Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min fortælling tager sin begyndelse på en S-togsstation i det nordlige København. Her var jeg blevet bedt om at give møde, forberedt på den helt store tur. Ham, jeg skulle mødes med, var en fyr, som jeg havde chattet med i timevis på Forum Chat, og efter lang tid var det endelig blevet tid til et møde. Jeg er en singlepige på 28 år, der tænder på dominans, ydmygelse og afstraffelse. Og 'Frank' var lige manden, der skulle sørge for, at jeg fik min sag for. Vi havde indbyrdes aftalt mit 'stopord', men jeg havde uden, at han vidste det, besluttet mig for at gå 'hele vejen'. Uanset hvad han så end ville udsætte mig for, så ville jeg ikke bruge mit stopord.

Jeg fik lov til at stå længe foran stationen. Det var en varm sommereftermiddag, så det var ikke det store problem, selvom jeg stod i min korte nederdel og en stram sommerbluse, der tydeligt afslørede min bh indenunder. Jeg fik da også lange blikke fra forbipasserende fyre og ærgrede mig over, at jeg havde taget trusser på. Sommerbrisen ville sikkert have gjort sit til, at deres blikke blev endnu kraftigere. Pludselig drejede en bil ind på parkeringspladsen og stoppede foran mig. Fyren bag rattet så veltrænet ud, men var underligt nok iført en hue, der dækkede hele hans ansigt på nær øjnene. 'Frank?', spurgte jeg. Han vinkede mig ind uden at sige et ord, og jeg havde knapt sat mig, før bilen startede med hvinende bremser. Jeg skulle til at sige noget, men pludselig udbrød Frank: Regel nr. 1 for i aften. Du må ikke tale. Jeg tager mig af ordene! Det er KUN dit stopord, du må bruge. Kan du huske det? Jeg nikkede. - Godt. Du skal starte med at tage dine trusser af. Jeg løsnede nederdelen en lille smule og fik lirket trusserne af mig. Jeg rakte dem til Frank, der uden kigge på dem svarede, at jeg skulle smide dem ud af vinduet. Jeg lukkede vinduet op og kastede trusserne ud. Efter noget tid forlangte Frank, at jeg skulle tage min bluse af og smide den ud af vinduet. Jeg adlød og sad nu i bilen kun i ført bh og nederdel, samt selvfølgelig sko. På et tidspunkt holdt vi for rødt lys og Frank forlangte, at også bh'en skulle ud af vinduet. Flere fodgængere i krydset gloede på mig, mens jeg hægtede bh'en af, rullede vinduet ned og kastede den ud af vinduet. Et stykke tid senere var det også nederdelens tur, og lidt efter forlangte han mine sko smidt ud. Jeg sad nu på det varme bilsæde uden en trævl på kroppen.

SEX I DAG?

For første gang drejede han hovedet og kiggede på mig. - Nå, du er ikke barberet, sagde han surt. Det kommer dig dyrt at stå.
- Luk handskerummet op, sagde han. Og tag de håndleds- og ankelmanchetter på, der ligger der. Du skal også have
halsbåndet på. Jeg adlød, og var kort tid efter forsynet med manchetter på begge håndled og ankler og et sort halsbånd prydede min hals. - Du skal også have bind for øjnene, sagde han, og rakte mig en sort skærm, som jeg tog på hovedet. Nu kunne jeg intet se. Jeg hørte ham fjerne sin hue, det havde sikkert også været varmt med den på. Vi kørte et kvarters tid, indtil bilen pludselig stoppede. Frank steg ud af bilen og kom om og lukkede døren op i min side. Jeg hørte et 'klik', da han fastgjorde en snor i halsbåndet, og mærkede et kraftigt ryk, da han trak mig ud af bilen. Jeg kunne mærke den varme asfalt under mine bare fødder, men havde ellers ingen fornemmelse af, hvor vi var. Der var stille omkring mig - jeg hørte kun lyden fra centrallåsen og det lille piv, da han slog bilarmen til. Han førte mig frem til en bygning - jeg formodede at det var et parcelhus eller et stuehus på en gård, der var i hvert fald kun et enkelt trin op til indgangsdøren, og lidt efter stod vi inde i huset.
Frank forlangte, at jeg skulle løfte mine arme op over hovedet. Jeg mærkede, at han fæstnede noget reb eller nogle kæder til håndledsmanchetterne og begyndte at trække i dem. Jeg måtte nærmest stå på tæer, mens mine arme blev trukket ud til hver side. Herefter satte han lignende reb i mine ankelmanchetter og spredte dermed mine ben ud til hver side, så jeg hang i spænd mellem guld og loft. Så forlod han rummet.

Jeg ved ikke, hvor lang tid, jeg hang dér udspændt, men pludselig hørte jeg nogen komme ind i rummet. Jeg hørte fodtrin af flere, mumlen, men jeg kunne ikke finde ud af, hvor mange der nu var i rummet. - Her er hun, hørte jeg en stemme, som jeg identificerede som Frank.- Hun er ikke glatbarberet som lovet, lød en vrissen stemme.- Det klarer vi her og nu, og så må hun tage sin straf, svarede Frank. Jeg mærkede en finger blive stukket op i min kusse og trukket ud igen.
- Hun er jo drivende våd, den lille mær, sagde en stemme. Pludselig mærkede jeg noget varmt ved kussen. Det gav et sæt i mig. - Nå, hun kan ikke lide, når vi brænder hendes kussehår af, lød det hånligt fra en mandsperson.- Hun kunne jo bare have sørget for at være barberet som aftalt, sagde en anden. Jeg kunne begynde at lugte de svedne hår, og min krop dirrede, mens jeg rev mig i 'tøjret'. Pludselig hørte jeg lyden af en spraydåse - der var tilsyneladende én, der var i gang med at spøjte barberskum på de kussehår, der var tilbage. Herefter barberede han min kussehår af og sluttede af med at fjerne resten af skummet med en fugtig klud. Forsamlingen, som jeg efterhånden havde talt til at omfatte 7 mænd (?), stod et øjeblik og betragtede værket. - Men det er ikke straf nok, mente en.- Nej, svarede en anden, men det er der råd for.
SVIRP, sagde det pludselig, da det første piskeslag ramte mig mellem benene. I alt 10 slag lod de min stakkels kusse få som straf for den mangelfulde barbering. Herefter løste de mine ben og arme op, og jeg kom atter til at stå på gulvet. Jeg hørte atter hundesnoren blive sat i halsbåndet og en af mændene trak af med mig til et tilstødende rum. Her tvang han mig ned på en briks, således at jeg kom til at ligge på alle fire med røven strittende i vejret. Mine ben blev surret fast til briksen i siderne og mine arme ligeledes foran. Jeg kunne næsten ikke røre mig, som jeg lå der. Mine bryster, der kom til at hænge nedad, blev forsynet med to store klemmer på brystvorterne. De to klemmer var også fæstnet til briksen, så når jeg skød ryg en lille smule, så strammedes snoren og brystvorterne blev trukket ud. Så forlod han rummet efterladende mig i den mildest talt ydmygende stilling.

Lidt efter gik døren op. Den ankomne fyr stod bag mig og pludselig mærkede jeg, at han pressede sin pik ind i mit spændte røvhul. Jeg var ved at eksplodere, mens han gennempulede mig hårdt. Da han var færdig forlod han rummet til fordel for en anden fyr, hvis pik hurtigt fandt vej til min barberede kusse, der også fik en ordentlig tur. Efter ham kom endnu en fyr, der fyldte mit røvhul op med varm sperm, mens den efterfølgende fyr pressede sin enorme pik ind i min mund og forlangte den suttet og slikket, det bedste jeg havde lært. Jeg adlød. Den efterfølgende time blev jeg gennembollet i alle mine huller - jeg vil tro, at de samme fyre var forbi flere gange. Mine safter og deres sperm løb ned af mine ben, da jeg pludselig forstod, at de nu alle stod i rummet. - Den lille gris - hun kan ikke holde det i sig, lød en stemme forarget. Jeg mærkede mine bånd blive løst og et par kraftige hænder vendte mig om på briksen. Igen blev mine arme og ben bundet fast, men nu lå jeg på ryggen med spredte ben og armene over hovedet.

Pludselig mærkede jeg en rå tunge mellem mine ben - det var en hund, der var i gang med at slikke mine safter op. Den kravlede længere op ad mig og jeg hørte de tilstedeværende mænd komme med tilråb. Pludselig mærkede jeg hundens pik i min kusse, nu den lå ovenpå mig og bollede mig. Det var vildt. Endnu en gang fik jeg orgasme, mens hundens varme sperm sprøjtede op i mig. En af mændene trak hunden væk, mens den peb og jeg hørte, at den blev smidt ud af rummet.
Så løsnede de atter mine bånd og jeg kom op og stå. Jeg regnede med, at jeg atter skulle i hundesnor, men nej. I stedet pressede de et bidsel i munden på mig, og spændte det bag nakken. Så satte de en tømme i og trak mig ind i de tilstødende rum. - Det er nu, du skal have din betaling, lød en stemme.

Pludselig begyndte piskeslagene at regne ned over mig. En piskede mine bryster, men en anden tog mig kærligt af mine balder. Også min kusse fik en stribe velfortjente slag. Hvis jeg ubevidst flyttede mig for slagene, var der en fjerde, der trak mig i tømmen. Jeg kunne ikke undgå at blive ramt. De øvrige kom med tilråb, ligesom de skiftedes til at svinge pisken. Da det var færdige, blev bidslet fjernet. Også manchetterne kom af, kun halsbåndet blev tilbage. Her blev snoren atter sat i. Så trak Frank af med mig igen. Jeg kunne mærke den kølige aftenluft uden for og hørte bilalarmen blive slået til. Men i stedet for at dirigere mig ind på et sæde, så hørte jeg i stedet bagagerumsklappen blive lukket op og han smed mig derned. Og så blev klappen lukket. Det gav et sæt i mig, da bilen satte sig i bevægelse, og jeg havde ingen anelse om, hvor lang tid vi kørte.
Men pludselig stoppede bilen og klappen til bagagerummet blev lukket op. Frank trak mig op, tog mit halsbånd af og fjernede min ansigtsskærm. Han havde taget elefanthuen på igen, så heller ikke denne gang kunne jeg se hans ansigt Jeg rystede lidt af kulde og kiggede ned af mig selv. Man kunne svagt ane nogle røde striber på brysterne, og mine balder var også ømme. For ikke at tale om mit røvhul og min våde kusse. Uden at sige et ord drejede Frank omkring og satte sig ind bilen igen. Inden jeg nåede at sige noget, havde han startet bilen og var væk.

Og her stod jeg tilbage på en øde landevej en sen nattetime, uden en trævl på kroppen, ydmyget, straffet... og havde det dejligt! Og hvordan jeg kom hjem? Ja, det er en anden historie. Men det blev ikke helt gratis.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.