BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det er lørdag aften og vi skal en tur i biografen, vi skal ind og se den nye batmand FILM... Men da det er en af de sidste spilledage, er der meget få som skal ind og se den viste det sig..! 

Vi er heldige at få lov at sidde bagerst, og imens filmen så småt begynder kan jeg mærke at jeg har lyst til dig... Tanken om at kunne blive opdaget tænder mig vildt, og Jeg begynder stille og roligt at nusse din pik igennem bukserne. Jeg kan mærke den vokser hurtigt. Du hvisker blidt i mit øre "du gør mig så liderlig", hvorefter du giver mig en ordentlig slasker. I starten dækker vi din stive pik til med din jakke, men vi bliver begge så liderlige at vi er ligeglade med at blive Busted!  Jeg sidder mig på knæ imellem dine ben og pakker dit stive lem ud af fangeskabet.. Den står lige ud i luften, og skriger efter at blive behandlet som en konge... Jeg tager den blidt i munden og sutter stille og roligt, du elsker følelsen af mine fyldige læber omkring din pik. Du synes det går for langsomt, så du tager ved mit hår og styrer nu tempoet, som stiger hurtigt....  Vi skal være glade for at der er så meget larm i filmen, for du begynder at stønne forholdsvis højt! Lige inden du kommer stopper du mig, nu er det min tur... Du sætter mig tilbage i mit sæde, trækker bukser og trusser af mig! Til din overraskelse er min fisse allerede våd og klar, så du kan med det samme stikke to fingre ind imens du sev ornanerer. Jeg nyder følelsen af dine fingre i mig, endnu mere når du bruger din tommelfinger til blidt at massere min klit imens!  Jeg stønner højere og højere imens jeg får min første orgasme, du bliver til sidst nød til at holde mig for munden for ikke at nogen skal kunne høre os. Mine ben ryster efter den fantastiske orgasme du gav mig, men alligevel sætter jeg mig ovenpå din tykke store pik. Du holder mig på hofterne og hjælper mig med at hoppe op og ned, så er du også sikker på at det bliver i dit tempo, du er en rigtig mand som gerne vil bestemme... Jeg læner mig tilbage op af dig, og glider frem og tilbage på dit skød... Dine nysgerrige fingre leger med mine bryster og niver hårdt i mine vorter, hvorefter den ene finder vej ned til min klit! Din finger kærtegner min klit i samme tempo som jeg glider på dig og vi er begge ved at være tæt på klimaks! Du stikker to fingre i munden på mig, jeg sutter dem grådigt som var det din pik! vi kommer begge i en kæmpe orgasme som vi nærmest skriger du i lokalet, alt på min krop dunker a spændig pga orgasmen... Du sprøjter hele mit indre fuld af din varme lækre sperm. Jeg hopper af og mærker lidt sperm rende ned af benet, tager et par fingre derned samler det op og slikker det af bagefter..

Vi skynder os at tage tøj på, for vores stønnen har gjort at vi blev opdaget og nu kommer kontroløren. 1 års karantæne var hvad vi fik, men det var oplevelsen og nydelsen værd er vi enige om;)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.