Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har netop ved et tilfælde opdaget at min lille og meget ”uskyldige bly” kone har en passion, som er komet til overfladen. Den sprang ud i forbindelse med en lille privat fest vi holdt hjemme og den ender nok med at splitte familien , men det må så gå som det bedst kan.

Vi har været gift i 26 år og jeg har i alle årene haft rejsejobs under forskellige former, kombineret med længere ophold på kontor i København, hvor jeg ikke er hjemme hele ugen men kun fredag lørdag søndag. Vi skulle holde en mindre fest derhjemme, og mine døtre og deres mænd var med sammen med nogle af vore nærmeste venner. Vi er midt i fyrrene begge to og min kone har et lederjob i en større virksomhed i byen og er meget optaget af sit arbejde. Hun er på trods af sit fantastiske gode udseende meget tilbageholdende, og hvad hendes omgivelser vil kalde en ”snerpe”. Frække vittigheder og vovede ting har aldrig været hendes stærke side, og hun er bestemt ikke noget vilddyr i et soveværelse, tværtimod skal det når det ”ndelig er jul” foregå for nedrullede gardiner, i mørke og helst så hurtigt som muligt, med så få indledende øvelser som muligt. Det er med andre ord et nødvendigt onde i forbindelse med ægteskabet. Hendes påklædning fortæller ellers til daglig det modsatte, da hun går i meget korte nederdele, stamme bluser der udstiller hendes kæmpe bryster og smarte netstrømper af forskellig art der, med andre ord en rigtig liderlig lille pakke der er klar til at bliver brugt, men det er som sagt kun bluf.

SEX I DAG?

Vi havde planer om at flytte til Spanien i vintermånederne og jeg havde derfor forhørt mig om ikke jeg kunne få huset overvåget af 68 kameraer og sat på firmaets netværk, så vi selv kunne følge med i hvad der forgik derhjemme og så i tilfælde af indbrud ringe til vore svigersønner og få dem til at tage affære. De havde været og installere 8 kameraer og jeg skulle så afprøve det på min PC på kontoret. Da det var firmabetalt, havde jeg bestilt det bedste der kunne købes for penge. Jeg havde ikke informeret min kone om indkøbet endnu, da det skulle afprøves inden jeg ville have det til at køre. Jeg sætter mig til at køre det ind og da det er så genialt installeret at ingen kan se det vil ingen få øje på de her kameraer. Jeg kan endda selv køre med dem inden for en smal vinkel og indstille skarpheden.
Da jeg har fået dem installeret om formiddagen og der begynder at blive sendt billeder, sætter jeg en DVD i maskine der begynder at optage med det samme. Jeg kan høre at der er nogen hjemme i huset og får min kone at se i stuen. Min svigersøn er der også og de kommer ind med en kop kaffe og sætter sig og taler sammen. De får sig også et par glas af et eller andet, og jeg kan hurtigt se at det må være noget stærkt da der kun bliver nippet til det. Min kone rejser sig og ser på sin bærbare PC der står på bordet for at besvare en mail der er kommet, og hun står bukket over skærmen med røven lige til min svigersøn. Hendes korte nederdel sidder meget op bagpå. Og jeg kan se det bare stykke lår og strømpebåndene under hendes nederdel. K som jeg vil kalde min svigersøn får præsenteret varerne lige op i ansigtet men da han til daglig arbejder sammen med hende lægger jeg ikke noget i det, da vi alle sammen er klar over er vidende om hvordan hun er til hverdag.

Mit 8 mdr. gamle barnebarn er med og sidder i en gammeldags kravlegård mens de arbejder hjemme fra begge to, det gør de en enkelt eller to dage om ugen. Jeg får nu øje på at K’s hånd bliver lagt på min kones lår under nederdelen, og hun stivner et øjeblik. Jeg er nu sikker på at han får en lussing som jeg ville få og en efterfølgende overhaling. Han fører nu hånden op under hendes nederdel. Og kæler for det bare stykke lår der er over strømperne, og jeg ser rystet til at hun bare bliver stående med lukkede øjne og nyder det. Hans hånd går videre op og han stikker en finger ind under hendes G-streng og finder en skamlæbe, som bliver behandlet stille og roligt. Jeg zoomer lidt ind på det og jeg kan se at hendes ben ryster ganske let under hende. K tager nu den anden hånd til hjælp og bearbejder hendes baller og hun nyder det åbenlyst nu. Han har fingeren inde i hendes fisse og får fat i hendes klitoris som bliver stimuleret kraftigt. Han sidder ned på en meget lav fodskammel og han vender hende om imod sig, tager begge hænderne op under hendes nederdel, og griber fat i hendes G-streng og trækker den ned over hendes lår, og kællingen stiger selv ud af dem. Hun står nu lænet op af spisebordet og han har fat omkring hendes hofter og han sidder og finger knepper hende nu så hun står og stønner og giver sig højlydt. Han tager fat i hendes ene ben og lægger det op over sin skulder så hendes fisse nu gaber lidt og er lige ud for hans mund, som han sætter hen til og begynder at slikke fisse på sin svigermor. Han rammer med en Experts sikkerhed hendes klitoris hele tiden og bringer hende op under skyerne og da han lidt efter tager hovedet væk kan jeg se at hendes fisse sejler af saft. Hun roder ham voldsomt i håret, og han spørger hende om ikke der er noget at hun trænger til. Hun er jo i sig selv meget snerpet og mumler bare liderligt hele tiden, men han kører bare på og slikker fissen kogende på hende, og hun er nu parat til at blive voldtaget hvis der skulle være nogen der ville det, bare de vil slukke den brand der er i fissen på hende. Han piner hende og til sidst siger hun til ham: JEG VIL HAVE NOGET PIK, JEG TRÆNGER SÅ FORFÆRDELIGT TIL AT BLIVE KNEPPET IGENNEM, OG MIN DATTER SIGER AT DU HAR EN KÆMPE PIK SOM INGEN KVINDER KAN KLARE.

Jeg sidder fuldkommen lamslået, både fordi jeg aldrig nogen sinde har set min kone sådan, og fordi jeg ikke var klar over det hun der sagde.
Han rejser sig op og flytter hendes PC og fatter under hendes røv, samtidig med at de kysser så dybt at jeg aldrig nogen sinde har set noget lignende. Hun bliver lagt op på spisebordet, og han trækker hendes ben op over sine arme, spreder dem helt vildt ud til siden og dykker ned og slikker vildt dybt i hendes fisse så hun kommer helt vildt ud på bordet. Så rejser han sig op og løsner sine bukser, trækker dem ned og lader sinde boxer shorts glide ned også. Det der kommer til syne, ryster mig i den grad at jeg sidder med vidt åben mund. Han har ved gud den største pik der nogen sinde er blevet hængt på nogen mand der ikke er neger. Jeg har aldrig nogen sinde set noget lignende. Den er stiv som en gren og han har fat omkring den og holder den hen til min kones sjaskvåde fisse.

Hun spørger ham: HVORDAN HAR DU FÅET DEN I MIN DATTER DA DU LAVEDE LILLEBROR PÅ HENDE, DET KAN SIMPELT HEN IKKE LADE SIG GØRE ET DEN KAN KOMME I BUND PÅ NOGEN KVINDE.
Han siger til hende at han ikke på noget tidspunkt har haft den i bund i hendes datter, men at hun har fået så meget hun kunne tage af den uden at besvime og da hun klemte helt vildt omkring jernet kom han i en udløsning, som så blev til den lille dreng der står i kravlegården og ser sin far lægge an til at bolle sin svigermor.

Han trækker hende våde skamlæber fra hinanden, og presser det enorme pikhoved indenfor og står bare og kører den store pik op og ned i revnen på hende. HUn er helt vild og tager fat omkring hans baller og vil have ham til at stikke noget mere af stangen i sig samtidig med et hun ruller med øjnene. Han begynder i et meget kontrolleret tempo at kneppe hende med korte stød der ganske langsomt bringer hans pik nogle flere millimeter ind for hver gang han støder ind. Efter 10 minutters stille og roligt puleri hvor min kone faktisk har mistet besindelsen er den halvt i hende og jeg kan se at hendes skamlæber sidder stramt omkring hans stang og bliver trukket med ind og ud hver gang han bringer sin kæp ind i hende.

Få sex i dag

JEG HAR ALDRIG NOGEN SINDE FÅET SÅ PRAGTFULD PIK FØR DU SKAL PULE DIN SKØNNE STANG HELT I MIG. Han kører nu bare los og puler monsterpikken længere og længere i hende og tårnene løber ned over hendes ansigt da det er en blanding af smerte og liderlighed. Hun tager fat omkring hans ansigt og siger til ham at han skal passe på da hun stadig kan få børn så han skal trække den ud inden han fyrer den af.

Han siger til hende at han da kan holde meget længe endnu samtidig med at er i gang med at tage hendes tøj af hende og frigøre hendes kæmpe bryster der ligger og sejler rundt hver gang han bringer sin potente pik helt ind i hende. Han spørger om hun ikke er blevet kneppet for nyligt, siden hun er så våd og liderlig, og hun svarer at hun aldrig nogen sinde har været interesseret i pik før nu. Han løfter hende op fra bordet, tager under hendes lår og fat i hendes balder, hun tager ham om halsen og han stiller sig ud på gulvet med hende ridende på pikken der bliver pumpet ind og ud af den snævre fisse på hende, samtidig med at hun sidder og skriger på jernet. Han sætter tempoet ned og sørger for at bestemme det så hun blive sat de sidste centimeter ned over den enorme fallos der sidder skruet helt op i bund af livmoderen på hende. Hun vrider sig af liderlighed og han siger til hende at det nu er tiden at hun må sige farvel til den store pik, da han skal til at fyre den af. Det gør samtidig med at hun bliver kørt rundt på den så hendes livmoders indre kommer i berøring med hele stanges længde og tager kontrollen over hendes hjerne.
NEJ NEJ NEJ NEJ DU MÅ IKKE TRÆKKE DEN UD DU SKAL BLIVE VED MED AT KNEPPE MIG JEG VIL HAVE DIN DEJLIGE PIK GIV MIG MERE PIK DU MÅ IKKE TRÆKKE DEN UD.

Han begynder at løfte hende af for at vil sætte hende på bordet så han kan sprøjte ud i det fri, men hun låser sine ben på ryggen af ham og armene omkring hans hals.

DU SKAL SPRØJTE I MIG DU MÅ GI’MIG ALT DET SPERM DU VIL BARE DU KNEPPER MIG JEG VIL TAGE AL DIN SÆD OP I MIG DU MÅ IKKE TRÆKKE DEN SKØNNE PIK UD KNEP MIG TIL JEG BESVIMER LÆG MIG NED PÅ GULVET OG PUL MIN FISSE I LASER OG SPRØJT DIN SPERM HELT OP I HALSEN PÅ MIG.

Det får gutten til at miste kontrollen og han lægger hende ned og begynder at systematisk pule hende med hele pikken i fuld længde og hun jamrer sig hver gang den er næsten ude af hende, for at tage fat omkring hans baller og hjælpe hans store svaber i bund af sig igen. Så ryster de begge to helt vildt og aflevere en kæmpe ladning sæd i min kone mens hun ligger og beder ham om at sprøjte mere hele tiden.
Der går nok 10 minutter inden de er kommet ned, og da der ikke er mere at se på for drengen andet end at de bare ligger der, stikker han i et hyl der får dem til at komme til overfladen.

Han rejser sig op og spørger min kone om hun har fået nok for nu og hun siger til ham at det var den bedste omgang pik hun nogen sinde havde fået, og at de skulle fortsætte med at kneppe når der var lejlighed til det.
Hun sidder med spredte ben på gulvet på sin nederdel, og jeg kan se at spermen fosser ud af fissen på hende, og den ser meget mishandlet ud og gaber helt vildt. Da hun rejser sig står hun og svajer og ømmer sig voldsomt over det den store pik har gjort ved hende.
Hun forsvinder ud af stuen og på badeværelset, og jeg kan se med det kamera der er der at hun med forsigtighed vasker fissen og går op og tager noget rent tøj på.
Hun kommer ned og ser kærligt på K og hun spørger ham om hun er den første der har taget hans pik i fuld længde, hvortil han siger at det er det og det skal de gøre i fremtiden. Hun bevæger sig meget forsigtigt rundt da den tomme fisse nok er lidt øm på hende.
K lægger den lille op at sove til middag, og kommer ne og sætter sig i sofaen. Min kone lægger sig med hovedet i hans skød og de sidder og taler om hvordan de skal takle det her i fremtiden.
Mens hun ligger og ser op på ham og han kysser hende dybt en gang imellem, kan jeg se at dyret står på ham igen, og han får knappet sine bukser op, og min kone ligger uden at lægge mærke til det og læser med hovedet i hans skød. Han får stille og roligt listet det store uhyre ud i den frie luft, uden at hun opdager det, og han sidder og har en hånd oppe under hendes badekåbe og leger med hendes ømme fisse. Hun nyder det mens hun læser, og han bukker sig ned og kysser hende en gang imellem. Jeg kan godt se at hun er blevet lidt liderlig igen og kan ikke koncentrere sig om at læse. Han tager fat i hendes ansigt og drejer det om imod sig og med den anden hånd omkring pikken stikker hen den store stang direkte ind i hendes mund.
Hun bliver chokeret, og har aldrig nogen sinde haft sin mund i nærkontakt med en pik før, og det store pikhoved fylder hele hendes mund. Jeg er nu ved at falde ned af stolen da hun lægger den ene hånd op omkring stangen på ham og begynder at sutte på det store pikhovede som en professionel piksutter. Hun er så forbandet god til det at han sidder og ruller med øjnene, og hun rejser sig op på knæ i sofaen og tager fat med den en hånd omkring de store nosser, den anden omkring stangen på ham og begynder at køre hele sin mund ind og ud over den store pik, der bliver suttet til halvt op på stangen.

Han siger til hende at da han nu er kommet en gang er han mere udholdende denne gang, og hun stopper et øjeblik og siger til ham at det skal han komme til at bevise. Hun stopper og lægger sig på alle fire på vores sofabord, han stiller sig bag hende og moser sin store våde suttede pik ind i fissen på hende bagfra, og begynder stille og roligt at kneppe hende i en kraftig baghyler der bringer hans pik helt i bund af konen, mens hun sider og siger til ham at han skal bare knalde hendes fisse sønder og sammen med sin store pik. Han tager fat omkring hendes ansigt og spørger hende om hun vil have mere sperm eller det kun var en engangs forstilling.

Nu ryster kællingen mig for 10 gang den dag da hun siger til ham at hun vil have hans sæd i munden da hun vil smage hvad hendes barnebarn er lavet af, men tredje gang han kommer skal det være dybt oppe i hendes fisse.
Hun vender ansigtet imod ham og spørger ham om han nogen sinde har fået så god en fisse kænget ned over sin pik før, og om hun knepper bedre end sin datter. Det at hun er så fandens fræk gør at han ikke holder så længe som han gerne ville, og især ikke da han selv deltager i den frække ordveksling. Han fortæller hende at da han jo aldrig nogen sinde har haft sin pik i bund i hendes datter, kommer det ikke op på siden af det han får ved hende.
Der kommer åbenbart en bil op indkørslen, som min kone kan se da hun ligger på alle fire på skrivebordet, og han trækker skyndsomst sin pik ud og går over og linder på persiennerne lige foran min kone. Hun lægger en hånd ned under ham tager fat i den store pik, og da det ringer på døren, brækker hun hans svaber bagud og lægger munden ned over det store pikhovede, og sutter ham i den for ham meget pinefulde stilling.
Da den er vendt bagud kan han ikke fyre den af i munden på hende, fordi der er lukket af, og det bliver ved m3d at ringe på døren.
Hun slipper og rejser sig og stiger ud på gulvet. Han vender sig og er nu lige så drillesyg som hende og tager fat i hende og trækker hende og og sidde på stangen som bliver banket i bund i den føjelige fisse. Hun sidder med hans hænder foldet under sin røv, Med hans sprængfærdige pik begravet til nosserne i hendes fisse der løber med saft ned af lårene på ham, og sammen går de ud til hoveddøren. Hun får et skræmt udtryk i ansigtet, da hun tror at han vil åbne hoveddøren med hende siddende på jernet, og lukke sin datter ind. men han står bare foran hoveddøren og trækker sin liderlige svigermor frem og tilbage på sit store jern samtidig med at han hvisker til hende at han nu vil komme i hendes skønne fisse mens hans kone står lige ude på den anden side af døren, mindre end 3 cm væk, og at hun skal tage imod hver en dråbe der kommer fra ham og fortælle ham hvor godt hun bliver kneppet. Han står med ryggen til hoveddøren, hun sidder med fødderne på døren mens han pumper sprøjt efter sprøjt af sæd op i sin svigermors fisse der grådigt drikker hver en dråbe den kan få, og hun hvisker til ham at hun elsker ham vildt gerne vil have et barn sammen med ham, bare han vil kneppe hende.

Min datter opgiver og går ned til bilen og kører igen, samtidig med at de falder om på gulvet ude i gangen og puster ud.

Da de har været i bad kan hun dårligt nok gå, så der bliver ikke mere fisse den dag. Men det blev der så rigeligt af i den nærmeste fremtid.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 83 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.