Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil nu fortælle om en oplevelse jeg lige har haft sammen med min ven Steffen. Vi er gamle klassekammerater, og holdt sammen siden, og nu er vi begge 29.Da vi kom derop, mødte vi med det samme vores naboer for den næste uge. Et ægtepar sidst i halvtresserne, Inge og Carl. De bød os ind til en øl når vi var færdige med at pakke ud. En halv time senere bankede vi på, og blev lukket ind i det hyggeligste sommerhus vi nogen sinde havde set. Vi fik en øl og vi snakkede hyggeligt sammen. Carl fortalte, at han var glad for at vores hus var blevet udlejet, for han skulle på arbejde den efterfølgende uge, og Inge var ikke så glad for at være der alene. De første par dage ville det dog ikke være noget problem, for der ville Inge`s bror komme. Mandag morgen mødte jeg Inge`s bror da han ankom, og jeg hilste pænt, men han gad ikke hilse tilbage.
Næste formiddag var Steffen kørt ned og handle, og jeg lå og slikkede sol, da jeg hørte Inge`s bror komme ud i deres have og slå en drømmeseng op. Kort efter kom Inge ud, og gennem hækken kunne jeg høre at han kommanderede rundt med hende. Pludseligt hører jeg Inge`s bror sige til Inge, at hun skulle blotte sine bryster. Jeg blev nysgerrig, fandt et hul i hækken og kiggede ind. Inge prøvede at tale ham fra det, men han blev ga og truede med at fortælle Inge`s mand Carl hvad broderen og Inge havde lavet sammen i de sidste mange år. Inge begyndte at græde, men blottede sine bryster. Inge er en lille meget kraftig dame. Hun har et kuglerundt meget sminket ansigt med kort krøllet hår, et par enorme bryster, og lige så svimlende en bagdel, og ca. 155 cm. høj. Da hun havde blottet sine bryster, beordrede broderen Inge til at sutte ham af. Jeg skyndte mig ind efter videokameraet, og fik filmet hele seancen. Da Inge havde suttet længe, skubbede broderen hende væk, og tvang hende ned på knæ. Så løftede han op i hendes kjole og trængte op i hende bagfra. Broderen arbejdede hårdt og stønnende, og snart begyndte også Inge at stønne af vellyst, og kort efter så det ud som om de fik orgasme næsten samtidigt. Da Kenneth kom hjem viste jeg ham videoen, og vi morede os kongeligt da vi så den sammen. Vi blev også lystne, og lagde en plan. Næste morgen så jeg Inge`s broder tage af sted, Og Inge fulgte ham ned til bussen med en paraply, da det var øsende regnvejr. Da Inge kom tilbage, bød jeg hende indenfor og sagde jeg lige skulle tale med hende. Da hun kom ind, bad jeg hende sætte sig ned, og så spurgte jeg hende om hun var klar over at incest var ulovligt. Jeg fortalte hende, at jeg havde filmet hende og broderen. Inge gik i chok, og gav sig til at græde. Hun fik fremstammet hvad vi ville gøre. Jeg fortalte at jeg ikke ville blande politiet ind i sagen, men jeg ville vise Carl videoen. Hun skreg at det måtte vi ikke, og hun ville gøre alt for at vi ikke skulle sige eller vise noget. Steffen bad hende om at smide kjolen, og det gjorde hun hurtigt. Så stod hun i en kødfarvet bh, kødfarvet hofteholder og brune strømper. På fødderne havde hun et par klodsede korksko på. og da hun smed trusserne, tittede der en glatbarberet mis frem. Steffen bad hende sutte ham af og hun gik straks i gang. Vi bollede hende begge flere gange, og det var rigtigt hyggeligt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.