BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var endelig blevet fredag, det havde været en lang uge. Hele ugen havde mine tanker været
om sex og hvad der skulle ske i weekenden.
På vej hjem fra arbejde, kunne jeg mærke at mine brystvorter, begyndte længes efter smerte. Jeg kørte bilen i garage og gik ind af kælderdøren. Her stod min kone iført lange sorte lakstøvler og lak korset. Nå så kunne du endelig finde hjem, sagde hun med fryd i stemmen. Du kan starte med at gå i bad og barbere dig i skridtet og dine ben, kommandere hun, samtidig med at hun slog sig let på siden af låret med en læderpisk. Efter ”badet” blev jeg kommanderet op i soveværelset, hvor hun havde fundet det tøj frem som jeg, skulle i. Hvid hofteholder samt hvide nylonstrømper og et par højhælede sko, min pik begyndte at dunke helt vild og jeg kærtegnede min kones bryster. Hvad bilder du dig ind, sagde hun, kan du så se at komme ned i kælderen, samtidig med at min pik fik et svirp af pisken. Nede i kælderen, havde vi indrettet et speciale rum til vores sexlege, godt gemt for andre. Jeg blev nu lænket på en seng, med benene spredt. Du tror nok at der skal ske det sædvanlige i dag, min lille skat, sagde hun med kælen stemme, men ak nej min lille slave, jeg har inviteret gæster !! Mit hjerte begyndte at banke helt vild, samtidig med at jeg blev endnu mere liderlig. Men først skal du pierces inden gæsterne kommer. Smerten skyllede igennem min krop, da hun stak nåle igennem mine brystvorter, det var en ubestemmelig smerte, en blanding af sex og varme. Jeg må hellere ringe efter vores gæster, de glæder sig til at komme, hendes stemme var nu blevet mere liderlig, kunne jeg høre. Kort tid efter hun havde ringet, kunne jeg høre, at hun lukkede gæsterne ind af fordøren. Der var en livlig snakken og der blev spillet højt musik, og jeg lå bare der fuldstændig hjælpeløs nede i kælderen.

Der var gået et stykke tid og festen oppe i stuen havde udviklet sig, da min kone og en høj mørk mand kom ned til mig i kælderen. Her har du så vores slave, er hun ikke dejlig, sagde min kone samtidig med at hun satte sig på hug foran fyren, tog han stive lem ud af hans bukser og begyndte at sutte alt hvad hun havde lært. Hun satte sig så på alle fire og trak op i hendes korte kjole, hendes fugtige glatbarberede fisse ventede bare på at han skulle trænge op i hende. Han pumpede løs i hendes våde fisse, så min kone skreg af vellyst da han sendte hele ladningen op i hende. Nå! min slave, nu må du helle gøre min elsker ren og min kone løsnede mig fra sengen og jeg skulle sætte mig på hug, medens jeg slikke og sugede hans lem ren for resterne af elskovs safterne. Da jeg var færdig med ham, skulle jeg ligge mig på gulvet og min kone satte sig så over mit ansigt og hun pressede så alt hans sæd ud af skeden, som jeg fik ordre på at drikke. Mit lem var nu ved at sprænges af lyst! Tror du ikke at vi skal gøre vores ”stuepige” klar, til at komme op og betjene os!!! Min kone sendte mig et smil, idet hun sagde det….. ”Hun” skal squ have ordentlig tøj på , svarede min kones elsker og det ordner du lige, medens jeg går op til de andre. Min kone løsnede mig fra sengen, fandt en stuepige uniform frem, som bestod af lange sorte selvsiddende strømper en sort bh og en lille kort sort kjole, da jeg havde fået skiftet tøj, fandt hun en af hendes parykker som jeg fik på og bagefter lagde hun makeup på mig, til sidst fandt hun et par sorte højhælede sko. ”Så min kære”, nu er du vores stuepige resten af weekenden, og du har bare at gøre hvad der bliver
befalet, hendes stemme havde pludselig ændret sig til at være mere bestemt!!! Jeg fik noget af et chok da jeg kom op i stuen, i sofaen sad et par og nød et glas vin, henne ved vinduet stod 3 fyre sammen med en blondine, der bare sagde spar 2! Min kone holdt om hendes elsker`s pik, samtidig med at hun præsenterede, mig for de andre. Jeg blev nu kommanderet under sofaen . Jeg fik et par slag bag i af min kone, hvorefter jeg begyndte at slikke ham, der sad i sofaen .Hans pik voksede hurtigt i min mund , han pressede hans pik helt i bund, så jeg dårligt kunne tække vejret , han begyndte nu at kneppe mig i munden med lange dybe stød og efter jeg havde vænnet mig til hans lem , begyndte jeg at kunne lide det . Hans kone tog fat i mit i hoved, tvang det bagover, så han kunne komme til at sende ladningen helt dybt ned i halsen på mig. Pludselig kunne jeg mærke at han lem blev ekstra hård og han sendte den ene ladning af sæd efter den anden ned i min hals, der var absolut intet der gik til spilde. ” Nu tror jeg at, vores stuepige trænger til at blive gennem pulet”, sagde en af fyrene som havde stået og set på. Jeg blev nu placeret på maven på sofabordet, mine ben blev bundet til bordet samt mine arme, 2 af mændene gik nu i gang med at piske mig på balderne, det gav et sæt i min krop hver gang at slagene ramte.”Tror du ikke vores lille slave trænger til noget godt i røven ” sagde kvinden som sad i sofaen. Jeg kunne mærke at mine balder blev spredt og et par fingre gled op i min endetarm, langsomt begyndte han at køre dem ud og ind, så kørte fingrene ind i vaseline og begyndte at presse flere fingre op, min pik var ved at sprænges af liderlighed.”
De var 2 fyre der skiftes til at røvpule mig og jeg var i den syvende himmel, for pludselig kom min orgasme, min pik sprøjtede af glæde, samtidig kom de 2 fyr som skiftevis havde kneppet mig i røven og i munden.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.