Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Peter slog mig hårdt på ballen, jeg kom med et lille skrig. Peter sagde at når jeg kunne kneppe med andre mænd, burde han kunne han vel forvente at jeg gjorde alt hvad han sagde. Jeg kiggede på ham med liderlige øjne, jeg nyder at være underkastet i sengen.
Peter tager fat i mit bryst, begynder at slikke og bide blidt i mine brystvorter, jeg mærker hurtigt at jeg begynder at blive våd igen.

Jacob lagde sig ned i mellem mine ben, og begyndte at slikke min fisse, han tog en finger og førte den langsomt men hårdt op i min våde fisse, han tog fingeren ud igen, og førte den over til min stjerne, og begyndte at presse den ind, mens han slikkede min våde fisse.

SEX I DAG?

Peter stillede sig foran min mund, og jeg begyndte lystigt at slikke hans pik, kørte tungen omkring hovedet, langsomt, op og ned af skaftet som jeg viste han kunne lide. Jeg kunne mærke at han blev ophidset af, at der var en anden mand i gang med at slikke min fisse, for han tog fat i mit hår, træk hovedet tilbage og sagde med hårde ord, at jeg skulle åbne munden, han stak pikken ind i min mund, og begyndte at kneppe mig, så jeg savlede vildt.
Jacob fjernede sin finger fra min stjerne, og begyndte at finger kneppe mig igen, denne gang mere voldsomt og hurtigt, han sugede kraftigt på min knop, og der gik ikke lang tid før jeg kom i en kæmpe orgasme igen, hele Jacobs hoved var fyldt med mine safter. Peter kigge på Jacob, og trak sin pik ud af min mund. Peter lagde sig på sengen, og bad mig ride ham, jeg fik pikken op i mig og begyndte stille at ride ham. Jacob kom op bag ved mig, og tog fat i mine hofter, han havde gjort sin pik våd med sit spyt, og begyndte at presse den op imod min røv, jeg gav mig lidt, det var første gang at jeg fyldes af to mænd på en gang. Jacob pressede mere, og Peter begyndte at køre sin pik ud og ind igen. Jeg var fyldt, jeg var liderlig og jeg var ikke rigtig til stede. Peter tog godt fat i mine bryster, klemte og hev i mine brystvorter. Jacob tog hårdt fat i mit lange hård, tvang mit hoved tilbage, slog mig hårdt i røven, og sagde "det er vist lige noget der passer dig". Jeg stønnede som et svar tilbage. Der gik ikke lang tid før jeg kom i den største sprøjte orgasme jeg har oplevet. Der gik ikke lang tid, før at både Peter og Jacob sendte deres ladning af sted, og jeg kom kort igen, da jeg mærkede deres sperm oppe i mig.

Vi væltede rundt, og hurtigt fangede de mine arme, og spændte dem fast til sengen. Jeg var brugt, øm men også villig. Jeg mindes ikke, at jeg har været så liderlig før. Peter gav mig et langt kys, stak sin halv stive pik ind i min mund, og jeg begyndte at slikke den ren. Jacob tog mine ben, spændte dem ud så de var spredte. Peter og Jacob byttede plads, da jeg havde slikkede Peters pik ren. Jeg begyndte at slikke det bedste jeg havde lært. Peter tog hånden ned til min fisse, mærkede og konstaterede hurtigt at jeg stadig var våd. Han stak en finger ind, og finger kneppede mig lidt, men tog den hurtigt ud igen.

Jeg lå og vred mig i liderlighed, Peter tog min DILDO, tændte for vibratoren, og satte den foran min fisse, pressede den ind. Jeg var øm men virkelig våd så der skulle ikke meget til at få den i bund, han kørte den frem og tilbage, lod den sidde i mig. Jeg slikke og suttede stadig på Jacobs pik, som igen var hård, han kørte pikken ud og ind af munden på mig, og jeg nød det. Peter lagde en pude under min røv, så han kunne komme til min stjerne, han slikkede og sugede på min knop, og kørte fingeren ud og ind, tog glidecremen, kom det på min butt plug, og pressede den ind, jeg stønnede højt da den var inde og Peter tændte vibratoren. Jeg var helt oppe og køre, liderlig og virkelig tændt. Peter sagde til mig, at jeg ikke måtte komme endnu, han elskede når han kunne trække det ud. Jacob tog fat i mit hoved og kneppede min mund hurtigt og hårdt, og sendte hans kæmpe ladning i munden på mig. Han trak sig væk, de stod og kiggede på mig. Peter spurgte Jacob om de ikke trængte til en øl, imens de kiggede på at jeg lå der. Jacob takkede ja, og de fandt stole og tog hver en øl, jeg lå og vred mig af liderlighed og at de kiggede på mig. De grinede lidt, og hviskede sammen. Jacob rejste sig, gik hen i skuffen og fandt en lille vibrator, satte den på min hårde og opsvulmede knop, jeg skreg, stønnede og vred mig i sengen. Der gik ikke lang tid, før jeg kom i en kæmpe orgasme, som jeg selv følte varede utrolig længe. Peter kom over til, tog fat i mit hoved og spurgte "har jeg givet dig lov til at komme? ". Jeg svarede nej, og kiggede ham dybt i øjne, han tog fat i mit bryst, tog hovedet ned og begyndte at bide i mine vorter.

Jeg gav mig, det hele var ømt på mig. Jacob spændte mig op, men lod dildoerne sidde i mig. Peter satte sig på stolen, og bad mig komme hen til ham, han lagde mig over hans ben, og sagde "du ved hvad der sker, når man ikke høre efter", og det første slag ramte hårdt min røv, jeg gav mig og Jacob kom hans pik ind i min mund. Peter blev ved med at slå mig hårdt i røven et par gange, og jeg kunne mærke hans pik begyndte at blive stiv igen. Han tog butt pluggen ud, kørte dildoen frem og tilbage et par gange, vendte mig ind over sengen og begyndte at presse sin pik op i røven af mig, imens han gnubbede på min knop. Jeg skreg lidt, da den kom helt i bund, imens Peter tog mig i røven, suttede jeg løs på Jacobs pik. Der gik ikke længe før jeg kom igen, og Jacob sendte sin ladning ud over hele mit hoved, Peter tog sin pik ud, og vendte mig hurtigt rundt, og kom ud over mine bryster med et ordentlig brøl. Jeg var helt smadderet og øm, men så tilfredsstillet som en kvinde kan blive J

Vi rullede rundt, og Peter sagde med et smørret grin, at det vist ikke var sidste gang at han ville invitere Jacob hjem, for at snakke forsikring med mig, jeg smilede frækt, og så allerede frem til næste gang.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.