Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er næsten færdig med mit studie og føler mig faktisk rigtig tilpas ift. skole og afgangseksamner mm. men en aften ved bordet taler jeg med min far der er økonomichef om mit snit i matematik godt kunne forbedres en smule.

Vores nabo hedder Erik Strunge og er professor, han er en meget meget klog mand siger min far hver gang vi ser ham komme cyklene forbi ude på vejen.

SEX I DAG?

Han er en stor mand altså ikke sådan i højden men i den grad i drøjden, hans kone er gået bort for et par år tilbage og Erik holder sig mest for sig selv når han ikke nørder på hans job.

En aften står min far ude i indkørelsen og snakker med Erik, jeg kan ikke præcist høre hvad de taler om men fornemmer det handler om noget lektiehjælp og 1 til 1 undervisning.

Næste morgen ved morgenbordet dufter der som altid af mores balsam, fars aftershave og friskbrygget kaffe, jeg elsker de dufte og sætter mig ved bordet og laver en potion med skyer og müsli ligesom jeg plejer. Emilia siger min far, jeg har lavet et aftale med Hr. Strunge om at du hver onsdag og fredag kan få noget undervisning af ham ift. matematik hvis du tilgengæld ville hjælpe ham med at få nogle gamle billeder scannet ind på computeren. Jeg ved ærligtalt ikke med fredag men tør ikke sige noget til min far så jeg takker istedet og håber jeg ikke behøver ret mange lektioner med Erik.

- Jeg står foran døren ved Eriks hus og banker forsigtigt på døren. KOM IND bliver der råbt højlydt.

Kommer du allerede siger Erik der står i en undertrøje uden ærmer og et par tarzan underbukser. Jeg forsøger ikke at kigge på ham og undskylder med en svag stemme selvom han jo råbte kom ind? !!

- Sæt du dig ovre ved spisebordet Emilia, så skal jeg være der om 5 minutter.

Erik kommer over og sætter sig ned ved siden af mig, han har ikke taget mere tøj på og jeg føler mig faktisk lidt utilpas i situationen, Erik begynder at tegne en cirkel på et parpir og forklare noget om en formel der kan anvendes til at udregne store decimaler. Jeg kan slet ikke koncentrer mig så jeg nikker bare og svare jaja imens mine tanker går på hvordan jeg kommer ud herfra og får fortalt mine forældre hvad jeg har oplevet.

- Halle Emilia, er du med på den ?? Ja Erik jeg forstår hvad du mener får jeg sagt selvom jeg ikke har forstået en skid. Da der er gået ca. en halv time med Erik store tegninger og lange forklaringer tilbyder han mig noget at drikke da han også selv skal have noget. Erik er en særling og drikker kun frosne sun lolly og det skal helst være de grønne med sport!! jeg går bare et glas vand og sidder lige og sunder mig lidt da jeg mærker en hånd på min skulder. - Emilia skal vi prøve at se på de billeder jeg gerne vil have over på en usb pind siger Erik med optimisme i stemmen, Ja svare jeg prompte og håber på han vil trække hånden til sig. Det gør han desværre ikke istedet tager han nu fat med begge hænder på mine skuldre og giver mig roligt massage imens han siger, du virker meget anspændt og nervøs Emilia og det skal du altså ikke være. - Jeg får en underlig følelse jeg aldrig har haft før selv ikke når min kæreste gir mig massage. Erik tager godt fat med hans store hænder og jeg sidder faktisk og bliver afslappet og nyder det. Erik siger så lad os stoppe med alt det her undervisning for idag og lad bare de billder vente til næste gang jeg tror du har bedre af lidt massagei dine spændre skuldre. - Hans store hænder har godt fat i mig og jeg mærker hvordan han tager kraftfuldt fat om min nakke og mine små skuldre imens jeg gir mig henne. - Det er mega perverst og sindsygt grænseoverskridene men samtidig virkelig dejligt at mærke en mand tage ordenligt fat. - Efter ca. 10 minutter med intens massage stopper Erik og siger så Emilia nu tror jeg det er tid til at du gir mig en hånd. Jeg er en smule groky og tænker ikke rigtigt før jeg blot siger "ja selvølgelig" Erik!!

- Emilia du må ikke misforstå mig nu men har altså brug for din hjælp til at holde en stige oppe i soveværelset så jeg kan skifte en pære der er sprunget. - Det kan da ikke være et problem tænker jeg og svare okay intet problem..

Da vi kommer op i det mørke soveværelse dufter der gammelt og surt samt indelukket. Du skal ikke tage dig at lugten, vindueren er ødelagt siger Erik. - Jeg nikker bare uden at sige noget og venter på han får stigen fundet frem. han kommer med en ældre træstige og jeg kan godt se den ikke kan holde af sig selv. Erik sprøger om ikke jeg godt vil krave op i mens han holder.

- "Den vil altså ikke ud" - JO bare drej til shvare Erik. Jeg har en uskyldig sommerkjole på og det går først op for mig da jeg fornemmer et sæt øjne der konstant arbejder på at kigge op under kjolen imens jeg står på stigen, Jeg bliver pinlig og ukoncentreret og falder ned i armene på Erik der også vælter så vi nu ligger nede på gulvet, ham oven på mig, han ser mig dybt i øjnene og spørger "kom du noget til" - Jeg svare ikke de første sekunder da jeg er i i chok. - Det næste jeg mærker er en agurkformet genstand der støder mod mit underliv helt perfekt, - jeg vrider mig fri og råber hvad fanden laver du?? Erik ser helt rolig ud og samtidig lidt forviret da han undskylder hans begejstring i hans tætsiddene tarzan underbukser med at han et kort øjeblik var tilbage i et af hans bedste minder med hans afdøde kone Gitte. Jeg skal lige til at råbe "Nu går jeg og det her snakker vi aldrig om igen" da jeg ser Erik har store tåre i øjnene og bemærker han faktisk græder!! "Jeg savner hende så meget siger han" - Vi ender i et form for kram hvor jeg sidder lidt akavet nede på gulvet overskrævs på ham og trøster ham!! - Jeg kommer til mig selv og tænker lige et sekund hvad fanden er det jeg laver. - Erik tager fat om mig og jeg kan igen mærke noget bevægelse ved skridtet. - Imens Erik græder hvisker han, Søde Emilia du får 30.000 hvis du vil give mig mit livs oplevelse.. Jeg får en klump i halsen og når ikke at svare før Erik har godt fat om mine små hofter og simulere en bollebevægelse så jeg kan mærke hans marmore hårde pik presse sig i mod min snævre lille uerfarne fisse. - Jeg forsøger at benægte den følelse jeg har indeni og når også at tænke 30.000 er rigtig mange penge før Erik atter støder hans pik op mod min let behåret fisse!! - Det snurre pludseligt i mig imens tankerne på de 30.000 og min kæreste rammer mig. - Erik er vel 55 år gammel og jeg er blot 17 det er helt forkert!! "Årrrh Emilia, min pik har ikke været så hård i mange år" - Det er super akavet men det snurre i mig af en uforklarelig årsag og følelsen forstærkes omgående da Erik føre hans hænder fra mine hofter om på min stramme lille røv hvor han tager grundigt og grådigt fat!! - Eriks store pik ligger nu på langs imens Erik føre min krop frem og tilbage så min fisse gnubber hans pik der ligger helt op af hans store mave. Jeg får sådan en følelse i kroppen der ikke kan beskrives men alt indeni mig får lyst til at tage mine små trusser af for endnu bedre at kunne mærke den følelse der sker nede i min snurrende fisse!!

- Erik brøler imens han savler "pikken kan slet ikke være i mine underbukser længere" Han hiver dem til siden som en form for g-streng og frem kommer der en tyk pik der står lige ud i luften. Jeg sidder overskrævs på hans lår og hans pik er af uforklarlige årsager i mine små nysgerrige hænder.. Jeg kan mærke hans pik pulse og pumpe i min lille hånd og Erik trækker vejret meget dybt og hvisker "Ikke klem så hårdt på hovdet når det ikke er vådt" Jeg forstår slet ikke hva de betyder men løsner grebet en smule om hans tykke pik. - Jeg fornemmer hans pik lugter en smule grimt men det mandige gør mig endnu mere ophidset og den kilden jeg har mellem mine usikre ben tager voldsomt til, jeg ved ikke hvad der går af mig men jeg er bare nødt til at prøve at sutte Eriks pik selvom den lugter grimt. - Erik tager fat i mit blonde hår og presser min villige lille mund godt ned over han tykke pik!! - Jeg guffer den grundigt selvom jeg ikke har prøvet det før, jeg forstiller mig ikke engang det min kæreste, jeg følger bare Eriks stønnen og da han siger slik også på mine kugler søde, tøver jeg ikke et splitsekund før min tunge glider rundt på hans meget behåret store nosser "ta dem skiftevis i munden" jeg tænker ikke længere på pengene eller noget andet end jeg bare vil mærke den fantastiske følelse mellem benen igen så jeg føre forsigtigt Eriks ene hånd ned til min lille busk og håber han forstår min hentydning imens jeg har min villige og lystige mund fyldt med Eriks ene behåret kugle, jeg suger slikker og guffer på den og Erik siger så "hold da op du er våd hernede søde" Jeg smiler et kort øjeblik til ham og håber bare på han vil gnubbe min fisse med hans hånd før mine læber omfavner hans tykke pik igen og mit hovede synker helt ned i skridtet på ham og jeg mærker min drøbel blive skubbet tilbage i ganen og et massivt pikhovede fylde hele mit spiserør ud!!

"ÅRRRRH Ja gag på den din lille liderlige blondine" lyder det fra Erik!! - Jeg kan ikke skjule jeg er lidderlig da jeg konstant gnider min fisse i hans håndflade så. Imens jeg mindre venter det mærker jeg hvordan han med 2 fingre føre mine trusser til siden og roligt føre en finger helt op i min snævre fisse, jeg vrider mig af nydelse på hans finger og min mund slipper hans pik der er smurt ind i mit savl fordi jeg er nødt til at stønne i ren nydelse!! - " Du er en spermtørsitig lille blondine" hvisker Erik før endnu en finger finder vej op i mit alt for snævre underliv.. " Årrrh av årrh ja av av" lyder det fra mig imens Erik har fingrene oppe i mig. han krummer fingrerne og rammer konstant perfekt mit uprøvet gpunkt og for første gang nogensinde må jeg have oplevet en orgasme , jeg skriger som aldrig før i ren nydelse og der vælter en mystisk saft ud af min lille fisse og ned i Eriks hånd der er igang med at tage min mødom. - Han snurre nu hans fingre rundt i mig og jeg ligger bare i fuld ekstase og ryster mig igennem den næste orgasme da han pludseligt hiver fingrerne ud og i panik siger "Emilia du bløder altså, gør det ondt" - "Nej overhovdet ikke jeg er altså bare jomfru" får jeg sagt med en slags beruset stemme!! "Årrrrh" brøler Erik og ligger mig ned på gulvet hvor efter hans mund finder vej til mit gennemblødte snævre underliv hvor blodet roligt siver ud i mine trusser hvor hans nysgerrige tunge slikker mig hårdt udenpå mine trusser. Det næste jeg husker er hvordan Erik brutalt river mine små H&M trusser i stykker som et andet vilddyr og omgående slikker min blodige fisse som var han besat!! - Jeg vrider mig i nydelse og mærker hvordan Eriks tunge glider ud og ind samt rundt indeni min snævre lille sprække. Eriks skægstubbe kradser en smule hvergang han presser tungen ind i mig men det gør mig endnu mere opstemt så jeg tager fat i hans fedtet hår og presser hans hovede ind mod min fisse imens jeg vrider min fisse op og ned i hans ansigt!! - Da jeg endnu engang ryster mig igennem en orgasme stopper erik roligt og siger "Nu skal de lille spermtørstige fisse indtages af et rigtigt mandfolk" Erik ligger ind over mig som da vi faldt ned i stigen men denne gang har jeg ingen trusser på under kjolen og Eriks pik står som var den lavet i granit. Erik er forsigtigt og fører roligt hans rykke pik HEEEELT i bund på mig ved det første stød imens jeg ligger og gisper og stønner "av av uhh ja av" - " Bare rolig min pige" hvisker Erik før jeg mærker hvordan han næsten trækker sig helt ud af min lille villige fisse så kun spidsen af hans glans skiller mine lysserøde læber fra hinanden før han banker hans tykke pik grundigt helt op i min jomfru fisse med et grådigt stød, Eriks store krop lyttede ikke til hans åndedrag, Erik pumpede lystigt løs i mig som var han ung igen, han pruster, savler og stønner højlydt imens han tager min mødom!! - "Tig om at jeg skal skyde mit gammelmands sperm op i dig Emilia" jeg er så liderlig jeg ikke engang forstår hvad han ber om men bare getager hvad han vil!! -Pludseligt stopper Erik alle bevægelser imens han kæmper sig helt helt helt helt op i mig, jeg ligger nærmest med benene i split for at han kan komme til og så brøler Erik imens jeg mræker en kraftig varm masse der fylder hele mit underliv ud imens Eriks pik pumper og pulser løs i mig. Jeg hiver Erik ned til mig og vi gir os til at snave løs jeg kigger ham liderligt i øjnene og hvisker tak fordi du tog min mødom!- Erik havde ikke længere store tåre i øjnene men isedet fråde om munden og lidt blod på kinderne!! "Der er stadig et hul du formentlig ikke har fået indviget endnu min søde pige" siger Erik lumsk før han viser 3 fingre frem og siger jeg kan ligeså godt lave det "hattrick på dig smukke blondine"

- Jeg kan ikke rigtig tage min trusser på igen men får samlet mig og kommer ned i køkkenet hvor jeg finder min mobil der har 24 indgående opkald fra min kæreste jeg har en aftale med om en tur i biffen senere!!

Jeg skynder mig hjem og render direkte op i bad hvor jeg kan mærke Eriks varme sperm løbe ned af mine lår hvilket atter engang gør mig liderlig og jeg finder mig selv stå med bruserhovedet mod min fisser og dejligt lungen vand der får det hele til at kilde endnu mere for ikke at nævne de små nuprede dimser der er på bruseren som virkelig gør det sindssygt lækker at gnubbe bruserhovedet grundigt mod min villige fisse! "Jeg glæder mig så meget til fredag" stønner jeg løstigt imens jeg liderligt bare må give slip og ender med at tisse ud over bruserhovedet imens jeg har orgasme!!

- "Miiiiiilia" råber en stemme - det min kæreste kan jeg høre!! " Jeg venter nede i køkkenet" råber han!

(Sådan mistede jeg min mødom som 17 årig)

Skal jeg skrive mere :)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 50 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.