Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var søndag og regnen havde for alvor påvirket mit humør. Når jeg har sommerferie vil jeg, som så mange andre, gerne have solskin og en tur til stranden. Jeg havde endelig bestemt mig for, at denne sommer ville jeg udforske og prøve en grænse af, ved at opsøge et naturist område, hvor jeg kunne solbade nøgen og måske være heldig, at få lov til at kigge med hos et par eller andre, som havde sex i det fri. Finde ud af, hvordan jeg selv reagerer, hvis nogen kiggede på mig, måske i det skjulte eller bare åbenlyst.

Denne søndag gik jeg rundt hjemme og fantaserede om ovenstående. Jeg begyndte, at blive våd i trusserne ved tanken og overvejede at finde min DILDO frem, da jeg kom i tanke om en plantage i nærheden, hvor jeg ved, at der bliver dyrket sex af og til. Jeg besluttede at besøge stedet, selvom jeg vidste, at der også kom lokale folk derude. Kunne jo altid blot gå en tur.

SEX I DAG?

Jeg iførte mig et par bundløse trusser og en bh med halv skål, hvor mine brystvorter kunne stritte frit. En kort nederdel og en cardigan med lynlås, og regnfrakken med i bilen. I tasken havde jeg min dildo, og en lille vibrator, som er vidunderlig at lege med på klitoris. Inden jeg satte mig i bilen, satte jeg et par elskovskugler op i min våde grotte, og kørte afsted.

På vejen kom jeg forbi en større by, og da det regnede bestemte jeg mig for, at indtage aftensmaden på en café.

Da jeg sad og ventede på min mad, alene ved bordet, følte jeg at folk kiggede på mig, som om de vidste jeg var liderlig og sad med bundløse trusser og kugler plantet i min varme våde grotte... Uhmm... det var skønt, og fantasien blev ikke ringere af café besøget.

Da jeg forlod caféen var der også to herrer der smuttede ud af døren. Den ene holdte døren for mig, og sagde "god aften til dig"! Tankerne blev pludselig til lidt frygt. De havde siddet overfor mig, og havde hvisket lidt til hinanden, og grinet. De havde også kigget min vej nu og da, så tanken om de havde set min våde fisse under middagen fra deres bord, poppede straks op.

Jeg fandt bilen og så de to mænd sætte sig i samme bil, i den anden ende af p-pladsen.

Jeg ventede lidt med at køre, da jeg inderst inde ikke ønskede, at de skulle følge efter mig ud til plantagen. Et andet sted ønskede jeg at de gjorde, og tanken fik igen frit løb.

15 minutter senere fandt jeg P-pladsen ved plantagen, der var ikke andre biler. Jeg var lettet, og tog min regnfrakke på, min taske på ryggen og en paraply med. Jeg gik op ad den lange grusvej, som førte op til en sø, et helt lukket område med høje træer rundt om, og et stisystem hvor man kunne cykle eller gå en tur i området.

I hjørnet af græsplænen fandt jeg et bord og bænke med udsigt over søen og indgangene til området. Jeg havde overblik og lynede derfor ned i min trøje, og begyndte, at lege med mine brystvorter. Jeg lænede mig ind over bordet og rykkede lidt i snoren til kuglerne i min fisse. Wauw jeg var våd. Jeg kørte kuglerne ind og ud, imens jeg holdte øje om der kom nogen. Jeg hev kuglerne ud af min fisse og slikkede dem rene for mine egne safter, og ind med dem igen, vildt frækt. Jeg kunne samtidig høre, at der ind imellem kørte en bil fordi, ude på vejen hvilket gik lige i underlivet og jeg nærmest skreg min liderlighed ud, da jeg kom i min første orgasme. Jeg sundede mig lidt, men var slet ikke færdig. Jeg fandt min dildo frem og og satte mig på bordet, med fødderne på bænken. Jeg var blevet mere modig og lynede nu hele trøjen op, og hev nederdelen op. Spredte benene og førte dildoen ind i min dryppende og dampende fisse. Fandt den lille vibrator ting og kørte samtidigt omkring min nu hårde klit... glemte helt hvor jeg var, Åhh det var frækt og jeg nød det fuldkomment. Lidt væk hørte jeg en bildør smække, det gav et sæt i mig og mit hjerte bankede, så jeg næsten kunne høre det slå. Jeg følte jeg måtte stoppe, men nr. to orgasme rullede ind over mig, og det ville jeg ikke gå glip af. Jeg kom igen, men denne gang uden så høj en lydstyrke som første gang.

Jeg fik tøjet rettet til, så det blot så ud som om jeg sad og nød naturen, hvis der kom nogen. Dildoen sad dog stadig i min fisse, men kunne ikke ses for min regnfrakke.

Jeg kiggede spændt mod åbningen ind på pladsen, men der kom ingen. Lidt skuffet men alligevel ikke, nok mere lettet over jeg ikke blev afsløret.

Da jeg var sikker på jeg var alene, åbnede jeg regnfrakken, tog dildoen ud og begyndte at sutte den, som på en mand. Jeg lænede mig halvt tilbage over bordet og førte den ind i min lystne fisse igen, frem og tilbage og helt i bund. Jeg mærkede varmen brede sig, i takt med at jeg vovede at lukke øjnene og fantaserer om de to mænd jeg mødte på caféen. Mit åndedrag blev tungt og der var stille, solen var endda fremme. I stilheden hørte jeg grene, der blev knækket i skovbunden, og tænkte det nok var et dyr. Men da jeg kiggede over på den anden side af søen, kunne jeg se en mørk skikkelse inde i skoven. Jeg gik lidt i panik, men kom så til at tænke på mit eget ønske om at være med på en "lure". Så jeg fortsatte, men kiggede ofte i retning af skyggen. Det lignede at vedkommende stod med en kikkert i den ene hånd, og onanerede med den anden. Det tændte mig og jeg vendte mig sådan, at han kunne se direkt ind i min fisse. Kunne høre hans sagte stønnen, så det må også have tændte ham. Jeg var så fokuseret på skikkelsen, at jeg ikke opdagede, at der var en mand bag mig, der pludselig sagde hej og spurgte pænt og stille "Skal jeg ikke hjælpe dig med en rigtig pik, i stedet for den der dildo". Jeg fik et chok, men han forsikrede mig, at han ikke ville mig noget ondt, kun hjælpe en liderlig kvinde. Jeg lå stadig halvt ned på bordet, da han tog fat i mine patter bagfra og masserede dem lidt hårdt. "Slap nu bare af og nyd naturen" sagde han. Jeg faldt ned og begyndte at nyde, hans behandling af mine patter. Han tog min dildo ud af min fisse, med den ene hånd og førte den op til min mund og befalede jeg slikkede den ren. Jeg kunne mærke hans pik rører min ryg. Han hviskede i mit øre, "nu skal du smage min pik, for jeg er liderlig af, at se på dig" Han bad mig sætte mig på bænken. Han trak hans bukser ned, og frem kom en stiv skøn pik. Han bad mig åbne munden, og stak pikken i munden på mig, først stille og roligt. Jeg mærkede hvordan blodårerne voksede og det føltes som om de skulle sprænges på ham. Han begyndte nu at mundkneppe mig, han ville gerne have den ned til roden. Han stønnede højt og nød det, vi fandt hurtigt en rytme. Han var lige ved at komme, da han resolut hev pikken til sig og sagde " Nu skal du kneppes, men først vil jeg slikke dig". Han bad mig stå bøjet ind over bordet, og slikkede mig med hans krævende tunge bagfra. Han stak et par fingre i min fisse og slikkede igen, inden han stak pikken i mig. Han skiftevis kneppede mig og slikkede mig, indtil jeg kom i den største sprøjte orgasme jeg nogensinde har prøvet... uha hvor var det lækkert og langt over mine grænser, men jeg nød det sq.

Han blev ret ophidset over, at jeg sprøjtede, så han sendte hans ladning ud over min ryg, da han ikke kunne nå, at putte den i min mund, som havde været hans plan.

Vi grinede imens vi sundede os ovenpå oplevelsen. Han sagde hej igen, og fortalte at ham og kammeraten havde set mig på p-pladsen, inden jeg gik ind på Caféen. Du bukkede dig ned, da du tog din taske i bilen, og vi kunne se du havde bundløse trusser på. Pinligt, jeg blev flov, men han sagde, det skal du ikke være, det er skønt med en god fantasi.

Han fulgte mig pænt tilbage til bilen, hvor hans kammerat allerede ventede. Han stod med en kikkert om nakken, og mødte os med et lunt blik og et lumskt smil. "Nåh... sagde kammeraten med et smil om læben, hvornår er det så min tur?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.