BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det hele begyndte lidt tilfældigt, eller det var det måske alligevel ikke.

Min daværende kæreste og jeg havde et meget almindeligt og udmærket sexliv, uden de helt store variationer.
Vi var ret unge og der var ingen af os der rigtig havde mod på at springe ud på det dybe vand.

En aften var vi så til fest sammen, og vi hyggede os udmærket, dansede med hinanden og med andre. Hen på de små timer opdagede jeg at min kæreste dansede meget tæt med en fyr der hed Kurt, som jeg kendte overfladisk. Jeg tænkte det var pokkers, jeg kunne ikke rigtig tro han skulle være noget for min kæreste, men de hyggede sig. Jeg var dog ikke specielt jaloux, jeg regnede ikke med det betød noget særligt.

Jeg gik ud til baren og snakken gik lystigt, og jeg fik nogle "små grå", d.v.s. jeg fik for mange, jeg blev fuld og lidt efter fik jeg det dårligt. Jeg måtte ud og ofre, og da jeg kom tilbage, svimmel og træt, ville jeg gerne hjem. Jeg kiggede efter min kæreste, og fandt hende siddende ved et bord sammen med Kurt. De sad meget tæt og han strøg Kirsten på låret (hun var i lårkort) og hun havde en arm om hans hals.

Jeg følte mig stadig meget dårlig og sagde til Kirsten; "jeg går hjem nu". Hun kiggede på mig og smilede, og sagde; "jeg kommer lidt senere".

Jeg begyndte at gå hjemad, der var rimelig langt at gå, efter at have gået lidt følte jeg mig bedre tilpas, eller d.v.s. både og, for nu begyndte jeg at tænke på hvad Kirsten mon havde gang i.

Jeg fortrød at jeg var gået, men det ville også være dumt at gå tilbage. Jeg fortsatte og jeg nåede hjem.

Jeg tænkte du må vel hellere gå i seng, der er jo ikke rigtig noget du kan gøre, men mine fantasier kørte kraftigt. Jeg kunne ikke lade være med at fantasere om Kirsten og Kurt, holdt de sig til at danse og pjatte, eller gik de videre. Kirsten regnede jo nok med at jeg sov brandert ud, og der var måske ikke så meget at sige til det hvis hun fik lyst til at gå med Kurt.

Mine fantasier kørte bare løs, jeg forestillede mig hvordan de kom hjem til Kurt og han trak tøjet af Kirsten. Han kyssede hende og snart efter havde han fået hende ned at ligge på sengen med vidt spredte ben. Herefter kunne jeg næsten se hvordan han slikkede hendes fisse, og hvordan Kirsten vred sig i ekstase. Jeg forestillede mig hun vred sig rundt så hun kunne åbne Kurts bukser og hive hans i min fantasi store flotte og meget stive pik ud, som hun tog i munden og slikkede (det ved jeg hun er god til).

Min egen pik var i hvert fald stiv nu, og jeg kunne bestemt ikke slappe af. Jeg vendte og drejede mig medens fantasierne blev mere og mere vilde. Jeg tænkte, uanset hvornår og i hvilken tilstand Kirsten er i når hun kommer tilbage skal hun simpelthen blive kneppet så hun sent glemmer det.

Der gik ca. 2 timer fra jeg var kommet hjem indtil Kirsten låste sig ind.

Mit ophidselse der i forvejen var stor blev endnu større, min pik gjorde ligefrem ondt, og mine hjerne rummede kun sex.

Jeg kunne høre Kirsten gå ud på WC, jeg stod op og gik hen til WC døren, hun havde ikke lukket døren men sad på potten og tissede, hun havde taget nederdelen og trusserne af de lå på gulvet. Hun sendte mig et stort lidt usikkert smil. Hun var helt sikkert temmelig fuld. "Hej sagde hun, nå du sover ikke", sagde hun. Jeg fornemmede hun forsøgte at fokusere på mit ansigt, og bagefter gled hendes blik ned ad mig, og hun fokuserede på mine underbukser der var spillet godt ud af min stive pik.

Jeg bøjede mig ned og samlede hendes nederdel og trusser op fra gulvet. Trusserne var meget fugtige der hvor de havde dækket hendes kusse revne. Jeg følte efter, og i min vilde fantasi tilstand mente jeg det måtte være Kurts sæd der var drevet ud af Kirstens fisse på hjemvejen.

Kirsten smilede stadig til mig, hun var nok lidt for fuld til at kunne følge mine tanker, og jeg ved ikke hvor meget hun bemærkede min sindstilstand ud over at hun kunne se at jeg i hvert fald havde meget stiv pik.

Hun rejste sig lidt usikkert op da hun havde tisset færdig og tørret sig grundigt på fissen.

Nu kunne jeg ikke styre mig længere, jeg var bare så ophidset, liderlig og samtidig jaloux og gal.

Jeg tog fat i hendes arm, og sagde; "Kom med nu, så skal du få hvad du trænger til". Kirsten var sikkert så måløs at hun vidste hvad hun skulle mene i sin omtågede tilstand så hun fulgte ret villigt med. Jeg slæbte hende ind til sengen, hvor jeg satte mig på sengekanten. Jeg trak hende ned over mine knæ så hun lå med den bare røv lige i vejret. Hun gjorde stadig ikke modstand. Jeg holdt omkring hendes talje med den ene arm og løftede den anden arm højt og slog hende med ret stor kraft på den eneballe. "Av stønnede Kirsten, hvad gør du"? klynkede hun, men hun gjorde ikke modstand, jeg slog igen mindst 15 gange. Kirsten klynkede og gav sig, men hun gjorde stadig ikke modstand. Hendes røv var nu meget rød, men da jeg omsider holdt op, drejede hun hovedet op mod mig, sendte hun mig et tåget blik og et forsigtigt smil. Hun vrikkede med røven spredte benene og sagde; " vil du ikke nok bolle mig nu"?.

Jeg var stadig naturligvis meget vildt ophidset. Jeg trak mig ud så hun kom til at ligge med overkroppen ind over sengen, medens hendes flammende røv stod parat ud over sengekanten.

Jeg fik i en fart mine underbukser af, og jeg stillede mig bag hende, og stak min pik op i kussen på hende. Jeg havde kun en ting i hovedet nu, jeg skal give dig pik skal jeg. Jeg knoklede løs, Kirsten klynkede lidt, det var uden tvivl meget brutalt og hendes røv var uden tvivl øm, men på den anden side var der ingen tvivl om at hun var i den grad parat til at få pik. Jeg tror nok jeg stadig fantaserede om at al den smørelse kom bl.a. fra Kurts sperm.

Desværre gik der ikke mange minutter før jeg ikke kunne holde mig mere, jeg sprøjtede min ladning op i Kirstens kusse, men jeg var bestemt ikke den eneste der fik noget ud af det, for Kirsten skreg samtidig en orgasme ud som jeg sjældent har hørt mage til. Hendes krop var fuldstændig stiv, hendes kusse klemte og malkede omkring min pik, medens hun hylede og skreg.

Kort efter faldt vi sammen, vi fik os møvet op sengen og lå og nussede hinanden.

Denne oplevelse blev starten til en ny æra i vort sexliv. Siden den nat har vi fået lært at kommunikere hvad vi har lyst til. Kirsten er ret vild med at få en røvfuld, og en masse andre frække ting. Hun er desuden vild med fremmed pik en gang i mellem. Dagen efter da vi snakkede om den foregående nat fortalte hun mig at hun rent faktisk havde bollet med Kurt. Det var dog ikke hans sæd der havde smurt hendes kusse, de brugte nemlig gummi, men for det første havde det været et godt knald og ophidselsen over at gøre det forbudte, og derefter den røvfuld, havde simpelthen tændt hende som aldrig før.

Jeg vender måske tilbage en dag og fortæller om flere af vore oplevelser.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 47 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.