BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Klokken er 15.00 og jeg lader bilen trille det sidste stykke ind af indkørslen. Det har været en lang uge. Masser af overarbejde, men nu er det fredag og jeg har endelig fri. Som et plus så er jeg alene hjemme. Familien tog på ferie i går, så jeg har hele weekenden og huset for mig selv. Låser døren op, smider skoene, går direkte ind i stuen og finder en vinyl i reolen. Da jeg går mod køleskabet begynder pickuppen at knitre i højtalerne og sekundet efter flyder lyden af Bords Of Canada ud i stuen. I køleskabet finder jeg det sidste jeg mangler. En kold øl. Katten ligger dovent i den ene ende af sofaen og virker ikke helt tilfreds med at jeg tager den anden ende. Den kikker ihvertfald surt på mig da jeg planter mig. Jeg smider benene op på sofabordet og læner mig tilbage. Nyder musikken og min øl.
Jeg må være døset hen, for jeg vågner ihvertfald op og beslutter mig for at gå i bad.
Gulvvarmen er føles dejlig mod mine bare fødder. Jeg tænder for bruseren og lader vandet løbe til det bliver varmt. Kigger på mig selv i det store spejl. Af en mand på 37, så er det ikke helt dårligt. Skægget kunne måske godt trænge til en studsning, men ellers ser det nu meget godt ud. Man kan godt se at jeg er vant til at lave fysisk arbejde, for musklerne er markerede, uden at være "pumpe jern i fitness" agtig. Dog kan jeg ane lidt mave, men en måned uden frokost fra slagteren burde kunne gøre det.
Vandet rammer mig, varmt på grænsen til det uudholdelige, men jeg nyder det. Skyller håret og kroppen og står bare og nyder det. I gennem vandet kan jeg høre at døren til badeværelset går op. Tænker ikke nærmere over det, da katten har en ide med at komme ud og sidde på gulvet og bare kigge på mig imens jeg er i bad. Det er et mærkeligt dyr, den kat. Så mærker jeg et par hænder på min ryg. Et par bløde kvinde hænder. De glider om på min brystkasse, mærker alt på deres vej. Ejeren af hænderne holder om mig, trykker sig ind til mig. Hun er nøgen. Jeg kan mærke at hendes bryster ikke er helt små og hendes hårde brystvorter prikker mig på ryggen. Vender mig om og mine øjne finder hendes. Hun har lyseblå øjne og kort lyst hår. Et frækt smil breder sig på hendes læber og hendes øjne lyser. Hun tager min ene hånd og placere den på hendes bryst. Jeg røre hende blidt, føler hendes kurver med fingrene. Løfter hendes hage med pegefingeren og kysser hende. Hun smager sødt. Hendes fingre følger stregerne i mine tatoveringer på armene som prøvede hun at strege dem op igen. Hun læner sig frem og bider mig let i min ene brystvorte. Jeg giver mig lidt og hun kigger på mig med et drilsk smil og legene øjne. Jeg smiler. For jeg kender hende og alligevel ikke.
Vi har skrevet sammen på mail efter vi var bombet ind i hinanden, tilfældigt, på nettet. Det kom der så ca. 150 mails ud af. Og nu står hun her. Nøgen i min brusekabine.
Jeg ved hvordan hun er, for ud af de 150 mails er de 145 om sex. Det er som om jeg kender hver en lille detalje om hende og alligevel så er der så meget jeg ikke ved.
Mine hænder finder hendes ansigt, holder det fast imens jeg kysser hende. Først blidt, dernæst krævende. Hendes hænder finder min pik og leger med den. Den vokser med hendes leg. Hun kigger mig igen i øjnene, bider sig i underlæben og sætter sig på knæ. Lader tungen lege med mit pikhoved og kysser det. Åbner munden og tager den ind. Sutter som var det en slikkepind, kigger på mig imens. Det er et smukt syn, min pik i hendes mund. Hendes blik er drilsk og jeg ved hvad hun er ude på. Hvad hun vil have mig til. Så jeg tager fat i hendes hår og begynder at bolle hendes mund. Jeg kan se at hun straks finder sin fisse med den ene hånd, imens hun støtter sig til mit lår med den anden. Min pik kommer så langt ind som den kan komme, men jeg ved bedre. Så jeg presser til og får den det sidste stykke ind. Jeg gør det igen. Helt ud og ind, presse den ind til roden. Hendes fingre leger flittigt med hendes fisse. Jeg sætter tempoet op. Kører hurtigere i hendes mund. Et par tåre løber ned af hendes kinder, men jeg ved at jeg ikke skal stoppe. Men jeg gør det, ellers kommer jeg og det er jeg ikke klart til endnu. For hun skal nydes. Hun skal nyde. Jeg trækker hende op og mig på knæ. Hendes ene ben op på min skulder. Hun støtter sig til væggen. Min mund møder hendes glatte fisse. Hun smager af lyst, af liderlighed. Min tunge vandre rundt, smager, mærker hver en rynke, revne, sprække, hvert et hul. Leger sig frem og tilbage. Ind og ud, op og ned. Og jeg kan høre på hende at hun nyder det. Hendes hånd glider igennem mit hår, holder mit hoved fast som ville jeg slippe væk hvis hun slap. Men jeg vil ikke væk, jeg vil bringe hende ud på kanten. Jeg vil se hendes øjne tigge mig om at tage hende. Mine hænder holder hende fast mens min tunge skubber hende tættere på kanten. Hun tager benet ned fra min skulder og presser mit hoved ind i mellem hendes ben. Min tunge leger kispus med hendes klit og hun kommer. Hendes krop skælver og ryster. Jeg rejser mig og tager om hende. Holder om hende og kysser hende bag øret og i nakken. Sådan står vi lidt under det varme vand. Nyder hinanden, nærheden og intimiteten.

Jeg slukker for vandet og sender hende ud af badet med et klap i røven. Følger efter, finder et håndklæde og tørre hendes krop. Giver hende en morgenkåbe og sender hende ind i stuen. Hendes tøj ligger som et spor fra hoveddøren til badeværelset. Sort nederdel, sorte selvsiddende strømper, sort BH, hvid skjorte, ingen trusser. Jeg finder en flaske vin, åbner og hælder op til os. Vi sætter os i sofaen, fletter fingre, kysser. Vi siger ikke meget for ord virker bare overflødige. mine hænder finder ind under morgenkåben. Hendes bryster er bløde, men faste. Jeg bukker hovedet og slikker på dem. Hun skubber mig væk og hendes hænder finder min pik. Leger med den, leger med nosser og skaft. Gnider hånden op og ned. Bukker sig og begynder at sutte mig. Langsomt, stille og roligt. Tager mere og mere ind, giver sig god tid. Jeg kan se hun nyder det. Kan høre det på hende. Min hånd finder hendes røv. Kæler for de bløde baller og kan mærke at mine fingre bliver våde da de når hendes fisse. Hun vrikker med røven, indbyder mig til at lege mere med hende. Pludselig stopper hun. Rejser sig og går. Jeg tømmer mit glas, giver hende et forspring. Som en løve der vil lege med sit bytte. Rejser mig og følger efter. Jeg finder hende i soveværelset. Hun står på alle fire, nøgen, med et svaj i ryggen som får hende til at skubbe fissen bagud. Et indbydende syn. Hun vender hovedet og sender mig et blik der siger: knep mig, brug mig, ta mig.
Jeg stiller mig bag hende og lader spidsen af mit pikhoved glide i mellem de våde skamlæber. Op og ned, fra klit til stjerne. Presser langsomt på. Kan mærke hvordan hun tager imod mig, hvordan hendes fisse strammer sig om mig. Jeg presser den helt ind, helt i bund, før jeg trækker den ud igen og gør det forfra. Jeg rækker frem og røre hendes nakke, trækker mine hænder ned af hendes ryg til jeg når hendes hofter. Tager et fast greb i dem og begynder at støde til. Sætter tempoet en smule op. Støder hårede nu. Hun stønner tungt for hvert stød. Hun bruger aktivt sin fisse, klemmer når jeg glider ind, slapper af når jeg trækker den ud. Jeg støder hårdt nu. Støder til. Lyden af baller der bliver ramt af hofter stiger i takt med hastigheden der øges. Jeg lader min tommelfinger finder hendes stjerne. Pirre den imens jeg knepper hende. Hun skyder røven yderligere ud, en invitation til at jeg skal skubbe tomlen ind. Hun skifter spor da hun mærker min finger. Jeg knepper hende tungt nu. Tungt og hårdt. Hun giver sig lidt da jeg kommer med finger nummer to. Hun er fræk som hun står der, med to fingre i røven og min pik i fissen. Jeg kan mærke den på mine to fingre. Min pik er drivvåd af hendes saft og det løber stille ned af mine nosser. Jeg trækker mine fingre ud af hende og pikken med. Gnider skaftet i mellem hendes baller. Trykker pikhovedet mod hendes stjerne. Hun giver sig lidt og jeg skubber pikken tilbage i hendes fisse. Hun er ikke klar endnu. Jeg knepper hende igen i dybe stød, helt ind. Mine fingre finder tilbage til hendes røv, leger med hende og virkningen udebliver ikke. Hendes orgasme rykkere tættere på. Pludselig vender hun sig, åbner munden og sluger min pik. Sutter mig hårdt, bruger hånden til hjælp og malker mig. Jeg kan ikke mere, men tager fat i hendes hoved og presser pikken ned i hendes hals og kommer. Tømmer mig imens jeg holder hendes hoved.
Vi er udmattede og alligevel ikke. Jeg ligger på sengen med hende i min arm. Hendes finger laver usynlige mønstre på min brystkasse og vi taler sammen. Sådan rigtigt for første gang siden hun sneg sig ind i min brusekabine. Hun er lige så skøn som jeg forestillede mig. Smuk og intelligent, veltalende og kvik i hovedet. Og så er hun lækker, rigtig lækker.
Jeg kan ikke holde fingrene fra hende og må bare ligge og pille. Hun læner sig ind til mig og hvisker at jeg skal kneppe hende. Igen.
Det er fredag, jeg er ikke længer alene og jeg får ikke fred før hun er mæt. Det bliver en udmattende weekend.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.