Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi skulle aflevere vores barnebarn til en børnefødselsdag i et forstadskvarter hvor der bor overvejende fremmede, og hvor familien var pakistansk, da min datter ikke kunne komme med på grund af arbejde havde min kone indvilliget i at gå med. Der er temmelig mange fremmede i hans børnehave klasse så det vil forekomme en gang imellem. Hun er ikke lige typen der ellers befinder sig hjemmevant i det selskab, og hun tager da også af sted i pels og majet ud som hun plejer

Jeg kørte derover og satte dem af og siger til hende at hun burde lige holde lidt igen med det noget udfordrende udseende hun har i forhold til et muslimsk hjem, men det er hun ligeglad med, så jeg lader dem gå, og skulle så hente dem efter 2 ½ til 3 timer. Da jeg bliver kaldt på arbejde må jeg køre allerede efter 2 timer og jeg kommer derover og ser at ungerne render og leger udenfor. Jeg vil lige gå ind og sige til min kone at jeg ikke kommer og henter dem, da jeg kan se at det kun er mit barnebarn og de pakistanske børn der render rundt og leger. Jeg går om bagved og ind af havegangen og da jeg kommer hen i nærheden af kældertrappen kan jeg se at der er åben derned. Jeg går derned for at vil gå den vej ind. Lige inden jeg kommer ind i gangen under rækkehuset kan jeg se at der er nogen inde på et værelse i kælderen. Døren er åben og jeg ser derind.

Der er en meget stor himmelseng derinde og jeg kan huske at familien har to store sønner også på 15 og 16 år som har værelser i kælderen. Jeg kan se den 16 årige Tariq som jeg kender fra den lokale fodboldklub ligge på hænder og knæ. Hans underben er uden for sengekanten og han støtter på knæene. Op på hver side af hans hofter stikker et par ben i sorte netstrømper og lange lak støvler med sindssyg høje hæle og han er i gang med at køre en mega kæmpe stor pik på størrelse med en hestepik ud og ind af fissen på en dame. Da jeg får set nærmere efter er damen der ligger under ham min egen kone, der ligger med sin bluse krænget op og med kæmpe babserne oppe over BH skålene så de mega store vorter strutter lige op i hans mund mens han ligger og bider i dem. Hun ligger på sengen på sin pels. Han puler hele den enorme lange og tykke pik helt ud og ind af min kones gabende fisse og hun ligger og giver sig meget højlydt hver gang han driver den helt i bund. Han er kun 16 år og hun er 41 år gammel og han puler hende igennem så hun er på kanten af en kollaps. Hun får mere pik end hun nogen sinde har fået i hele sit liv og han banker den dybt op i livmoderen på hende så hun er helt forvreden i ansigtet af liderlighed. Nu tager han fat i begge hendes røvballer mens hun lægger benene op over hans skuldre og pumper mega jernet koncentreret i bund hver gang. Jeg kan lige høre hende sige til ham at han ikke må komme i hende for hun bruger ikke noget beskyttelse.

DU MÅ IKKE SPRØJTE TARIQ HUSK DET NU SKATTER DU BANKER HELE DIN KÆMPE PIK DYBT OP I HALSEN PÅ MIG. DU HAR VERDENS SKØNNESTE KÆMPE PIK JEG HAR ALDRIG VÆRET SÅ FYLDT MED PIK NOGEN SINDE FØR.

DU KAN GODT LIDE AT FÅ TARIQS PIK BENTE DU SER LIGE SÅ GODT UD SOM DIN DATTER, KAN HUN OGSÅ GODT LIDE OG FÅ PIK. TROR DU OGSÅ AT HUN LIGGER I EN FREMMED SENG OG FÅR NOGET MUSLIMSK PIK EN GANG I MELLEM.

NEJ DET TROR JEG IKKE TARIQ FOR HUN VIL SLET IKKE KUNNE RUMME DIN KÆMPE STANG DU VILLE FLÆKKE HENDE PÅ LANGS MED DIN SKØNNE MØRKE KØLLE.

ÅÅÅHHHHH GUD DEN FYLDER MIN LIVMODER HELT OP LIGE TIL RANDEN. HUSK NU AT DU SKAL TRÆKKE DEN UD INDEN DEN GÅR PÅ DIG, ELLERS FÅR DU IKKE MERE KUSSE.

Han boller hende i 10 minutter mere og river den ud og holder om den med begge hænder. Hun sætter sig hurtigt op og smækker munden ned over den og sutter ham til udløsning som hun sluger i takt med at han kommer. Så slikker hun ham kemisk ren og slipper køllen som nu er blevet lidt slatten men stadigvæk skræmmende stor. Jeg smutter og ringer fra bilen på hendes mobil som hun svarer på omgående uden at der er noget at mærke. Jeg kører på arbejde og har fået noget at tænke over...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 60 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.