Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Så, nu er det min tur til at få et par ord med og selv fortælle om en oplevelse jeg og min dejlige mand havde her i Juli måned.

Vi var taget en fredag aften til Tisvildeleje for at besøge en anden af vor veninder der også hedder Barbara, rettere sagt var hun en eks kæreste til min elskede.

SEX I DAG?

Sommeren brusede os vel i møde som vi der for enden af sommerhusvejen steg ud af bilen.. blomster smed med farver og bierne summede. Jeg havde kun mødt Barbara et par gange før og de var begge af den kortvarige art men jeg kunne absolut godt lide hende allerede fra den første gang af og jeg tror nu også at det var gensidigt.

Hun modtog os glædes strålende foran sit lille Honnighus. Der var allerede dækket op på terrassen, om vi bare gad at tænde op i grillen. Torben udnævnte sig selv straks til barbecuemaster.

Barbara boede virkeligt hyggeligt. kunne godt lide hendes smag. Selv var hun iført en mørkegrøn let sommerkjole der pikant viste at hun var trusseløs samt at hun besad virkeligt gode kvindelige former.. hendes mørkebrune sommer kulør fik hende til at se ekstra godt ud.

Vi spiste og talte hyggeligt sammen, drak vore gode medbragte vin dertil. Som snakken gik om løst og fast begyndte jeg at kunne lide Barbara mere og mere og skvadderen skaderen slog sig virkelig løs da min kæreste var så sød at tage den lille opvask efter maden.

Med et blev vi mere og mere intime i vor snak og hun lagde slet skjul på at hun var noget´ sommeraften tændt, om man så kan sige. Jeg studerede hende.. fik mere og mere lyst til at mærke hende.. sanse hende.. dufte hende. Det at vide at Torben og hende havde elsket heftigt sammen før i tiden gjorde også sit til at liderlighedens flamme blussede endnu mere op i mig.

Torben kom tilbage, satte sig og drak lidt vin.. bed mærke i vor intensitet, så rejste vor værtinde sig og sagde at nu ville hun sætte vand over til kaffe. Jeg hviskede til min kæreste at jeg ville have hende med under vor dyner, om han havde noget imod det? Næhh ikke spor, hvad jeg også vidste han ville svare, men han ville spasere en lille tur i sommernatten så han syn´s at jeg skulle gå ind og hjælpe Barbara med kaffebrygningen. Og så rejste han sig.. tømte sit glas, kyssede mig lidenskabeligt og forsvandt ud i mørket under stjernerne.

Barbara stod foroverbøjet med hovedet inde i et skab, søgende. Jeg stilte mig op lige bag hende, satte vinen og de to glas på køkkenbordet og lod mine hænder kærligt glide over hendes hofter. Hun stoppede sin leden og rettede sig langsomt op, jeg holdt ikke inde med min forsigtige kælen men lod tværtimod mine hænder tage fat i kanten af hendes lette fine sommerkjole og hive den langsomt op, kælende med hendes varme inderlår.

Hun vendte sig langsomt om ,mine hænder gled om på hendes dejlige runde baller som jeg krammede aende. Vi så hinanden dybt i øjnene.. i hvor lang tid ved jeg ikke mere men det var meget intenst.. varmt og inderligt.. Noget som kun kvinder rigtigt kan sammen. Barbara lod langsomt sine bløde læber skille sig ad og mødte mig i et langt varmblodigt kys. Min krop eksede.. mine bryster strittede og min frække fjams spandt som en missekat. Bløde lyn strømmede gennem min ophedede krop og ned i mit mere og mere saftende skød.

Kom lad os gå ovenpå. Hviskede Barbara og vi smuttede op i hendes lille soveværelse. Der var akkurat plads til dobbeltsengen under de skrå vægge og for enden var der et lille vindue ud til forhaven. Min lækre veninde tændte to små fyrfadslys.. der var super hyggeligt.

Vi vendte os mod hinanden, kyssede sødt igen.. langsomt, kærtegnende hinandens bløde fine kroppe.. vi smøgede os ud af hvort tøj, jeg puffede Barbara blidt om på sengen og kravlede så op mellem hendes lækre brune ben. Vi så hinanden atter dybt i øjnene, sommernattens lyde kom nynnende igennem vinduet da jeg dykkede ned i det flotte mørke røde skød. Tungen min strøg sig slikkende over de flotte lange skamlæber.. jeg lirkede mig ind imellem dem hvor jeg blev modtaget af en flod af safter der smagte henrivende friskt og sødt.

Hendes skød var vidunderligt.. vildt horney som jeg var gik jeg grådigt til den, noget af det bedste jeg ved er en dejlig våd medsøster. Med dybe "hårde" slik suttede og sugede jeg mig ind i Barbaras frække mis. Hun vred sig og stønnede liderligt mit navn mellem sine åhh suk.. hendes fingre krussede kærtegnede i mit hår og mine hænder sneg sig op til hendes bryster som de begyndte at kramme og kærtegne.. Det var nogle fine faste bryster som gjorde mig nysgerrig. Jeg holdt inde med slikkeriet og kyssede mig op over hendes fine maveskind.

Lukker mine læber om det strittende bær.. kredser med min legende tunge, cirkler og otte taller.. kikker op.. kravler op.. kysser, snaver.. liderligt.. vådt.. længe..

Vi vender og drejer os.. hun ligger med et over mig.. mellem mine ben med sit hoved.. jeg mærker en blød tunge på min kusseport.. hun slikker og kysser sig ind i mig.. op og ned.. våde slik blander sig med mine safter.. jeg klynker.. piver.. hun rammer min klit.. Zapp et z farar igennem min super sensitive krop.. Jeg åbner mine øjne, Barbaras flotte fisse er lige over mig, jeg fugter mine læber, tager fat i hendes gode røv og presser hende en anelse ned. Min tunge slikker stykket mellem hendes mis og hendes numse.. jeg kan mærke at det tirrer hende vildt.. jeg kredser mig nærmere hendes røv med små slik.. langsomt slikker jeg Barbara i numsen, hun hviner op af lykke! Jeg borer min tunge indenfor i det rene hul.. lirrere den drejende rundt frem og tilbage oppe i røven på hende.. slikker mig så langsomt tilbage til hendes vidunderlige kusse og dykker så ned i den med store sjove smækkys.

Længe stønner, hyler og hviner vi sammen.. klynker i vor kvindelige liderlige favntag.. hulker os ind i hver sin orgasme.. kysser kælent.. nærmest røstene hinanden kvindeligt.

Knirken på trinene.. Torben kigger ind bag forhænget, han er kommet tilbage fra sin nattevandring. Jeg og Barbara sidder ved siden af hinanden i sengen nede ved det åbne vindue med dynen om os og med vin i hånden. Vi byder ham indenfor. Min mand tager roligt sit tøj af. Der åbenbarede sig en kraftig stiv pik inden han hopper op under den store dyne til os. Han sætter sig ved med side og spørger om vi hygger os.. Ork, ja. svarer vi. Min hånd søger ned af hans dejlige krop.. jeg får fat i hans jernstivert, klemmer hans faste glatte nosser som jeg elsker. Så begynder jeg langsomt men tydeligt at spille hans pik. Barbara kigger lidt nysgerrigt på og jeg smider så dynen bort..

Hun kravlede hen til min kærestes pik som jeg spillede langsomt.. Barbara lod sin tunge glide ind over de nybarberede glinsende nosser, våde tydelige slik.. Jeg bukkede mig og tog hans skønne bjælke i min pik sultne mund. Barbara steg op.. hjalp med stor gensynsglæde at slikke min mands store udstrakte slubbert mens vi kyssede hinanden saftigt og voldsomt. Nu syntes jeg at hun skulle nu have det fulde ud af sit gensyns med min mands dejlige lem, så langsomt hjalp jeg hende med at spidde sin elskelige kusse indover hans stolte stålspyd.

Langsomt sank kvinden sig ind over min mand.. hans pik gled stille ind i den fine fisse som slugte ham med største appetit. Barbara begyndte nu langsomt at ride sin liderlige skønne krop på ham, han holdt kælent fast i den ene hofte mens han med den anden hånd kærtegnede hendes lækre bryster. Hendes saftdryppende kusse nappede igen og igen om min elskedes indklistrede lem. Det var virkeligt rå frækt at se hende malke min mand på en så pirrende måde.. at se hans smukke pik glide op og ned i hendes smukke fjams.

Jeg trak mig lidt tilbage.. lod dem rå bolle sammen.. kyssede blot lidt på dem mens hun blev taget bagfra med stor voldsomhed inden de svingede om til en god gammel missionær. Jeg førte "min" pik ind i Barbaras krævende fisse. Torben gik straks i gang med at rå kneppe hende i hårde virile stød som hun jublede over!

jeg begyndte at kysse den liderlige værtinde som hvinede over at have min kærestes stive jern lem bankende op i hendes frække kusse. Så satte jeg mig med et på hende.. Tværede min våde klistrede fisse ud over hendes ansigt så hun kunne slikke mine liderlige elskovs safter i sig mens jeg kyssede på min mand..

Barbara slubrede løs i min frodige kusse og sitringerne af en kommende orgasme sneg sig op igennem min brændende eksende krop.. Torben pumpede sin slambert hurtigere og hurtigere ind i en stønnende barbara som vred og vrikkede sig i ren ophidselse.. Jeg kunne mærke at min dejlige krop spændtes.. hendes tunges vedvarende slikken på min klit gjorde sit indtog.. Jeg eksploderede, rystede.. væskede ned i barabaras mund.. snurrede.. nøøøød!

Min skønne kæreste lavede et par dybe hurtige hug i en orgasme skrigende Barbara hvorpå han trak sin pikkert ud med et svup og tømte sin fede klistrede varme sperm ud over hendes bryster og mave i lange flotte sprøjt. Jeg bukkede mig forover og slikkede hans frækkert af for den sidste små flydende sæd.

Nu sank vi alle sammen i dynerne.. nydende vin og en forrullet joint.. efter en stund steg den intime stemning igen.. jeg begyndte at kysse på min nye veninde sammen med min elskede husbond.

Ja.. det blev en dejlig lang weekend, helt indtil mandag aften. Og nu skal vi snart ses igen.. sensommer weekend.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.