Som aftalt med Joan og Per skulle vi mødes igen. Vi snakkede sammen i telefonen med jævne mellemrum for at opretholde forbindelsen, og efter en måneds tid blev det aftalt, at vi skulle på lang weekend hos dem om 14 dage.

De 14 dage gik hurtigt, og vi pakkede bilen og kørte mod Slette Strand.

Gensynsglæden var stor, og vi fik en hjertelig modtagelse af Joan og Per. De fortalte at Linda og Jørgen også var ankommet til deres sommerhus, og ville støde til lidt senere.

Vi flyttede ind på det tildelte værelse med vores oppakning, og mødtes på terrassen, hvor der var kolde øl på bordet. Så var det tid til at slappe af efter turen, og få snakket med Joan og Per om den forgangne måned, og ellers løst og fast.

Sidst på eftermiddagen kom Linda og Jørgen, så vi alle kunne spise sammen. Efter at have hilst på, slog vi os ned omkring spisebordet, og gik i gang med Joans dejlige mad.

Vi var et godt selskab, som alle talte godt sammen, og var helt ligeværdige, så snakken gik frit, og vi lagde ikke mærke til at tiden løb afsted. Ved mørkning tændte Per bålet, og vi hyggede fortsat helt til det blev sengetid.

Vi var spændte på hvad den næste dag ville bringe, men var trætte og faldt hurtigt i søvn. Vi var informeret om, at morgenmaden var kl.8.00.

Vi stod op kl. 7.00 og gjorde os i stand til den nye dag. Kl. 8,00 kom vi ned i stuen, til et veldækket morgenbord. Joan og Per var klar, og Linda og Jørgen ankom inden for 5 minutter, og så var vi samlet til den nye dag.

Vi gav os god tid til morgenmaden, snakken gik ubesværet. Da vi var færdige, hjalp alle til med ar rydde af, og så var det tid til at begynde dagens aktiviteter.

Per havde en plan for dagens begyndelse,:” Først går vi en tur rundt og hilser goddag til gårdens dyr, og forsikrer os om, at alle har det godt, og at alt er i orden”.

Vi begav os over til den tomme hestestald, Stalden var tom, for hestene var i foldene ude bagved. Else prikkede mig i siden og hviskede:” Her har jeg dejlige minder, det trækker i underlivet”. Hun kiggede meget opmærksomt ind på tæppet på høet. ”Ja det var en dejlig aften, som jeg også gerne gentager.” svarede jeg.

Rundturen fortsatte til grisestalden, hvor de 3 unge søer gik, og lidt længere fremme den lille orne.

Hundene var selvfølgelig lige i hælene på os. Vi gik ud til foldene og så til ridehestene i den første fold, og de to ponyer i den næste.  Alt var roligt, og Per sagde nu, at vi skulle på en lille vandring på plantagens stier.

Vi begav os på vej og kom snart til Linda og Jørgens lille bjælkehytte. Et dejligt feriehus helt ugenert inde i plantagen, bortset fra stien som passerer forbi. Jeg fortalte Jørgen, om første gang vi passerede forbi, hvor det lød som om han mishandlede Linda.  Det morede vi os lidt over, og Jørgen fortalte at Linda ofte var lidt højrystet, når han kørte pikken i hendes fisse, og hun fik orgasme, hun troede, at de var ugenerte. Men det skete jo, at de glemte at lukke vinduet her i sommervarmen.

Inden frokosttid var vi tilbage på ejendommen, vi fik en let frokost, og nu var det tid til at se lidt på dyrene og snakke sex.

Først gik vi i grisestalden og en af søerne blev lukket ind til ornen. Ornen syntes hvis det var dejligt, for han skubbede og puffede til den lille so, til han mente det var tid at give hende pik. Han hoppede op på hende, og hans spiral pik kom frem, og søgte efter soens fisse. Da han ramte, rullede han en lang pik ud, som forsvandt ind i soen og blev der inde i lang tid.  Per fortalte, at nu sprøjtede han sin sæd ind i soen, og så afleverede han en tyktflydende prop, når han var færdig, så sæden ikke løb ud.

Pigerne fik tilbud om at prøve med ornen, men ingen havde lyst, eller også var de bange. Joan meldte sig på banen og forklarede at hun havde prøvet, og det var en meget speciel oplevelse, når den lange snoede pik ligesom rodede rundt inde i fissen, og sprøjtede i lang tid så det løb ud, for den sprøjtede meget mere end der kunne være i en kvindes fisse. Der skulle give nok til et helt kuld smågrise. Men pigerne meldte sig ikke, de sagde, at de hellere ville vente med oplevelsen..

”OK, hvis ingen har lyst til at prøve, så går vi videre til ponyerne. Ponyhingsten har en lang kraftig pik, men ikke tykkere end at den sagtens kan komme ind i jer pigers fisser, og fylde jer godt ud. Bare spørg Joan, hun ved at det kan være en fornøjelse, men man skal passe på, for ponyens pik bliver meget stiv, og han støder kraftig til”.: Per kørte lidt på ponyens pikhylster, og straks kom en lang pik til syne, mere end dobbelt så tyk som en almindelig mandepik, og ponyhingsten blev lidt urolig. Måske huskede den på Joans tidligere besøg i stalden.

”Hvis en af jer piger har lyst, så skal Joan og jeg nok hjælpe til, så ingen kommer til skade”. Lokkede Per

”Det kan sagtens lade sig gøre”: sagde Joan.” jeg har prøvet, og det er en god oplevelse, at få fissen fyldt helt ud, men man skal passe på, så han ikke støde for hårdt ind i fissen, man skal sikre sig, at man ikke kommer i klemme, så man ikke kan trække sig bagud.”

Pigerne trykkede sig, og var vel også lidt bange for den lange pik. Per fortsatte,” Ridehestene tør vi ikke bruge til sex, de er for store, i så jo selv ved bedækningen sidst, hvor vild hingsten bliver, og hvor stor en pik han har.” ”Men så er der jo også vore 2 hunde, de er vældig villige til at tage sig af pigefisser, det må du hellere fortælle lidt om Joan, for det er dig der har erfaringen.”

Joan tog over:” ja, at blive parret med en hund er noget ganske særligt, den har man langt bedre kontakt med, end med de andre dyr. Hunden viser virkelig, at den er menneskets bedste ven. Dens tunge på fissen er fantastisk, og dens pik er den der passer bedst i en kvindefisse, og så er den lang tid om at gennemføre en hundeparring, så man rigtig kan nå at mærke den. Hvis i har lyst til at forsøge, så vil jeg love, at i ikke fortryder, og jeg vil hjælpe til, så det bliver en positiv oplevelse. Jeg har selv brugt begge hunde flere gange, mest når Per ikke er hjemme i flere dage, Så de ved godt hvad det går ud på, og de kan virkelig tilfredsstille en kvinde.”

Else vidste godt hvordan det var med en hund, hun havde jo prøvet hjemme, men sagde ikke noget om det, det kunne jo være, at en anden hund kunne lære hende nye ting. Grunden til at hun holdt sig tilbage, var lige så meget fordi hun havde glædet sig så meget til at få Pers pik i fissen igen. Og det ville hun ikke gå glip af.

Per sagde så:” Er der nogle af jer brave mænd, der har ønske om at prøve nogle nye fisser, for så er der mulighed for at prøve både en pony fisse og en grise fisse. Hvis det har interesse, så kan vi da begynde med det, så kan pigerne se på, og samle appetit. I mellemtiden kan de bestemme sig til, om de har lyster til selv at prøve noget specielt.

Vi mænd var klar til at prøve, så vi gik først til ponyfolden og hentede hoppen ind. Og vi prøvede på skift at stikke pikken ind i hoppens våde fisse og følte varmen om pikken, det var vildt ophidsende, der var lidt rigelig plads, ikke så forskelligt fra en meget våd kvindefisse, men tanken gjorde mig opstemt, og jeg kørte lidt i fissen og måtte virkelig holde igen, hvis jeg også skulle prøve grise fissen. Hoppen stod helt stille og tog imod, også da Jørgen skulle prøve.

 Grisefissen var væsentlig mindre, og det føltes dejlig stram omkring pikken, det var en speciel følelse, at pikken blev ført ind i et stramt og varmt hylster. Det holdt jeg ikke til ret længe inden pikken sprøjtede inde i grisens fisse. Jørgen måtte også hurtigt overgive sig i den anden gris. Pigerne kiggede meget interesseret på, og spurgte om de nu var helt overflødige. Det mente vi mænd ikke, at de skulle være bange for, dyrene er en ophidsende afveksling, men kan ikke helt erstatte jer piger.

Per grinte lidt af os: ”Det fik søerne ikke ret meget ud af, de er noget bedre vant, når ornen er på besøg, hans pik er meget længere, og han er væsentlig mere udholdende. Men nu har i prøvet, og får i lyst, så kan i bare smutte ud og få en udløsning, hvis ikke i kan tåle, at se på at pigerne får hundepik.” 

Pigerne var enedes om at prøve hundene, Linda skulle prøve med jagthunden og Else skulle prøve med den lavbenede biegelhund, Joan skulle assistere, og mændene skulle se på. Pigerne klædte sig af og lånte noget arbejdstøj til over kroppen af Joan, så hundenes klør ikke skulle kradse dem.

 De lagde sig på ryggen, Linda på en sovebriks, og Else på en lidt lavere briks, så den kortbenede biegelhund bedre kunne nå, ellers kom pikken ikke helt ind i fissen, og det ville være anstrengende at ligge så længe med pikken låst fast inde i fissen.

Begge hunde kom ind samtidig, og blev guidet hen til den fisse, som de var blevet tildelt. De var ikke i tvivl om hvad der skulle foregå, og gik straks i gang med at slikke fisse. Det var noget der gav fornemmelser, for hundenes lange tunger kom dybt ind i fisserne, og slubrede alt væde ud. Heldigvis var pigerne så ophidsede  at det hurtigt kom ny væde til.

 Biegelhunden blev først klar til mere, og pikken stak et stykke ud i forventning om, at der skulle ske mere. Den sprang op på maven af Else, og forsøgte at ramme hendes fisse, Joan var klar og styrede pikken ind. Nu vidste hunden godt hvad den skulle, den arbejdede i hurtige bevægelser med bagkroppen, og holdt stramt om Else med forpoterne, skubbede pikken ind i hendes fisse, hvor pikken voksede op og knuden blev stor som en knytnæve, Nu var hendes fisse helt fyldt ud, og pikken pumpede nu hundesperm ind i hende, så hun blev god for et helt kuld hundehvalpe.

Godt nok var den lavbenet og så ikke så stor ud, men pikken var stor, som på en schæferhund.  Else vred sig under hunden og havde det største besvær med at ligge stille, da orgasmerne rullede gennem hendes krop, knuden gnubbede på hendes G-punkt, og fissen var fyldt til bristepunktet, men hunden pumpede fortsat sperm ind i fissen. Hun mærkede tydeligt pumpebevægelserne, og at fissen blev udspilet, og fyldt helt op.

Linda lå på den anden briks, og fik næsten samme oplevelse med jagthunden, også hun vred sig i orgasmer, og blev låst fast, så hun kunne nyde det til hunden var færdig..

Begge havde nu lidt besvær med at holde hundene på plads, da de prøvede på at hoppe ned og vende bagdelen til, men det ville være meget ubehageligt, hvis de ville prøve at trække pikkene ud af pigernes fisser inden knuden svandt ind igen. Nu trådte vi mænd til, og hjalp med at holde hundene i ro.

 Vi mænd havde fået nogle ordentlig stive pikke, af at se på at pigerne blev parret med hundene. Nu kunne vi godt bruge grisefisserne til at afreagere i, men vi ville ikke gå glip af at se resten af pigernes parring med hundene.

Efter lidt tid svandt knuderne lidt og hundesperm begyndte at løbe ud af fisserne, Joan havde håndklæder klar til at ligge under, Hun vidste godt, fra egne erfaringer, hvor meget der kom. Nu var knuderne svundet så meget at hundepikkene svuppede ud af pigernes fisser.  Hundene fik travlt med at slikke på pikkene. Og pigerne holdt håndklæderne under fisserne, og skyndte sig ud i brusekabinen for at skylle hundespermen af benene og ud af fisserne

Pigerne kom igen ind, og der kom vin i glassene. De fortalte begge om deres oplevelse af parringen, og var enige om, at det havde været en spændende og god oplevelse, som de godt kunne gentage en anden gang, især da knuden kom ind og hævede op inde i fissen, den følelse når knuden gnubbede på G-punktet havde været fantastisk dejlig.

”Fint, nu er i fuldbyrdede medlemmer af vores lille klub, og derfor har i nu ret til fri sex, med hvem i har lyst til i klubben. I kan vælge frit, hvis i engang får lyst til ponyhingsten, eller mere hund, så skal i nok få hjælp og vejledning” sagde Joan. Men hundene kan nok ikke mere lige med det samme.”

Vi syntes også at det havde været dyresex nok for nu, De måtte være tid til lidt hygge og have sex mellem os mennesker. Else og jeg havde glædet os til et gensyn med Joans fisse og Pers pik. Men det begyndte nu lidt anderledes.

Lidt senere lavede vi en lille lodtrækning, så ville ingen føle sig sat til side.

Linda vandt Per, så de forsvandt først fra selskabet. Så vandt Else en omgang med Jørgen, og Joan og jeg blev tilbage, Vi snakkede lidt, men gik så over i stalden og lagde os på hestedækkenet. Vi var godt liderlige efter showet med hundene, så vi havde alt for travlt, og glemte helt, at nyde hinanden. Det blev til vild liderlig sex, med pikken i fissen og en orgasme og en udløsning, som kom alt for hurtigt.

Vi lå og talte lidt om det, og blev enige om, at vi måtte gøre det om. Joan fortalte at hun var ret vild med at få en pik i fissen. Det havde vi allerede forstået på hende, da hun fortalte om hendes aktiviteter med dyrene. Hun kunne ikke gå i flere dage uden at få pik, det gjorde hende frustreret, derfor var hun begyndt at dyrke sex med dyrene, og det var Per helt indforstået med.

Vi aftalte, at når Linda og Jørgen var gået hjem, så skulle Joan og jeg gøre et nyt forsøg, i et mere roligt tempo, og så kunne Else også få opfyldt sit ønske om Pers pik i sin fisse. Det vil hun helt sikker sætte pris på. For det havde hun glædet sig meget til, helt siden vi fik indbydelsen.

Vi vendte tilbage til samlingspunktet, smagte igen lidt på vinen, og snart kom Else og Jørgen tilbage og lidt senere sluttede Linda og Per sig til selskabet, og vi snakkede og hyggede, som gode venner nu gør. Der blev danset, og natten faldt på.

Omkring midnat sagde Linda og Jørgen godnat og begav sig på hjemvejen. Vi øvrige 4 hyggede videre en times tid endnu, og aftalte så, at vi byttede partnere for natten, så Else og jeg kunne få vore ønsker opfyldt. Else lyste helt op, hun glædede sig.

Joan og Per var helt med på ideen, de synes også vi skulle benytte lejligheden, når den var der. Else og Per forsvandt ind i soveværelset, og Joan og jeg gik ind i gæsteværelset.

.

 

Nu havde vi tid til at nyde hinanden, Joan havde en meget flot krop, med en fisse som var plysset, og bryster som stod perfekt. Her var ikke brug for BH. Jeg beundrede hendes krop, og nød at klæde hende af. Da vi begge var nøgne dykkede Joan ned og tog min pik i munden, og sugede og slikkede, så det trak i hele kroppen, og pikken blev så stiv og strunk, som havde den aldrig prøvet det tidligere, hun brugte tungen på en herlig måde.

Vi lagde os på sengen, og vi kyssede og krammede lidt, jeg kyssede hende på halsen, inden jeg gled lidt ned og suttede forsigtigt på hendes bryster, så brystvorterne blev hårde og strittende. Jeg lagde forsigtigt en hånd på hendes fisse, og pressede langefinger inden for, så jeg ramte hendes tap. Jeg strøg langsomt hånden frem og tilbage, medens jeg masserede tappen med den langefinger.

 Fissen blev sjask våd og tappen strittede, og der gik ikke længe før Joan vred sig, og på hendes lyde var der ingen tvivl, hun havde nu fået den første orgasme.

Joan lå samtidig og masserede blidt på min pik, og det blev nu tiden, at hun fik den ind i fissen. Jeg lagde mig op mellem Joans ben, slikkede lidt på hendes fisse, inden pikken blev ført ind i fissen, stille og roligt pressede jeg den nu helt i bund. Joan gispede efter luft, da den kom helt ind og jeg samtidig ramte imod tappen, så den blev masseret. Joan lukkede øjnene og tog imod, hun nød følelsen, men blev afbrudt af kramperne hver gang en orgasme overmandede hende.

Sådan nød vi hinanden i lang tid, indtil vi var mætte og ikke kunne mere, så sov vi sammen til den lyse morgen, og det var tid til at stå op.

Else og Per var gået i soveværelset, og Else fik alt det pik i sin barberede fisse, hun kunne ønske sig. Per havde sat sig for at hun skulle få lov at smage rigeligt af den pik, som hun så inderligt havde ønsket sig at prøve igen.

Efter at de havde klædt sig af, havde Per væltet Else om på sengen, og havde slikket hendes fisse, til hun skreg en orgasme ud i lokalet.

 Else bad om at få lov til at smage på hans pik, så hun fik den i munden og suttede og slikkede, så Per næsten ikke kunne holde til mere og måtte afbryde hende.

Efter en lille pause var han klar igen, og nu fik Else hans pik i fisen, så hun rigtig kunne mærke den. Hun vidste godt fra sidst, at han forstod at bruge sin store dejlige pik, på en måde som kvinder havde glæde af.

Hun prøvede at slappe af, så hun kunne mærke den i sin fulde størrelse, men det holdt kun i kort tid, så rullede orgasmerne ind over hende, hun kunne ikke slappe af, når Per stødte pikken ind, hun var alt for spændt og opsat på ar få den i fissen, for hun havde jo glædet sig rigtig meget.

 De blev enige om at holde en lille pause. Og de snakkede lidt om, hvad de fandt dejligt. Else ville jo gerne have Pers pik inde i sin fisse og rigtig mærke den.

Så efter pausen fik Else igen pikken i fissen, og nu slappede hun af og nød virkelig den store pik i fulde drag, hun kunne nu mærke dens fulde størrelse, og Per bearbejdede hendes fisse stille og roligt, så hun kunne føle det hele, og følge med. Det betød at en orgasme blev bygget langsomt op, og udløstes med en enorm voldsomhed, så Per heller ikke kunne holde til mere og sprøjtede i hendes fisse. Nu var energien brugt, og det blev tid til at sove.

Vi mødtes om formiddagen til brunch kl.10.00, og snakken gik dejlig frit. Vi aftalte, at det ikke var det sidste besøg vi skulle aflægge. Vi ville gerne komme igen en anden gang. Vi pakkede bilen, krammede hinanden til farvel, og vendte næsen hjemad.

På hjemvejen fortalte vi hinanden om, hvad vi hver især havde oplevet, og var enige om at det havde været turen værd. Heldigvis kan vi lade hinanden få oplevelser, uden at vi behøver diskutere jalousi.

Ferietur til Slette Strand. Del 3

Som aftalt med Joan og Per skulle vi mødes igen. Vi snakkede sammen i telefonen med jævne mellemrum for at opretholde forbindelsen, og efter en måneds tid blev det aftalt, at vi skulle på lang weekend hos dem om 14 dage.

De 14 dage gik hurtigt, og vi pakkede bilen og kørte mod Slette Strand.

Gensynsglæden var stor, og vi fik en hjertelig modtagelse af Joan og Per. De fortalte at Linda og Jørgen også var ankommet til deres sommerhus, og ville støde til lidt senere.

Vi flyttede ind på det tildelte værelse med vores oppakning, og mødtes på terrassen, hvor der var kolde øl på bordet. Så var det tid til at slappe af efter turen, og få snakket med Joan og Per om den forgangne måned, og ellers løst og fast.

Sidst på eftermiddagen kom Linda og Jørgen, så vi alle kunne spise sammen. Efter at have hilst på, slog vi os ned omkring spisebordet, og gik i gang med Joans dejlige mad.

Vi var et godt selskab, som alle talte godt sammen, og var helt ligeværdige, så snakken gik frit, og vi lagde ikke mærke til at tiden løb afsted. Ved mørkning tændte Per bålet, og vi hyggede fortsat helt til det blev sengetid.

Vi var spændte på hvad den næste dag ville bringe, men var trætte og faldt hurtigt i søvn. Vi var informeret om, at morgenmaden var kl.8.00.

Vi stod op kl. 7.00 og gjorde os i stand til den nye dag. Kl. 8,00 kom vi ned i stuen, til et veldækket morgenbord. Joan og Per var klar, og Linda og Jørgen ankom inden for 5 minutter, og så var vi samlet til den nye dag.

Vi gav os god tid til morgenmaden, snakken gik ubesværet. Da vi var færdige, hjalp alle til med ar rydde af, og så var det tid til at begynde dagens aktiviteter.

Per havde en plan for dagens begyndelse,:” Først går vi en tur rundt og hilser goddag til gårdens dyr, og forsikrer os om, at alle har det godt, og at alt er i orden”.

Vi begav os over til den tomme hestestald, Stalden var tom, for hestene var i foldene ude bagved. Else prikkede mig i siden og hviskede:” Her har jeg dejlige minder, det trækker i underlivet”. Hun kiggede meget opmærksomt ind på tæppet på høet. ”Ja det var en dejlig aften, som jeg også gerne gentager.” svarede jeg.

Rundturen fortsatte til grisestalden, hvor de 3 unge søer gik, og lidt længere fremme den lille orne.

Hundene var selvfølgelig lige i hælene på os. Vi gik ud til foldene og så til ridehestene i den første fold, og de to ponyer i den næste.  Alt var roligt, og Per sagde nu, at vi skulle på en lille vandring på plantagens stier.

Vi begav os på vej og kom snart til Linda og Jørgens lille bjælkehytte. Et dejligt feriehus helt ugenert inde i plantagen, bortset fra stien som passerer forbi. Jeg fortalte Jørgen, om første gang vi passerede forbi, hvor det lød som om han mishandlede Linda.  Det morede vi os lidt over, og Jørgen fortalte at Linda ofte var lidt højrystet, når han kørte pikken i hendes fisse, og hun fik orgasme, hun troede, at de var ugenerte. Men det skete jo, at de glemte at lukke vinduet her i sommervarmen.

Inden frokosttid var vi tilbage på ejendommen, vi fik en let frokost, og nu var det tid til at se lidt på dyrene og snakke sex.

Først gik vi i grisestalden og en af søerne blev lukket ind til ornen. Ornen syntes hvis det var dejligt, for han skubbede og puffede til den lille so, til han mente det var tid at give hende pik. Han hoppede op på hende, og hans spiral pik kom frem, og søgte efter soens fisse. Da han ramte, rullede han en lang pik ud, som forsvandt ind i soen og blev der inde i lang tid.  Per fortalte, at nu sprøjtede han sin sæd ind i soen, og så afleverede han en tyktflydende prop, når han var færdig, så sæden ikke løb ud.

Pigerne fik tilbud om at prøve med ornen, men ingen havde lyst, eller også var de bange. Joan meldte sig på banen og forklarede at hun havde prøvet, og det var en meget speciel oplevelse, når den lange snoede pik ligesom rodede rundt inde i fissen, og sprøjtede i lang tid så det løb ud, for den sprøjtede meget mere end der kunne være i en kvindes fisse. Der skulle give nok til et helt kuld smågrise. Men pigerne meldte sig ikke, de sagde, at de hellere ville vente med oplevelsen..

”OK, hvis ingen har lyst til at prøve, så går vi videre til ponyerne. Ponyhingsten har en lang kraftig pik, men ikke tykkere end at den sagtens kan komme ind i jer pigers fisser, og fylde jer godt ud. Bare spørg Joan, hun ved at det kan være en fornøjelse, men man skal passe på, for ponyens pik bliver meget stiv, og han støder kraftig til”.: Per kørte lidt på ponyens pikhylster, og straks kom en lang pik til syne, mere end dobbelt så tyk som en almindelig mandepik, og ponyhingsten blev lidt urolig. Måske huskede den på Joans tidligere besøg i stalden.

”Hvis en af jer piger har lyst, så skal Joan og jeg nok hjælpe til, så ingen kommer til skade”. Lokkede Per

”Det kan sagtens lade sig gøre”: sagde Joan.” jeg har prøvet, og det er en god oplevelse, at få fissen fyldt helt ud, men man skal passe på, så han ikke støde for hårdt ind i fissen, man skal sikre sig, at man ikke kommer i klemme, så man ikke kan trække sig bagud.”

Pigerne trykkede sig, og var vel også lidt bange for den lange pik. Per fortsatte,” Ridehestene tør vi ikke bruge til sex, de er for store, i så jo selv ved bedækningen sidst, hvor vild hingsten bliver, og hvor stor en pik han har.” ”Men så er der jo også vore 2 hunde, de er vældig villige til at tage sig af pigefisser, det må du hellere fortælle lidt om Joan, for det er dig der har erfaringen.”

Joan tog over:” ja, at blive parret med en hund er noget ganske særligt, den har man langt bedre kontakt med, end med de andre dyr. Hunden viser virkelig, at den er menneskets bedste ven. Dens tunge på fissen er fantastisk, og dens pik er den der passer bedst i en kvindefisse, og så er den lang tid om at gennemføre en hundeparring, så man rigtig kan nå at mærke den. Hvis i har lyst til at forsøge, så vil jeg love, at i ikke fortryder, og jeg vil hjælpe til, så det bliver en positiv oplevelse. Jeg har selv brugt begge hunde flere gange, mest når Per ikke er hjemme i flere dage, Så de ved godt hvad det går ud på, og de kan virkelig tilfredsstille en kvinde.”

Else vidste godt hvordan det var med en hund, hun havde jo prøvet hjemme, men sagde ikke noget om det, det kunne jo være, at en anden hund kunne lære hende nye ting. Grunden til at hun holdt sig tilbage, var lige så meget fordi hun havde glædet sig så meget til at få Pers pik i fissen igen. Og det ville hun ikke gå glip af.

Per sagde så:” Er der nogle af jer brave mænd, der har ønske om at prøve nogle nye fisser, for så er der mulighed for at prøve både en pony fisse og en grise fisse. Hvis det har interesse, så kan vi da begynde med det, så kan pigerne se på, og samle appetit. I mellemtiden kan de bestemme sig til, om de har lyster til selv at prøve noget specielt.

Vi mænd var klar til at prøve, så vi gik først til ponyfolden og hentede hoppen ind. Og vi prøvede på skift at stikke pikken ind i hoppens våde fisse og følte varmen om pikken, det var vildt ophidsende, der var lidt rigelig plads, ikke så forskelligt fra en meget våd kvindefisse, men tanken gjorde mig opstemt, og jeg kørte lidt i fissen og måtte virkelig holde igen, hvis jeg også skulle prøve grise fissen. Hoppen stod helt stille og tog imod, også da Jørgen skulle prøve.

 Grisefissen var væsentlig mindre, og det føltes dejlig stram omkring pikken, det var en speciel følelse, at pikken blev ført ind i et stramt og varmt hylster. Det holdt jeg ikke til ret længe inden pikken sprøjtede inde i grisens fisse. Jørgen måtte også hurtigt overgive sig i den anden gris. Pigerne kiggede meget interesseret på, og spurgte om de nu var helt overflødige. Det mente vi mænd ikke, at de skulle være bange for, dyrene er en ophidsende afveksling, men kan ikke helt erstatte jer piger.

Per grinte lidt af os: ”Det fik søerne ikke ret meget ud af, de er noget bedre vant, når ornen er på besøg, hans pik er meget længere, og han er væsentlig mere udholdende. Men nu har i prøvet, og får i lyst, så kan i bare smutte ud og få en udløsning, hvis ikke i kan tåle, at se på at pigerne får hundepik.” 

Pigerne var enedes om at prøve hundene, Linda skulle prøve med jagthunden og Else skulle prøve med den lavbenede biegelhund, Joan skulle assistere, og mændene skulle se på. Pigerne klædte sig af og lånte noget arbejdstøj til over kroppen af Joan, så hundenes klør ikke skulle kradse dem.

 De lagde sig på ryggen, Linda på en sovebriks, og Else på en lidt lavere briks, så den kortbenede biegelhund bedre kunne nå, ellers kom pikken ikke helt ind i fissen, og det ville være anstrengende at ligge så længe med pikken låst fast inde i fissen.

Begge hunde kom ind samtidig, og blev guidet hen til den fisse, som de var blevet tildelt. De var ikke i tvivl om hvad der skulle foregå, og gik straks i gang med at slikke fisse. Det var noget der gav fornemmelser, for hundenes lange tunger kom dybt ind i fisserne, og slubrede alt væde ud. Heldigvis var pigerne så ophidsede  at det hurtigt kom ny væde til.

 Biegelhunden blev først klar til mere, og pikken stak et stykke ud i forventning om, at der skulle ske mere. Den sprang op på maven af Else, og forsøgte at ramme hendes fisse, Joan var klar og styrede pikken ind. Nu vidste hunden godt hvad den skulle, den arbejdede i hurtige bevægelser med bagkroppen, og holdt stramt om Else med forpoterne, skubbede pikken ind i hendes fisse, hvor pikken voksede op og knuden blev stor som en knytnæve, Nu var hendes fisse helt fyldt ud, og pikken pumpede nu hundesperm ind i hende, så hun blev god for et helt kuld hundehvalpe.

Godt nok var den lavbenet og så ikke så stor ud, men pikken var stor, som på en schæferhund.  Else vred sig under hunden og havde det største besvær med at ligge stille, da orgasmerne rullede gennem hendes krop, knuden gnubbede på hendes G-punkt, og fissen var fyldt til bristepunktet, men hunden pumpede fortsat sperm ind i fissen. Hun mærkede tydeligt pumpebevægelserne, og at fissen blev udspilet, og fyldt helt op.

Linda lå på den anden briks, og fik næsten samme oplevelse med jagthunden, også hun vred sig i orgasmer, og blev låst fast, så hun kunne nyde det til hunden var færdig..

Begge havde nu lidt besvær med at holde hundene på plads, da de prøvede på at hoppe ned og vende bagdelen til, men det ville være meget ubehageligt, hvis de ville prøve at trække pikkene ud af pigernes fisser inden knuden svandt ind igen. Nu trådte vi mænd til, og hjalp med at holde hundene i ro.

 Vi mænd havde fået nogle ordentlig stive pikke, af at se på at pigerne blev parret med hundene. Nu kunne vi godt bruge grisefisserne til at afreagere i, men vi ville ikke gå glip af at se resten af pigernes parring med hundene.

Efter lidt tid svandt knuderne lidt og hundesperm begyndte at løbe ud af fisserne, Joan havde håndklæder klar til at ligge under, Hun vidste godt, fra egne erfaringer, hvor meget der kom. Nu var knuderne svundet så meget at hundepikkene svuppede ud af pigernes fisser.  Hundene fik travlt med at slikke på pikkene. Og pigerne holdt håndklæderne under fisserne, og skyndte sig ud i brusekabinen for at skylle hundespermen af benene og ud af fisserne

Pigerne kom igen ind, og der kom vin i glassene. De fortalte begge om deres oplevelse af parringen, og var enige om, at det havde været en spændende og god oplevelse, som de godt kunne gentage en anden gang, især da knuden kom ind og hævede op inde i fissen, den følelse når knuden gnubbede på G-punktet havde været fantastisk dejlig.

”Fint, nu er i fuldbyrdede medlemmer af vores lille klub, og derfor har i nu ret til fri sex, med hvem i har lyst til i klubben. I kan vælge frit, hvis i engang får lyst til ponyhingsten, eller mere hund, så skal i nok få hjælp og vejledning” sagde Joan. Men hundene kan nok ikke mere lige med det samme.”

Vi syntes også at det havde været dyresex nok for nu, De måtte være tid til lidt hygge og have sex mellem os mennesker. Else og jeg havde glædet os til et gensyn med Joans fisse og Pers pik. Men det begyndte nu lidt anderledes.

Lidt senere lavede vi en lille lodtrækning, så ville ingen føle sig sat til side.

Linda vandt Per, så de forsvandt først fra selskabet. Så vandt Else en omgang med Jørgen, og Joan og jeg blev tilbage, Vi snakkede lidt, men gik så over i stalden og lagde os på hestedækkenet. Vi var godt liderlige efter showet med hundene, så vi havde alt for travlt, og glemte helt, at nyde hinanden. Det blev til vild liderlig sex, med pikken i fissen og en orgasme og en udløsning, som kom alt for hurtigt.

Vi lå og talte lidt om det, og blev enige om, at vi måtte gøre det om. Joan fortalte at hun var ret vild med at få en pik i fissen. Det havde vi allerede forstået på hende, da hun fortalte om hendes aktiviteter med dyrene. Hun kunne ikke gå i flere dage uden at få pik, det gjorde hende frustreret, derfor var hun begyndt at dyrke sex med dyrene, og det var Per helt indforstået med.

Vi aftalte, at når Linda og Jørgen var gået hjem, så skulle Joan og jeg gøre et nyt forsøg, i et mere roligt tempo, og så kunne Else også få opfyldt sit ønske om Pers pik i sin fisse. Det vil hun helt sikker sætte pris på. For det havde hun glædet sig meget til, helt siden vi fik indbydelsen.

Vi vendte tilbage til samlingspunktet, smagte igen lidt på vinen, og snart kom Else og Jørgen tilbage og lidt senere sluttede Linda og Per sig til selskabet, og vi snakkede og hyggede, som gode venner nu gør. Der blev danset, og natten faldt på.

Omkring midnat sagde Linda og Jørgen godnat og begav sig på hjemvejen. Vi øvrige 4 hyggede videre en times tid endnu, og aftalte så, at vi byttede partnere for natten, så Else og jeg kunne få vore ønsker opfyldt. Else lyste helt op, hun glædede sig.

Joan og Per var helt med på ideen, de synes også vi skulle benytte lejligheden, når den var der. Else og Per forsvandt ind i soveværelset, og Joan og jeg gik ind i gæsteværelset.

.

 

Nu havde vi tid til at nyde hinanden, Joan havde en meget flot krop, med en fisse som var plysset, og bryster som stod perfekt. Her var ikke brug for BH. Jeg beundrede hendes krop, og nød at klæde hende af. Da vi begge var nøgne dykkede Joan ned og tog min pik i munden, og sugede og slikkede, så det trak i hele kroppen, og pikken blev så stiv og strunk, som havde den aldrig prøvet det tidligere, hun brugte tungen på en herlig måde.

Vi lagde os på sengen, og vi kyssede og krammede lidt, jeg kyssede hende på halsen, inden jeg gled lidt ned og suttede forsigtigt på hendes bryster, så brystvorterne blev hårde og strittende. Jeg lagde forsigtigt en hånd på hendes fisse, og pressede langefinger inden for, så jeg ramte hendes tap. Jeg strøg langsomt hånden frem og tilbage, medens jeg masserede tappen med den langefinger.

 Fissen blev sjask våd og tappen strittede, og der gik ikke længe før Joan vred sig, og på hendes lyde var der ingen tvivl, hun havde nu fået den første orgasme.

Joan lå samtidig og masserede blidt på min pik, og det blev nu tiden, at hun fik den ind i fissen. Jeg lagde mig op mellem Joans ben, slikkede lidt på hendes fisse, inden pikken blev ført ind i fissen, stille og roligt pressede jeg den nu helt i bund. Joan gispede efter luft, da den kom helt ind og jeg samtidig ramte imod tappen, så den blev masseret. Joan lukkede øjnene og tog imod, hun nød følelsen, men blev afbrudt af kramperne hver gang en orgasme overmandede hende.

Sådan nød vi hinanden i lang tid, indtil vi var mætte og ikke kunne mere, så sov vi sammen til den lyse morgen, og det var tid til at stå op.

Else og Per var gået i soveværelset, og Else fik alt det pik i sin barberede fisse, hun kunne ønske sig. Per havde sat sig for at hun skulle få lov at smage rigeligt af den pik, som hun så inderligt havde ønsket sig at prøve igen.

Efter at de havde klædt sig af, havde Per væltet Else om på sengen, og havde slikket hendes fisse, til hun skreg en orgasme ud i lokalet.

 Else bad om at få lov til at smage på hans pik, så hun fik den i munden og suttede og slikkede, så Per næsten ikke kunne holde til mere og måtte afbryde hende.

Efter en lille pause var han klar igen, og nu fik Else hans pik i fisen, så hun rigtig kunne mærke den. Hun vidste godt fra sidst, at han forstod at bruge sin store dejlige pik, på en måde som kvinder havde glæde af.

Hun prøvede at slappe af, så hun kunne mærke den i sin fulde størrelse, men det holdt kun i kort tid, så rullede orgasmerne ind over hende, hun kunne ikke slappe af, når Per stødte pikken ind, hun var alt for spændt og opsat på ar få den i fissen, for hun havde jo glædet sig rigtig meget.

 De blev enige om at holde en lille pause. Og de snakkede lidt om, hvad de fandt dejligt. Else ville jo gerne have Pers pik inde i sin fisse og rigtig mærke den.

Så efter pausen fik Else igen pikken i fissen, og nu slappede hun af og nød virkelig den store pik i fulde drag, hun kunne nu mærke dens fulde størrelse, og Per bearbejdede hendes fisse stille og roligt, så hun kunne føle det hele, og følge med. Det betød at en orgasme blev bygget langsomt op, og udløstes med en enorm voldsomhed, så Per heller ikke kunne holde til mere og sprøjtede i hendes fisse. Nu var energien brugt, og det blev tid til at sove.

Vi mødtes om formiddagen til brunch kl.10.00, og snakken gik dejlig frit. Vi aftalte, at det ikke var det sidste besøg vi skulle aflægge. Vi ville gerne komme igen en anden gang. Vi pakkede bilen, krammede hinanden til farvel, og vendte næsen hjemad.

På hjemvejen fortalte vi hinanden om, hvad vi hver især havde oplevet, og var enige om at det havde været turen værd. Heldigvis kan vi lade hinanden få oplevelser, uden at vi behøver diskutere jalousi.

Ferietur til Slette Strand. Del 3

Som aftalt med Joan og Per skulle vi mødes igen. Vi snakkede sammen i telefonen med jævne mellemrum for at opretholde forbindelsen, og efter en måneds tid blev det aftalt, at vi skulle på lang weekend hos dem om 14 dage.

De 14 dage gik hurtigt, og vi pakkede bilen og kørte mod Slette Strand.

Gensynsglæden var stor, og vi fik en hjertelig modtagelse af Joan og Per. De fortalte at Linda og Jørgen også var ankommet til deres sommerhus, og ville støde til lidt senere.

Vi flyttede ind på det tildelte værelse med vores oppakning, og mødtes på terrassen, hvor der var kolde øl på bordet. Så var det tid til at slappe af efter turen, og få snakket med Joan og Per om den forgangne måned, og ellers løst og fast.

Sidst på eftermiddagen kom Linda og Jørgen, så vi alle kunne spise sammen. Efter at have hilst på, slog vi os ned omkring spisebordet, og gik i gang med Joans dejlige mad.

Vi var et godt selskab, som alle talte godt sammen, og var helt ligeværdige, så snakken gik frit, og vi lagde ikke mærke til at tiden løb afsted. Ved mørkning tændte Per bålet, og vi hyggede fortsat helt til det blev sengetid.

Vi var spændte på hvad den næste dag ville bringe, men var trætte og faldt hurtigt i søvn. Vi var informeret om, at morgenmaden var kl.8.00.

Vi stod op kl. 7.00 og gjorde os i stand til den nye dag. Kl. 8,00 kom vi ned i stuen, til et veldækket morgenbord. Joan og Per var klar, og Linda og Jørgen ankom inden for 5 minutter, og så var vi samlet til den nye dag.

Vi gav os god tid til morgenmaden, snakken gik ubesværet. Da vi var færdige, hjalp alle til med ar rydde af, og så var det tid til at begynde dagens aktiviteter.

Per havde en plan for dagens begyndelse,:” Først går vi en tur rundt og hilser goddag til gårdens dyr, og forsikrer os om, at alle har det godt, og at alt er i orden”.

Vi begav os over til den tomme hestestald, Stalden var tom, for hestene var i foldene ude bagved. Else prikkede mig i siden og hviskede:” Her har jeg dejlige minder, det trækker i underlivet”. Hun kiggede meget opmærksomt ind på tæppet på høet. ”Ja det var en dejlig aften, som jeg også gerne gentager.” svarede jeg.

Rundturen fortsatte til grisestalden, hvor de 3 unge søer gik, og lidt længere fremme den lille orne.

Hundene var selvfølgelig lige i hælene på os. Vi gik ud til foldene og så til ridehestene i den første fold, og de to ponyer i den næste.  Alt var roligt, og Per sagde nu, at vi skulle på en lille vandring på plantagens stier.

Vi begav os på vej og kom snart til Linda og Jørgens lille bjælkehytte. Et dejligt feriehus helt ugenert inde i plantagen, bortset fra stien som passerer forbi. Jeg fortalte Jørgen, om første gang vi passerede forbi, hvor det lød som om han mishandlede Linda.  Det morede vi os lidt over, og Jørgen fortalte at Linda ofte var lidt højrystet, når han kørte pikken i hendes fisse, og hun fik orgasme, hun troede, at de var ugenerte. Men det skete jo, at de glemte at lukke vinduet her i sommervarmen.

Inden frokosttid var vi tilbage på ejendommen, vi fik en let frokost, og nu var det tid til at se lidt på dyrene og snakke sex.

Først gik vi i grisestalden og en af søerne blev lukket ind til ornen. Ornen syntes hvis det var dejligt, for han skubbede og puffede til den lille so, til han mente det var tid at give hende pik. Han hoppede op på hende, og hans spiral pik kom frem, og søgte efter soens fisse. Da han ramte, rullede han en lang pik ud, som forsvandt ind i soen og blev der inde i lang tid.  Per fortalte, at nu sprøjtede han sin sæd ind i soen, og så afleverede han en tyktflydende prop, når han var færdig, så sæden ikke løb ud.

Pigerne fik tilbud om at prøve med ornen, men ingen havde lyst, eller også var de bange. Joan meldte sig på banen og forklarede at hun havde prøvet, og det var en meget speciel oplevelse, når den lange snoede pik ligesom rodede rundt inde i fissen, og sprøjtede i lang tid så det løb ud, for den sprøjtede meget mere end der kunne være i en kvindes fisse. Der skulle give nok til et helt kuld smågrise. Men pigerne meldte sig ikke, de sagde, at de hellere ville vente med oplevelsen..

”OK, hvis ingen har lyst til at prøve, så går vi videre til ponyerne. Ponyhingsten har en lang kraftig pik, men ikke tykkere end at den sagtens kan komme ind i jer pigers fisser, og fylde jer godt ud. Bare spørg Joan, hun ved at det kan være en fornøjelse, men man skal passe på, for ponyens pik bliver meget stiv, og han støder kraftig til”.: Per kørte lidt på ponyens pikhylster, og straks kom en lang pik til syne, mere end dobbelt så tyk som en almindelig mandepik, og ponyhingsten blev lidt urolig. Måske huskede den på Joans tidligere besøg i stalden.

”Hvis en af jer piger har lyst, så skal Joan og jeg nok hjælpe til, så ingen kommer til skade”. Lokkede Per

”Det kan sagtens lade sig gøre”: sagde Joan.” jeg har prøvet, og det er en god oplevelse, at få fissen fyldt helt ud, men man skal passe på, så han ikke støde for hårdt ind i fissen, man skal sikre sig, at man ikke kommer i klemme, så man ikke kan trække sig bagud.”

Pigerne trykkede sig, og var vel også lidt bange for den lange pik. Per fortsatte,” Ridehestene tør vi ikke bruge til sex, de er for store, i så jo selv ved bedækningen sidst, hvor vild hingsten bliver, og hvor stor en pik han har.” ”Men så er der jo også vore 2 hunde, de er vældig villige til at tage sig af pigefisser, det må du hellere fortælle lidt om Joan, for det er dig der har erfaringen.”

Joan tog over:” ja, at blive parret med en hund er noget ganske særligt, den har man langt bedre kontakt med, end med de andre dyr. Hunden viser virkelig, at den er menneskets bedste ven. Dens tunge på fissen er fantastisk, og dens pik er den der passer bedst i en kvindefisse, og så er den lang tid om at gennemføre en hundeparring, så man rigtig kan nå at mærke den. Hvis i har lyst til at forsøge, så vil jeg love, at i ikke fortryder, og jeg vil hjælpe til, så det bliver en positiv oplevelse. Jeg har selv brugt begge hunde flere gange, mest når Per ikke er hjemme i flere dage, Så de ved godt hvad det går ud på, og de kan virkelig tilfredsstille en kvinde.”

Else vidste godt hvordan det var med en hund, hun havde jo prøvet hjemme, men sagde ikke noget om det, det kunne jo være, at en anden hund kunne lære hende nye ting. Grunden til at hun holdt sig tilbage, var lige så meget fordi hun havde glædet sig så meget til at få Pers pik i fissen igen. Og det ville hun ikke gå glip af.

Per sagde så:” Er der nogle af jer brave mænd, der har ønske om at prøve nogle nye fisser, for så er der mulighed for at prøve både en pony fisse og en grise fisse. Hvis det har interesse, så kan vi da begynde med det, så kan pigerne se på, og samle appetit. I mellemtiden kan de bestemme sig til, om de har lyster til selv at prøve noget specielt.

Vi mænd var klar til at prøve, så vi gik først til ponyfolden og hentede hoppen ind. Og vi prøvede på skift at stikke pikken ind i hoppens våde fisse og følte varmen om pikken, det var vildt ophidsende, der var lidt rigelig plads, ikke så forskelligt fra en meget våd kvindefisse, men tanken gjorde mig opstemt, og jeg kørte lidt i fissen og måtte virkelig holde igen, hvis jeg også skulle prøve grise fissen. Hoppen stod helt stille og tog imod, også da Jørgen skulle prøve.

 Grisefissen var væsentlig mindre, og det føltes dejlig stram omkring pikken, det var en speciel følelse, at pikken blev ført ind i et stramt og varmt hylster. Det holdt jeg ikke til ret længe inden pikken sprøjtede inde i grisens fisse. Jørgen måtte også hurtigt overgive sig i den anden gris. Pigerne kiggede meget interesseret på, og spurgte om de nu var helt overflødige. Det mente vi mænd ikke, at de skulle være bange for, dyrene er en ophidsende afveksling, men kan ikke helt erstatte jer piger.

Per grinte lidt af os: ”Det fik søerne ikke ret meget ud af, de er noget bedre vant, når ornen er på besøg, hans pik er meget længere, og han er væsentlig mere udholdende. Men nu har i prøvet, og får i lyst, så kan i bare smutte ud og få en udløsning, hvis ikke i kan tåle, at se på at pigerne får hundepik.” 

Pigerne var enedes om at prøve hundene, Linda skulle prøve med jagthunden og Else skulle prøve med den lavbenede biegelhund, Joan skulle assistere, og mændene skulle se på. Pigerne klædte sig af og lånte noget arbejdstøj til over kroppen af Joan, så hundenes klør ikke skulle kradse dem.

 De lagde sig på ryggen, Linda på en sovebriks, og Else på en lidt lavere briks, så den kortbenede biegelhund bedre kunne nå, ellers kom pikken ikke helt ind i fissen, og det ville være anstrengende at ligge så længe med pikken låst fast inde i fissen.

Begge hunde kom ind samtidig, og blev guidet hen til den fisse, som de var blevet tildelt. De var ikke i tvivl om hvad der skulle foregå, og gik straks i gang med at slikke fisse. Det var noget der gav fornemmelser, for hundenes lange tunger kom dybt ind i fisserne, og slubrede alt væde ud. Heldigvis var pigerne så ophidsede  at det hurtigt kom ny væde til.

 Biegelhunden blev først klar til mere, og pikken stak et stykke ud i forventning om, at der skulle ske mere. Den sprang op på maven af Else, og forsøgte at ramme hendes fisse, Joan var klar og styrede pikken ind. Nu vidste hunden godt hvad den skulle, den arbejdede i hurtige bevægelser med bagkroppen, og holdt stramt om Else med forpoterne, skubbede pikken ind i hendes fisse, hvor pikken voksede op og knuden blev stor som en knytnæve, Nu var hendes fisse helt fyldt ud, og pikken pumpede nu hundesperm ind i hende, så hun blev god for et helt kuld hundehvalpe.

Godt nok var den lavbenet og så ikke så stor ud, men pikken var stor, som på en schæferhund.  Else vred sig under hunden og havde det største besvær med at ligge stille, da orgasmerne rullede gennem hendes krop, knuden gnubbede på hendes G-punkt, og fissen var fyldt til bristepunktet, men hunden pumpede fortsat sperm ind i fissen. Hun mærkede tydeligt pumpebevægelserne, og at fissen blev udspilet, og fyldt helt op.

Linda lå på den anden briks, og fik næsten samme oplevelse med jagthunden, også hun vred sig i orgasmer, og blev låst fast, så hun kunne nyde det til hunden var færdig..

Begge havde nu lidt besvær med at holde hundene på plads, da de prøvede på at hoppe ned og vende bagdelen til, men det ville være meget ubehageligt, hvis de ville prøve at trække pikkene ud af pigernes fisser inden knuden svandt ind igen. Nu trådte vi mænd til, og hjalp med at holde hundene i ro.

 Vi mænd havde fået nogle ordentlig stive pikke, af at se på at pigerne blev parret med hundene. Nu kunne vi godt bruge grisefisserne til at afreagere i, men vi ville ikke gå glip af at se resten af pigernes parring med hundene.

Efter lidt tid svandt knuderne lidt og hundesperm begyndte at løbe ud af fisserne, Joan havde håndklæder klar til at ligge under, Hun vidste godt, fra egne erfaringer, hvor meget der kom. Nu var knuderne svundet så meget at hundepikkene svuppede ud af pigernes fisser.  Hundene fik travlt med at slikke på pikkene. Og pigerne holdt håndklæderne under fisserne, og skyndte sig ud i brusekabinen for at skylle hundespermen af benene og ud af fisserne

Pigerne kom igen ind, og der kom vin i glassene. De fortalte begge om deres oplevelse af parringen, og var enige om, at det havde været en spændende og god oplevelse, som de godt kunne gentage en anden gang, især da knuden kom ind og hævede op inde i fissen, den følelse når knuden gnubbede på G-punktet havde været fantastisk dejlig.

”Fint, nu er i fuldbyrdede medlemmer af vores lille klub, og derfor har i nu ret til fri sex, med hvem i har lyst til i klubben. I kan vælge frit, hvis i engang får lyst til ponyhingsten, eller mere hund, så skal i nok få hjælp og vejledning” sagde Joan. Men hundene kan nok ikke mere lige med det samme.”

Vi syntes også at det havde været dyresex nok for nu, De måtte være tid til lidt hygge og have sex mellem os mennesker. Else og jeg havde glædet os til et gensyn med Joans fisse og Pers pik. Men det begyndte nu lidt anderledes.

Lidt senere lavede vi en lille lodtrækning, så ville ingen føle sig sat til side.

Linda vandt Per, så de forsvandt først fra selskabet. Så vandt Else en omgang med Jørgen, og Joan og jeg blev tilbage, Vi snakkede lidt, men gik så over i stalden og lagde os på hestedækkenet. Vi var godt liderlige efter showet med hundene, så vi havde alt for travlt, og glemte helt, at nyde hinanden. Det blev til vild liderlig sex, med pikken i fissen og en orgasme og en udløsning, som kom alt for hurtigt.

Vi lå og talte lidt om det, og blev enige om, at vi måtte gøre det om. Joan fortalte at hun var ret vild med at få en pik i fissen. Det havde vi allerede forstået på hende, da hun fortalte om hendes aktiviteter med dyrene. Hun kunne ikke gå i flere dage uden at få pik, det gjorde hende frustreret, derfor var hun begyndt at dyrke sex med dyrene, og det var Per helt indforstået med.

Vi aftalte, at når Linda og Jørgen var gået hjem, så skulle Joan og jeg gøre et nyt forsøg, i et mere roligt tempo, og så kunne Else også få opfyldt sit ønske om Pers pik i sin fisse. Det vil hun helt sikker sætte pris på. For det havde hun glædet sig meget til, helt siden vi fik indbydelsen.

Vi vendte tilbage til samlingspunktet, smagte igen lidt på vinen, og snart kom Else og Jørgen tilbage og lidt senere sluttede Linda og Per sig til selskabet, og vi snakkede og hyggede, som gode venner nu gør. Der blev danset, og natten faldt på.

Omkring midnat sagde Linda og Jørgen godnat og begav sig på hjemvejen. Vi øvrige 4 hyggede videre en times tid endnu, og aftalte så, at vi byttede partnere for natten, så Else og jeg kunne få vore ønsker opfyldt. Else lyste helt op, hun glædede sig.

Joan og Per var helt med på ideen, de synes også vi skulle benytte lejligheden, når den var der. Else og Per forsvandt ind i soveværelset, og Joan og jeg gik ind i gæsteværelset.

.

 

Nu havde vi tid til at nyde hinanden, Joan havde en meget flot krop, med en fisse som var plysset, og bryster som stod perfekt. Her var ikke brug for BH. Jeg beundrede hendes krop, og nød at klæde hende af. Da vi begge var nøgne dykkede Joan ned og tog min pik i munden, og sugede og slikkede, så det trak i hele kroppen, og pikken blev så stiv og strunk, som havde den aldrig prøvet det tidligere, hun brugte tungen på en herlig måde.

Vi lagde os på sengen, og vi kyssede og krammede lidt, jeg kyssede hende på halsen, inden jeg gled lidt ned og suttede forsigtigt på hendes bryster, så brystvorterne blev hårde og strittende. Jeg lagde forsigtigt en hånd på hendes fisse, og pressede langefinger inden for, så jeg ramte hendes tap. Jeg strøg langsomt hånden frem og tilbage, medens jeg masserede tappen med den langefinger.

 Fissen blev sjask våd og tappen strittede, og der gik ikke længe før Joan vred sig, og på hendes lyde var der ingen tvivl, hun havde nu fået den første orgasme.

Joan lå samtidig og masserede blidt på min pik, og det blev nu tiden, at hun fik den ind i fissen. Jeg lagde mig op mellem Joans ben, slikkede lidt på hendes fisse, inden pikken blev ført ind i fissen, stille og roligt pressede jeg den nu helt i bund. Joan gispede efter luft, da den kom helt ind og jeg samtidig ramte imod tappen, så den blev masseret. Joan lukkede øjnene og tog imod, hun nød følelsen, men blev afbrudt af kramperne hver gang en orgasme overmandede hende.

Sådan nød vi hinanden i lang tid, indtil vi var mætte og ikke kunne mere, så sov vi sammen til den lyse morgen, og det var tid til at stå op.

Else og Per var gået i soveværelset, og Else fik alt det pik i sin barberede fisse, hun kunne ønske sig. Per havde sat sig for at hun skulle få lov at smage rigeligt af den pik, som hun så inderligt havde ønsket sig at prøve igen.

Efter at de havde klædt sig af, havde Per væltet Else om på sengen, og havde slikket hendes fisse, til hun skreg en orgasme ud i lokalet.

 Else bad om at få lov til at smage på hans pik, så hun fik den i munden og suttede og slikkede, så Per næsten ikke kunne holde til mere og måtte afbryde hende.

Efter en lille pause var han klar igen, og nu fik Else hans pik i fisen, så hun rigtig kunne mærke den. Hun vidste godt fra sidst, at han forstod at bruge sin store dejlige pik, på en måde som kvinder havde glæde af.

Hun prøvede at slappe af, så hun kunne mærke den i sin fulde størrelse, men det holdt kun i kort tid, så rullede orgasmerne ind over hende, hun kunne ikke slappe af, når Per stødte pikken ind, hun var alt for spændt og opsat på ar få den i fissen, for hun havde jo glædet sig rigtig meget.

 De blev enige om at holde en lille pause. Og de snakkede lidt om, hvad de fandt dejligt. Else ville jo gerne have Pers pik inde i sin fisse og rigtig mærke den.

Så efter pausen fik Else igen pikken i fissen, og nu slappede hun af og nød virkelig den store pik i fulde drag, hun kunne nu mærke dens fulde størrelse, og Per bearbejdede hendes fisse stille og roligt, så hun kunne føle det hele, og følge med. Det betød at en orgasme blev bygget langsomt op, og udløstes med en enorm voldsomhed, så Per heller ikke kunne holde til mere og sprøjtede i hendes fisse. Nu var energien brugt, og det blev tid til at sove.

Vi mødtes om formiddagen til brunch kl.10.00, og snakken gik dejlig frit. Vi aftalte, at det ikke var det sidste besøg vi skulle aflægge. Vi ville gerne komme igen en anden gang. Vi pakkede bilen, krammede hinanden til farvel, og vendte næsen hjemad.

På hjemvejen fortalte vi hinanden om, hvad vi hver især havde oplevet, og var enige om at det havde været turen værd. Heldigvis kan vi lade hinanden få oplevelser, uden at vi behøver diskutere jalousi.

Ferietur til Slette Strand del.3
I alt: 4.3 ud af 5 - fra i alt 3 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.