At date/score som Biseksuel Mand
BiOgBabsoman - Dec 5, 2023

Ja det er nemmere, eller i hvert fald mere accepteret, at være bi som kvinde end det er at være bi som mand.
Jeg er personligt helt åbent omkring, at jeg er biseksuel. Både IRL, på FB og lignende steder på nettet, og på diverse dating apps/hjemmesider. Det er desværre ikke alle hvor det falder i lige god jord, måske især på dating apps/hjemmesider

Vi lever i en kultur hvor heteroseksualitet er det normale, hvor folk antager, at man kommer til at date det modsatte køn.
Virkeligheden af ​​at date som bi kan være svær. Bifobi findes. Der er tidspunkter, hvor jeg føler, at der er et stigma på min seksualitet, det er frustrerende at blive reduceret til min seksualitet.
Jeg har oplevet det med både mænd og kvinder. Fra både mænd og kvinder har jeg hørt historier om den klassiske skurk - den utro biseksuelle. Og så bliver jeg spurgt, om jeg nogensinde har været utro? jeg elsker simpelthen, at få min loyalitet sat i tvivl af en fuldstændig fremmed.

Jeg spurgte en kvinde, jeg skrev med (på en datingside), hvorfor det, at jeg er bi, er sådan en bekymring, og hun indrømmede, at hun føler sig seksuelt utilstrækkelig sammenlignet med en mand. Og jeg har hørt mænd udtrykke lignende frygt - frygt for, at de ikke vil klare sig følelsesmæssigt. Selvom det er uheldige og triste meninger, er de netop det, meninger. Der er masser af følelsesmæssigt dybtgående hetero-par og seksuelt tilfredse homoseksuelle par derude. Nogle gange er folk utro, men det kan ske i ethvert forhold, af den ene eller den anden grund - det er ikke enestående for biseksuelle mennesker. Jaloux adfærd er en afspejling af personens usikkerhed. Og det er problemets egentlige kerne. Bifobi er et resultat af usikkerhed.

Selv som en åben, stolt, bi-mand, spøger heteronormativitet af og til i mit hoved, og uanset hvor bevidst jeg prøver at være, har jeg bagage med mig. Hvis jeg havde været mere sikker på min seksualitet tidligere i mit liv, ville jeg ikke have tolereret bifobisk adfærd. Men jeg har ikke den selvtillid hele tiden, og især ikke da jeg var yngre, og lige var sprunget ud. Jeg har aldrig haft meget dating selvtillid generelt, hvis jeg havde det, ville jeg nok have truffet nogle andre valg, måske især, MHT. sex og romantik.

Jeg kæmper stadig med min usikkerhed, og derfor, at jeg har sat farten ned mht. dating og alt det der. Jeg skal have det bedre med mig selv, før jeg står over for flere af dating scenens udfordringer. Det er ikke min mening at lyde pessimistisk. Jeg er faktisk optimist. Jeg tror helhjertet på, at vi bevæger os mod en mere accepterende kultur. Selvom jeg har gjort fremskridt, MHT. at være sprunget ud og være stolt af min seksualitet, betyder det ikke, at al den skade, der er forårsaget af en tillært homofobi og tvivl om mig selv, forsvinder. Jeg er, ligesom vi alle er, mere end min seksualitet, og jeg har brug for at omfavne hele mig selv. Jeg forstår endelig, at jeg skal passe på mig selv, før jeg kan være der for nogen anden.. Indtil det sker, bliver jeg ved med at sove roligt alene.

porno med danske piger