Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en dansk dreng på 22år med en pik på 25cm. Jeg har et hemmelig forhold med en muslimsk dame på 43år hun hedder mursal og kommer fra marocco. Hun er gift har 4børn og ejer en bager med sin mand.

Mursal er ca 170 høj vejer omkring 50-60kg altid iført tørklæde og lange kjoler. Hun har sorte op tegnet øjne bryn røde læber, og altid flot make Up. Og nogle dejlige store silikone bryster med 800ml i hver.

SEX I DAG?

Fra første gang vi så hinanden da jeg kom ind i bageren viste jeg hun var noget helt specielt. Vi kiggede på en fræk måde på hinanden og hun talte helt anderledes til mig end til de andre kunder på sit meget dårlige dansk. Og efter vi havde set hinanden et par gange kaldte hun mig skat når der ikke var andre i butikken. Da hun begyndte på det blev jeg tændt og Så få dage efter sagde jeg vi ses min frækkert ind jeg gik ud af døren.

Jeg kommer ned til bageren næste dag kl 6 om morgen. Hvor det kun er mursal der er på arbejde.

Jeg kommer ind hvor mursal siger godmorgen skat havde virkelige håbet du kom forbi idag er nemlig helt alene hele dagen imens hun smiler frækt.

Jeg står helt morgen forvirret og forstår ikke rigtig det hun siger. Jeg slynger bare ud at så skal vi jo bare gå ud bag i med det samme. Lige i det jeg sagde det tænkte jeg fuck det skulle jeg aldrig havde sagt.

Mursal blinker og laver en kysmund hvor hun går over til døren og låser den imens hun siger du skal lige hjælpe mig ude bag i mens hun smiler frækt.

Vi går ud bag i hvor mursal siger med det samme har i lang tid har lyst til en ung dreng men regnet ikke med det skulle være en dansker. Men du tændte mig virkelig med fra første gang du kom ind i bageren. Men havde aldrig troede du tændte på mig. Så blev fucking glad da du også lagde an på mig.

Jeg kysse hende vildt hvorefter lidt tid begynder vi at snave. Imens trækker jeg kjolen op og tager den af. Jeg tager hårdt fat i hende og løfter op på bordet fyldt med mel. Imens vi stadig snaver, jeg klikker bh'en af, og begynder at slikke hendes store flade arabiske nipples.

Mursal begynder hurtig at stønne mens hun trykker mig ansigt ind i brysterne.

Jeg river trusserne af og ligger hende ned.

Jeg spreder benen og begynder at slikke fra foden og op mod fissen. Da jeg når til låret bider jeg lidt i det. Jeg kører vidre ned mod fissen hvor jeg kommer der ned og slikker vildt rundt om den i ca 10min.

Mursal ligger og vrider sig og stønner meget højt. Jeg spreder hendes dejlige skamlæber hvor jeg slikker godt i og på fissen. Lidt efter tager jeg fat i hendes ben og løfter dem op samlet og begynder at slikke vildt i røvhullet.

Da jeg gør det råber mursal Gift dig med mig din frækkert.

Jeg rejser hende op og stiller på gulvet hun begynder at flå mit tøj af imens hun snakker morkansk. Kort efter står jeg helt nøgen.

Mursal sætter sig på knæ stirre på pikken og begynder at slå med 2 finger på den imens hun stadig snakker morkansk.

Hun får mig til at ligge mig på bordet hvor hun sætter sig op på det med knæ'ne hun tager fat i pikken og slår på brysterne. Lidt efter tager hun pikken,sætter den på læberne kører forhuden stille tilbage mens tungen kører vildt og hurtig rundt på pik hovedet. Da forhuden er helt tilbage, begynder hun at spytte vildt og voldsomt så den virkelig salver. Hun forsætter ca i 15minutter hvor jeg er lige ved at komme. Jeg tager fat i hendes ansigt og stopper det hvor hun kigger op på mig og siger er det ikke dejligt skat eller gør jeg noget forkert, har ikke lyst til at stoppe allerede med at sutte på den fuck den er dejlig.

Jeg smiler og siger bare roligt skat du gør det helt perfekt du gør det så godt at jeg er ved at komme så derfor stopper jeg dig.

Mursal smiler og siger du den dejligeste min skat. Hun rejser sig op, går over til et af de andre borde hvor der står nogle halv store lagkager.

Hun ligger sig og siger jeg skal komme der over. På vejen der over tager Mursal fat i en lagkage og ligger sig på siden hvor hun tvære det ene bryst ned i lagkagen.

Jeg stiller mig ved siden af bordet og smører hendes andet bryst ind i kagecream hvor hun imen tager hånden ned i lagkagen, tager en god håndfuld fløde skum og tværer det rundt på pikken og begynder at spille den af. Hvor jeg bliver nødt til at stoppe hende igen var lige ved at komme.

Jeg tager noget fløde skum og smærer godt rundt om hendes morkanske våde fisse og kører det op i den. Jeg tager noget mere i hånden og kører det rundt om røvhullet hvorefter jeg kørte det op i røvhullet.

Jeg slikket hendes ren og tog min store tykke danske unge pik og satte ved røvhullet. Jeg presser den stille op men har meget svært ved at få pik hovedet ind.

Jeg tager pikken og sætter på skamlæberne, trykker den stille op hvor jeg rammer bunden da hun halvdelen er inde. Jeg trækker den stille tilbage hvorefter jeg begynder at kneppe hende hårdt og vildt.

Da hun kun kan tage halvdelen af pikken fordi den er så stor og tyk begynder hun at sperme så den bliver helt klisteret.

Mursal tager fat i resten af pikken der ikke kan være oppe i hende hvor hun begynder at spille den vildt af.

Jeg tager fat i brysterne og klemmer dem mød hinanden og nusser godt på hendes store flade nipples og siger til hende jeg kommer nu. Hun trækker hurtig pikken ud og siger hvor vil du komme henne skat.

Jeg smiler frækt og siger oppe i dig min skat.

Hun får store øjne og stikke halvdelen af pikken hurtg op igen og begynder at spille den af igen. Efter 30sek ca begynder jeg at sperme oppe i hende hvor hun råber fyld mig op skat bliv ved jeg elsker dig danske hvide sperm. Imens jeg sprøjter med sperm voldsomt oppe i hende puls hun river den for sygt af begynder jeg at kneppe hende hårdt mens jeg sperme. Da jeg stoppe bøjer jeg mig over hende stadig med pikken oppe i fisse hvor vi kysser/snaver mens jeg nusser hendes bryster i ca 15-20min.

Da jeg trækker pikken ud siger Mursal fuck du er min nye porno ven jeg vil mærk dig hverdag og gøre alt for dig min skat. Sig vis der er noget bestemt jeg skal gøre.

Hvor jeg svare det skal jeg nok min skat.

Vi begynder at tage tøj på. Hvor jeg får en god ide, og spørger Mursal om hun kan finde en veninde med tørklæde der ville være frisk på et forhold med mig. Altså ligesom vores forhold.

Mursal kigger på mig med store øjne og begynder at smile vildt hvor hun siger ååååh allah har sendt min prins. Skat jeg kan helt sikkert gøre dig lykkelig. Har nemlig 2 kusiner der 100% vil det og har også 3 veninder der 100% også vil. Når jeg fortæller om dig går de helt amok og vil ha dit nr med det samme. Men har allerede fået en fræk ide. Hvad siger du til at se dem alle sammen på en gang og knep dem mens deres mænd og børn er 50meter væk.

Jeg sidder med åbne mund og ved ikke hvad jeg skal sige da jeg kun kan forstille mig hun sidder og lyver lige nu. Efter 1minut siger jeg så du opfylder mine drømme skat.

Mursal kysser mig og siger jeg vil gøre alt for dig min skat. Hvad siger du til at knep dem på torsdag om 2 dage der skal vi alle sammen til bryllup så får jeg lige snakket med dem. Det bliver nemlig holdt på en skole i gymmistik salen der kommer 150 mennesker. Men vi har afholdt et bryllup på samme skole før. Så ved man kan komme op til skole lægen uden nøglen så tænker du venter på os der skat.

Da hun sagde det troede jeg et øjeblik at jeg drømte. Men jeg svaret du er den frækkeste og mest dejligeste jeg kender min skat jeg vil være sammen med dig så langt tid du stadig har lyst til mig. Mursal kysse mig og siger jeg har allerede planer for mig og dig bare rolig skat.

Da klokken var der oppe af smuttet jeg inden familien kom ned i bageren.

Bryllup's dagen

Jeg er kommet op hos lægen i time før jeg har EB aftale med damerne

Jeg rykker lige rundt på nogle ting og sætter 2 borde sammen. Efter det smider jeg alt tøjet og tager en læge har på og en hvid læge skjorte med tdeskob om halsen og et par hvide læge bukser.

Jeg sætter mig over ved skrivebordet og får en besked fra Mursal hvor der står vi er der om 5minutter skat.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.