BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var gået ud af skolen, og havde været hjemme et års tid, så havde far kontakt med en gammel højskole kammerat, de manglede en pige i huset, konen havde udearbejde, de aftalte jeg skulle starte 1 maj.uden jeg havde været derude at se det.

Mine forældre kørte mig derud 1 maj, det gik godt den første måned , de var søde begge to, og jeg passede mit arbejde, Leif som manden hed, var nok lidt nærgående over for mig, men det tænkte jeg ikke på, han tog om mig masserede mine bryster, satte begge hænder ned om mit skridt og løftede mig, han smilede og grinede hver gang han havde fat i mig, når vi var alene hjemme.

Nu begyndte han at beskylde mig for jeg havde drenge med hjem på værelset, han kunne høre jeg stønnede, når drengene red på mig, jeg har aldrig haft nogen med hjem græd jeg, det må dine forældre have at vide , så vi kan køre dig i stramme tøjler.

Næste gang jeg kom hjem, blev jeg mødt af nogle meget vred forældre, de troede mere på Leif end mig, han havde ringet til dem, nu må de køre dig i stramme tøjler, og vi vil ikke høre nogen klage fra dig, den besked fik jeg da jeg tog tilbage til min plads, jeg græd og var ked af det, det var jo løgn.

Jeg var meget stille om mandagen, passede mit arbejde, et par dage senere da konen var taget afsted, kom han ind til mig, nå har du haft besøg , nej, svarede jeg, jeg var bange, han tog fat i mig, hev mine bukser af, du tager dem ikke på igen, så stak han en finger op i min fisse, men jeg var jo jomfru, så det var begrænset hvor langt han kunne få den ind, i morgen står du op uden trusser.

De aften græd jeg mig i søvn, der var ingen der troede på mig. Næste morgen mødte jeg uden trusser, da vi sad og spiste morgenmad, sagde Leif til konen, har du lagt mærke til Pia ikke har trusser på, må jeg se sagde hun, og løfte op i min kjole, er det fordi der kommer en og vil i fissen på dig din lille gås.

Der gik et stykke tid, hvor de roste mig for mit arbejde, da konen var kørt om morgenen , kom Leif ind, han løftede op i min kjole, og så jeg havde trusser på, han hev dem af, tog fat i mig trak min kjole af, så lynede han ned og trak hans pik frem, sådan en havde jeg aldrig set før, læn dig ind over bordet, du må ikke gøre noget ved mig græd jeg, han tog fat om mine hofter, satte pikken mod min fisse, og så pressede han bare til, av av jeg græd, han red på mig som et dyr, jeg begyndte at stønne og gispe, du kan jo lide at få pik, så tog han fat om mine bryster, nu blev jeg meget liderlig uden at ville det, han pressede pikken meget hårdt i mig, så gav han et brøl, for fanden hvor er din fisse god,, da han trak sig ud, måtte jeg tage kjolen på men ingen trusser.

Næste morgen var han der igen, jeg vil ikke ,du skal ikke røre mig, så gik han ind og tog telefonen, jeg kunne høre det var min far han snakkede med, hvad skal jeg gøre ved din datter, hun har ingen trusser på, hun lugter af sperm, hvad min far sagde ved jeg ikke, må jeg godt det, ok. hvad så hvis jeg rider hende tyk, vi snakkes en anden dag når jeg ved noget mere.

Din far vil vide hvem der stikker pikken i dig, men nu skal jeg give dig pik, læg dig på gulvet, han trak af bukserne lå sig på mig, stak pikken hårdt i mig, din far sagde du skulle have den så du kunne huske det, han red længe på mig, jeg græd stønnede og skreg, din pik er så dejlig Leif, du skal blive ved, jeg er så liderlig. Da han trak sig ud, gik han hen til tlf.sagde hallo, så kan du høre hvordan din datter er, ja, det må du så prøve, din far har hørt det hele.

De næste dage var normale.

Weekenden efter skulle jeg hjem, hvad ville der ske, når min far havde hørt, at Leif havde kneppet mig.jeg blev modtaget som intet var hendt, de skulle have gæster om aftenen, jeg vidste der ville blive drukket, der gjorde de når de var der, min mor var meget fuld, da jeg sagde godnat ved 11 tiden.

Jeg faldt hurtig i søvn men vågnede ved min dyne blev hevet af mig, det var min far, han flåede mine trusser af, min liderlige ludder datter, du skal ikke bede Leif om at stikke pikken i dig flere gange, jeg hørte jo hvor liderlig og fræk du var, spred dine ben, så skal din far behandle dig ,han prøvede at presse hans store hånd, ind i min fisse, av det gør ondt, han holdt hånden for min mund og pressede til, jeg skreg af smerter og græd, han fik den ind, og kørte inde i min fisse med fingerne, jeg blev så liderlig og begyndte at stønne, jeg gjorde kneppe bevægelser ,,hans hånd led strammede i min fisse, nu satte han en hånd på min bagdel, for at holde på mig da han trak hånden ud, jeg græd, av far det gør så ondt, han gav flere ryk, jeg gav et skrig da den kom ud,

Nu skal du få den pik der lavede dig, den var lang og tyk og stiv, han red hårdt på mig, jeg klynkede og stønnede, vred mig af liderlighed, han gispede og jeg kunne mærke hans pik køre rundt i mig da den sprøjtede, han lå længe med pikken i mig, min fisse klemte flere gange om hans pik, for fanden din liderlige horre tøs, kan du da aldrig få nok.Hvad kan du komme i tanke om når du kommer på arbejde på mandag, har du tænkt dig at posten skal kneppe dig på køkken bordet.

Jeg skal nok ringe til Leif, og fortælle ham du er som han sagde, en lille liderlig tøs, der tager al den pik du kan få.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.