Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Når man spiller håndbold, lærer man en masse mennesker at kende. Vi er fire piger der er sammen hver onsdag for at træne og især her i de sidste par måneder har vi knyttet et varmere venskab. Vi strikker torsdag aften og skiftes til at komme hos hinanden. Det er et slags >>old girls<< hold, som min mand siger. Vi er nu faktisk alle bare midt i tyverne. For nogen tid siden blev vi enige om, at vi ville holde en fest for os fire par

- og at festen skulle være hjemme hos os, da vi dels har bedst plads, dels ikke har børn. Mine veninder foreslog, at hver par tog mad med, og vi satte det hele på bordet og spiste og drak af det hele. Kort sagt: Et rigtigt sammenskudsgilde. Jeg stegte en flæskesteg og et hav af frikadeller og kartoffelsalt. En anden noget andet efter aftale. Det blev et flot overdådigt bord, vi fik stablet på benene, da alle indfandt sig k1.18.

· Vi kan alle lide sild og snaps, så det gik lystigt til med brændevinen til de sild, som Karen, der arbejdede i en fiskeforretning, havde med. Vores stereo spillede dansemusik, så da vi ville tage god tid til at spise, ville Karens mand absolut danse med Ellen, der er i den lokale bank. jeg vidste, at han havde et godt øje til hende, så det undre mig ikke, at de dansede ind i soveværelset og ud af det øvrige selskabs øjesyn. Ellens mand, Jørgen, bød mig op, og det lod jeg mig ikke sige to gange. Han er meget flot, og jeg ser ham daglig, når jeg kommer i banken. Jørgen er en god danser, og han holdt mig fast ind til sig, mens han lod sit lår glide ind mellem mine lår under dansen. Det kunne ikke undgås, at jeg derved blev endnu mere varm på ham, end jeg var før festen. Da ingen så det, danse Jørgen ud i entreen, tog min hånd og trak mig op i det ene gæsteværelse.

Han holdt mig med begge arme til at begynde med og kyssede mig varmt. Så slap han med den ene arm, lod sin frie hånd løfte op i min nederdel og kærtegne mine trusser og inderlår Det var lige hvad jeg i lang tid havde drømt om, men ikke troet nogen sinde ville blive til virkelighed. Han var så sød og blid ved mig, at jeg fuldstændig smeltede under hans kærtegn. Han låste døren efter os, og jeg følte ligesom et vældigt sug i min skede ved tanken om, hvad han nu ville gøre ved mig. jeg forsøgte at holde ham tilbage ved at tage om hans håndled, da han førte sin hånd helt op i skridtet på mig. Han var dog meget stærkere end mig, så da han endelig kom helt op til mig og fik en finger ind i mine trusse

- og helt vidunderligt lod en finger kærtegne mig

- ja, så smeltede jeg.., Jeg kunne ikke stritte imod, men lod ham tage mine trusser af mig - og det var helt vidunderligt, da han lod sine bukser falde til gulvet, og jeg så, hvad jeg kunne vente mig. Jørgen er jøde og derfor omskåret. Hans >>ven<< stråler mørkerødt næsten blåt på spidsen af hans stang. jeg var oplagt til at tage den med det samme, min kusse drev af fugtighed, og dens safter flød ned ad mine lår, kunne jeg mærke.

- Elskede Kirsten, jeg har drømt om dette i mange måneder, jeg må have dig helt nøgen. Han næsten flåede min kjole af mig, og hans eget tøj fulgte efter mit ned på gulvet. Ingen af os tænkte på de andre eller deres følelser. Jørgen spredte mine lår og førte sit stive lem ind i mig.

- Hvor er du vidunderlig våd, stønnede han, samtidig med at han red på en måde, jeg ikke tidligere havde prøvet. Hans pik var meget lang og tyrk og opsvulmet så da han havde fået den helt ind, lagde han sine lår udvendigt på mine, så jeg lå mellem hans ben. Og jeg kunne mærke, hvordan hans store pung slog på mine lår, hver gang han stødte ind i mig. Det var en helt vidunderlig fornemmelse. Dertil kom, at han klemte mig sammen med sit lem, så det føltes meget stramt og stort oppe i mig. Hans kærtegn fik da også mine safter til at komme næsten med det samme. Han stoppede dog ikke, men beholdt den oppe i mig, så jeg fik orgasme to gange; før han kom i mig med sådan et tryk på, at jeg følte selve sprøjtet støde ned mod bunden af mim skede. Det var meget ophidsende, da han sprang i mig. Jeg klyngede mig til ham og kyssede ham varmt og inderligt.

- Vi må desværre ind til de andre, sagde jeg.

- Hvil du dig bare lidt, sagde. Jørgen, jeg går først ind og ser; hvad de andre laver, så kommer jeg om et minut ud til dig. Lidt senere kom han ud til mig igen.

- kom du bare, sagde han. De har spillet strippoker, så ingen af dem har tøj på, og der er to par i jeres ægteseng. Min egen kone, Ellen, er forsvundet med Poul, så jeg tror, at de andre er din mand Ole med enten Eva eller Karen, der ligger, som de er skabte i jeres seng. Det er med Eva, sagde jeg, han taler meget om hende, ja, det går endda så vidt, at når han sprøjter ind i mig så kalder han mig elskede Eva, når jeg tager hans sæd.

- Så må de andre være Karen og Bjørn, sluttede Jørgen.

- jeg må have dig igen Jørgen sagde jeg. Du er så dejlig. Det lod han sig ikke sige to gange, men på trods af, at hans ven var stor i volumen, så var den en langsom starter Jeg måtte ned På knæ ved siden af sengen og slikke den på højkant igen, før den kunne tilfredsstille mine lyster Men så fik jeg endnu én gang, der var virkelig lækker. Vi gik ind i stuen iført det klædebon. som Vorherre givet os i vuggegave. Dvs. Splitternøgne. Min mand Ole dansede uden tøj på med Kirsten. Jeg følte ingen jalousi, jeg havde netop selv fået alle tiders tur af Jørgen, Vi dansede, og det var først lidt senere, da de andre kom ind i stuen, og vi skiftede partnere, at jeg følte Bjørns faste ven mod min mave, at jeg igen følte en erotisk fornemmelse i min skede. Jeg dansede forbi lyskontakt og slukkede lyset, så der blev bælgmørkt i rummet. Det satte gang i gemytterne. Min mand, der nu dansede med Ellen, løftede hende op

- og hun lagde sine lår om min mands ende, så han fik sin, >>ven<< ind i hendes kusse, mens de dansede. Det virkede enormt ophidsende på mig, så jeg tog ned og holdt om Bjørns og trak ham ind, hvor Jørgen og jeg havde forlyste os for lidt siden. Bjørn er ikke tabt bag en vogn, så han red mig i et skønt kærlighedsridt, der glædede mig ved at være blidt og sødt, men som ikke fik min saft til at komme første gang, han red mig. Til gengæld kom jeg næsten med det samme, han besteg mig igen. Det er dejligt at mærke en mand i sig, når man netop har fået orgasme, det får ens følelser til at holde længe og klinge langsomt ud. Så er man mere oplagt til at modtage mandens sæd, når den kommer, og man kan nyde, når den pulser sin kærlighedssaft op i én. Poul, som faktisk åbnede ballet, smuttede med, øjet, da Bjørn og jeg kom ind.

- lad mig få en dans med dig, Kirsten, sagde han. Jeg gled ind i hans favn, og vi følte snart, at vi harmonerede fint sammen, og at vores kemi passede sammen. Poul er fiskehandler men ellers er der ikke meget fisk i ham, Vi var næppe kommet ud i entreen, før han sank på knæ foran mig.

- lad mig slikke dig, stønnede han, og trykkede sig ind til mig.

- Nej, nej, sagde jeg, for jeg er fuld af Bjørns sæd... Tænkte jeg. Den skal han ikke sutte i sig. Jeg mærkede, hvordan Jørgen og Bjørns sæd drev ned af mine lår. Jeg havde selv lyst til at sutte, men...

- Kom, lad os tage et bad i poolen først! Jeg tændte det undervandslys, der oplyser vores pool om aftenen, og sprang i, i mit Eva -kostume.

- Hvor er du flot, når du er nøgen, sukkede Poul.

- Vent et øjeblik, så må du spise mig, sagde jeg. Det smittede, dét med at bade. For snart var alle i poolen og byttede koner det bedste, de havde lært. Nu, sagde Poul til mig, jeg må have dig nu, hviskede han så skynd dig og kom hviskede jeg tilbage, nu er jeg ren og fin til dig. vi havde alle en skøn, skøn nat. Det var ikke sidste gang, vi laver et sammenskudsgilde, besluttede vi ved afskeden, som fandt sted kl. fem om morgenen. Jeg måtte dog give min mand den helt store tur lørdag morgen. Men hvad gør man ikke i en god sags tjeneste... Og for at komme til fest enden gang igen?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.