Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er historien om første gang jeg var sammen med nogen der var mere end et par år ældre end mig selv, det er min første sexnovelle så bær over med mig.

Jeg havde i en længere periode over et par måneder skrevet med en 33 årig mand, vi havde egentlig undgået at snakke om noget seksuelt fordi jeg selv kun er 18 men stille og roligt udviklede samtalen sig og jeg sendte billeder for historier om hvad han ville gøre ved mig. Og efterhånden som det hele udviklede sig blev vi enige om at vi skulle mødes en dag. Egentlig var jeg meget skeptisk men åh han gjorde bare et eller andet der tændte mig som ingen andre havde gjort. Måske var det tanken om at han var ældre og mere erfaren eller hans små hentydninger til en lidt mere nedtonet version af BDSM.

En dag tog jeg mig endelig sammen og skrev min adresse til ham, hjertet sad helt oppe i halsen og det gik op for mig at jeg jo på ingen måde kunne vide hvad der ventede mig. ''Er der om 3 timer, gør dig klar'' kom beskeden fra ham. Nu er der ingen vej tilbage, jeg har inviteret ham over og lovet ham min krop. Stille og roligt fik jeg mig rejst fra sofaen og gik ud i badet, mens jeg smurte mig ind i sæben kom jeg til at tænke på hvad det er jeg lige er gået med til, det skræmte mig men samtidig tændte det mig utrolig meget. Jeg førte hånden ned og mærkede hvor våd jeg var blevet ved tanken om ham, da jeg ramte min klit kom der et lille støn ud. Åh hvor bliver jeg liderlig bare at tænke på hvad der venter mig. Stille og roligt fik jeg gjort mig klar og tog en lille sexet kjole på jeg havde købt for et par dage siden.

Så ringede det på døren, mit hjerte stoppede. Hvad hvis han ikke er den han udgav sig for, hvad hvis han gør noget jeg ikke vil have, panikken begyndte og sprede sig. ''Kom nu og åben døren smukke, jeg kan jo se dig'' hørte jeg ude fra døren af og det var som om al nervøsiteten forsvandt, han lyder præcis som den mand jeg har skrevet med. Jeg gik ud og åbnede døren og før jeg vidste af det stod vi og krammede og han nussede mit hår. Det var som om alting pludselig stod stille, bare at stå der med hans store mænder der kørte rundt i mit hår. Pludselig hev han hårdt i det og et stort suk slap ud fra min mund. ''Nå så du kan godt lide at man tager lidt fat'', sagde han samtidig med at han tog lidt hårdere fat og greb min røv men den anden hånd. Jeg ved ikke hvad der gik af mig men jeg gav ham bare et kys og kyssede hans kind hen mod hans øre hvor jeg hviskede ''Tag mig, tag mig nu''. Mere skulle der ikke til han løftede mig op og gik han til min seng som stod let tilgængelig i min studio lejlighed hvor han smed mig ned og begyndte at tage min kjole af. Han kyssede min mund, så min hals og da han nåede til mine bryster begyndte han at kærtegne dem, kysse dem samtidig med at han kiggede på mig med de frækkeste øjen jeg nogensinde har set. Han kyssede længere og længere ned da han så nåede mine inderlår begyndte jeg og ligge uroligt, jeg ville have ham og det kunne ikke gå for hurtigt! Han kyssede hen over mine skamlæber igennem trusserne for så hurtigt at rive dem af. Så lå jeg der helt blottet for en som jeg aldrig har mødt før, pludselig begyndte panikken igen at sprede sig men han afbrød mine tanker da hans tunge rørte min klit. Han blev lidt ved min klit og begyndte at slikke længere ned for så at gå tilbage til min klit, så stak han først en finger ind også 2. Jeg kunne mærke at klimaks nærmede sig men lige da jeg var ved at komme stoppede han og kiggede mig i øjnene og spurgte om jeg var klar, ''ja!'' nærmest råbte jeg af ham. ''vend dig om'' sagde han og nu lå jeg med røven helt blottede på knæerne og albuerne, jeg vidste godt hvad der skulle ske men jeg kunne aldrig have forberedt mig på den nydelse som det gav da han stak sin pik ind i mit. Det var nok den længste og tykkeste pik jeg nogensinde havde set og han hamrede bare i bund til at starte med, han beholdte det voldsomt hårde tempo og lige da jeg var ved at komme smækkede han mig så hårdt i røven at jeg bare skreg af smerte samtidig med at jeg kom i den bedste orgasme jeg nogensinde havde haft.

To be continiued... Hvis i vil have mere...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.