Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En dag var hr jensen flyttet på 3 sal,og lejligheden var sat til salg. Efter nogle uger flyttede en moden dame der ind hun var i 40erne og ok look lidt christina Hendrix agtig. Jeg så hende flere gange i vaskekælderen da vi åbenbart havde samme tider til vask.

En dag hang hun sine brysteholder op og gisp sikke en størrelse hun brugte, lurede ud af øjenkrogen på den og da hun gik måtte jeg tjekker dens størrelse, 80 H skål - jeg var måløs fik tanker om disse massive skabninger, hvad jeg ikke vidste var hun havde set det !!!!

SEX I DAG?

Uvidende om hendes viden gik ugerne og så en dag vaskede vi igen sammen den dag havde hun godt nok en fremhævet kavakergang som svulmede voldsomt, nås unge mand ja det skal jo gøres det vaske tøj ikke sagde hun til mig, ja det er lidt kedeligt ikke svarede jeg, ja der er jo andre ting at bruge sin dag på, ja fornøjelser røg det ud af mig.

Ja! skal du noget i aften spurgte hun mig, øøhh nej ikke rigtigt undrede jeg mig over, er du frisk på en gang kaffe & kage? så giver du måske frem & tilbage sagde hun?, jeg måbede og svarede ja det lyder dejligt, du ved jo hvad jeg bruger i brysteholder størrelse ikke, hvad måbede jeg!

Jeg så det godt du kunne godt tænke dig at se lidt mere ikke? joo du ser dejlig ud med dine smukke bryster. Det må vi vist hellere få gjort noget ved, kom du hen til mig i aften du behøver ikke gummi.

Hhun gik og jeg fløg hjem i min egen hybel og gik i bad med halvstivert på, Jeg mødte op som aftalt og hun åbnede døren, i en tynd kimono, smid bare dit tøj eller skal jeg hjælpe dig af med det?, det må du bestemt godt. 

Jeg hedder Bente og du hedder? jeg hedder Karl. Hej Karl lad os komme til sagen. hun kig hen lige foran mig også i henandens øjne som fortalte hvad det her drejede sig om det var begær og lyst nu begyndte vi at kysse heftigt hun tændte mig og vores kemi klikkede med det samme, snart lå mit tøj på gulvet og min rejsning var total, mit lem rørte hendes skamlæber og hun stønnede voldsomt jeg gramsede på de vidunderlige store bryster som gyngede dovent og frækt. Ååh du er så lækker karl ung og lækker med en dejlig stor stiv hård pik.

Vi snavede voldsomt og hendes stønnen gjorde mig vanvittig, du skal tage mig hårdt bagfra, hun vendte sig om og skød røven tilbage og jeg så hendes dejlige store røv og tog fat i hendes hofter og førte lemmet ind, det gled let ind og hun stønnede kom så kneb mig Karl. Jeg stødte mine hårde cm i hendes køn med hendes åååhhh lyde som gør mænd vanvittige, hun sagde kom nu kneb mig liderlige tyr min egen tyr knep mig giv mig din sæd dejlige liderlige dreng, jeg elsker din stive pik åååh bliv ved Karl!

Hendes krop var fræk og velprposineret og jeg pumpede hende som en gal voldtægtsmand, snart eksploderede vi begge med lidt tid imellem hun skreg nu MER&MER giv mig mer! 

Jeg kom selv lidt efter og fortsatte til lemmet blev slapt, nåe min frækkert så kunne han ikke mere, hun vendte sig om og vi kælede igen liderligt og glemte tiden. Jeg vil have mere sagde hun kom med mig, vi kom ind i soveværelser og hun åbnede en skuffe og tog en vibrator frem, kom her og brug den på mig. Den var stor og tyk og hun gav mig den, stik den op i mig. Hun vendt sig om og tog en glaskrukke med kokusolie, hun smurte den ind i smurt ind i kokusolien og hun spredte benene og jeg placerede den i hendes åbning ja pres den ind min skat, jamen den er jo mega tyk! ja dejlig tyk.

Jeg kan ikke nå rundt om den med mine fingre ligesom en flaske, den var jo flaske tyk og jeg pressede til hun stønnede voldsomt og jeg kunne se skamlæberne lukke sig om den tykke DILDOtænd den så. Jeg trykkede på knappen og den vibrede voldsomt og hun skreg nu uhæmmet og spændte i hele kroppen pres den helt ind skreg hun, jeg pressede til og ja de første 15 cm forsvandt og hun kunne have mere i sig mer giv mig mer stønnede hun nærmest panisk, træk den frem og tilbage som om jeg får pik skreg hun, jeg gjorde det og hun og det hele var så frækt åååhhh jeg kommer nuuuu, hun rystede voldsomt og fik kramper og blev helt slap bagefter

Åååh du er bare en skat sagde hun, der fik du mig Sgu!! Mit lem var jo helt stift nu, kom lad mig give dig en sutter sagde hun. sæt dig på mig og gnid din lækre pik imellem mine bryster, lemmet for frem og tilbage i munden mens hun grådige suttede mit pikhoved som en drøm og der gik ikke mange minutter før jeg snart kom i hendes munden sikke et blowjob hun kunne give, det er det bedste jeg nogen sinde har fået.

Efter min orgasme i hendes mund lå vi bare og slappede af, ja jeg ved jo hvor du bor søde sagde hun og vi gloede bare på hinanden hun var bare lækker og fræk på en andreledes måde, ligefrem og nem at snakke med, ikke så meget bullshit.

Fremover kom jeg hos hendes om aftenen og hun hos mig hvor vi elskede os helt vind og skæve, hun lærte mig meget om sex og elskov til en voksen kvinde hun nød mit begær til hendes store tunge bryster som jeg suttede som et lille barn mens min ophidselse gjorde mig vanvittig, og jeg nogle gange sprøjtede uden hun rørte mit lem af bar ophidselse.

Vi klikkede bare sammen,og nød tiden i en del år, en skøn tid med nu fælles vasketøj.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.