Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tøsen har fået et opgave som hun skulle løse, mens jeg var på ferie, og så skrive "referat"
efterfølgende og sende mig på en mail.

Opgaven var simpel - Kontakt NN, som jeg på forhånd har aftalt med at han må bruge dig inden for de grænser jeg har sat, og stil dig til rådighed for ham ved at bede ham møde dig hjemme.

SEX I DAG?

Han må gøre lige hvad han ønsker med dig !

Her er hendes "referat"

Kære Master

Vi havde et par spændende timer !!.

Vi gik ind i soveværelset og jeg tog tøjet af foran ham og "viste mig frem", som du havde givet mig besked på.
Så lagde jeg mig på sengen og viste min "huller" frem for ham og gav mig til at spille lidt på kilderen mens jeg havde en finger oppe i røven.

Så kom NN op i sengen og lagde sig på ryggen, jeg suttede pik på ham mens vi kælede lidt og han brugte fingrene i begge mine huller.
Jeg satte mig op oven på ham og så kælede vi igen, han klemte mine brystvorter og brugte fingre i min røv
Da hans pik var rigtig stiv fik jeg den op i kussen og vi kneppede, med mig ridende på ham.

Så lå vi begge to i på sengen ved siden af hinanden med ham mellem mine ben og så spillede jeg den af, mens han havde pikken oppe i fissen. Jeg havde tre fingre i røven, og kunne mærke hans pik i min fisse og jeg blev ved med at onanere og fingerkneppe min røv,lige til jeg kom i en vild orgasme.
Han kneppede mig hårdt efter det, mens min orgasme klingede af.

Så havde vi en tur hvor jeg lå på alle fire og han kneppede mig bagfra, du ved jeg elsker at blive taget hård bagfra, både i fissen og i røven. Han brugte begge huller på skift og safterne løb ud af mig.

Så lå jeg på ryggen og havde benene bøjet tilbage , mellem hans og min krop , mens han kneppede min fisse rigtig hårdt.
Derefter blev jeg røvpulet i samme stilling, han skiftede hul og pressede mig lidt længere tilbage, så pikken kom direkte op i røven- det var vildt og jeg kom igen i en "våd" orgasme, det sprøjtede ud af mig og der blev vådt i sengen.

Han lagde mig om på siden og så stak han pikken i kussen og vi kneppede lidt igen. Han ville ikke komme endnu, så han trak pikken ud og sagde jeg skulle sutte ham, men han selv spillede på den.

Så ville jeg komme igen !.- så jeg fik ham til at kneppe mig i "husmandsstilling" og så tog han mig hårdt og dybt lige indtil jeg kom, det var lige så jeg rystede, og som du ved går det ikke helt lydløst af når jeg får orgasme, så jeg blev lidt nervøs for om naboen kunne høre noget

Jeg blev lagt om på alle fire og så stod han op og kneppede mig bagfra mens han havde en finger dybt i min røv. Du ved jeg elsker at være fyldt i begge huller på engang.

Han ville trække sin orgasme ud , så han trak pikken ud af min fisse og jeg fik besked på at sutte pik igen, så jeg kunne smage mine egne safter, og mens han holdt mit hoved fast ved at trække i håret og klemme i nakken trykkede han pikken helt ned i halsen på mig, det havde jeg ikke prøvet så dybt før, men det var frækt og jeg ved nu at det "tænder" jeg også på.

Så lå vi ved siden af hinanden i 69 stilling og så brugte han fire fingre i min røv,mens jeg slikkede på han stive pik og han glatragede nosser, det var vildt.

Han ville have pikken i røven på mig igen, så jeg lagde mig på siden , med røven vendt mod ham , og så røvpulede han mig igen.

Jeg kunne mærke at han snart ikke kunne holde længere, han vejrtrækning ændrede sig og hans bevægelser blev vildere, så jeg fik ham til at stoppe røvpulingen og lægge sig ind mellem mine ben, med mig på ryggen og ham på siden, så pikken igen kunne komme op i min våde fisse.

Vi sluttede af med jeg spillede den af mens han kneppede mig- du ved jeg elsker at onanere mens jeg bliver kneppet og så jeg kom igen, meget vådt og jeg tror nok jeg kom til at skrige lidt.
Så var det hans tur, han trak pikken ud af fissen og lagde sig op så jeg fik den i munden - han spillede lidt på den mens jeg suttede og så kom han med et ordentligt brag ! - Ind i min mund og ud over mine bryster.
Jeg bruge fingrene og "samlede" den sperm,der var kommet på mine bryster og som jeg ikke havde fået i munden op og så slikkede jeg det i mig.

Vi var vist lidt trætte bagefter.

Jeg savner dig meget og glæder mig til du kommer hjem igen.

KnuzZ og kys.
Tøsen

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.