Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var endelig flyttet hjemmefra, og nu skulle livet uden forældrenes opsyn virkelig bruges, og misbruges. Allerede den første weekend tog jeg i byen for at se om jeg kunne lære nogle nye mennesker at kende. Det første sted jeg tog hen, var den lokale poolhall, her faldt jeg hurtigt i snak med en flok unge mennesker. Specielt en pige ved navn Anette faldt jeg hurtigt for. Timerne gik og vi blev alle temmelig fulde, og Anette blev hurtigt smukkere og smukkere (ikke at hun havde brug for det ;-D) og hun blev ligeledes mere og mere nærgående. Da klokken nærmede sig midnat begyndte gruppen at skilles, og Anette var hurtig til at sige, at jeg da bare kunne komme med hende hjem. Jeg tænkte, ”hva’ fa’en, jeg har jo ikke noget at komme hjem til” så jeg skyndte mig at indvilge, og vi tog en taxa hjem til hende.

Allerede i taxaen begyndte vi, at kysse og udforske hinandens kroppe. Jeg havde hurtigt mine hænder op under hendes trøje. Hun gnubbede lystigt på min pik, uden på bukserne. Den taxa chauffør må have fået sit livs show.

SEX I DAG?

Da vi endelig kom hjem til hende spurgte hun om vi ikke skulle tage et bad, lige for at friske op. Det kunne vi da godt sagde jeg, så vi gik direkte ud i hendes bad. Jeg blev nærmest målløs da hun så smed tøjet, ud kom et par perfekte spidse bryster som var lige til at bide i, så det gjorde jeg. Allerede der skreg hun af fryd, så naboerne måtte tænke deres hvis de hørte det. Vi fik hurtigt smidt resten af vores tøj, og steg op i hendes karbad. Vi kyssede heftigt i badet og nød hinandens kroppe. Hun kyssede forsigtigt mine brystvorter, og kyssede sig langsomt ned af min krop, indtil hun til sidst plantede at vådt kys lige på mit pikhoved. Hun begyndte nu at sutte min meget stive pik, og jeg er sikker på at jeg hørte engle synge mens det stod på. Lige inden jeg kom stoppede hun og sagde at nu var det hendes tur. Hun satte sig op på badekarskanten og spredte sine ben. Derved fik jeg udsyn til den mest perfekte fisse jeg nogensinde har set, næsten ingen hår og et par små lyserøde

skamlæber. Jeg kyssede hendes inderlår hele vejen fra knæet og ned til skridtet på begge ben, og jeg kunne høre at hun allerede var ved at komme der, selvom jeg ikke havde rørt hendes fisse endnu. Måske havde hun skreget da jeg bed hendes brystvorter, men det var intet i forhold til hvad hun skreg da jeg endelig borede min tunge langt op i hendes fisse, og begyndte at slikke hende.

Hun skreg og klynkede mens jeg slikkede hende, og var nærmest ved at knuse mit hoved med sine ben da hun kom. Da hun kom til sig selv spurgte hun om ikke vi skulle fortsætte inde i soveværelset.

Hun skubbede mig omkuld på sengen og tog for anden gang min pik i sin mund, og igen denne gang suttede hun som om det var hendes sidste chance for at smage en pik. Og igen stoppede hun lige inden jeg kom. Men i stedet for at kræve noget af mig, så satte hun sig op på mig og begyndte at ride mig stille og rolig. Den perfekte tortur, hurtigt nok til at man ikke har nogen selvvilje, og så langsomt at man ikke kan komme. Mens hun red mig, nulrede hun mine brystvorter og kyssede mig hårdt. Efter 5 min med denne tortur spurgte hun om ikke jeg ville tage hende i hendes stramme hul, for så kunne jeg jo nok os få noget ud af det. Jo det ville jeg da hellere end gerne. Hun smuttede ud og hentede en dåse vaseline, som hun forsigtigt smurte min pik ind i. Derefter stak hun 2 vaseline fyldte fingre op i sin egen røv for at den også skulle være klar. Da den var mere end klar, bad hun mig om at ligge mig ned, for hun ville ikke have den i en doggy, hun ville ride mig med røven!! Og da hun s atte sig op på mig og ledte min pik mod hendes røvhul blev alt sort for mig. Det var den største nydelse at se denne smukke pige sidde og ride en, mens ens pulserende pik gled ind og ud af hendes røv i heftige bevægelser. Efter ikke så længe var jeg klar til at fyre alt mit varme sæd op i hende, så det gjorde jeg. Da jeg kom, var det som om jeg besvimede i et kort øjeblik, for jeg har ingen erindring om hvordan vi fik væltet os ned på gulvet. Men ikke desto mindre var det dernede jeg vågnede igen med kramper i min pik og en dejlig grinende pige ved siden af mig. Vi fik samlet os sammen og tog endnu et bad, inden hun redte sengen og vi lagde os til at sove.

Allerede næste morgen var den ”gal igen”. Jeg vågnede ved at jeg kunne mærke noget varmt omkring min morgenstive pik, og da jeg kiggede ned var Anette i gang med at sutte igen. Da den var tilpas stiv for hende lagde hun sig om på ryggen og bad mig om at kneppe hende hårdt, for hun var sku så liderlig her til morgen. Jeg kørte stille og rolig min pik op i hendes dampende fisse og kørte stille frem og tilbage i hende, mens jeg satte tempoet op. Sådan blev det ved indtil vi begge kom i en bragende orgasme.

Da vi havde fået morgenmad og udvekslet numre gik jeg stille ud af døren, hvor jeg stødte på en ældre mand, hendes nabo, som kom med den friske kommentar: ”Nå så det var dig som var skyld i den larm i nat” – Pinligt!

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.