæmpet sin egen lille kamp for at komme til at sidde så tæt på hende som muligt, i håbet om at hun skulle mere end blot en eller to stationer. Efterhånden ebbede det lidt ud i strømmen af mennesker og hun begyndte at gøre sig det mere tilpas. I starten smed hun blot skoene og lagde fødderne op på sædet ved siden af sig, men da der blev mere plads lagde hun sig bedre til rette. Han prøvede at kigge på hende i smug men det opdagede hun selvfølgelig hurtigt heldigvis uden at blive vred eller fornærmet, og efterhånden lykkedes det ham at slappe mere af og endda læse lidt i sin medbragte bog. Han kunne dog ikke helt få øjnene fra hende.

Det virkede som om hun fald rigtigt i søvn, og han gav sig til mere åbenlyst at studere hende. Hendes lidt uglede sorte hår sad i en hestehale der nåede ned til enden på hende. Den hvide skjorte havde svært ved at skjule hun gik uden BH og de små bryster hævede og sænkede sig i regelmæssig takt med hendes åndedrag. Han kunne se hun havde lange ben, for nederdelen hun havde på var krøbet et godt stykke op omkring hendes lår. På højre ankel havde hun en tatovering af en rose med kunstfærdigt udformede blade. Hendes fødder var velplejede og neglene var flotte røde.

SEX I DAG?

 

Han fik lyst til at bevare mindet om hende og tog i smug sin mobiltelefon frem. Et lille billede kunne vel ikke skade, og så kunne han altid pynte på historien når han skulle prale overfor drengene hjemme i byen.

Først prøvede han at få hende i et skud, men afstanden var for lille så han måtte tage hende i etaper. Da han fotograferede hendes ansigt rørte hun let på sig og vendte sig halvt om på den venstre side. Hendes nederdel krøb en del mere op om lårene på hende, så han nu kunne se hendes sorte trusser. Ophidset flyttede han lidt på sig for at få et bedre billede men samtidig vendte hun sig en gang til og trak nederdelen bedre på plads. Ærgerlig satte han sig tilbage i sædet for at vente på om hun flyttede sig igen. Han skulle ikke komme til at vente længe hun var åbenbart den urolige type, eller også lå hun ikke særligt godt. Igen fik hun vendt sig og denne gang endte nederdelen helt oppe omkring navlen på hende. Hurtigt fik han taget et par billeder og glad var han. Forgæves prøvede han igen at koncentrere sig om sin bog men han var temmelig ophidset af situationen.

 

Togføreren meldte nu næste station i højttaleren, og pigen slog øjnene op. Hurtigt fik han trukket øjnene til sig, men i sit stille sind bad han om at hun ikke skulle af endnu. Hun rejste sig, men kun for at gå på toilettet. Kort efter kom hun tilbage og satte sig ned og fandt en smøg frem. Efter at have ledt lidt efter sin lighter spurgte hun om hun ikke kunne låne hans. Han tændte galant for hende og hun holdt et kort øjeblik omkring hans hånd for at holde flammen stille. Hendes hænder var fugtige efter toiletbesøget og han anede en svag duft af noget der ikke var parfume, men som han ellers ikke kunne genkende. Roligt satte hun sig tilbage og tog en tår af sin medbragte cola. Da hun havde røget færdigt satte hun sig igen godt tilrette - åbenbart indstillet på at sove lidt mere. Efter et kort stykke tid gentog historien sig hun vendte sig om på siden og nederdelen krøb op. Han var ved at kløjes i sin cola da han opdagede hun ikke mere havde trusser på og han havde frit udsyn til hele hendes skød. Han fik omgående jern på og så sig stjålent om i toget. De var alene i kupeen og en plan tog form i hans hoved. Forsigtigt fandt han sit kamera frem fra tasken og stillede det på videosekvens. Mens han holdt det i den rette position, begyndte han at puste luft ned omkring hendes skød. Det fik hende til at vende sig en gang mere og denne gang fik hun lagt sig så han kunne se hendes skamlæber og den lille mystiske knop på toppen.

Nu kunne han ikke lade være med at røre ved sig selv. Først måtte han bare lige rette lidt på pikken, men efter et kort øjeblik måtte han lyne ned og røre ved sig selv. Fantasierne tordnede gennem hans hoved og han glemte næsten at hun lå lige overfor ham.

Igen meldte togføreren om næste station og han vendte omgående tilbage til virkeligheden. Hurtigt skævede han over til pigen, der i mellemtiden var begyndt at pille ved sig selv og oven i købet havde åbnet skjorten så han kunne se hendes opadstræbende bryster med stive brystvorter kigge på ham. Rød i hovedet skyndte han sig ud på toilettet for at klare sine tanker. Han var nødt til at gå tilbage til sin plads han måtte jo passe på sine ting, men han var ikke meget for det. Billedet af pigen der lå og onanerede, fik dog overtaget og han mandede sig op til at gå tilbage på sin plads.

 

Pigen havde i mellemtiden skiftet plads så hun nu sad på sædet ved siden af hans. Hendes tøj var næsten bragt i orden og hun sad stille og roligt og røg en smøg mens hun kiggede ud a vinduet. Hun så op på ham da han kom tilbage, smilede og klappede på det tomme sæde ved siden af sig. Forvirret satte han sig ned og tog imod den smøg som hun rakte til ham.

Hej sagde hun jeg hedder Camilla . Han rakte hende hånden og sagde Øhhh, hej Peter .

Gør du tit sådan noget? spurgte hun, og han blev igen rød i hovedet.

Nej sagde han det er ikke så tit jeg får chancen

Jeg elsker at chokere andre mænd sagde hun det giver mig det helt store kick. Det er ikke ondt ment

Må jeg se de billeder du tog af mig?

Han kunne ikke komme uden om det, så han tog telefonen frem og viste hende billederne.

De er gode sagde hun men kunne du ikke tænke dig at tage nogle flere og bedre billeder, så kunne jeg få nogle kopier til mig selv .

 

Han kiggede på hende det så ud som om hun mente det.

 

Jo sagde han men hvornår skulle det være?

 

Jeg skal af i Århus min veninde er på ferie, og jeg har lovet at passe hendes lejlighed imens er du frisk?

 

Det tog ham kun få øjeblikke at overveje sit svar her sad han med en dejlig pige der tilbød ham sit livs oplevelse.

 

O.K. jeg er frisk. Jeg har alligevel ikke så meget på programmet i dag .

 

Resten af turen prøvede de at lære hinanden at kende, selvom det var svært for ham at koncentrere sig med udsigten til en oplevelse han skulle igennem. Han havde kun været tæt på en nøgen pige et par gange, men aldrig været i seng med nogen da han havde nogle komplekser omkring sin krop.

 

De stod af på stationen og fandt en butik hvor de kunne handle nogle madvarer og noget at drikke. Snart var de i lejligheden der var smagsfuldt og hyggeligt indrettet.

 

Sætter du varerne i køleskabet, så smutter jeg i bad imens sagde hun. Da han var færdig gik han rundt og kiggede i lejligheden. Hun havde ikke lukket døren til badeværelset og han fik endnu et lækkert glimt af hendes krop da hun smed det sidste af tøjet og gik ind bag forhænget. Lejligheden var ikke stor, og snart stod han i soveværelset hvor en kæmpe dobbeltseng med jerngavle dominerede rummet. Hans tanker da han så sengen satte straks liv i hans pik og han måtte lægge bånd på sig selv for ikke at hive pikken frem og begynde at onanere lige på stedet.

 

Giver du mig lige et håndklæde fra kommodeskuffen råbte hun fra badeværelset. Han åbnede skuffen og havde nær glemt hvad han skulle da han så den kæmpestore DILDO der lå øverst i skuffen ved siden af et par håndjern og en kort læderpisk.

 

Kan du ikke finde det råbte hun, og hurtigt fandt han håndklædet frem og gik ud til hende på badeværelset. Tak sagde hun har du det varmt, du er helt rød i hovedet?

 

Nåhh det er ikke noget sagde han. Snup du dig et bad, så finder jeg et håndklæde til dig. Der er shampoo osv. i brusenichen sagde hun.

 

Tanken om at hun skulle finde de samme ting som han havde gjort fik omgående hans pik til at rejse sig igen, og med ryggen til døren skyndte han sig at få tøjet af og komme under bruseren før hun kom tilbage og så hans tilstand.

Da han var færdig stod hun med håndklædet og ventede på ham. Et overrasket udbrud forlod hendes læber da hun så hans pik. Gud hvor er den stor og flot sagde hun og kom nærmere for at give ham håndklædet. Han tog det genert og begyndte at tørre sig. Da han tørrede håret var han lige ved at falde da han mærkede noget varmt og vådt på pikken. Forbavset kiggede han ned og så hendes mund der forgæves forsøgte at gabe over og sluge hele hans pik. Det var for meget for ham. Før han kunne nå at gøre noget som helst, kom han i en kæmpe udløsning lige i halsen og ansigtet på hende. Tappert prøvede hun at labbe det hele i sig, og hun smilede et frækt og stort smil til ham. Lang tid siden? spurgte hun. Han var alt for rystet til at sige noget som helst, og en varme bredte sig i hele hans krop. Undskyld, undskyld, undskyld, sagde han. Jeg har aldrig prøvet noget lignende hvordan skal jeg gøre det godt igen?

Tør dig, og kom ind og spis, så snakker vi om det og du skal under ingen omstændigheder undskylde jeg nød det rigtigt meget. Jeg kunne simpelthen ikke lade være da jeg så din dejligt store pik. Sådan en har jeg drømt om i lang tid .

 

Hun forlod ham, og han stod forvirret og tilfredsstillet tilbage. Langsomt fik han tørret sig og fundet noget rent tøj frem fra sin taske. Han gik ind til hende i stuen og hun modtog ham med et stort og kærligt smil. Der var dækket op med øl, brød og pålæg.

 

Sammen spiste og pjattede de løssluppent i en times tid, men efterhånden drejede samtalen sig ind på deres egentlige formål: fotograferingen.

 

Hvad er det præcist du vil med de billeder jeg skal tage af dig? spurgte han. Jeg har altid haft lyst til at se mig selv på billeder, og min bolleven har tit spurgt om ikke jeg kunne tænke mig at give ham en erotisk fotoserie i gave. Jeg kunne sagtens gå til en hvilken som helst fotograf, men for mig handler det om kemi frem for dygtighed, og da jeg så dig vidste jeg at jeg havde fundet den rette .

Han blev enormt glad for hendes udsagn, og åbnede lidt mere op for sit privatliv.

Få sex i dag

Jeg har i lang tid haft lyst til at finde en sød pige, men størrelsen på min pik har afholdt mig jeg har altid fået af vide den er alt for stor. Derfor har jeg igennem et stykke tid fundet tilfredsstillelse ved at fotografere smukke piger og så hengive mig til mine fantasier når jeg var alene.

Jeg synes din pik er smuk og lige den størrelse jeg drømmer om sagde hun måske kunne den være en del af vores fotoserie? Han kiggede overrasket på hende. Mener du dét? Ja sagde hun ellers ville jeg vel ikke sige det Jeg kendte jo ikke størrelsen på din pik da jeg mødte dig, så for mig er det bare en form for bonus Jeg drømmer om at blive fyldt helt ud i alle huller, og nu ser det ud til jeg kan slå 2 fluer med et smæk .

 

Han tænkte sig om et øjeblik. Hun var ikke i et fast forhold, hun var dejlig og naturlig lige hvad han havde drømt om. Så lad os komme i gang sagde han, og sammen ryddede de stuen så der var plads.

 

Kommer lige om et øjeblik sagde hun, og forsvandt ind i soveværelset. Kort tid efter kom hun ud med tingene fra kommodeskuffen i favnen.

 

Han var ved at tabe næse og mund da hun fortalte ham sin plan. Hun skulle lege med sig selv, og han skulle fotografere. Det var hans opgave som mand at sætte hende i de positioner han mente ville være mest ophidsende for hans køn nogle af billederne var trods alt til hendes bolleven.

 

Den store sorte dildo fascinerede ham mest fordi den var nogenlunde på samme størrelse som hans egen pik og det interesserede ham en del hvor meget en fisse egentlig kunne klare selvfølgelig vidste han at der også kom børn ud den vej men alligevel. Derfor beordrede han hende til at bruge noget energi på dildoen. Hun kastede sig over den som var det sidste gang hun fik noget som helst, og inden længe havde hun den oppe i fissen helt til roden. Hendes salige udtryk var mere end han kunne klare og han lod hånt om kameraet og nærmede sig hende med den stiveste pik han nogensinde havde fremvist.

 

 

Hun greb den begærligt med begge hænder og trak ham helt ind til sig. Åbnede munden og lod hans pik glide ned i halsen. Han lukkede øjnene og prøvede af al magt ikke at komme lige så hurtigt som før. Med et mærkede han noget koldt om sine ankler og opdagede at hun satte håndjern på hans ankler. Sekunder efter blev han væltet omkuld og hun bagbandt ham. Hun rullede ham rundt og satte sig på hans ansigt. Slik mig hvæsede hun, Slik mig til jeg kommer .

Noget fortumlet forsøgte han at gøre som befalet. Han var ved at kvæles imellem hendes baller og det føltes som om skamlæberne snoede sig omkring hans drøbel. For at få et pusterum bed han hende i skamlæberne og effekten udeblev ikke. Med et hyl flyttede hun sig fra ham, og han brugte al sin energi på noget frisk luft i lungerne. Hun brugte derimod det meste af sin energi på at tampe ham med pisken og at snerre af ham. Hvor vover du at bide mig skreg hun. Synet af hendes vildskab, og det at hun samtidig pillede ved sig selv for at se om hun blødte efter bidet, fik hans pik til at rejse sig på ny. Han ålede sig hen mod hende og begyndte forsigtigt at slikke hende fra anus og op mens han mumlede at han var ked af det. Hun lod sig formilde, og nød hans tunge der kunne sit kram. Hun greb den store dildo og førte den forsigtigt op i sin drivvåde fisse mens han fortsatte med at slikke hende. Kort efter kom hun i en kraftig orgasme.

 

Da hun havde sundet sig lidt, løsnede hun rebet og håndjernene, og sammen delte de en øl og et par smøger.

 

Det er den bedste orgasme jeg har fået i lang, lang tid sagde hun. Jeg orker simpelthen ikke at skulle fotograferes nu . De gik i bad sammen, og konstaterede at han ikke havde bidt hul nogen steder, og bagefter smurte hun lidt salve på de værste bid fra pisken. Sammen gik de ind i soveværelset og fik et velfortjent hvil.

 

Sent om aftenen vågnede de begge ved lyden af en nøgle i yderdøren. Inden de fik reageret på noget som helst stod Camillas veninde Dorte i soveværelset. Nå da, I hygger rigtigt kan jeg se? Hvad er der sket i min stue?? . Og hvem er ham fyren, dér?

 

Fortumlet og lidt stive i kroppen stod Peter og Camilla op og gik med Dorte ud i køkkenet hvor hun var ved at sætte vand over til kaffe.

 

Undskyld rodet det er Peter sagde Camilla. Skulle du ikke være på ferie?

 

Der var noget galt med maskinen, så vi kan først komme af sted i morgen tidlig jeg kunne lige så godt sove hjemme som på hotel sagde Dorte. Hvad har I haft gang i her?

 

Det er en lang historie sagde Camilla men vi mødtes i toget og jeg valgte Peter til at tage erotiske billeder af mig, men da jeg så hans store pik i badet og dit legetøj i skuffen fik jeg lyst til noget helt andet .

 

Camilla kiggede overrasket på dem begge 2. Må man være med spurgte hun pludselig. Peter og Camilla kiggede på hinanden. Ja sagde de begge i kor.

 

3 dage efter forlod Peter lejligheden. Med sig havde han de frækkeste billeder og han glædede sig til at komme hjem og redigere i dem. Dorte nåede slet ikke sit fly, og Camilla blev et par dage mere hos Dorte, men den historie kan I få en anden god gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.