BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi var begge først i tyverne, og havde købt et lille parcelhus, i den lille landsby, hvor jeg var opvokset, og var kommet godt til rette.

Min kæreste kom fra storbyen, og der var nogle ting som hun skulle til at lære, om hvordan tingene foregår i en lille by. Det første chok, for min kæreste, kom nok den dag da vores genbo - en enke på ca. 75 år - pludselig stod i køkkenet med en buket blomster. Hun ville lige ønske os tillykke med huset, og byde os velkommen på gaden. Da hun havde fået en kop kaffe og var gået, fortalte min kæreste mig hvor frækt hun synes det var at hun bare vare kommet ind uden at ringe på - det gjorde man ikke i byen!!! Jeg svarede at det nu var ret normalt her "på landet".

SEX I DAG?

Tiden gik, og vi fik jævnligt besøg af vores genbo, hun var en sød gammel dame som kom med hjemmebag, hjemmelavet syltetøj osv. Hun kom altid ind af bagdøren, og stod så i køkkenet og råbte: "hallo, er der nogen hjemme?" Vi gik ofte nøgne rundt, men da hun aldrig gik længere end til køkkenet, skete der ingen pinlige situationer, i hvert fald ikke de første par måneder!!!

Min kæreste havde været i bad, og hun spurgte mig om ikke jeg ville barbere hendes fisse. Der var ikke noget jeg hellere ville. Vi havde fundet ud af, at hvis hun satte sig på køkkenbordet, i hjørnet, med et ben ud til hver side, kunne jeg sidde på en stol med hendes fisse lige i "arbejdshøjde". Min kæreste var nøgen, og havde sat sig til rette på køkkenbordet. Jeg havde startet med trimmeren, og havde nu smurt barberskum på, og var godt i gang med skraberen.

Pludselig hørte vi bagdøren gå op. Det gav et sæt i os, da vi ikke var i tvivl om hvem der var på vej ind. Jeg nåede lige at slynge en bemærkning: "Du tør ikke blive siddende!!"

Var der noget man ikke skulle, så var det at udfordre min kæreste, så da køkkendøren gik op blev hun siddende på køkkenbordet, med benene spredt til begge sider.

Fru Jensen trådte ind, hun havde lige bagt franskbrød, og ville lige smid et over til… Hun gik i stå midt i sætningen. Der blev en kort pause, hvorefter hun spurgte om hun forstyrrede.

"Nej slet ikke," svarede min kæreste, "Kim er bare lige ved at barbere mig, men snup en kop kaffe, der er på kanden," fortsatte hun. "Tja, hvis ikke det generer jer så…" Hun gik hjemmevant i skabet med kopperne, og satte sig ved spisebordet.

"Bliv nu færdig," lød det bebrejdende til mig, fra min kæreste, og jeg gik i gang igen. Jeg sad med ryggen til vor gæst, og min kæreste og hende begyndte at sladre som det naturligste i verden.

Da jeg var færdig, rejste jeg mig og tog et håndklæde, og tørrede hendes skød, så trådte jeg til siden, og min kæreste henvendte sig til vores genbo: "Hvad siger du til resultatet?" Fru Jensen rejste sig, og kom tættere på, hun nikkede anerkendende, og sagde at det var da noget af det frækkeste hun havde set.

"Så bare vent," svarede min kæreste, "for nu er det Kims tur!"

Jeg kiggede chokeret på min kæreste, hun smilede bare til mig, imens hun sagde: "Gå nu ud og tag det bad, så kan du komme herud og blive barberet bagefter."

Jeg forlod køkkenet, og gik i bad. Min pik havde rejst sig, af bare forventning, men jeg forsøgte at lade være med at rive i den. Jeg skyndte mig at blive færdig med badet. Da jeg havde tørret mig, tog jeg et stort badehåndklæde om livet, og gik ud i køkkenet.

Min kæreste havde sat sig, nøgen, ved spisebordet, og Fru Jensen og hende sad og drak kaffe. Da min kæreste fik øje på mig, beordrede hun mig op på køkkenbordet. Jeg satte mig som hun havde siddet, og hun fjernede nu håndklædet. Jeg kunne se at fru Jensen fulgte godt med i hvad der skete, og det pirrede mig en del at sidde der, nøgen, og blive studeret.

Min kæreste gik i gang, først med trimmeren, og derefter smurte hun mine kønsdele ind i barberskum, for så at gå i gang med skraberen. Hun havde hele tiden et godt greb om min pik, med den ene hånd, imens hun, med den anden, lod skraberen køre ned over mine nosser. Det var frækt af helvede til, og min pik var stiv som aldrig før.

Fru Jensen havde rejst sig, og stillet sig ved siden af min kæreste, så hun kunne nu rigtig følge med i hvad der skete. Hun havde været stille længe, men pludselig begyndte hun at kommentere min kærestes arbejde: "Hov du glemte vist lidt der, - pas nu på du ikke skærer ham" osv. Det blev det ikke mindre frækt af. Min kæreste ville nu barbere undersiden af mine nosser, og hun bad mig rykke tættere på kanten af bordet. Hun bukkede sig nu helt ned så hun kunne se undersiden af mine nosser, og pludselig spurgte hun fru Jensen, om hun ikke lige kunne holde min pik, så hun kunne komme til under mine nosser. Det gav et sæt i mig. Fru Jensen tog forsigtigt om min pik, men min kæreste sagde til hende at hun skulle trække hårdt i den, op mod min mave - hvilket hun så gjorde.

Det tog hende et stykke tid at barbere mine nosser, og i alt den tid stod fru Jensen og trak i min pik. Det var enorm pirrende, og jeg kan ikke huske min pik har været så stiv før.

"Så, nu er vi vist ved at være færdige," kom det fra min kæreste. "Prøv at mærke hvor glatte hans nosser blev," fortsatte hun henvendt til fru Jensen.

Fru Jensen lod den ene hånde glide ned over mine nosser, imens hun stadig stod og holdte fast i min pik. Min kæreste tog et håndklæde, og gav det til fru Jensen, hun tog det, og tørrede min pik, og mine nosser, som hun havde set at jeg havde tørret min kærestes fisse. "Jeg plejer altid at slikke ham bagefter," kom det nu fra min kæreste, "men hvis du har lyst, må du gerne få lov," fortsatte hun, stadig henvendt til fru Jensen.

"Tja hvorfor ikke," svarede fru Jensen, "jeg har ikke smagt sådan en siden min mand døde for snart 15 år siden." Hun satte sig på stolen, og gav sig til at rive den af på mig. Hun kørte stille og roligt forhuden frem og tilbage, og lod nu tungespidsen lege med mit pikhoved imens. Den anden hånd brugt hun til at massere mine nosser, hun tog nu pikken i munden, helt ned til roden, skiftede så til at slikke mine nosser. Hun smaskede højlydt, og skiftede hele tiden taktik.

Min kæreste stod bag ved hende, og fulgte godt med i hvad hun lavede. Vi fik øjenkontakt, og hun blinkede til mig. Så begyndte hun at massere fru Jensens nakke, men lod hurtigt hænderne glide ned over fru Jensen store bryster. Nu begyndte hun at knappe fru Jensens skjorte op, og et øjeblik måtte fru Jensen slippe min pik, så min kæreste kunne tage skjorten af hende. Fru Jensen havde en BH på under skjorten, og jeg kunne se at hun var udstyret med nogle ualmindelige store bryster. Min kæreste lukkede nu fru Jensens BH op, i

ryggen, og tog den nu af hende. Hun masserede hendes bryster, slikkede på en finger, og lod den så lege med hendes brystvorter.

Nu blev det for meget for mig, jeg kom i flere ryk. De første par skud tog fru Jensen i munden, resten lod hun sprøjte ned på sine bryster. Da jeg var færdig, smurte min kæreste fru Jensens bryster ind i min sperm.

Fru Jensen rejste sig, og tog sin skjorte, imens hun sagde: "Nå, jeg må nok hellere gå hjem til mig selv!" Hun tog ikke skjorten på, men lagde den bare over armen, så tog hun sin BH, og forsvandt ud af køkkendøren. Der gik ca. 2 sekunder, så stak hun hovedet ind i køkkenet, smilede til og sagde: "Tak skal i ha'." Så lukkede hun døren og gik. Jeg lod mærke til at hun havde sæd på hagen, men jeg sagde ikke noget.

Vi skyndte os ind i stuen, og kiggede ud af vinduet, der kunne vi se fru Jensen, gå ud af vores indkørsel, og ud på vejen. Hun havde stadig bar overkrop. På fortorvet kunne vi se hun stoppede op, et kort øjeblik efter kunne vi se hun gik over gaden. Imens kunne vi se at det var vores nabo hun havde mødt, han kiggede efter hende, imens han rystede på hovedet.

Kapitel 2

Det var nu blevet sommer, og min kæreste og jeg var det meste af tiden nøgne, når vi gik rundt i huset, eller i haven. Fru Jensen kom stadig på besøg en gang imellem, og jeg tror hun nød at se os gå nøgne rundt. En eftermiddag, lå min kæreste og jeg på hver sin solvogn. Vi lå og sundede os, da vi lige havde været i gang med en hyrdetime. Min pik lå slapt op af min mave, og glinsede i solen af hendes safter, og jeg var våd i ansigtet, af sved og fissesaft. Min kæreste var ligeledes våd over det meste af kroppen, og jeg kunne se min sæd løb ned af hendes store faste bryster.

Pludselig stod fru Jensen ved siden af os, på terrassen.

"Ligger I bare her og dovner?" spurgte hun.

"Tja, det er jo lige vejr til det," svarede jeg.

Fru Jensen kiggede ned på min kærestes bryster, hun bukkede sig lidt ned over hende, og fjernede en klat sæd med pegefingeren, imens hun sagde: "I ligner nogen der lige har dyrket sex!" Hvorefter hun slikkede sæden af sin finger.

"Tja, det kan vi nok ikke løbe fra," svarede min kæreste. "Så kom jeg altså for sent, det var ærgerligt, det ville jeg gerne ha' set," fortsatte fru Jensen.

Vi kiggede kort på hinanden, og min kæreste svarede at hun nu ikke var kommet helt for sent, for vi var faktisk kun færdige med 1. omgang. "Men sæt dig i havestolen, så er du velkommen til at kigge," fortsatte min kæreste, "vi skal bare lige have lidt luft." Fru Jensen smilede glad, hun havde en kande hjemmelavet saft med, som hun satte på havebordet.

"Jamen så skal I da have noget at drikke, jeg går lige ind efter nogle glas, imens i får vejret lillebørn," sagde hun, imens hun forsvandt ind i huset.

"Du tør ikke kneppe fru Jensen, gør du?" spurgte min kæreste, da hun var væk.

"Jeg tror hun trænger til noget pik," fortsatte hun.

"Vi får se," svarede jeg.

Fru Jensen kom tilbage med tre glas, hun skænkede saftevand til os alle, og vi sad og små snakkede. Da saften var drukket, rejste jeg mig fra solvognen.

"Hvad skal du?" spurgte min kæreste.

"Jeg skal lige ind og tisse," svarede jeg.

"Vent lige lidt," min kæreste rejste sig, og tog hynden væk fra solvognen, og lagde sig på det kolde plastic. Jeg var ikke i tvivl om hvad hun ville, så jeg stilte mig ved siden af hende, og begyndte at tisse. Først på hendes mave, så op på brysterne, hvor jeg skyllede sædresterne væk. Hun lagde ansigtet tilbage, lukkede øjnene og åbnede munden. Jeg lod strålen fortsætte op ad hendes hals, og rundt i hele hovedet. Nu kørte jeg ned ad igen, ned over brysterne og den flade mave. Hun spredte benene, og holdte med begge hænder ud

i sine skamlæber. Jeg lod strålen ramme hendes glatbarberede fisse, og forsøgte om jeg kunne ramme hendes klitoris, men pludselig var blæren tom. Jeg satte mig ned på knæ, for at slikke hendes fisse, og lige da jeg satte tungen på, begyndte hun at tisse, jeg lod som ingenting, og slikkede hendes fisse, det bedste jeg kunne, imens jeg kunne mærke hendes varme stråle i mit ansigt.

Det fik nu også ende, og jeg kunne høre på min kærestes stønnen at nu ville hun kneppes. Jeg beordrede hende op og stå, og bukkede hende forover, hen over havebordet. Hun lå nu med ansigtet lige ud for fru Jensen, og imens jeg kneppede hende bagfra, tørrede fru Jensen hendes ansigt, og fjernede noget af hendes lange hår fra hendes ansigt. "Nej hvor er I frække," kommenterede fru Jensen, "jeg bliver helt varm."

Min kæreste kom ret hurtigt, og jeg bollede hende langsomt imens. Da orgasmen havde lagt sig, trak jeg min pik ud, og satte mig på knæ, for at slikke hendes røvhul. Da den var godt våd, rejste jeg mig igen, og arbejdede forsigtigt min pik inden for i det snævre hul. Min kæreste stønnede vildt, og da jeg var helt i bund, satte jeg langsomt tempoet op. Der gik ikke lang tid, før jeg måtte lade stå til, og min sæd sprøjtede op i hendes røv. Min pik blev slap, og jeg trak den til sidst ud. Vi satte os på hver sin solvogn, og Fru Jensen skænkede et glas saft til os. Min kæreste spurgte fru Jensen, hvad hun synes om showet, og fru Jensen bedyrede at det var noget af det frækkeste hun havde set. Min kæreste sagde til hende at hvis hun var interesseret, måtte hun godt låne mig. Fru Jensen afslog med det samme. Så min kæreste endte med at love hende at vores dør altid var åben, og hvis der var noget hun gerne ville se, eller prøve, så skulle hun bare sige til.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 58 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.