Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun lå i sengen med hovedtelefoner på. Hendes syn var blokeret af et blindfold af sort læder med blød, foret inderside. Det var behageligt at have på, syntes hun. Om halsen havde hun sit smalle, sorte læderhalsbånd med D-ring. Ringen var stor og tung, og halsbåndet stramt; men ikke for stramt. Det føltes bare lettere irriterende og var med til at gøre hende opmærksom på, at hun var magtesløs.

Derudover var hun kun iklædt et par selvsiddende, sorte nylonstrømper med blondekant til midt på inderlårene samt et par sorte sko med 12,5 cm hæl. Arme og ben var trukket ud til sengens fire hjørnestolper ved hjælp af de sorte manchetter, han havde bestemt, at hun skulle have på. Rebene var strammet hårdt op, så hun var totalt udspændt i det velkendte X. I højre hånd knugede hun en stump blåt reb, som hun kunne droppe, hvis hun ikke kunne formulere sit stopord: "Rød Rød Rød."

SEX I DAG?

Han havde fortalt hende, at han ville køre en lille tur og lade hende være alene i huset. Han havde lovet, at han ville låse døren, så hun kunne ligge helt uforstyrret og nyde forventningens glæde. Så havde han kysset hende krævende på munden, trukket blindfoldet på plads og givet hende hovedtelefonerne på. Kort efter begyndte hun at slappe af og fandt sig til rette med, at hun nu lå her udspændt og parat til ham.

Men som hun lå der, var det svært at nyde det længere. Det var begyndt at føles temmelig ukomfortabelt, at hun ikke kunne flytte sig på grund af de stramme reb, der spændte hende ud. Hun havde flere gange forgæves forsøgt at rykke i rebene med både arme og ben.

Og hun havde mistet tidsfornemmelsen. Den specielle, korte playliste, havde kørt på repeat, og hun havde hørt den tre? - eller fire? gange nu. Men hun var ikke helt sikker, for tankerne var på et tidspunkt kommet på afveje. Hvad nu, hvis han kørte galt og ikke kom tilbage? Så ville hun ligge her på sengen som et menneskeligt X, indtil hun........!

Hun havde tvunget de løbske, paniske tanker tilbage ved at forsøge at forestille sig, hvad han ville udsætte hende for, når han mente, at tiden var inde til at begynde at lege med hende. Og selvom han havde sagt det, var det jo ikke sikkert, at han havde forladt huset? Måske havde han hele tiden siddet på legebænken midt i det store rum og iagttaget hende?

Fjerene, der langsomt strøg hende i parallelle linjer tværs over maven, rev hende brat tilbage til virkeligheden. Et stille støn af overraskelse og nydelse undslap hende, og hun rykkede ubevidst i rebene igen, mens hun knugede rebstumpen endnu hårdere. Hun lukkede øjnene bag blindfoldet og koncentrerede sig om fjerenes dans på sin krop. Snart ved fødderne, snart langs underarmen – snart på inderlårene og snart hen over brysterne.

Den pirrende leg stoppede efter et par minutter og efterlod hende opstemt og opmærksom. Hun mærkede, at hendes brystvorter var blevet stenhårde, og der gik varmebølger fra det spredte skød til brysterne. Hun registrerede, at hun var blevet fugtig, og gav igen et lille støn fra sig. Musikken i hovedtelefonerne stoppede brat, men blev hurtigt afløst af et mix af sensuelle stønnelyde, der gjorde hende endnu mere liderlig.

I samme øjeblik bed en smerte i hendes ene inderlår. Hun strammede instinktivt alle muskler i kroppen, da det andet nu også gjorde ondt. Hun vidste, hvad det var. Han havde sat de store kontorklemmer på inderlårene. Og det ville komme til at gøre ondt, når de skulle fjernes igen, vidste hun. Hun stønnede igen svagt.

Hun forsøgte at kontrollere sit åndedræt, så hun kunne komme gennem smerten. Men inden hun havde vænnet sig til følelsen i sine inderlår, mærkede hun, at han satte klemmer på de hårde brystvorter. Han trak i kæden mellem klemmerne, så hendes bryster hævede sig, og trækket i brystvorterne udløste en bølge af smerte. Det fik hende igen til at rykke i rebene, mens hun langsomt lod sig føre gennem smertens univers.

Trækket i kæden forsvandt, og nu kom fjerene igen – denne gang i drillehumør. De kildede hende i armhulerne, under fødderne og langs siderne. Hun forsøgte at undslippe ved at vride sig, men de fandt hende ubarmhjertigt og vedholdende. Og midt i smerten fra brystklemmerne og klemmerne på lårene begyndte hun at fnise.

Fjerene stoppede øjeblikkeligt dansen. Han var tydeligvis utilfreds med, at hun fandt det morsomt, så hun forsøgte at beherske sig. Selvkontrol. Det havde han tit forsøgt at lære hende, når de havde leget. Og hun vidste, at hun var blevet bedre til det. Men fjerene var et uprøvet element i deres leg, så det var svært for hende at bevare kontrollen, når de pirrede og kildede over hele kroppen.

Hånden blev fjernet, og hun lukkede munden fast sammen for at forberede sig på at tie stille, når fjerene kom tilbage. Men i stedet klemte et par fingre på kinderne for at få hende til at åbne munden. Hun adlød, og en gag blev hårdt presset ind i munden på hende. Hun vidste, at den måtte være ny, for den fyldte munden mere ud end den gag, han plejede at bruge på hende. Hun kunne også mærke, at den var uden huller – men inden hun nåede at gå i panik over det, blev hovedet løftet, og gagen blev bundet stramt i nakken.

Nu blev der valgt en anden taktik – et hårdt, kortvarigt træk i kæden mellem brystklemmerne blev på skift afløst af kærtegn på klitoris. Der gik ikke længe, før skiftene mellem kort smerte og blide kærtegn begyndte at sende de velkendte lystbølger gennem hende, og hun begyndte at stønne af liderlighed bag den nye gag.

Med to hurtige bevægelser blev brystklemmerne fjernet, og smerten skød som lyn gennem hende. Hun skød ryg, og stønnene blev til klagegisp bag gagen. Langsomt fortog smerten sig, mens hendes bryster fik nogle kærlige kærtegn, og følelsen vendte tilbage til brystvorterne.

Kærtegnene blev nu afløst af en tunge og et par læber, der begyndte at lege med brystvorterne, der omgående blev hårde og større ved behandlingen. Hun skød igen ryg, men denne gang for at komme kærtegnene i møde og tilbyde sine bryster til den varme mund. Hun slappede af og lod sit sind føre gennem nydelsen.

Munden forsvandt fra hendes nu meget sensitive bryster, og to hurtige bevægelser på inderlårene sendte hende igen gennem smertemuren, da de store kontorklemmer blev fjernet. Hun mærkede tårerne begynde at stige op i øjnene, og hun forsvandt et kort øjeblik ind i det velkendte mørke, han havde lært hende at kende og holde af.

Blide hænder masserede nu hendes inderlår, til hendes åndedræt igen var normalt. Hun flød med og vidste, at det værste nu var overstået. Pisk og fjer ville hun kunne klare meget bedre end de smerter klemmerne altid havde givet hende, når de blev fjernet.

Hun mærkede igen munden, der begyndte at lege. Der blev bidt let i begge bryster, og brystvorterne blev suget ind, så det føltes som et vakuum. Der blev slikket grundigt hele vejen hele vejen rundt om dem – og der blev pustet på dem, så de trak sig sammen og blev stenhårde og ekstra følsomme.

Da hun mærkede noget på sit spredte skød, gav hun derfor et støn fra sig og gav sig hen til den dobbelte berøring. Men der var noget foruroligende, der begyndte at banke på i hendes bevidsthed. En vedholdende hvisken, der forsøgte at råbe hende op. Der var noget, der ikke stemte. En mund havde sluttet sig om hendes hårde klitoris.

Hun begyndte at vride sig og rev uden effekt i de stramme reb. Der var for mange munde! Hun mærkede panikken begynde at få overtag, og hun forsøgte at formulere et: "Stop!" bag gagen. Men mundene blev bare ved med at bide i og lege med hendes brystvorter og klitoris. Hun vred sig kraftigere, mens hun seriøst overvejede at droppe rebstumpen, så legen kunne stoppe her. Men kærtegnene stoppede, inden hun nåede at føre det ud i livet, og hun peb lidt i stedet.

Hovedtelefonerne blev taget af, og hun hørte hans beroligende stemme hviske i sit øre: "Jeg vil aldrig gøre noget, du ikke ville bryde dig om. Slap af, flyd med og lad universet udvide sig. Jeg lover, at der ikke sker noget farligt. Stol på mig, smukke tøs." Hun mumlede bag den nye gag, vred sig lidt – og besluttede at lade legen udvikle sig.

Hun nikkede let, lukkede øjnene bag blindfoldet og knugede rebstumpen, som var det hendes eneste redningsplanke. Hovedtelefonerne blev sat på plads igen, og snart blev hendes klitoris igen omsluttet af et par læber, og hun flød atter med malstrømmen af nydelse, der bredte sig fra hendes våde skød.

Læberne blev ved med at pirre hende i de næste minutter, så hun nu begyndte at slappe helt af og nyde det. Hun mærkede, at rebene, der var fastgjort til ankelmanchetterne, blev løsnet, og hun trak instinktivt benene op, mens hun vrikkede let med røven for at byde begge sine huller til. En tunge, der begyndte at lege skiftevis mellem hendes spalte og det bagerste, stramme hul, fik hende til at stønne bag gagen, og hun begyndte at håbe, at hun nu ville få hans dejlige pik at føle.

Et par fingre begyndte at massere røvhullet, der nu var vædet af hendes egne safter, og hun mærkede, at ringmusklen begyndte at slappe af. Uden varsel mærkede hun derefter, at fingrene blev mast op i røven på hende og begyndte at køre frem og tilbage i hende. Hun spændtes som en flitsbue og forsøgte at samle sin ben, men et par stærke hænder holdt hendes ben i knæhaserne, så hun forblev åben og tilgængelig, mens hun trak vejret stødvist.

Efter et par minutters fingerknep i røven mærkede hun, at fingrene trak sig ud. Inden hun kunne få sit åndedræt på plads igen, blev en (meget stor, syntes hun) buttplug presset op i hende, og hun følte, at den udspilede hende ret meget, inden den gled på plads i en glidende bevægelse. De to fingre blev nu i stedet stukket op i hendes våde fisse og fandt hendes g-punkt, der med hurtige, hårde bevægelser blev masseret.

Hun havde næsten glemt, at der var en fremmed person til stede, der kunne se hende ligge tilgængelig og med løftede ben, mens begge huller var fyldt ud. En bevægelse på madrassen ved hendes hoved, gjorde hende dog igen opmærksom på det, og hun stivnede lidt. Hun mærkede, at der blev placeret et ben på hver sin side af hovedet. Hun forberedte sig mentalt på, at gagen nu ville blive fjernet og blive erstattet af en (fremmed?) pik. Hun løftede hovedet let, så den bedre kunne spændes af.

En hånd på panden trykkede imidlertid hovedet tilbage på madrassen. Hun fornemmede, at personen ved hendes hoved satte sig på hug, og hun mærkede et tryk på gagen. Langsomt begyndte personen at bevæge sig op og ned, og hun vidste nu to ting: Gagen var en penis-gag, og den fremmede var en kvinde. Duften af en fremmed kvindes safter fyldte hendes næsebor, og hun stønnede under den gyngende gag.

Fingrene i hendes fisse var begyndt at gøre sin virkning, og hun kunne mærke, at orgasmen var ved at bygge sig op. Samtidigt mærkede hun, at kvinden, der gyngede på gagen satte tempoet op og kneppede sig selv i hele gagens længde, så hendes hoved nu for hvert stød blev presset ned i madrassen.

De næste minutter var èn lang byggen op til en fælles forløsning, og hun følte det, som om hun og den fremmede kvinde indgik i en liderlig symbiose af safter. Hun stønnede mere og mere og lod sig føre ind i en mørk og hidtil ukendt afkrog af det univers, som han havde ført hende ind i for snart længe siden.

Næsten som i trance mærkede hun, at den fremmede kvinde roterede sin orgasme ud over gagen, så smagen og ikke kun duften af en anden kvinde nu også nåede hende. Som en stor eksplosion gav hun los og lod sin egen orgasme få frit løb, så hendes safter spøjtede ud af hende og kastede hende helt ind i mørket.

Da hun kom til sig selv, lå hun med benene strukket ud og med armene ned langs siderne. Hun mærkede, at kvinden havde forladt sin stilling, og at butt-plugen var blevet fjernet. Han havde spændt gagen af hende og hun lå nu og trak vejret tungt i dybe stød.

Langsomt fik hun styr på sit åndedræt og mærkede, at han blidt løftede hendes hoved, så han kunne komme til at spænde blindfoldet af hende. Det skarpe lys efter så lang tid i mørket fik hende til at knibe øjnene sammen, mens hun ventede på at vende sig til det igen.

Da hun åbnede øjnene og drejede hovedet fra side til side for at kigge rundt i lokalet, kunne hun kun få øje på ham – den fremmede kvinde Han smilede til hende og tog så hovedtelefonerne af hende.

"Tak," hviskede hun. "Tak."

"Det var sandelig så lidt, min lille tøs," sagde han gennem et smil, og hun kunne fornemme, at han også havde haft en dejlig oplevelse.

"Hvad med dig? Skal jeg ikke...," begyndte hun at spørge, men han lagde blidt en finger over hendes mund, så hun tav stille.

"Jeg har det fint. Du var så dejlig smuk og liderlig, tøs. Det er rigeligt for mig." svarede han.

Hun rullede sig sammen, så hun kunne komme til at røre ved ham, og resten af aftenen sad han på sengekanten, mens de blidt kyssede og småkælede for hinanden. Han lod hende beholde halsbåndet på, så hun hele tiden blev mindet om, at hun var submissive. Og inde bagerst i hovedet, var der til stadighed en lille stemme, der igen og igen spurgte: "Hvem var den fremmede kvinde?"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.