BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Denne beretning ligger tilbage til min tid i en politisk ungdomsforening. I forbindelse med et møde, var vi i bestyrelsen blevet enige om at vi ligeså godt kunne holde en lille fest, for at ryste os lidt mere sammen, og så fordi at der var rigeligt af både mad og drikke tilbage fra mødet. Vi der fortsatte `festen` var Susanne; forsigtig slank pige. Stig; frisk fyr, ikke så stor, muskuløs, lyshåret, nyudlært maskinarbejder og kæreste med Katrine som var en høj, lyshåret slank humoristisk pige. Marianne var en lidt buttet pige, mørkt langt krøllet hår. Mette var lyshåret, ikke ret høj, men meget kraftig. Annika var den friske pige der altid kunne høres og altid fik skøre indfald, hun var dengang en middelhøj lyshåret pige med en god røv men små bryster, som hun altid beskrev sig selv. Inge; en høj smuk, slank mørkhåret pige, og så var der mig selv, høj og slank og altid klar til noget frækt. Vi var alle imellem 22 og 25 år. Seks piger og to mænd var en lidt skæv fordeling, men sådan er det vel stadigvæk i mange foreninger.

Mødet var blevet holdt på en gammel firelænget gård, hvor den ene længe var indrettet til et festlokale, der var udgang til en dejlig have, og da det var midt om sommeren, stod dørene åbne.

SEX I DAG?

Vi startede med at nogle øl, imens vi snakkede om hvordan aftenen var gået, vi kom derefter ind på at vi jo egentlig kun kendte hinanden igennem foreningsarbejdet. ”Det skal vi gøre noget ved” sagde Annika, ”Jeg kender nogle skidesjove selskabslege” , vi var alle med på ideen, først legede vi gæt og grimasser, det varede en halv times tid, så foreslog Annika at vi skulle lege tørresnor. Ude i haven hentede vi to tørresnore, og en pose med tøjklemmer, nu gik legen ud på at vi skulle dele os i to hold, Susanne, Stig, Katrine og Inge på det ene hold, og Marianne, Mette, Annika og mig på det andet hold. Vi skiftes til at tage et stykke tøj af, det hold der fik den længste tøjsnor vandt, enkelte havde lidt betænkeligheder med at deltage, men promilen var efterhånden så stor, at alle gik til opgaven med stor entusiasme. Til sidst stod vi alle i undertøj, der var alligevel ikke nogen der ville fortsætte, så vi konstaterede bare at hold 1 vandt med en halv meter. Sejren og nederlaget blev skyllet ned med en omgang øl. ”Nej altså, jeg gider ikke tabe” sagde Annika, ” Lad os fortsætte”, ”Nej det vil jeg altså ikke være med til ” sagde Mette, ”Men jeg vil også cykle hjem nu”, hun tog sit tøj på, og Susanne gjorde det samme, og de vaklede ud til deres cykler, som de vist nok var nødt til at trække hele vejen.

Os seks der var tilbage, kiggede lidt på hinanden indtil Annika sagde; ”Skal vi finde en vinder?”,”Selvfølgelig” svarede vi, og hurtigt forsvandt det ene lille stykke tøj efter det andet, genertheden var pist væk sammen med øllerne, den sidste der smed trusserne var Inge, og nu var der tid til at studerer hvad tøjet havde skjult. Samtidigt kunne vi konstatere at legen var endt næsten uafgjort.

Katrine var som skrevet en høj slank lyshåret pige, lidt brede hofter og ikke ret store bryster, skridtet afslørede at hun var ægte blondine, Marianne var ca.160 cm, lidt buttet, fin trimmet mis, god røv og flotte bryster. Annika var som hun beskrev sig selv, god røv, små strittende bryster, en fræk fisse hvor kun en tynd stribe mellemblond kønshår var tilbage, Inge var utrolig smuk, også uden tøj, høj med langt brunt hår, kanon flotte bryster og en fantastisk røv, hendes fisse var meget naturlig, måske havde hun trimmet hårlængden men ellers ikke noget, og så var der os to mænd, Stig var lille tæt, lyshåret over det hele og med et stort lem, selv nu hvor den hang ned ned langs låret. Mig selv, som før skrevet høj, slank, mørkhåret, og med en noget mere almindelig lillefyr.

”Hvordan finder vi ud af hvem der har vundet”, var der en som sagde, ”Vi måler tissemænd” sagde Katrine, med slet skjult beundring af Stigs vedhæng, der blev hurtigt fundet et målebånd, og Stig fik sin målt til 11 cm i slap tilstand, min kunne kun måles til 7 cm, så nu førte hold 1. Min var begyndt at vokse lidt, men det var også svært at undgå når det var Inge der førte målebåndet ”Hej” råbte hun ”Vi vil have ommåling” Min før så lille tissemand var tæt på forvandlingen til pik, Inge tog den resolut i munden og suttede løs, Katrine satte sig ned og tog Stigs pik i munden, og snart var han også i kampstilling, det var dejligt at se at forskellen på vores udstyr ikke var så stor nu, men Stig havde stadigvæk en lille fordel. ”Hvem vil have pik?” spurgte Annika, ”Det vil vi alle” sagde pigerne. De stillede sig på række med enden i vejret, og Annika, der stod forrest, sagde ” Kom drenge, vis os hvad i kan”. Stig kiggede hen til Katrine, for at se om det var i orden med hende, men hun smilede og nikkede tilbage. Stig tog det som et OK, og styrede sin pik op i Annika, jeg startede fra den anden ende, og gjorde det samme med Marianne, de andre piger var dog utålmodige, så vi skiftede hurtigt, så Stig tog sig af sin kæreste, imens jeg stak pikken godt op i Inge. ”Der er for megen ventetid” sagde Annika, ”Lad os tage gulvet” Jeg smed mig på ryggen, og Annika satte sig overskrævs på mig, og førte min pik op i sig, Stig fortsatte med Katrine, som han nu tog bagfra. Inge satte sig så jeg kunne slikke hende, mens hun kyssede med Annika, Marianne kravlede rundt og hjalp til der hvor der var et behov. Stig var tæt på at komme, og trak sig ud af Katrine, Marianne var der med det samme, og førte Stigs spændte pik op i sig, hun var ikke klar over hvor tæt Stig var på at eksploderer, og det gjorde han da også med pikken helt i bund i hende,”Undskyld, men det var du altså selv ude om” sagde han, det gjorde dog ingenting, han trak sig ud og Marianne slikkede ham ren. Samtidig med dette var Annika stadigvæk i gang med at ride mig, og hun havde ikke tænkt sig at stoppe før tid, pludselig kunne jeg mærke at hendes fisse trak sig sammen om pikken, og samtidigt skyd jeg en ladning op i hende. Jeg trak mig ud af hende og Katrine overtog min pik, som hun tørrede ren med et par trusser, før hun begyndte at massere på min pik, Inge havde nu sat sig overskævs over Stig, så han kunne fortsætte med at slikke hendes våde fisse, nu var jeg klar igen og Katrine lagde sig på ryggen, og trak mig ned over hende, så jeg kunne trænge ind i hende. Ved siden af kunne jeg se at Stig var i gang med at bolle Inge bagfra, mens hans æltede hendes skønne bryster. Annika slikkede på både Inge og Stig, mens de kæmpede for at nå klimaks igen, Jeg var tæt på at komme igen, men da jeg gerne ville spare lidt på krudtet, trak jeg mig ud af Katrine, og brugte i stedet tungen til at give Katrine en orgasme.

Stig så nu meget færdig ud, han lagde sig fladt på gulvet, ved siden af Inge der også så godt brugt ud nu. Vi andre fire lagde os ovenpå dem, og slikkede og suttede dem overalt, jeg benyttede også den mulighed der nu var for at prøve at sutte på en pik, og tog Stig halv slappe pik i munden, den var på vej op igen, men jeg overlod den til Katrine, der var bedre til det, og jeg stak i stedet min pik ind i Katrine bagfra, hun vred sig af fryd, og jeg gled ud af hende, da jeg ville føre den ind igen, tog hun omkring den og førte pikken op til hullet lige over, det havde jeg ikke prøvet før, men efter et par forsøg, gled min pik ind i røven på hende. Det var dejligt stramt og en lækker oplevelse, men Katrine ville alligevel gerne have den ud igen, og tilbage i fissen, tilbage i hendes våde grotte varede det ikke længe før jeg fyrede en ny ladning af. Nu var det min tur til at ligge fladt på gulvet ved siden af Stig, pigerne prøvede at få os klar igen, men der var ikke mere at komme efter.

Vi fandt et par tæpper, og trak dem over os, hvorefter vi faldt i søvn. Vi vågnede næste morgen med tømmermænd, og med lidt dårlig samvittighed over hvad der var sket, men som Annika sagde, så var det jo meningen at vi skulle lære hinanden bedre at kende, og det gjorde vi da nu, og så havde det da været skide sjovt.

Efter at vi havde ryddet op, krammede vi alle hinanden, og lovede hinanden at dette ikke skulle føres til referat. Resten af tiden vi sad i bestyrelse sammen havde vi et fantastisk samarbejde, men vi har aldrig siden holdt møder på denne måde.                          

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.