Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg skulle bo på centret i hvert fald en måned. Jeg havde været med til at lave et par indbrud, så jeg måtte væk hjemmefra et stykke tid. Oven i det hele var jeg blevet grebet i at onanere foran et par piger henne på produktionsskolen. De havde selv spurgt, om de måtte se mig onanere, og det var da heller ikke dem, der havde klaget til skolen. Det var vistnok en af lærerne, der havde set det hele på afstand.

Jeg ankom til centret sammen med min mor og vi blev hilst velkommen af bestyreren, som hed Anne. "Velkommen Michael her til centret" sagde hun og rakte mig hånden. Vi blev bænket omkring hendes skrivebord og hun gav mor og mig hver en brochure med centrets ordensregler. Hun forklarede, at centret dels arbejdede med at forebygge at klienterne kom ind i en mere kriminel løbebane, dels at deres seksualitet blev tøjlet. Der sidste kunne være svært, da centret både havde piger og drenge!

SEX I DAG?

"Vi har besluttet, at du skal bære et kyskhedsbælte i den tid du er her på centret. Om lidt vil en af vores vagter tage dig med ned til vore sundhedsplejeske, som vil tilpasse et bælte til dig." En vagt, der hed Arne, kom ind og sagde at han ville følge mig derned. Ham og jeg gik ud af døren og ned ad gangen, mens min mor blev hos Anne. Da vi kom til en dør, hvorpå der stod "Sundhedsplejeske", stoppede vi op og Arne bankede på døren. Et øjeblik efter blev der åbnet og en slank kvinde i fyrrerne lukkede op. "Jeg hedder Grete og skal hjælpe med at finde det rigtige kyskhedsbælte til dig." Hun spurgte først lidt til mine ædlere dele og hun konstaterede, at jeg nok ikke ville få nogen problemer med at bære bæltet. Hun rejste sig og bad mig følge efter. Vi gik ud af døren og hen til en anden med den kryptiske påskrift "potterum". Grete låste døren op og viste mig ind i et lille rum med en briks langs den ene side. "Inden vi skal ind og arbejde med kyskhedsbæltet, skal du herind og have udløsning. Der er pornoblade og klude til at tørre sæden op." Hun kunne se at jeg var overrasket og hun smilte til mig. "Du skal blot bruge al den tid, det tager! Glæd dig med din tissemand, der komme nok til at gå en rum tid, før du igen kan tage på den!"

Efter at jeg havde fået udløsning, havde tørret spermen op og lukket mine bukser, åbnede jeg døren og kikkede ud. Udenfor stod vagten Arne og var klar til at bringe mig tilbage til sundhedsplejesken. Grete gik nu igang med at fortælle mig om kyskhedsbæltets fortræffeligheder. "Har du før haft et kyskhedsbælte på?" spurgte hun. Jeg kikkede ned i gulvet og rystede på hovedet. "OK, siden det er første gang du skal prøve at have et bælte på, skal jeg nok forklare det hele undervejs." "Vi giver dig fod- og hånd-manchetter på, men spænder dig ikke fast endnu. Det er kun hvis du bliver for urolig, at vi bliver nødt til det." "Tag dit tøj af og læg det på den stol" Hun pegede på en stol, hvorpå der lå fire manchetter i sort læder med hvidt foer. "Når du har taget al tøjet af, kan du tage den grønne trøje på." Hun gav mig et stor, løstsiddende trøje, hvis formål var at holde mig varm. Langsomt tog jeg mit tøj af og til sidst underbukserne. Min pik kom til syne, og jeg følte det ydmygende, at vise mig frem helt nøgen for Arne og Grete. Arne kikkede bevidst den anden vej og lod som om at det hele ikke interesserde ham. Jeg tog trøjen på. Selvom jeg nølede en del, var Grete tålmodig med mig. Til sidst hjalp Arne og Grethe mig med at få manchetterne på.

"Nu skal du lægge dig på briksen og slappe helt af. Prøv at tænke på noget andet, noget rart". Jeg lagde mig med samlede ben, men Grete tog med beslutsom mine fast i mit ene ben og lagde det op i en benholder, sådan en jeg havde set på FILM på et gynækolog-leje. Bagefter tog hun det andet ben og lagde det i en tilsvarende holder. På hver benholder var den en solid karabinhage lige ud for ringen i mine fod-manchetter. Det var altså et spørgsmål om en to hurtige bevægelser, hvis de syntes at min ben skulle spændes fast. Jeg kunne ikke se de tilsvarende karabinhager til mine hånd-manchetter, men jeg regnede med at de nok var der et sted! Grete satte sig mellem mine spredte ben. "Først skal jeg finde den rigtige størrelse penis-rør til dig! Jeg smører noget glidecreme på din tissemand, så det hele går lidt nemmere.." Jeg kunne mærke noget koldt creme blive gnedet ud over hele min pik og jeg begyndte af blive lidt liderlig. "Jeg giver dig et lille elektrisk stød, så din tissemand ikke begynder at blive stiv igen." I det samme mærkede jeg et stød, der kunne føles igennem hele pikken. Den lagde sig pænt ned og Grete gik videre. Hun tog et rør frem og begyndte at trække min slappe pik igennem. Med et lille svup var mit pikhoved igennem røret og det var en mærkelige fornemmelse at mærke metalrøret omkring skaftet af pikken. "Du har en flot, lang tissemand, men jeg tror vi skal vælge et rør der er lidt smallere." Denne gang trak hun forhuden tibage og lagde en snor bag omkring pikhovedet. Hun fiskede snoren igennem et nyt rør og trak det ned over min pik. Denne gang var der igen tvivl: Røret sluttede helt tæt omkring skaftet, selvom min pik var helt slap. Hun tog snoren af og udtalte med tilfredshed i stemmen: "det her penis-rør er simplethed lavet til dig!". Hun bad mig sætte mig op og jeg kunne for første gang kikke på røret. Det skinnede blankt og var monteret sammen med en plade, som havde to pinde strittende ud.

"Nu skal du op og stå, for du skal have selve bæltet på." Hun tog fat om røret og trak det af min pik. Hun gjorde tegn til at jeg skulle gå ud på gulvet. "Nu skal du herover at stå!" Hun pegede på et kryds på gulvet, og på hver side var der igen to karabinhager. Jeg begyndte at flytte uroligt på mig og Grete kikkede mig lige i øjnene: "Denne gang bliver vi nødt til at spænde dig fast! Arne, tag Michaels arme og sæt dem fast på stangen!". Nu lagde jeg mærke til at der hang en stang i et reb ned fra loftet. Arne tog fat om mine håndled og trak mig langsomt men bestemt hen til krydset. Da jeg stod lige over krydset blev mine håndledsmanchetter gjort fast i enderne af stangen med karabinhager. Derefter blev mine ankelmanchetter fastgjort til ringene i gulvet med endnu et sæt hager. Arne trykkede på en knap og stangen blev hejset op mod loftet. Til sidst stod jeg med hænderne i vejret uden at kunne gøre noget. Grethe tog fire bælter frem, som alle skinnede af blankt metal, men som også var påsat en rem af sort gummi. Hun tog det førte bælte op i hånden og lagde det rundt om min talje. Det halvkolde gummi smygede sig runt om min talje, som om det på forhånd var tilpasset mig. I den ene ende af bæltet var det et par huller, som passede med to pinde i den anden ende. Grethe lukkede bæltet om mig, og det var tydeligt, at det krævede nogen kræfter. Hun var imidlertid ikke tilfreds og tog et kortere bælte og prøvede igen. Bæltet strammede til omkring mig, men det sorte gummi lagde sig alligevel ind mod min hud på en dejlig måde.

Grete var tilfreds og gik hen i et skab og tog en metalplade med gummikant frem. I den ene ende var to huller og i den anden to kæder af den flade type. Pladen blev sat ned over pindene på bæltet og metalpladen blev lagt ned over min pik. Jeg kunne mærke, at plade som et skjold fulgte mig rundt i skridtet. Kæderne begyndte lige før mit numsehul og efter at Grete var gået om bag mig, kunne jeg mærke at hun trak op i kæderne og fastgjorde dem til bæltet. Nu kom Grete igen om foran mig og løsnede skridtskjoldet fra bæltet og lod det hænge og dingle mellem mine ben. Igen bandt hun en bomuldssnor rundt om mit pikhoved og trak snoren gennem penisrøret, som hun havde taget frem. Hun trak min pik gennem røret og hold det på plads med den ene hånd, samtidig med at hun fangede skridtskjoldet, der dinglede mellem mine ben. Nu kunne jeg se, at pindene på penisrøret passede til de huller, der var i midten af skjoldet og hun monterede røret i et af af dem. Hun pressede igen skridtskjoldet sammen med bæltet og jeg kunne mærke at min pik kun kunne bevæge sig en lille smule frem og tilbage inde i røret. Hun tog en lille rund lås frem, som hun satte på en af pindene der holdt bæltet og skridtpladen sammen. Der lød et karakteristisk "klik", da låsen gik i hak. Hun gik igen om bag mig og justerede lidt på kæderne, så skjoldet sad endnu tættere ind mod min krop. Mine arme blev sænket ned og alle manchetter blev frigjort fra karabinhagerne. Det var som om trætheden væltede ind over mig nu hvor vi var næsten færdige. Grete bad mig sætte mig i stolen ved siden af hendes skrivebord. I det samme jeg satte mig ned, mærkede jeg penisrøret flytte sig og der gik dejlige fornemmelse gennem tissemanden. Grethe ville give mig nogen instruktioner, inden vi skulle skilles. "Nu har du fået dit kyskhedsbælte på og du kan begynde og mærke, hvordan det vil være for dig, så længe du er her på centeret."

"Indtil videre er kæderne kun sat fast til bæltet med kabelbindere. Imorgen skal du komme herned og vi nitter kæderne fast i bæltet. Du må *ikke* pille ved kabelbinderne! Jeg skal imorgen kunne se, om jeg har fået tilpasset bæltet rigtigt." Grethe kikkede alvorligt på mig. "Har du haft tandbøjle på da du var dreng?" spurgte hun. Jeg blev noget desorienteret, men svarede ja som sandt var. "Så kan du nok huske, at der var en række ting, som skulle gøres lidt mere grundigt end før du fik bøjle på". Det var helt rigtigt, jeg huskede at jeg brugte mere tid på at passe mine tænder efter jeg fik bøjle på. "Det samme sker nu, hvor du får bælte på. Du kommer til at bruge mere tid på at holde dit underliv og din numse ren. Til gengæld kan du ikke bruge tid på at onanere, så det går nok omtrent lige op." "I starten vil du blive seksuelt ophidset, bare du går rundt - dels vil du jo ikke få udløsning ret tit, dels vil penis-røret bevæge sig og påvirke din tissemand." Grethe iagttog min reaktion. "I de første par uger vil du hele tiden tænke på at få udløsning. Det er helt normalt, og du må stå tiden igennem." "Når du går i bad om morgenen, skal du sæbe dig grundigt ind, især omkring bæltet, omkring numsen og omkring penis-røret og testiklerne. Som du kan mærke vil der være en testikel på hver side af penis-røret." Jeg sad på stolen og følte mig frem omkring skridtpladen og kunne mærke at testiklerne lå som hun beskrev. "Nå du ellers har skyllet sæbe af kroppen skal du med et par fingre lave et hul mellem den øverste del af skridtskjoldet og maveskindet. Du skal skylle grundigt med varmt vand ned omkring penisrøret. Til sidst skal du vende bruserstrålen opad og skylle tissemandshovedet grundigt". Al den snak om tissemænd gjorde mig helt liderlig og den begyndte at vokse inde i penisrøret. Straks kunne jeg mærke metallet mod min voksende pik og det gjorde lidt ondt. Grethe kunne gætte hvad der skete, og hun synes vi skulle stoppe og mødes næste morgen. Jeg rejste mig op og kunne mærke, hvordan bæltet gred sig mod min krop. Jeg gik mod døren og for hvert skridt jeg tog, kunne jeg mærke bæltet og penisrøret.

Da jeg kom ud på gangen viste Arne mig vej. Vi gik ind på et depot, hvor jeg fik udleveret sengetøj. Til sidst nåede vi det værelse, hvor jeg skulle bo. Arne lukkede mig ind og gik ud igen, hvorefter han låste døren. Jeg lagde mig ned på senge og stak min hånd ned til mit underliv, for et øjeblik at hygge mig med min pik. Hånden ramte den hårde metal fra kyskhedsbæltet og jeg indså min skæbne... Jeg kneb en lille tåre og faldt derefter i dyb søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.