Konen gik hen til ham knælede ned foran ham tog ham i skridtet og spurgte om det var det her han gerne ville? Bo sagde ja, og konen begyndte at løsne hans bukser...

Vi havde meldt os til en fest hvor der var mulighed for at træffe andre erotiske mennesker og måske få kontakter men vi skulle møde i anstændig påklædning da spisningen skulle foregå sammen med andre af hotellets gæster senere skulle vi være i en afdeling for os selv.

Vi havde bestilt værelse som vi kunne overnatte i og gøre os klar til aftenen, vel ankommet gjorde vi os klar med pænt tøj, inden vi gik til spisesalen spurgte konen om vi skulle se om vi kunne finde nogen der var spændende at hygge med og måske allerede i aften da hun var lidt tændt på noget  jeg sagde det var ok med mig.

Efter spisningen gik vi ind i salen fandt et bord i et hjørne så vi kunne se de andre derefter blev der danset og flirtet med nogle stykker på et tidspunkt kom der en moden mand og bød konen op til dans de dansede længe og kunne se konen lod ham komme tæt på efter dansen spurgte jeg konen om det var noget hunsvarede måske nu må vi se om han kommer igen og det gjorde han flere gange det endte med konen spurgte ham om han ville sidde og snakke lidt det gjorde han en sød fyr der hed Bo på et tidspunkt gik han på toilet og konen spurgte mig om vi skulle tage ham med op hvis han ville jeg sagde ok hvis du gerne vil, han kom tilbage og konen spurgte ham og han sagde ja men han ville lige hente en flaske vin vi kunne dele.

Da vi kom på værelset sagde konen hun var meget liderlig og havde lyst til noget fræk med ham hvis han ville,Bo kom vi fik et par glas vin lidt efter spurgte konen ham om han ville være med til lidt fræk, Bo sagde at det var det han havde håbet på men ikke turde spørge om, lidt efter rejste konen sig og sagde hun lige ville gå ud og friske sig lidt op kort efter kom hun tilbage med en fræk kjole på  der var gennemsigtig helt ned til taljen og eller en kort lidt efter gik Bo på toilet konen kom over og gav mig et vådt kys og sagde jeg starter når han kommer tilbage.

Bo kom tilbage og satte sig, konen gik hen til ham knælede ned foran ham tog ham i skridtet og spurgte om det var det her han gerne ville? Bo sagde ja, og konen begyndte at løsne hans bukser og slikke hans pik længe og intens tog ham med over i sengen lå sig på knæ mellem hans ben og slikke løs jeg smed mit tøj og gik over og legede med hendes fisse og slikke hende kunne mærk hun var meget våd lidt efter lå hun sig p ryggen og bad Bo om at slikke hende jeg satte mig ved siden af hende så hun kunne lege med mig efter en tid bad hun Bo om at lade sig komme ind i fissen langsom men helt i bund hun ville mærke ham det gjorde han begyndte at køre den langsom ud og ind konen stønnede og kom kort efter vi lå lidt og nødt inden konen vendte sig om på alle fire og begyndte at slikke mig Bo begyndte at lege med hende bagfra slikke hende længe og intens hun kom et par gange inden hun bad Bo om at kneppe hende i lange langsomme stod konen stønnede voldsom og slugte næsten min pik men Bo var tæt på udløsning og spurgte hvor hun ville have det og hun svarede dybt oppe i mig jeg vil mærke det Bo kom og vi tog en pause.

Konen gik kort efter ud på toilettet Bo spurgte mig om det var ok det der foregik helt sikker svarede jeg, konen kom tilbage lå sig på ryggen og bad Bo slikke sig krævende og intens og når han mente det var tilden ville hun kneppes meget hårdt og krævende Bo, slikkede hende mens hun tog min pik dybt i munden var klar over hun snar ville stønne meget højt, lidt efter løftede Bo hende ben helt op så hun var helt åben og begyndte at kneppe hende hårdt og nådesløs hun sejlede af safter og kom i et højt skrig samtidig med Bo.

Efter det ville hun slikke hans våde pik og bad mig kneppes hendes spermfyldte fisse, jeg lå mig ovenpå hende stak pikken ind og begyndte at kneppe hende først langsom senere hårdt min udløsning kom hurtig.

Efter vi havde sundet os lidt gik Bo på toilet og konen spurgte mig om vi ikke skulle invitere ham en weekend for han tændte hende jeg sagde ok, da Bo kom tilbage satte konen sig på hans lår kigge ham dybt i øjnene hvor han skulle komme fra lørdag til søndag, og spurgte ham om vi skulle ses igen det ville han meget gerne, vi fik aftalt en weekend. Da Bo var gået sagde konen at det var en rigtig fed oplevelse og hun glæde sig til næste  gang. 

Dans flirt og erotik
I alt: 3.3 ud af 5 - fra i alt 3 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér