TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Hun satte sig tungt i stolen og spredte sin ben. “Kom herover. Jeg vil mærke din tunge!” Jeg satte mig på hug og Irma støttede mig så jeg kunne være foran Trudy. Jeg begyndte at slikke hende...

I 1968 er Tom havnet på en kristen kostskole.

---

Jeg havde været på skolen et par måneder. Irma og Bennett tog sig godt af mig. Så skulle de ud og rejse til et konvent. Jeg skulle med og slæbe kufferterne samt tage mig af andre ting. Konventet foregik på en anden kostskole. Jeg blev fik bælte på og blev placeret i varerummet på varevognen. Pastor Bennett kørte og Irma var passager. Vi kørte længe indtil vi kom til en anden kostskole.

Jeg kunne, da jeg blev hjulpet ud af varevognen se, at der også her var elever som arbejdede i marken. De fleste bar kedeldragter og der stod “Runner 911” på ryggen af dem så folk der måtte se dem under en eventuel flugt vidste at det var tid at alarmere politiet. Som på min skole var alle eleverne drenge. Da vognen stoppede og vi steg ud blev vi mødt af en mand. “Hej med Jer. Herren være lovet. I kom frem i god behold. Hvem har I med i dag?”

“Det er Tom. En af vores mere talentfulde elever.”

“Det lyder godt. I skal sove over i den hytte. Jeg arrangerer at få en ekstra seng ind på Jeres værelse.” Så vendte han sig mod mig. “Om natten render hundene løs på området. Det er bare en oplysning, hvis du skulle få lyst til natterend.”

Jeg nikkede, hvorefter jeg fik besked på at bære kufferterne ind i hytten. Nogle drenge kom bærende med en tremmeseng fra en af de andre hytter. Jeg kunne se at der i gærdet var monteret lænker og jeg kunne se at nogle ude i marken bar fodlænker. Det var nok noget som kunne låses fast så de ikke kunne forlade sengen om natten og løbe væk.

Jeg fik besked på at lave skolearbejde og blive i rummet, mens Bennett og Irma deltog i nogle møder. Om aftenen kom de tilbage og medbragte en bakke til mig med noget mad på. Bennett var træt og Irma lavede et fodbad klar til ham.

Han kaldte mig over til sig og jeg begyndte at massere hans trætte fødder.

Det bankede på døren og en stor kvinde kom ind med en taske. “Tom. Dette er Trudy. Hun leder lejren her.” Vi hilste på hinanden og hun satte sig tungt i stolen overfor os.

“Sikke en flink ung mand.” kommenterede hun

“Ja. Han er fantastisk med sine hænder.” svarede Bennett.

“Og så mange andre ting” kom det fra Irma.

“Så lad os se” sagde Trudy og tog toget af. Hun afslørede en massiv krop som blev holdt på plads af et svært læderkorset.

“Tom. Tag tøjet af og kom herover.” kommanderede hun

Tøvende gjorde jeg som jeg fik besked på. “Vend dig om.” Jeg vendte mig om og så at hun tog noget læder op af tasken. “Armene om på ryggen”. Jeg kiggede på Bennett og han nikkede, hvorefter jeg lagde armene om på ryggen. Jeg fik en slags muffe over mine underarme. Den blev spændt med nogle læderremme. Så fik jeg manchetter sat på mine overarme. De blev forbundet med muffen med nogle læderremme så jeg ikke kunne trække mine arme ud af muffen. “Sådan” sagde hun.

Hun satte sig tungt i stolen og spredte sin ben. “Kom herover. Jeg vil mærke din tunge!”

Jeg satte mig på hug og Irma støttede mig så jeg kunne være foran Trudy. Jeg begyndte at slikke hende. “Skønt!” gryntede hun og lænede sig tilbage i stolen mens hun med sine hænder førte skamlæberne til side så min tunge kunne ramme alle de gode steder. “Åhhh. Bliv ved” stønnede hun.

Irma havde taget tøjet af, mens Bennett sad i sofaen og nød synet. Irma gik også ned på knæ og lod sine hænder glide hen over min krop indtil hun fandt ned til min pik. Hun tog mig forsigtigt men bestemt omkring nosserne og jeg mærkede hvordan min pik blev vakt til live.

Trudy stønnede tungt. Hendes vejrtrækning blev hurtigere. Hun begyndte at hive efter vejret. Med et tog hun fast om mit hovedet og pressede det helt ind mod hendes skød mens hun højt sagde “Mere!”

Jeg gjorde mit bedste og kunne mærke hvordan hendes krop rystede. “ÅÅÅHHHHH” kom det fra hende. “JA. BLIV VED! JA.” Hendes krop stivnede og jeg mærkede hvordan hendes væsker drev ned over mit ansigt.

Hun løsnede grebet om mit hovedet. “Åh. Gud. Du er virkelig god.”

“Ja. Enestående og desværre har vi ham kun så kort tid. Næste måned bliver han 18 og så kan han desværre gå hjem da han er myndig.” kom det fra Bennett.

18!. Det havde jeg slet ikke tænkt på. Så kunne jeg gå tilbage og leve som før.

Irma hjalp mig op på benene. Min pik var blev slap igen. Irma fandt en vaskeklud og tørrede mit ansigt af.

Trudy havde fået vejret igen. “Tom. Du er så flink en ung mand. Jeg synes du fortjener at få udløsning. Vil du have det?”

Jeg nikkede. Det havde været så dejligt at blive masseret af Irma.

“Så skal du lige have denne her på.” Hun tog en læderting op af tasken. Det var en læderhætte. Den så farlig ud. Der var remme omkring den som kunne strammes og ved munden sad der en slags bundprop af gummi, som man finder i en håndvask.

“Vi bruger den afstraffelse her på stedet, men den kan også bruges til at forstærke nydelse. Du skal ikke se så forskrækket ud. Vi vil ikke gøre dig ondt.” Trudy trådte om bag mig og læderhætten gled ned over mit hovedet. Der var åbninger ved øjnene. Trudy spændte remmen omkring læderhætten, så den sad helt tæt indtil mit hovedet. Ved munden var der en slags metal udenom hullet som havde proppen i og jeg måtte åbne min mund så jeg gabte over det.

Irma hev proppen ud og stak en finger ind i mund. Hun nikkede, tog fingeren ud og satte proppen igen. Jeg blev ført ind i soveværelset og op i dobbeltsengen. Bennett fulgte med ind sammen med de to kvinder og satte sig i en stol, mens jeg blev lagt på ryggen i sengen hvor de to kvinder begyndte at røre mig overalt på kroppen. Min pik blev stiv og jeg befandt mig snart på tæt på at få udløsning. Pludselig rejste Trudy sig fra sengen og kom ind med sin taske. Hun tog en ting op fra tasken. Det var to dildoer sat sammen så de pegede hver sin vej. Jeg kunne ikke helt forstå hvad det skulle til for. Så førte Trudy langsomt den ene dildo op sig og synet fik mig til at forstå hvad der nu skulle ske. Det bragte sved frem på min pande. Bennett kom over og satte sig i sengen. Så hjalp Irma ham med at vende mig om så jeg så lige ud for Bennett skridt med numsen i vejret. En finger ramte min stjerne sammen med noget koldt. Så kørte fingeren rundt omkring min lukkemuskel og pludselig gled den ind i mig. Der måtte være noget creme på for det gjorde ikke så ondt.

Men så mærkede jeg hvordan dildoen blev presset mod min lukkemuskel. Jeg klagede mig, men proppen sad i og det jeg sagde lød uforståeligt. Presset mod min stakkels lukkemuskel blev større. “Gør som når du skal lave stort” sagde Irma så jeg svagt kunne høre det gennem hætten. Jeg gjorde som hun sagde og dildoen gled ind i mig. Irma gav sig til at lege med min pik og nosser. Det fik mig til at glemme hvor ondt det havde gjort da dildoen trængte ind i mig. Trudy lod min åbning vende sig til den voldsomme indtrængen, hvorefter hun gav sig til at støde dildoen længere og længere ind i mig. Hun stønnede tungt af anstrengelse. Min pik blev langsomt stiv som følge af Irmas kyndige behandling. Bennett holdt godt fat i min overkrop.

Trudy gryntede og kom med højlydte suk, mens dildoen langsomt men sikkert blev banket mere og mere ind i mig. Jeg mærkede hvordan at hendes skød mødte mine balder da dildoen endelig var kommet helt i bund. Jeg kunne ikke holde udløsningen tilbage. Det sprøjtede ud over dynen. Irma klemte og masserede indtil der ikke var mere tilbage. Trudy udbrød et skrig og bankede dildoen voldsomt i bund. Hendes tunge krop sitrede hvorefter hun sank ind over mig.

“Åh Gud! Hvor var det dejligt. Fik den unge mand udløsning. Irma bekræftede. Dildoen blev nænsomt trukket ud af mig og istedet fik jeg en plug op så min overanstrengte lukkemuskel kunne slappe af. Jeg kunne mærke hvordan det dunkede bagi i et stykke tid.

Bennett løftede mig en smule op. Jeg kunne se at seancen havde givet ham en stiv pik. Han tog proppen ud og salvet løb ud af min mund. Så pressede han sin pik ind gennem åbningen og ind i min mund. Jeg gav mig til at sutte på den og massere spidsen med min tunge. Bennett stønnede. “Godt min dreng” og der gik et øjeblik hvorefter han tømte sig i min mund.”Slug min dreng. Slug” Han klemte mine næsebor og jeg måtte synke hans safter.

Da han var færdig så trak han sin pik ud og satte proppen i igen.

Jeg blev hjulpet op. Trudy var igang med at fjerne dildoerne. Så hjalp Irma mig med at få hætten af og også muffen og manchetterne kom af før jeg blev ført ud så jeg kunne tage et bad. Da jeg kom tilbage til stuen, var alle i tøjet igen. Irma satte noget te over og vi begyndte at snakke.

Trudy tog ordet. “Tom. Jeg ved at hele årsagen til at du kom her var at dine forældre var utilfredse med den lokale skole. Jeg har også talt med Bennett over telefonen. Du er på det akademiske område langt foran andre elever. Desværre er vores skoler ikke akkrediteret. Man arbejder på at lave et kristent pensum, men det er ikke endeligt fastlagt på landsplan. Da dine forældre stadig er imod at du kommer tilbage på din gamle skole og om nødvendigt vil sætte dig ud af hjemmet, hvis du insisterer, vil jeg komme med en anden løsning. Min kusine og hendes samlever bor oppe i Washington tæt ved den Canadiske grænse i en lille fiskerby. Her insisterer skolen stadig på traditioner og det er en rigtig officiel skole. De kan godt tage dig ind, hvis du hjælper med at få ordnet deres hus. Det trænger til en frisk ung mand. Saltvandet i luften fra havet tærer hårdt på træværket. Hvad siger du til det? Så kan du få en fin eksamen og få muligheden for at komme på ind på et universitet.”

Jeg syntes det lød spændende. Jeg havde aldrig været udenfor Missouri.

Næste dag kørte vi tilbage til Pastor Bennett’s kostskole. De sidste måneder var ikke noget at tale om. Det blev sommerferie og jeg fik lov til at tage hjem. Det var underligt at komme tilbage. Det var som om at nogle måneder af mit liv bare var væk. Mine gamle kammerater havde oplevet en hel masse og de havde næsten glemt mig, men vi fik samlet op. Jeg fyldte 18 år, hvilket blev fejret. Derefter gik der nogle uger før afrejsen som gik med at få pakket alle mine ejendele. Det blev et tårevædet farvel til mine forældre som fulgte mig til toget som ville bringe mig på tværs af USA.

SLUT

Bennett og Frue - Trudy del.3
I alt: 3.7 ud af 5 - fra i alt 3 stemmer