Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en lun sensommeraften og jeg kunne mærke at det bare skulle ske noget. Vejret var lunt og det var nok en af de sidste varme dage, så det var med at nyde det. Jeg foreslog at køre en tur til stranden, for at spise en is og gå i vandkanten. Vi satte og i bilen kørte ud i det blå.
Efter et stykke tid i bilen bestemte vi os for, at benene skulle strækkes, så vi holdt ind på en rasteplads. Vi var langt væk fra alt og alle, de eneste som brød stilheden var biernes summen og fuglenes sang.

Jeg kunne ikke holde mig tilbage længre , kunne ikke blive i rollen som den pæne pige et sekund mere.

Pludseligt og ud af det blå, bankede jeg ham op af et træ. Han så på mig med forskrækkede øjne. "Jeg vil ha' dig lige nu, lige her!", stønnede jeg.

Han fik ikke en chance for at sige et ord, for jeg kyssede ham hårdt og intenst. Min hånd fandt hans strube, nød fornemmelsen af skægstubbene og hans gispende åndedræt.

Jeg satte mig på en gren og spredte mine ben. "nu slikker du mig, som galt det dit liv". Han satte sig på knæ mellem mine ben og gik i gang med at gøre, som jeg havde sagt.

Al min indestængte liderlighed bragede gennem mig. Jeg tog hårdt fat i hans hår og kneppede hans ansigt, nød de grove stubbe mod min kusse og orgasmerne, der rullede ind over mig.

"Du har været dygtig, så derfor får du lov til at kneppede mig, men først så giv mig dit bælte og stil dig op af træet derhenne".

Jeg lod bæltet smælde over hans balder, hvilket fik ham helt op på tåspidser. Han vendte sig mod mig og kiggede på mig med lynene øjne.

Køligt og afmålt sagde jeg:" vend dig om". Jeg lod endnu et par slag falde og borede mine negle ind i ryggen på ham. Livremmens smæld og hans smertesskrig var det eneste som fyldt min verden. Han klynkede, rystede over hele kroppen og jeg kunne se, at han havde fået nok.

"Knep mig nu, hårdt, vis mig, hvor meget du vil have mig " hviskede jeg mens jeg tog et hårdt greb om hans nosser. Han vendte sig om og ventede på at få lov til at kneppe mig hårdt op af træet, hvilket han hurtigt fik.

Da jeg kunne fornemme på hans vejrtrækning, at udløsningen var lige op over stoppede jeg ham.

Forvirret, frustreret og med en meget stiv pik stod han midt i skoven og kigge undrende på mig. "Der er vist på tide, at vi går tilbage til bilen og kører videre - vi skal jo til stranden og have en is".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.